Possessive Love - Harry Style...

By fluffyworld

1.6M 72.8K 16.8K

"Au cazut in sindromul iubirii, dependenti unul de celalalt. Si iubirea nu e un sindrom de care sa scapi... More

Possessive Love - Harry Styles FanFiction
Capitolul unu
Capitolul doi
Capitolul trei
Capitolul patru
Capitolul cinci
Capitolul sase
Capitolul sapte
Capitolul 8
Capitolul noua
Capitolul zece
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
Capitolul 40
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 43
Capitolul 44
Capitolul 45
Capitolul 46
Capitolul 47
Capitolul 48
Capitolul 49
Capitolul 50
Capitolul 51
Capitolul 52
Capitolul 53
Capitolul 54
Capitolul 55
Capitolul 56
Capitolul 57
Capitolul 58
Capitolul 59
Capitolul 60
Epilog
Nota Autorului
Anunt Important!
Bãi

Capitolul 16

26.3K 1.2K 251
By fluffyworld

Mergeam deja de mai bine de trei ore si ma dureau toate in corp. Tot drumul am ras si am glumit. A fost chiar placut. Chiar cand ma pregateam sa intreb unde mergem si daca mai avem mult, am vazut o placuta cu Los Angeles. Un zambet mi-a luminat fata si nu am mai simtit atata bucurie de cand m-au rapit. Mi-am dorit toata viata sa ajung in Los Angeles si sa merg pe plaja. Parca alt aer era aici si parca alti oameni traiau aici. Probabil Harry mi-a vazut reactia si a intrebat retoric:

-          Iti place?

-          Da! Dar ce facem aici?

-          Trebuie sa rezolvam cu baietii ceva si nu o sa stam prea mult.

Sincer, m-am cam intristat deoarece credeam ca urma sa mergem la mare. Am oprit pe o straduta laturalnica pe care nu era nimeni. Ne-am dat jos din masina si am ramas socata cand am vazut portbagajul masinii lui Zayn plin cu arme. Toti aveau cel putin doua arme la ei si unii chiar si un cutit. Liam avea un calculator si tasta repede sip area concentrate pe ce facea. Nu am fost surprinsa cand am vazut-o pe Nadia incarfcandu-si pistolul, dar am fost socata cand Perrie si-a pus cagula neagra pe fata, si-a pus pistolul la spatele pantalonilor si a luat un cutit in mana. Deci si ea facea lucruri din astea? Cum putea sa tina o arma care chiar ucide oameni in mana? Putea sa fie ranita. Toti aveam masti pe fata, iar eu ma uitam prostita la ei. De asta am venit pana aici? De asta am venit in Los Angeles? Ca sa furam si omoram persoane?

-          Si camerele bancii au fost deconectate, la fel ca sistemul de alarmare! a spus Liam mandru. Avem 15 minute pana sa se reporneasca si sa ajunga politia.

-          Bun, stiti toti ce aveti de facut! a spus Harry.

Toti se pregateau, iar Harry care era deja inarmat, m-a luat la o parte si mi-a spus:

-          Acum, iubire, stai cuminte in  masina si sa nu faci vreo prostie!

-          Eu sa fac o prostie? M-ai adus pana aici pentru a sta pe strada asta pana tu jefuiesti niste oameni cinstiti?!

-          Da, cam asa!

-          Si ce s-ar presupune ca trebuie sa fac eu?

-          Sa nu mai comentezi sis a ma astepti pana ma intorc!

-          Nici nu ma gandesc!

-          Bine, tu ai vrut-o!

Harry a deschis usa masinii si mi-a facut semn sa intru. Dar eu incapatanata nu am vrut sa o fac. A incercat sa ma bage cu forta, dar m-am sprijinit cu mainile de masina ca sa nu intru. Harry s-a enervate si m-a imobilizat, iar apoi m-a trantit pe scaunul pasagerului si mi-a pus centura de siguranta. A luat o pereche de catuse din torpedo si mi-a legat mainile de portiere, exact ca sic and am venit spre Las Vegas, doar ca de data asta, stateam in fund. Incercam sa ma eliberez, dar catusile nu ma lasau. Apoi a luat banda adeziva si mi-a lipit-o peste gura ca sa nu tip.

