innocent and naughty | hunhan

By InnocentLuhan

166K 6K 583

More

Innocent and Naughty
1. BÖLÜM
2. BÖLÜM
3. BÖLÜM *SMUT*
4. BÖLÜM
5. BÖLÜM
6. BÖLÜM
7. BÖLÜM *SMUT*
8. BÖLÜM
9. BÖLÜM
10. BÖLÜM *SMUT*
11. BÖLÜM
12. BÖLÜM *SMUT*
KaiSoo Özel
13. BÖLÜM
14. BÖLÜM
15. BÖLÜM
16. BÖLÜM
17. BÖLÜM
18. BÖLÜM *SMUT*
19. BÖLÜM
20. BÖLÜM
21. BÖLÜM
Analiz

22. BÖLÜM *FİNAL*

4.4K 172 17
By InnocentLuhan

UYARI! Hayatınızda böyle SMUT görmediğinize eminim!

Sehun diğerinin belinden tutarak kendine çektikten sonra usulca dudaklarına dokundu. Baş parmağı ile alt dudağın üzerinde gezinirken Luhan gözlerini kapatarak beklemişti. Sehun dudaklardaki parmakları yanağına getirerek sevdikten sonra kulağının altından ensesine getirdi. Kendine çekerek dudaklarını birleştirdiğinde Luhan'ın, omuzlarındaki ellerini sıkmıştı.

Sehun alt dudağı dişlerini arasına alarak emmeye başladığında Luhan'da onun üst dudağını elegeçirdi. Havasız kalana kadar devam ettiklerinde Luhan nefes nefese ağzını araladı. Sehun hemen dilini içeri sokarak minik eşinin diliyle buluştuğunda Luhan'dan bir inleme kazandı. Belindeki elleri kalçalarına kayarak pantalonun içine girdiğinde yumuşak poposunu avuçladı.

Luhan'ın poposunu sıkarken aynı anda sürtünmesi yetmezmiş gibi dilinide emerek miniği etkisiz hale getirdi. Luhan'ın dizlerinin titrediğini anladığında dikkatli bir şikeldi dizlerini kırdı ve yere oturdu. Luhan kucağına geçerek kasıklarının üzerine oturduktan sonra omuzlarından iterek uzanmasını sağladı. Üstünlüğü ele geçirirken kalçalarını sürtmeye başladı. Sürtünme dayanılmaz boyuta geldiğinde Sehun yuvarlanara diğerini altına aldı. Ellerini bulunduğu yerden çıkararak arasına getirdi.

Luhan'ın üzerindekileri yavaşça çıkartarak diğerini çıldırttıktan sonra kendi üzerindekilere yöneldi. İkiside çıplak kaldığında penislerini eline alarak sürtmeye başladı. Luhan başını geri atarak inlerken Sehun'un sırtına tırnaklarını geçirdi.

"Şimdi mi yoksa dönüştükten sonra mı boşalmayı tercih edersin?" Sehun kulağına eğilerek sorduğunda gözlerini açarak cevapladı.

"Dönüşünce, kalk üzerimden."

Sehun geri çekilerek dönüştüğünde Luhan'da yüz üstü döndü ve Sehun gibi kurt haline dönüştü. Ön patileri üzerine eğilerek kalçalarını kaldırdı. Kuyruğu meraktan sallanırken Sehun'da yaklaştı. Dışarıdan çiftleşme dönemindeki iki kurt gibi görünüyordu. Tek farkla, ikiside erkekti.

Sehun arka patileri üzerine kalktıktan sonra Luhan'ın arkasına geçti. Üzerine eğilerek kendini ileri iterken Luhan'ın deliğini bulmaya çalışıyordu. Birkaç deneme sonrası bulduğında içine girdi. Luhan ön patilerindeki tornakları toprağa geçirirken inledi. Sehun içinde ilerlerken zevkten delirmek üzereydi. Daha fazla dayanamayarak boşalırken insan haline geri döndü. Sehun'da ardından insan olurken Luhan'ın üstüne düştü. Hırıltılı nefes alırken terli bedenleri güneşten ışıldıyordu.

"Bu, bu-" Sehun cümleyi toparlamaya çalışırken kendini Luhan'ın yanına attı.

"İnanılmadı." Luhan cümleyi tamamladığında birbirlerine baktılar ve gülmeye başladılar.

"Deliriyorum sandım." Luhan devam ederken Sehun onu kendine çekti ve kolları arasına aldı.

"Daha fazla devam edebileceğimi sanmıyorum."

"Ama Sehun-ah, boşalmadın. Rahatsız değil misin?"

"Rahatsızım."

