Possessive Love - Harry Style...

By fluffyworld

1.6M 72.8K 16.8K

"Au cazut in sindromul iubirii, dependenti unul de celalalt. Si iubirea nu e un sindrom de care sa scapi... More

Possessive Love - Harry Styles FanFiction
Capitolul unu
Capitolul doi
Capitolul trei
Capitolul patru
Capitolul cinci
Capitolul sase
Capitolul sapte
Capitolul 8
Capitolul noua
Capitolul zece
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
Capitolul 40
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 43
Capitolul 44
Capitolul 45
Capitolul 46
Capitolul 47
Capitolul 48
Capitolul 49
Capitolul 50
Capitolul 51
Capitolul 52
Capitolul 53
Capitolul 54
Capitolul 55
Capitolul 56
Capitolul 57
Capitolul 58
Capitolul 59
Capitolul 60
Epilog
Nota Autorului
Anunt Important!
Bãi

Capitolul 15

26.7K 1.2K 320
By fluffyworld

O bubuitura puternica m-a trezit. Am ascultat cu atentie. Nu se mai auzea nimic, poate mi s-a parut sau am visat. Ma asez comfortabil si ma ascund sub plapuma pufoasa si cand eram aproape adormita, aud din nou acel zgomot, ca si cand ceva ar cadea sau o craca s-ar rupe.

Desi imi era putin teama, am mers sa verific daca totul era in regula. Era intuneric, iar picioarele mele desculte inaintau cu grija pe langa peretele de care ma sprijineam cu mana. M-am oprit la camera lui Harry si am ascultat. Nicio miscare. Am continuat sa merg cu atentie pana am ajuns la  camera lui Niall si mi-am lipit urechea de usa si am ascultat cu atentie. Cand am auzit usori sforaituri, am respirat usurata si am  stiut ca doarme. Am mai mers putin si am cotit pe un corridor si am ajuns la camera lui Liam. Usa ii era usor intre deschisa si cand nu am auzit nimic, mi-am bagat capul prin deschizatura si am vazut ca si el dormea. I-am inchis usa si am coborat scarile incercand sa le fac sa scartaie cat mai putin. Am ajuns jos. Stiam ca Louis dormea pentru ca el mereu isi inchidea us ape dinauntru noaptea, iar pe Perrie sip e Zayn ii puteam auzi vorbind incet. Cand am vazut ca si-au stins lumina, am rasuflat usurata.

M-am uitat la ceasul dinsufragerie care indica ora cinci dimineata. Inca putin si rasarea soarele. Probabil ca toti erau extenuate dupa petrecerea, la care eu nu am fost, si s-au culcat. Am urcat scarile cu grija ca sa nu trezesc pe nimeni si am inceput sa merg spre camera mea. Era destul de departe deoarece trebuia sat rec de camera lui Niall, de a lui Harry si sa iau coltul si abia apoi era camera mea, in capatul holului. In timp ce mergeam ma gandeam la ce a facut sunetul ala. Poate s-a auzit e afara. am mers sic and am ajuns la colt, am vazut o vaza rasturnata pe jos, iar florile imprastiate pe langa ea. Inima mi-a stat in loc de frica. M-am uitat in jur, desi in intunericul asta nu poti vedea nimic, iar apoi m-am aplecat sa ridic florile. Am pasit cu grija spre camera mea si am rasucit clanta cu teama. Am deschis usa si am asteptat sa vad daca nu sare cineva. Nu s-a intamplat nimic. Am pasit relaxat si am inchis usa dupa mine.

Brusc, am fost trantita de perete si o mana s-a asezat peste gura mea ca sa imi opreasca strigatul infundat. In lumina slaba care intra pe geam am putut distinge carliontii intunecati si linia maxilarului bine conturata. Vedeam pieptul bine facut si gol, plin de tatuaje. Puteam vedea nasul micut si buzele trandafirii care erau acum intr-o linie dreapta, dar nu ii puteam vedea ochii. Ochii aceia verzi erau doua gauri negre care se confundau cu noaptea. Chipul sau avea atata dorinta si ura. Ce i-am facut? Mirosea a bautura puternic. La naiba!