-          Acum, stai cuminte! mi-a spus ironic aproape tipandu-mi.

S-a aplecat si mi-a sarutat buzele, dar nu am simtit decat o apasare deoarece aveam banda adeziva peste gura. Mi-am dat ochii peste cap si am incercat s ail lovesc cu cotul, dar nu am reusit. Harry a ras de gestul meu.

-          Tine-ne pumnii! a spus inainte sa fuga cu restul in cladire, dar nu inainte sa blocheze masina.

La naiba! Am tipat desi aveam banda adeziva pe gura si nu a iesit decat un sunet infundat. Nu sunt un afurisit de caine pe care sa il legi in masina daca nu vrei s ail iei cu tine. Ma enerveaza cand ma tachineaza si se comporta ca si cum nu as conta. Am incercat sa imi dezlipesc banda de pe gura, frecandu-mi gura de mana. Chiar dupa un minut dupa ce au plecat am auzit focuri de arma si tipete infundate care semanau cu soapte. Inima a inceput sa imi bubuie. Daca cineva s-a ranit. Am reusit dupa mult timp sa imi dezlipesc banda de pe gura sic and am incercat sa tip, i-am vazut pe Louis, Liam si Harry incarcand sacii cu bani in masina mare. Perrie si Nadia au inceput sa puna banda neagra pe numerele de matriculare ca sa nu ne depisteze dupa asta si au sarit in masina repede. Prima a plecat masina lui Niall, Louis si Nadia pentru ca acolo erau banii si cele mai multe arme, apoi masina lui Zayn, iar apoi noi. Politia deja venea dupa noi. Toate masinile goneau nebuneste pe sosele.

-          Ce naiba, Harry! Ne urmareste politia!

-          Vad asta! a spus incercand sa isi pastreze calmul.

-          Ce s-a intamplat? Ati ranit pe cineva? Voi sunteti bine?

-          Taci, Alice nu pot acum sa iti raspun!

Harry lua viraje bruste si periculoase care ma faceau sa ma misc in scaunul meu. In poala lui era o mitraliera. O afurisita de mitraliera! Mergea repede si mie imi era frica.

-          Pentru numele Domnului, o sa ne omori pe amandoi, mergi mai incet! am spus deja speriata la culme.

-          Vrei sa ne prinda politia?! a tipat Harry.

-          Da, vreau! Vreau sa ne prinda, sa va puna dupa gratii si sa ma duca acasa! i-am tipat nervoasa inapoi.

-          Jur ca daca nu as conduce pentru viata mea, ti-as trage una…

Harry mergea si mai repede acum ca eu i-am atras atentia. Am tipat cand am auzit impuscaturi. Politistii trageau dupa noi. Deci practice, noi eram zidurile. Masina lui Harry ultima ca sa se ocupe de politisti, a lui Zayn a doua, in caz ca se intampla ceva cu Harry si a lui Louis  prima ca sa scape cu marfa. Harry a injurat puternic si mia aruncat niste chei.

-          Dezleaga-te!

M-am executat rapid. Acum ca aveam mainile libere, Harry mi-a spus:

-          Tine volanul!

-          Nu! Nici nu stiu sa conduc!

-          Sa speram ca inveti repede ori murim amandoi.

-          Ce?

Harry nici nu a mai stat sa imi explice. Si-a tras cagula pe fata, a luat mitraliera si a deschis trapa din acoperisul masinii pe care nici nu o vazusem pana atunci. A lasat volanul si s-a ridicat prin trapa. Masina era sa iasa de pe drum, dar i-am prins volanul repede.

-          In puii mei, tine-o dreapta! mi-a tipat Harry.

Nu am mai condus in viata mea, iar el voia sa fug de politisti. Am trecut repede in locul soferului. Am apasat la nimereala si am ghicit care era acceleratia. Am prins volanul in maini si incercam sa nu izbesc masina de ceva. am tresarit cand am auzit arma lui Harry care tragea gloante unul dupa altul. Am auzit masini derapand si bubuituri. Am vazut in oglinda laterala o masina de  politie rasturnata pe marginea drumului. Probabil Harry tragea in cauciucuri.

