Possessive Love - Harry Style...

Per fluffyworld

1.6M 72.8K 16.8K

"Au cazut in sindromul iubirii, dependenti unul de celalalt. Si iubirea nu e un sindrom de care sa scapi... Més

Possessive Love - Harry Styles FanFiction
Capitolul unu
Capitolul doi
Capitolul trei
Capitolul patru
Capitolul cinci
Capitolul sase
Capitolul sapte
Capitolul 8
Capitolul noua
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
Capitolul 40
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 43
Capitolul 44
Capitolul 45
Capitolul 46
Capitolul 47
Capitolul 48
Capitolul 49
Capitolul 50
Capitolul 51
Capitolul 52
Capitolul 53
Capitolul 54
Capitolul 55
Capitolul 56
Capitolul 57
Capitolul 58
Capitolul 59
Capitolul 60
Epilog
Nota Autorului
Anunt Important!
Bãi

Capitolul zece

25.4K 1.2K 451
Per fluffyworld

Deja mergeam de 15 minute si nu mergeam chiar foarte incet. Mai degraba alergam pe sosea si nu imi puteam stapani nodul din stomac. Inca nu ne vorbiseram si deja devenea enervant… sa stiu ca toate astea sunt un joc pentru el, toate astea erau o gluma. Faptul ca eu nu vorbeam cu el, il provoca si intriga si mai mult. Toate astea chiar erau un joc. Si castiga.

In sfarsit, am ajuns la o casa enorma cu 5 etaje si cu o parcare foarte mare. Ospatarii umblau si prin curte si serveau pe cine le cerea. Toata lumea era imbracata festiv si, cum a spus Perrie, fetele aveau toate rochii lungi care pareau foarte scumpe. Oare toti faceau ce facea Harry? Masina era oprita, iar eu doar admiram casa fara sa imi dau seama ca Harry a iesit. Chiar cand voiam sa imi deschid usa, ea s-a deschis larg singura si o mana mi-a fost oferita ca sa pot iesi. Am iesit chiar mai dizgratios decat am intrat in masina ceea ce l-a facut pe Harry sa rada. Stiam ca trebuie sa parem un cuplu in ochii tuturor. De altfel, cum rma sa ma prezinte Harry in aceste conditii celorlalti? “Aceasta e Alice, am rapit-o din Chicago si o tin prizoniera ca pe o sclava in casa mea cumparata din bani pe care i-am furat. Voi cum mai sunteti? “

Usa de la intrare era asa de mare incat eu, Harry, Zayn, Perrie, Liam, Louis si Niall am intrat deodata pe ea. Ma tineam bine de bratul lui Harry deoarece inca eram instabila pe tocuri. Ne-am pus intr-un cerc, exact ca in filmele cu mafioti, iar Harry a vorbit:

-          Bun, deci noi trebuie doar sa ne fataim pe aici putin ca sa ii aratam lui Mike ca am venit. e opt si jumatate. La miezul noptii cel tarziu plecam.

-          Ca de nu ce? Ne transformam intr-un dovleac? a incercat o gluma Niall, dar toti s-au uitat urat la el. Toata lumea era stresata.

-          Eu, Alice si Louis mergem sa vorbim cu Mike, Zayn si Perrie mergeti la receptive si ridicati pachetul pe numele Nadia, Liam si Niall mergeti si vedeti daca Ed a ajuns si rezolvati cu el. La treaba.

Si atunci toti au plecat in parti diferite. Harry m-a tras dupa el pana am ajuns la scarile ce duceau la etaj. Acolo stateau la o masa inalta un barbat cu par scurt si negru si destul de inalt care o tinea de man ape o femeie mai batrana vopsita cu un blond enervant, cu multe bijuterii si o rochie roz bombon cu multe paiete. La gat sip e maini se putea vedea pielea batrana si incretita. Deci ei erau cei care gazduiau petrecerea. Diferenta de varsta dintre ei era vizibila cu ochiul liber. Dar daca se iubeau, ce conta? Harry a mers increzator spre ei cu Louis in timp ce eu ma temeam numai vazandu-i.