O mana a lui imi era peste gura, iar cu cealalta se sprijinea de perete. Distanta dintre noi era destul de mica, iar eu simteam ca ma sufoc desi aveam aer in plamani. Mana lui s-a dus de la gura la gat si a ramas acolo. Degetele lui erau perfect asezate peste urmele invinetite pe care le am de data trecuta cand m-a prins de gat. Frica m-a cuprins si respiratia mi s-a accelerat brusc. Sentimentul acela de a te sufoca e o durere constant ape care o simti si dupa ce te elibereaza. Dar nu apasa inca. Doar imi tinea capul si se juca cu frica mea. Vocea lui ragusita a intrebat amenintator:

-          Cine esti? Ce cauti aici? Asta e casa mea!

-          Sunt e-eu, Harry! Alice! Ce ai? Revino-ti!

-          Nu stiu pe nimeni Alice! Ma minti? a spus, apropiindu-se de mine.

-          N-nu! Sunt eu, Harry! M-ai rapit din Chicago si m-ai adus aici, in Las Vegas!

-          Mi-as fi amintit daca as fi adus pe cineva aici! a zis cu o voce joasa si periculos de calma venind si mai aproape de mine. Un centimetru mai aproape, iar nasul lui l-ar fi atins pe al meu.

“Mi-as fi amintit daca as fi adus pe cineva aici”. Ei bine, e destul de clar ca nu iti amintesti! I-as fi spus eu vreo doua, dar in starea asta imi era si mai frica de el. Harry chiar nu ma recunostea… cat de beat trebuie sa fii?

-          Sau esti doar o tipa pe care am adus-o aici? a intrebat confuz.

“Tipa pe care am adus-o aici”? Harry mi-a spus ca mai demult aducea fete la el acasa, o faceau si apoi el le omora.   O faceau? Le omora?! Al naibii! In timp ce eu faceam conexiuni si deveneam din ce in ce mai speriata, el a stabilit ca sunt o tipa oarecare.

-           Atunci ar trebui sa trecem la treaba, nu? a spus el si a ranjit pervers.

-          Nu! Nu sunt o fata din aia! Harry, sunt Alice! Trezeste-te! Te rog, te rog, te rog!

El a inceput sa ma sarute pe gat dezordonat, iar cand am incercat sa il imping de pe mine, mi-a luat mainile si mi le-a dus deasupra capului. Corpul imi era prins intre trupul lui si perete. Cu cat ma zbateam mai tare, cu atat mai violent devenea. A inceput sa ma muste pe gat, iar eu scoteam icnete de durere de fiecare data. Mana lui libera a coborat in jos pana a ajuns la fermoarul blugilor mei. Intai a desfacut nasturele cu usurinta si apoi a tras incet fermoarul blugilor. Mici lacrimi se adunau in ochii mei de spaima. Am inceput sa imi rotesc corpul incercand sa ma eliberez, dar el s-a lipit mai tare de mine. Pieptul meu urca si cobora violent si se atingea usor cu a lui.

-          Opreste-te! Te rog!

Dar parca nici nu  ma auzea. Era intr-o lume a lui in care eu nu existam.

-          Ha-Harry, stai! Te implore, gata!

S-a oprit la cuvintele mele si s-a dat putin in spate. Lumina deja se ivea pe fereastra si ne lumina fetele amandurora. Ochii lui infometati i-au cautat pe ai mei. Cand a vazut groaza pe care ochii mei o tineau in ei, mi-a lasat mainile. O mana mare si catifelata mi s-a asezat pe obraz. Ma privea ca si cum incerca sa is idea seama de un mister. Apoi a spus cu o voce ragusita si nesigura:

-          Alice?

Am dat aprobator din cap, iar el m-a privit de sus pana jos. Ceva s-a rupt in el cand a vazut semnele de pe gat si pantalonii mei deschiati. S-a dat cativa pasi inapoi si a privit in jos ingandurat. Eu mi-am incheiat repede pantalonii cu maini tremurande si rusinata. Nu purta decat niste pantaloni de trening pe el. Si-a trecut mana agitat prin par si a expirat profund. Niciunul nu zicea nimic, iar mie imi era frica sa ma dezlipesc de peretele care ma sprijinea.