-          Da-te! mi-a spus Harry autoritar.

M-am mutat pe locul meu, dar fara s alas volanul inca din maini. Harry a coborat si a condus el masina. Am facut mai mult decat la dus deoarece voiam sa fim siguri ca politistii ne-au pierdut urma si la un moment dat, ne-am oprit ca sa luam jos banda adeziva de pe numarul de matriculare. Mi-am sprijinit capul cu mana si am privit absent ape geam. Harry a pornit radioul si am ajuns pe un program de stiri.

“ In Los Angeles a avut loc un jaf armat intr-una din bancile centrale. Se crede ca atacatorii au fost Gasca lui Harry Styles, modul de operare fiind la fel ca si alte jafuri in care tot ei sunt suspectii principali. Politia le-a pierdut urma la iesirea din oras. Jaful in sine nu s-a soldat cu morti doar doi barbati care au incercat sa salveze situatia si au fost batuti de membrii gastii. Paznicii au fost dezarmati, iar camerele si alarma nu mai erau functionale. In urmarire, mai multi politisti au fost raniti si sunt transportati chiar acum la spitalele invecinate. Ranile unora sunt minore, pe cand altii au fost grav raniti si speram ca medicii ii vor putea salva. Mai multe informatii la ora 20:00, ramaneti pe pozitii!”

Mi-am acoperit gura cu mana si am inchis ochii. Asta era vina noastra.  Era si vina mea pentru ca l-am ascultat pe Harry. Daca opream masina, s-ar fi putut sa scapam. Sau ar fi murit mai multi? Vina ma apasa pe suflet si simteam ca nu mai pot sa respir. Toate astea pentru bani? Toti ranitii astia pentru niste amarati de bani?

Nu am mai vorbit tot drumul. Din cand in cand, ma uitam la Harry care nu arata nicio emotie. Doar conducea si privea drumul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Mi s-a facut frig deoarece se innopta si pe cer se iveau nori gri. Mi-am strans bluza de trening mai bine pe langa mine si m-am facut mai comoda pe scaun.

-          Ti-e frig? m-a intrebat Harry fara emotie in voce.

Mi-am inchis ochii si l-am ignorant. Nu puteam sa vorbesc cu el acum. Totul a inceput asa de bine. Ziua asta era perfecta pana sa ajungem in Los Angeles. Ma simteam normal si fericita. Eram intr-o masina cu Harry si acum sunt in masina cu Harry Styles criminalul.

M-am trezit cand am auzit o usa trantindu-se. Probabil ca adormisem in masina. Mi-am deschis ochii lenesa si am vazut ca eram carata in brate in stilul miresei de Harry. El nu stia ca sunt treaza si l-am surprins cand m-am miscat in asa fel incat sa ma dau jos din bratele lui. Cand picioarele mele au facut contact cu pamantul mi-am grabit pasii ca sa nu risc o cearta sau o alta atingere de a lui. Ma simteam murdara can ma atingea. Am deschis usa si i-am vazut pe toti in sufragerie. Nimeni nu mi-a remarcat prezenta pentru ca muzica era foarte tare, iar ei radeau si beau bere si fumau. Nu inteleg cum se puteau bucura de necazul altora. Am vazut plasele mele cu cumparaturi, le-am luat si am urcat scarile in graba. M-am dus in camera e oaspeti in care dormeam si mi-am lasat lucrurile. Nici nu am apucat sa le pun jos bine, ca am auzit usa trantindu-se. M-am intors cu fata si am vazut un Harry nervos. Asta va fi distractiv.

Am stat o clipa si ne-am privit, dupa care eu am mers in baie ca sa ma spal pe maini. Cand m-am intors, el statea pe pat, cu capul usor aplecat, coatele sprijinite pe genunchi si palmele impreunate in fata.

-          De ce esti asa capoasa? m-a intrebat, fara sa isi ridice privirea din pamant. Cand a vazut ca nu ii raspund, s-a ridicat in picioare si mi-a strigat in fata: Raspunde-mi!