"Devam edelim. Normal olarak." Luhan sın kısmı kıkırdayarak söyledikten sonra ayağa kalktı.

En yakındaki ağaca giderek eğildikten sonra ellerini ağaca dayadı. Bacaklarını açarak deliğini gözler önüne sunarken Sehun ona yaklaştı. Belinden tutarak boynunu öptükten sonra diliyle yalayarak kalçalarını indi. Deliğine ulaştığında ilk önce dilini çevresinde gezdirdi. Yavaş yavaş içine soktuktan sonra Luhan'ı ıslatmaya başladı. Sağ elini Luhan'a uzattiğinde minik eşi çoktan emmeye başlamıştı.

Başını geri çektikten sonra parmaklarını Luhan'ın ağzından çıkardı ve ikisini deliğe soktu. Hızlı hareketle Luhan'ı hazırlarken bir yandanda kendini çekmeye başladı. Hazır olduğunu anladığında ayağa kalktı. Penisini deliğe dayadıktan sonra belinden tutarak kendini itmeye başladı. Luhan içimdeki doluluk ile inlerken Sehun vuruşlarını hızlandırdı. Yerini ezberlediği noktaya vurarken Luhan zevkten kendini kaybetmiş, zor ayakta duruyordu.

Sehun bunu anladığında içinden çıktı. Dikkatlice çimlere uzanmasını sağladıktan sonra ince bacakları omuzuna alarak pozisyonu hazırladı ve kendini ileri itti. Dudaklarını buluşturarak itmeye devam ederken Luhan tırnakları tekrar sırtını çizmeye başlamıştı. Sehun dengesiz öpüşmeyi keserek daha aşağılara indi. Kabarmış göğüs uçlarını yaladıktan sonra sağ ucu ağzına alarak emmeye başladı. Luhan belini kırarak kendini daha işeri iterken derinden inledi. Sehun zevk noktalarını zorlarken delirmek üzereydi.

Sehun gelmek üzere olduğunu anladığında durdu ve Luhan'ı kucağına alarak yer değiştirdi. Şimdi Luhan üzerinde otururken kalçalarını kaldırarak zıplamaya başladı. Sert penisi arada sallanırken Sehun bir eliyle tutarak çekmeye başladı. Luhan omuzlarına koyduğu elinin tutuşu sıkılaşırken başını geri atarak inledi. Gözlerine zıt olarak aralık ağzından inlemeler dökülürken doruğa ulaşarak boşalmaya başladı. Sarsıntıları geçene kadar Sehun onu çekmeye devam ettikten sonra içimde hareket etmeye devam etti.

Luhan'ın deliğini zorlarken haber vermeden belinden tutarak kendine çekti ve yoğun bir şekilde içine boşaldı. Luhan içindeki sıcaklık ile mırıldanarak Sehun'un üzerine uzandı. Az önce kurt halinde kediye geçerken Sehun onun bu haline gülerek saçlarını okşamaya başladı.

Uzun bir süre dinlenme aşamasından sonra giyinerek eve gittiler. Dağılmış bir şekilde eve girdiklerinde evdekiler ilk başta şaşırsada sonra gülmeye başladı. Luhan ve Sehun odalarına kaçarak duşa girdikten sonra yaramazlık yaparak duş aldılar.

Aniden eve giren genç salonda gördükleri ile bir süre bekledi Luhan eşinin kucağına oturmuş, öpüşmeden ön sevişme faslına geçerken öksürerek geldiğini belli etti.

"Dostum, daha geç gelemedin mi?" Sehun sızlanırken Luhan onun bu haline güldü.

"Üzgünüm, orman perisine bu haberi vermem gerekirdi."

"Ne haberi?" Luhan merakla sorarken ifadesi ciddileşmişti.

"Üniverteyi kazandım ayrıca artık yetişkinim. Ayrı eve geçmek isyorum."

"Üniverteyi kazandığın için tebrikler." Sehun'un kucağından kalkarak diğerine sarılırken söyledi. "Ama neden ayrılmak istiyorsun?"

"Her an sevişen 12 azgın kurt var ve arkadaşlarım gelince açıklaması zor olacak."

"Ahh, haklısın. Neden benim evimi kullanmıyorsun?"

"Senin evin?"

"Daha önce girmiştin. Dönüşmeden önceki evim."

"Ah hatırladım. Peki ben ne zaman dönüşürüm."

"Yacaş ol şampiyon. Belki bir insan bulursun, hemen kurt olmak için atılma." Sehun gülerek araya girdiğinde söyledi. Diğeri hemen somurturken gülmeye devam etti.

"Sevgiliyi takan kim. Ben gençlik istiyorum."