-          Buna, Mike! a spus Harry strangandu-I mana. Buna, Magda! A spus sarutandu-I mana doamnei.

Louis i-a repetat actiunile. Nici Louis, nici Harry nu erau fericiti sa fie aici. Niciunul nu zambea si erau distanti.

-          Justin! a spus el uitandu-se spre Louis. Henry! a spus spre Harry. Ma bucur ca ati ajuns! a spus Mike cu un ranjet. Si cine e aceasta? a intrebat el aratand spre mine.

-          Ana, iubita mea.

-          Incantat de cunostinta! a spus Mike, sarutandu-mi mana.

I-am zambit deoarece mi se parea un gest frumos din partea lui. Totusi nu am putut sa nu observ privirea plina de invidie a sotiei lui. Ea mi-a intins mana ca si cum s-ar fi asteptat ca eu sa i-o pup, dar am apucat-o normal si i-am strans-o in schimb, lucru care a ofticat-o. Louis a aprobat din cap, zambind larg si pana si Harry zambea usor. Totusi m-a surprins cand nu le-a folosit numele reale. Adica nu cred ca e asa prost sa le foloseasca numele adevarate in public ca sa nu fie descoperiti.

-          Am lasat coletul la receptive, a spus Mike.

-          L-am luat deja, a raspuns Louis enervate deja.

-          Ei bine, distrait-va! a spus Magda, dupa care a plecat tragandu-l pe Mike dupa ea.

-          Frumoasa ripostare! mi-a spus Louis mandru. Acum daca ma scuzati, e o fata la bar care se holbeaza la mine de ceva timp. O seara placuta, copii!

Apoi l-a imbratisat pe Harry si a plecat. Eu am inaintat, lasandu-l pe Harry putin in urma, dar m-a prins de brat si m-a adus in aceeasi linie cu el. ma uitam in total alta parte, numai la Harry nu.

-          Inca nu vorbesti? m-a intrebat Harry.

Am ales sa ii ignor intrebarea.

-          Pisicuta e suparata! a continuat Harry.

Eu mi-am dat ochii peste cap.

-          O sa vorbesti cu mine. Si o sa imi strigi numele asa de tare incat o sa il auda si mamica ta din Chicago.

Asta era prea de tot. Am vrut sa imi retrat mana, dar el a invartit-o cumva ca sa isi impleticeasca degetele cu ale mele. Apoi l-am auzitpe Liam care ne chema la o masa unde mai era si Niall si un barbat pe care nu il stiam. Cand ne-am apropiat de masa am putut sa ii desting trasaturile baiatului. Era cam de o varsta cu baietii. Ceea ce era special la el era parul foarte roscat-portocaliu. Ne-a zambit si l-a imbratisat pe Harry dupa care ne-am asezat la masa.

-          Ce faci, Ed batrane? l-a intrebat Harry.

-          ne spuna tie. Esentialul e ca am reusit sa ii golesc contul nenorocitului si mi-am pastrat jumatate. Scorpia nenorocitului a incercat sa ma expuna, dar nu i-a iesit. La naiba cu ei!

-          Buna treaba! a spus Harry zambind.

Apoi au venit si Zayn si Perrie si au povestit putin. Brusc, Harry s-a scuzat si a mers catre bar. Acolo s-a asezat langa o fata imbracata intr-o rochie albastra tipator cu tocuri inalte si roscata. Avea mult machiaj, forme generoase si un decolteu generos. Au inceput sa vorbeasca,iar fata radea cam din cinci in cinci secunde. Era enervant. Harry i-a cumparat o bautura. Mie nu mi-a cumparat nimic de cand am venit si eu s-ar presupune ca eu sunt ‘iubita’ lui nu ea.

Incet-incet, masa noastra se golea. Louis se giugiulea cu fata de la bar, Harry cu tipa roscata, Perrie si Zayn dansau, Niall vorbea cu o alta fata blonda, iar Liam cu o fata creata. La masa mai eram doar eu si Ed. Ma uitam la Harry si simteam cum un ghem de ura mi se facea in stomac. Eram geloasa?! Nu, nu se poate. E Harry, sa faca ce vrea. E un afemeiat, la ce ma asteptam?