-          Nu sunt! i-am raspuns incet.

-          Atunci ce ai?

-          Nimic.

-          Nimic? Atunci de ce te tragi cand te ating si nu imi vorbesti? E vorba de ce s-a intamplat in LA?

-          Nu te las sa ma atingi pentru ca ma strici! Ma legi in masina ca un caine cand nu ai nevoie de mine, ma pui sa fug de politie si sa fur de la oameni cinstiti! Nu vreau asta!

-          Ce trist! mi-a spus cu o falsa simpatie. Fetita nu poate sa faca ce trebuie pentru a supravietui! Nu e ca si cum te-am dus inauntru sit e-am pus sa omori oameni!

-          Nuu! M-ai pus numai sa fug de politie in timp ce tu trageai in ei. Nu sunt o papusa cu care poti face ce vrei tu!

-          Ba esti! Esti a mea si eu decid ce se intampla cu tine! Pot sa fac ce dracu’ vreau cu tine! Ti-am salvat viata!

-          Pai poate nu trebuia sa o faci! i-am strigat nervoasa.

-          Poate ca data viitoare nici nu o sa o mai fac si o sa te las sa mori dracului! a strigat si el mai tare ca mine, iar apoi a iesit si a trantit usa dupa el.

M-am asezat pe patul meu si mi-am sprijinit capul cu mainile. Oare exageram? Oare ma voi obisnui candva cu tot stilul asta de viata? La scurt timp, Perrie a intrat in camera mea si m-a imbratisat ca si cum stia ca am avut o zi grea. Apoi m-a luat cu ea jos. Am trecut de sufragerie, pastrandu-mi privirea in pamant, si am intrat cu Perrie in bucatarie ca sa beau ceva. Perrie a scos doua doze de bere din frigider si mi-a dat mie una. Nu prea consumam alcool, dar am acceptat-o. Am luat o gura zdravana, la fel ca Perrie. Usa s-a deschis si a intrat Nadia, cu o tigara pe jumatate fumata in mana.

-          Of, maicuta nu a fost invatata cu lucruri asa periculoase la manastire? m-a intrebat cu o falsa simpatie.

-          Nadia, doar pleaca, nu avem chef de glumele tale proaste! i-a aruncat Perrie.

-          Taci, ca nu cu tine vorbeam! i-a raspuns Nadia. Acum continuand, esti doar o fitoasa micuta care a fost invatata cu totul pe tava si numai sa comentezi si sa critici stii! Esti o fricoasa si o falsa. Macar daca nu ne-ai face la toti probleme si nervi si ai sta cuminte pe fundul tau. Nici nu stiu de ce te-a luat Harry! Nu esti destul de buna sa il satisfaci, esti doar un copil idiot!

Si cu asta a intercut masura. Nu mai puteam sa o las pe Nadia sa imi faca asta, trebuia sa ma apar singura in fata ei. Nu o sa vina nimeni sa ma ajute, deci va trebui sa o fac eu de acum inainte.

-          Stii ceva, Nadia? Esti doar o stearsa care incearca sa impresioneze prin mijloace gresite. Crezi ca daca ma insulti o sa ma faci sa ce? Sa plang? Sa plec sis a il ai pe Harry doar pentru tine? Ei bine, asta nu se va intampla! Sunt blocata aici cu tine si restul nebunilor. Si nu stiu cum sa iti spun, dar lumea normal nu omoara pe altii pentru bani! Acum, de ce nu iti misti fundul ala fals din bucatarie si mai taci din gura aia ca s-ar putea sat i se scurga botoxul din buze la cat de veninoasa esti cand vorbesti! Mai bine un copil idiot ca mine decat o nenorocita si parasuta baietilor!

Perrie ma privea cu admiratie, iar Nadia se uita la mine stupefiata. Nu pot sa cred ca tocmai am insultat-o pe Nadia, dar a fost al naibii de placut! M-am dus mandra spre usa ca sa ies, dar Nadia m-a prins de ma si m-am intors.

-          Cum iti permiti, tu… a inceput Nadia propozitia, dar nu am lasat-o sat ermine pentru ca i-am aruncat berea in fata.