"Çok vurdum duymazsın Taejoon, küçükken hiç böyle değildin." Sehun dalga geçerken Luhan gülerek omuzuna vurdu. Küçüğün her halinden sinirli olduğu belli olurken odasına çıktı.

"Böyle konuşma. Neden istediğini söylemesede biliyoruz." Luhan onu uyarırken kaşları sevimlice çatılmıştı. Sehun başıyla onayladıktan sonra eğilerek öpmeye devam etti.

Aradan geçen 15 yıl sonunda hayatlarına normal bir şekilde devam ettişer. Lay ve Suho yeni hastane açarak orasıyla ilgilenirken Tao ve Kris arada Kanada'ya giderek oradaki işler ve dostlarla ilgileniyorlardı. Kyungsoo bu sefer Xiumin'i yanından ayırmazken iki yeğeni ile anne gibi ilgilendi. Jongin arada yaramazlık yapmaya devam ederken ona karşı koyamıyordu. Odadaki dolaba her seferinde yeni oyuncaklar eklenmeye, bir kısmısa Sehun tarafından çalınmaya devam etti. Baekhyun ve Chanyeol gürültü yaparken çoğu kez azarlanıyordu.

Dışarıdan gelen korna sesiyle Taejoon düşme tehlikesi atlayarak aşağıya indi. Kapıdan çıkarken arkasından Sehun seslenerek ona sataştı ve karşılığında uzun bir küfür işitti.

"Korunmayı unutmayın Tae, eve bebekle dönmeni istemiyorum."

"Siktir Sehun." ile başlayarak devam eden bir şeydi. Luhan nerden öğrendiğini bilmesede Kai yüzünden olduğunu bilerek geniş bir kahkaha attı.

Taejoon hızlı adımlarla Valek'e yürüyerek sarıldıktan sonra dudaklarına yapıştı. Evin önünde ateşli bir öpüşme yaşadıktan sonra nefes nefese ayrılarak arabaya bindiler.

O günden sonra, Valek onu gördüğü ilk andan beri yalnız bırakmamıştı. Kardeş ilişkisi olarak başladıktan sonra durum daha tutkulu bir hal almıştı. Taejoon bu duruma daha fazla dayanamayarak üzerine atladığında sert bir seks ile sonuçlanmış ve şimdi sevgililerdi.

"Ahh! Daha sert! Daha ahh, daha..." Taejoon arabanın ön kısmına yüz üstü uzanmışken Valek arkadan girmeye devam ediyordu. Taejoon'un kulağına onu ne kadar çok sevdiğini ve ne kadar güzel olduğunu söylerken acımasızca zevk noktasını zorluyordu.

"Ge-geliyorum." Taejoon zorlukla söylediğinde Valek aniden durarak içinden çıktı. Diğerinin sızlanmalarını görmezden gelerek sırt üstü çevirdikten sonra bacaklarını karnına iterek iki yana açtı. Eğilerek sert penisi emmeye başladığında Taejoon saçlarına yapışarak kendine çekti ve başını geri atarak inledi. Valek penisini emerek boşalttıktan sonra geri çekilerek ağzını şapırdattı ve tekrar içine girdi. Büyük penisi dar deliği zorlarken Taejoon çığlık atarak inliyordu. Sonunda sarsılarak içine boşaldığında penisini içinden çıkardı.

Taejoon arabadan kayarak indikten sonra diğerinin önünde diz çökerek iki eliyle sönmüş penisi tuttu. Deliğinden akan meni arabada iz bırakırken şimdi yere akıyordu. Taejoon penisi diliyle temizledikten sonra tekrar sertleşen penisi emmeye başladı. Dişleriyle penisi zorladıktan sonra uzun zahmetler sonucu tekrar boşaltarak hepsini içti.

"Seninle bir çok kez seviştim, beni dönüştürmen gerekmez mi?"

"Bizim kabilemizde eş mührü yok. Ayrıca bir Latin olmak istemezsin."

"Neden? Ama sen Latinsin..." insanların yanında kendinden geçersin. Daha sonrasında kendinden nefret edeceğini biliyorum. Bunu sana yapamam."

"Peki bir Kızılderili olsam."

"Neler olacağını biliyorsun. Abim ve Kraliçenin başına geleni iyi öğrendin."

"Biz farklı olabiliriz."

"Bunu çok mu istiyorsun?"

"Seninle çok uzun yıllar boyunca yaşamak istiyorum. Her ne olursa olsun."

"O zaman diğerlerini ikna etmelisin. Latin olmandansa Kızılderili olmanı tercih ederim." Valek söyledikten sonra diğerinin giyinmesine yardım etti. Taejoon somurturken dikkatli bir şekilde koltuğa oturmasına yardım etti ve sürücü kısmına geçerek arabayı çalıştırdı. Ormandan çıkarak şehre ulaştığında sonunda planlanan randevu faslında geçtiler.