Apoi s-a mai uitat o singura data la mine cu o privire trista si a iesit pe usa. Nu m-am putut duce dupa el. Acum era ca si cand eu sprijineam peretele care urma sa se prabuseasca pe mine daca ma miscam. Abia dupa cateva momente m-am putut misca din locul meu. Locul unde Harry aproape m-a…

Nu mai puteam sa dorm. Teama ca urma sa se intoarca ma tinea treaza. Am facut un dus si m-am schimbat intr-o pereche de blugi negri, un maiou alb, o bluza de trening neagra si niste conversi negri. Cam astea erau singurele lucruri pe care le aveam. Mai aveam o pereche de pantaloni scurti, un hoody si un tricou alb. Era numai sase jumatate dimineata. Am coborat jos si m-am uitat la un film pana la ora opt cand am auzit pe cineva coborand scarile. Am impietrit si mi-am tinut rasuflarea de teama ca poate fi Harry. Am multumit cerului cand l-am vazut pe Liam venind jos.

-          Nu poti dormi? m-a intrebat.

-          Nu chiar.

-          Te-as lua cu mine sa facem plinul masinii, dar Harry a spus ca nu ai voie afara.

-          De ce nu sunt surprinsa? am spus si  mi-am dat ochii peste cap.

Liam mi-a aruncat un zambet micut si apoi a iesit afara. M-am dus in bucatarie si mi-am pus cereal cu lapte. Chiar cand voiam sa mananc, Louis a intrat in bucatarie ciufulit si clar oboist.

-          Cereal? am intrebat sfioasa.

-          Nu mersi, am o migrena groaznica!

Am zambit usor si am inceput sa mananc. Restul baietilor erau chiar draguti cu mine. Adica mai putin in momentele cand ii enervam, incetineam sau le comentam. De ce nu putea si Harry sa fie asa?

Nu a mai luat mult si s-a trezit toata lumea. Toti au venit bucatarie sa manance, chiar si Nadia si Liam. Harry evita contactul vizual cu mine si era tacut. Cand cineva il intreba ceva se uita urat la ei si nu raspundea. Cam toata lumea statea in liniste deoarece toti erau inca usori mahmuri de la petrecere. Chiar si Niall care de obicei glumea, maraia ca raspuns la orice intrebare.

-          Pregatiti-va, plecam la ora 10 la mall sa cumparam provizii si haine si ce altceva ne mai trebuie, a spus Harry cu o voce joasa si autoritara.

La mall? Slava Domnului! E o aglomeratie deci pot fugi! Ma pot pierde in mall si daca nu vreau si voi scapa de nebunii astia! Singura de care o sa imi fie dor o sa fie Perrie. Ea e fericita cu Zayn si nu ar vrea sa vina cu mine, dar eu pot fugi. Asta e sans ape care o voiam. Am fugit in camera mea si m-am pieptanat. Mai erau zece minute pana plecam.

Trebuia sa mergem cu masinile pana acolo. asta implica sa fiu singura cu Harry intr-un spatiu mic. Perfect. Probabil ca nu o sa fim singuri. Probabil ca va veni si Nadia cu noi, iar eu voi sta in portbagaj. Mai bine decat sa stau langa ei.

Am iesit afara si am ocolit ca sa ajungem la garaj. Sentimental de a fi afara era inexplicabil. Era tot ce voiam. Vantul, aerul curat, libertatea pe care o simteam. Era asa frumos. Era cald afara, iar eu incepeam sa regret ca mi-am luat blugi. In fata garajului erau trei masini pe care probabil le-a scos Liam. Toate negre. Una era mai joasa si numai cu doua usi si un portbagaj, una normal si una mare. Toate aveau geamuri fumurii si pareau noi. in timp ce eu ma uitam la masinile frumoase si scumpe, Perrie, Zayn si Liam s-au urcat in masina de marime medie, Niall, Louis si Nadia in cea mare, iar asta insemna ca eu si Harry intram in cea mica de doua persoane.