Nadia ma privea cu ura, asa ca am iesit grabita din bucatarie si am inceput sa fug pe scari. Am putut-o auzi pe Nadia tipand si facand un circ monstru pentru ca eu i-am distrus  bluza, iar dupa ce ea a plecat ofticata in camera ei, am auzit cum Perrie le povestea razand baietilor ce s-a intamplat, iar acestia au ras si ei  de ce am facut.

Era tarziu, iar eu m-am dus sa ma culc. Cine stie, poate maine o sa calcam niste animale cu masina pentru distractie, iar apoi o sa vindem droguri pentru a supravietui! Ce minunat!  *nota de sarcasm*

HARRY’S POV

Deja eram putin ametit de la bautura. Voiam sa ma imbat in seara asta si sa nu mai stiu de mine. Jur ca Alice ma stoarce de puteri. E ca un copil e care trebuie sa ai grija mereu si cand incepe sa se certe cu tine, e imposibila.

De ce nu poate doar sa se calmeze si sa fie ca si azi dimineata? Mereu trebuie sa imi comenteze mie ceva, iar apoi eu ma enervez si nu e de mirare ca ne certam mereu. Dar azi dimineata totul a fost asa placut. A fost ceva nous i ciudat. Urasc acel ceva nou si ciudat.

Fumam linistit o tigara Marlboro Lights pe terasa cand aud strigate din inauntru. Grozav, s-a dus si linistea mea. Intru sa vad ce s-a intamplat. Cand intru o vad pe Nadia in sufragerie cu bluza uda si machiajul ala strident si enervant distrus. Ma uit dupa Alice, dar nu apuc sa vad decat picioarele ei urcand grabite scarile. Ce naiba a mai facut?

Nadia se plangea ca Alice i-a distrus bluza si a arunca bere pe ea. Tipa in capul meu in continuu pana Zayn a expediat-o sus ca sa ne lase in pace. Perrie ne-a povestit razand cum Alice s-a enervat pe Nadia si a insultat-o inapoi, iar cand Nadia a incercat sa o opreasca din a pleca, Alice i-a aruncat bere in fata. Am zambit cand am auzit cat de impulsiva a fost Alice. Asta e fata mea.

Am mai stat doua ore in care am vorbit de jaf si le-am povestit baietilor cum le-am spart rotile idiotilor de politisti. Apoi am urcat sus in camera. Ma asteptam sa vad o Alice adormita sau chiar nervoasa, dar am vazut o Nadia care dormea fara nicio treaba. esigur ca dupa ce ne-am certat, Alice nu mai vrea sa stea aici si o urasc pentru cat e de incapatanata, dar chiar speram sa o vad pee a in locul Nadiei si nu imi pot da seama de ce.

Multumesc tuturor celor care citesc! :) Xx

  

Continue Reading

You'll Also Like

2.7K 416 24
Top Jungkook Bottom Taehyung *ੈ✩‧₊˚༺☆༻*ੈ✩‧₊˚ Citiți și veți afla 💜
4.4K 338 46
~𝘿𝙚 𝙘𝙚 𝙛𝙖𝙘𝙞 𝙖𝙨𝙩𝙖 ? ~𝙋𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙘𝙖 𝙞𝙢𝙞 𝙥𝙡𝙖𝙘𝙚...𝙞𝙣𝙤𝙘𝙚𝙣𝙩𝙖 𝙩𝙖 𝙢𝙖 𝙚𝙭𝙘𝙞𝙩𝙖. ~~~~~~~~~~~~~~~~ Începută:02-09-2023 ...
59.6K 2.1K 100
𝓮𝓹𝓲𝓬,𝓼𝓹𝓮𝓻 𝓼ă 𝓯𝓲𝓮 𝓬â𝓽 𝓶𝓪𝓲 𝓻𝓮𝓪𝓵𝓲𝓼𝓽🥰
39.7K 2.7K 60
- Măi măi. Nu te așteptai sa ma vezi, așa-i? Am doua opțiuni: Tac din gura și rămân întreaga, sau ii răspund cum știu eu mai bine și mi-o iau. - Sinc...