Luhan eşinin üzerinde uzanırken saçları ile oynamaya başladı. Sehun ise gözleri kapalı gülümseyerek altında uzanıyordu. Şu ana kadar ufak tefek şeyler yaşasalarda biliyorlardıki önlerinde uzun bir yol vardı. Bazı yerler hala tamamlanmamıştı ve tamamlanacak o anı bekliyorlardı. Şimdi geçmişi daha iyi hatırlıyorlardı. Sehun'da hatırlamaya başlamıştı. Geçmişteki hataları tekrar yaşamamaya çabalarken büyük mücadele veriyorlardı.

"Seni seviyorum." Sehun aniden söylerken Luhan ilk zamanki heyecanı tekrar tekrar yaşayarak gülümsedi.

"Biliyorum. Bende seni seviyorum."

"Seni tekrar bulduğum için çok şanslıyım."

"Bu bizim kaderimizdi."

"Bazen geçmişteki gibi konuşuyorsun, biliyorsun değil mi?" Luhan yalandan göğsüne vururken cevapladı.

"Kapa çeneni. Sende bazen çok vıcık vıcık oluyordun."

"Hoşuna gityor mu?"

"Hayır. Romantik olmak sana uymuyor."

"Ah, doğru. Sen sert seviyordun."

"Yah! Açma şu konuyu,"

"Neden? Bebeğim, sen benimle tanışana kadar masumdun. Şimdi ne kadar yaramaz olduğunu en iyi ben biliyorum."

"Hepsi senin yüzünden. Sayende yaramaz bir çocuk oldum. Luhan dudaklarını büzerek söylerken Sehun ondan tatlı bir öpücük çaldı.

"Senin her halini seviyorum."

"Sevmek zorundasın yoksa kötü olur Oh Sehun!"

"Pekala Oh Luhan."

Sehun bulundukları duruma aniden kahkaha atarken eşine sarılarak daha çok kendine çekti. Birlikte uzun bir kahkaha attıktan sonra dudakları sevgiyle buluştu. Geleceği umursamadan anı yaşarken çoktan yerler değişmişti.

~~BİTTİ!  Ciddi ciddi bitti. Aslında son bölümler içime pek sinmedi. Ondan ucu açık bitti biraz. Yinede bir şeyler için umut yapmayın. Biliyorsunuz, ben meşgul bir insanım sjagakdşa.

İki smut birden girdi ^^ ne kadar çalışkan bir yazarım ^^ kısa demeyin, daha önceden ne kadar uzun bölümler yazdım. Buraya yazcak şey kalmadı TT

Ayrıca kontrolde etmedim snabsals

Taejoon ve Valek arasında bir şey beklemediniz değil mi? Şoka girdiniz değil mi? Ama ben dedim boşa karakter koymam diye.

Şimdi bunu konuşmayı keselim. Kayıp gibi bunada fic analizi koycam. Duygusala bağladım, ondan konuşamıyorum.

Şimdi bir sürü fic vaz. He's Mine hızlı gider, hemen biter. The Damned yavaş gider. Geç biter. EXO Rommate orjinal Roommate'e bağlı. El Dorado ben finali yazınca başlıcak. Daha var ona.

Yetinmiyorum, aklımda manyak konular var ama banada yuh yani. Gözüm doysun. Önce bi bunlar bitsin. Tabi kaptırırsam diye korkuyorum. Bir konuyu ben geciktirdim şimdi o konuda her yerde fic var.

Neysem, çok konuşmayayım, başka ficlerin altına yazcak yazar notu kalsın. Öptüm canlarım. Bu fici unutmayın. TT İlk finalim olmasada ilk ficimin finali TT ~~

Continue Reading

You'll Also Like

12.8K 1.1K 20
Namjoon, Yoongi ve Jungkook, küçüklerin bilindiği bir dünyada uyanırlar ve kendi evrenlerine geri dönmeye çalışırken bu dünyada gezinmek zorundadırla...
42.1K 3.5K 28
Bir yanlışlık var Sen bu denli güzel Ben bu denli sevdalı Olmayacaktık
665 103 12
Kahrolası Santa Nasia'da meyve suyumu diklerken dünyanın nereye gittiğine ağladığım o vakitlerde ruh hastası bir uzaylının düşüp benimle dünyayı kurt...
1K 120 4
Jimin ikinci kez hamile olduğunu öğrenince ne yapacağını şaşırmıştı. Bu hamilelik haberi ona sevinçten çok uzak duygular vermişti ve şimdi bir seçim...