Am intrat in masina si mi-am pus centura. Harry s-a asezal pe locul soferului si a pornit masina. el a plecat primul, iar restul dupa noi. ma uitam pe geam ingandurata. La un moment dat, Harry a intrebat:

-          La ce te gandesti?

Nu voiam sa aduc vorba de noaptea trecuta deoarece imi era frica de cum va reactiona, asa ca am spus ironica:

-          Ma gandeam cum de nu a venit Nadia cu noi. Adica e destul loc pentru mine in portbagaj. Sau poti sa ma legi de capota. A, sau mai bine pune-mi o funie in jurul gatului, leaga-ma de masina si taraste-ma pe sosea!

-          Cineva nu a dormit prea bine azi noapte! a spus Harry cu un zambet amuzat.

-          Ah, sa mori tu…

-          Ce ai spus?

-          Te-am intrebat unde mergem.

-          La mall, a spus dandu-si ochii peste cap. Voi mergeti si va cumparati haine si porcarii de fete, iar noi mergem sa luam mancare si chestii de genul.

-          Pff, nu imi trebuie haine! Adica nu e ca si cum ies din casa si nici la petreceri nu ma mai duci ca si caine de companie deci sunt bine, multumesc frumos!

-          Nu fa pe inabordabila si taci!

-          Ce, nu am dreptate? m-am rastit eu.

-          Alice, jur ca daca ma mai enervezi mult o sa izbesc masina intr-un copac! mi-a aruncat Harry nervos.

Mi-am dat ochii peste cap nervoasa si nu am mai vorbit pana la mall. Mall-ul era o cladire uriasa si plina cu magazine. Noi am ajuns primii. Nu mergeam in coloana deoarece lumea ar fi observant trei masini negre in coloana, iar politia inca se uita dupa ei. Am iesit din masina si i-am asteptat. Harry a venit catre mine si s-a pus in fata mea. Eu eram sprijinita de masina.

-          Sa iti cumperi ceva sexy pentru mine, da? a zis ca si cum discutia din masina nu a existat.

-          O ai pe Nadia, la ce mai ai nevoie de mine? l-am intrebat ca un copil suparat si refuzam sa ma uit la el.

Harry a pus mana pe masina si s-a apropiat de mine, blocandu-mi corpul intre masina si el… ca noaptea trecuta. Mi-a ridicat barbia cu doua degete si m-a obligat sa in privesc.

-          Eu vreau sa vad ceva sexy pe tine si nu pe Nadia.

Mi-am aplecat privirea, dar el a spus bland:

-          Uita-te la mine, iubire! Haide, nu mai fa pe copilul suparat si distreaza-te, bine?

Faptul ca mi-a spus iubire mi-a creat niste emotii in stomac pe care nu le puteam explica. Ochii lui verzi erau asa blanzi si gingasi acum, nu ca noaptea trecuta cand erau intunecati si agresivi. Am dat din cap si nu am putut sa nu zambesc usor. Chiar atunci au ajuns si celelalte masini, iar Harry mi-a lasat un sarut pe frunte dupa care mi-a zambit. Uram cand facea asa! Uram faptul ca puteam s ail urasc, iar in secunda urmatoare, toata ura disparea.

Nadia s-a uitat cu ciuda la mine, iar eu i-am zambit superioara. Perrie mi-a aruncat o privire intrebatoare, dar apoi mi-a zambit cu subinteles. Am pornit spre mall si am fost surprinsa cand mana lui Harry a prins-o pe a mea. M-am uitat la mainile noastre uimita si apoi la el. Harry se uita in fata ca sic and asta era ceva normal. Am facut si eu la fel ca el, dar nu mi-am putut stapani un mic zambet din a aparea pe fata mea. Momentele astea imi placeau. Imi placea de Harry cel bland si bine dispus, nu de cel nesimtit si nervos. Baietii radeau in fata, iar Perrie si Zayn se tineau de talie. Totul parea asa normal. Daca lumea ar sti cine suntem de fapt…

Am intrat in mall si am mers putin impreuna. Baietii radeau impreuna si pana si Harry zambea si se baga in vorba cu ei. Baietii astia se puteau certa si lovi intr-o clipa, iar apoi sa rada impreuna. Sunt ca fratii. Ne-am oprit in fata unui magazine de haine scumpe. Zayn si Perrie s-au sarutat de ramas bun, iar Nadia era deja inauntru. Baietii au luat-o in fata. Harry s-a apropiat de urecea mea si mi-a soptit:

-          Sa iti iei ceva frumos, nu conteaza cat, ok?

-          Dar ma simt prost sa stau pe cheltuiala voastra, am spus eu uitandu-ma la el ingrijorata.

-          Tu esti a mea, iar asta inseamna ca am grija de tine. Si gandeste-te ca practice nu sunt chiar banii nostril, a spus Harry razand. Eu m-am uitat urat la el, dar el a continuat. Nu incerca sa fugi pentru ca stii ca te voi gasi si voi omori tot mall-ul asta daca incerci. Acum, du-te si ia-ti ceva sexy pentru cand am sa ti-o trag!

Mi-am dat ochii peste cap, iar el a ras la gestul meu. Ne-am despartit mainile si m-am intors spre magazin. Dar Harry a profitat ca nu eram atenta si mi-a dat o palma peste fund. Am scos un sunet de surprindere si m-am uitat urat la el. Harry radea in timp ce fugea spre baieti.

Am intrat in magazin. Sincer, nu am fost niciodata invatata sa cheltuiesc asa multi bani pe haine. Familia mea nu e cea mai bogata si chiar inainte sa fiu rapita stiu ca ascultam seara cum parintii mei se gandeau ce sa faca pentru a ne descurca cu banii. Perrie m-a luat cu ea si ma ajuta sa aleg ce sa cumpar, iar cand vedea cad au inapoi din cauza pretului, incerca sa ma convinga ca nu era nicio problema. Era deranjant sa stiu ca traiam pe banii munciti ai altor oameni.

Ne-am luat multe lucruri. Eu mi-am luat totul de la sosete si lenjerie intima la bluze si rochii. Perrie a luat produse cosmetice pentru amandoua. Nadia isi lua cele mai multe lucruri sis i cele mai scumpe deoarece ea asa a fost invatata.

Am intrat la un magazin unde am vazut lenjerie intima in toate culorile. Mi-am luat un set negru, dar Perrie a insistat sa imi iau si unul rosu deoarece sustinea ca lui Harry o sa ii placa. Ne-am cumparat rochii si pantofi, iar Perrie ma critica constant ca aveam retineri in  a-mi cumpara ce vreau. La sfarsit, am platit toate astea si ne-am intalnit cu baietii la masini. Toate bagajele erau puse in portbagajul nostru. Baietii au plecat inaintea noastra. inainte sa intram in masina, Harry m-a intrebat pe un ton pervers si curios.

-          Ti-ai luat ce iti place?

-          Da, i-am raspuns cu un zambet.

Apoi m-a ridicat de la sol. Picioarele mele erau inconjurate in jurul taliei lui si mainile sale erau asezate pe fundul meu. Eram destul de eparte de masina, iar eu ma simteam incomod deoarece credeam ca ii sunt grea.

-          Ai cumparat ceva sexy pentru mine? m-a intrebat cu un ranjet.

-          Da, niste sosete dragute si roz! i-am raspuns.

El a ras la gluma mea. Gropitele accentuate si zambetul larg il faceau mult mai tanar decat arata si mai putin periculos.

-          Abia astept sa le vad! a spus el.

Am mai stat putin doar uitandu-ne unul la altul. Am incercat sa imi cobor picioarele deoarece nu voiam sa ii fiu grea.

-          Ce faci? m-a intrebat el.

-          Pai ma dau jos.

-          Nu mai vrei sa stam? Am crezut ca iti place afara.

-          Imi place, dar pot sta si singura, i-am raspuns cu un zambet,  incercand sa evit adevaratul motiv. Totusi el inca nu ma lasa jos.

-          Crezi ca esti grea? a intrebat el, parca citindu-mi gandurile.

-          Nu trebuie sa ma tii inbrate, am zis.

-          Nu imi evita intrebarea! a spus nervos.

Am tresarit la tonul lui ridicat. Inca ma speriam cand tipa si nu puteam sa nu ma gandesc la loviturile pe care le primeam. El a observant ca m-am speriat si a oftat puternic. A inchis ochii si s-a linistit, iar apoi a intebat, deschizandu-si ochii:

-          Te sperii?

Ultima data cand m-a intrebat asta si i-am spus ca nu, s-a prins ca am mintit. Parca stie exact ce gandesc. Mi-am inchis ochii si m-am prefacut ca nu m-a intrebat nimic.

-          Alice, deschide-ti ochii! a spus mai bland, dar nu am facut nimic. Am simtit fruntea lui lipindu-se de a mea. Deschide-ti ochii, iubito!

Un val de emotii m-a trecut cand mi-a spus “iubito” si i-am deschis ochii doar ca sa ii pot privii ochii lui verzi. Erau asa linistiti si calmi, poate chiar putini tristi. Stia ca imi era teama de el. Stia. Am stat asa putin si apoi i-am auzit vocea ragusita spunand:

-          Ai niste ochi frumosi!

-          Si tu ai ochi frumosi.

M-a lasat jos si mi-a sarutat fruntea din nou. Apoi am intrat in masina si am pornit fara sa mai spunem un cuvant.

Era ciudat ca pana acum, nu m-a sarutat pe buze niciodata. A avut multe sanse, dar nu a facut-o. Poate ca asta asteapta, poate ca asta e jocul lui. Nu inteleg cum poate sa treaca de la nervos la tandru si ma face pe mine sat rec de la frica la calm si ma face sa ma simt speciala. Cand mi-a spus ca am ochi frumosi, m-am mirat. Adica nimeni nu a mai spus asta, nici macar familia mea. Erau cat se poate de obisnuiti: caprui.

Mana mea era asezata pe piciorul meu relaxata. Privirea mea era pierduta pe geam in timp ce ma gandeam la toate astea. Deodata, am simtit mana lui asezandu-se peste a mea si impleticindu-si degetele cu ale mele. Si-a luat privirea de la drum si s-a uitat catre mainile noastre si apoi la mine ca si cum s-ar fi asteptat sa imi trag mana. As fi putut sa o fac, dar nu am facut-o. Am tinut mana unui criminal si mi-a placut. Pretuiam momentele astea in care ma simteam normal si imi permiteam sa uit de tot. Momentele in care el nu se comporta ca un mafiot si in care ma simteam bine.

Am stat pierduta in gandurile mele pana am vazut o placuta pe care arata ca ieseam din Las Vegas. Si nu era spre casa noastra, era nin cealalta parte. M-am ridicat din  pozitia lejera incare stateam si am privit confuza. Harry conducea din ce in ce mai repede.

-          Unde mergem? am intrebat.

-          Nu iti fa griji, iubito! Mai avem o oprire de facut.

Multumesc tuturor celor care citesc! :) Xx

Continue Reading

You'll Also Like

282K 32.6K 200
Taehyung a trimis un mesaj la un număr greșit la ora 3 dimineața pentru a cere ajutor la alegerea unui nume pentru un câine pe care l-a găsit pe stră...
3.2K 575 24
Trăind într-o lume total diferita celorlalți nobili, lumina lunii, întunericul și umbrele făceau parte din secretul familiei Jeon, un mister ascuns î...
39.9K 2.7K 60
- Măi măi. Nu te așteptai sa ma vezi, așa-i? Am doua opțiuni: Tac din gura și rămân întreaga, sau ii răspund cum știu eu mai bine și mi-o iau. - Sinc...
3.1K 461 30
- Atat de frumos... Șopti băiatul brunet înspre locul în care baiatul stătea întins la soare,se aflau la ora de sport,însă blondul a rămas neclintit...