-          Geloasa, Alice? a intrebat vocea lui Ed.

-          Nu, nu! Logic ca nu. Pe  ce? Un criminal si o fufa? Nu, multumesc.

Ed a inceput sa rada.

-          Stii, cea mai buna cale sa il faci pe el gelos e sa faci ce face el.

-          Sa flirtez cu o tipa cu push-up si par urat?

Ed a continuat sa rada.

-          Esti amuzanta! Nu, ma refeream la flirt cu un barbat. Hai sa dansam!

Si am mers pe ring cu Ed. Am inceput sa ne miscam usor in ritmul muzicii jazz. Era placut sadansez cu cineva. Apoi un barbat inalt, cu par saten si impind putin in spate, l-a batut pe Ed pe umar.

-          O preiau eu de aici!

-          Cum doresti, prietene! a spus Ed.

Apoi s-a apropiat de urechea mea si mi-a soptit:

-          Esti frumoasa, Alice, nu te mai indoi de asta! Poti avea orice barbat de aici, chiar sip e Harry.

Apoi mi-a zambit si a plecat. am inceput sa dansez cu barbatul misterios. Era amuzant si ma facea sa rad. Era si intelligent si spunea lucruri dragute. Chiar cand ma simteam cel mai bine, o mana m-a tras e umar inapoi si l-am vazut pe Harry nervos.

-          Ai trei secunde sa te indepartezi sau am sa imi bag piciorul pe gatul tau si daca te vad vreodata mai aproape de 10 metri de ea, am sa iti rup mainile si picioarele!

Barbatul s-a inepartat repede si cred ca a plecat cu totul de la petrecere. Mi-am dat ochii peste cap. Bineinteles ca a trebuit el sa strice tot. Harry m-a  luat de mana si a inceput sa danseze cu mine pe muzica usoara.

-          Ar trebui sa fii iubita mea! a spus nervos.

-          Da, pai si tu ar trebui sa fii iubitul meu, iar asta nu inseamna sa flirtezi cu altcineva in fata mea, Henry.

-          Deci esti geloasa? a intrebat Harry ranjind.

-          Nu eu sunt aia care l-a amenintat pe cel care dansa cu mine c ail omoara, ala esti tu, Henry!

-          Vad ca iti place numele meu fals.

-          Da, mirific! am raspuns sarcastica ceea ce l-a facut pe Harry sa zambeasca. Totusi nu puteai sa alegi altceva decat Ana?

-          Mie mi se pare un nume dragut.

-          Cine e Mike? am intrebat curioasa.

-          Cineva cu care noi lucram.

-          Si care e faza cu coletul ala pe care l-a lasat la receptie pentru noi? Pardon, pentru Nadia.

Harry a ras si apoi m-a lasat pe spate, lucru care m-a cam surprins. Era un dansator bun. Cand m-a ridicat, s-a apropiat de urechea mea si a spus incet:

-          Nu esti cam curioasa?

-          Am crezut ca iubitii isi spun totul, am incercat eu.

El a zambit si m-a invartit.

-          Nici nu ti-am spus ce bine iti sta cu rochia asta sexi!

-          Ah… mersi…

Mainile lui Harry au coborat pe talia mea, periculos de jos, iar mainile mele au urcat la gatul sau. Buzele lui s-a preset usor de gatul meu si a plasat sarutari mici pana la linia maxilarului, iar apoi mi-a sarutat obrazul apasat. Asta aproape ca a fost dragut. Ochii mei caprui i-au privit pe cei verzi ai lui si ne-am conectat. Verdele ala era asa frumos. un zambet micut mi-a aparut pe fata. Mi-am asezat capul pe pieptul lui si i-am ascultat bataile inimii, in timp ce mainile lui ma tineau lipita de el. I-am putut vedea pe toti, Zayn, Louis, Niall si Liam, cum dansau cu cineva, iar in momentul ala, lucrurile erau normale. Am simtit mainile lui Harry miscandu-se usor de la locul lor si mi-am ridicat capul ca sa vad ce s-a intamplat. El ma privea. S-a dus din nou la gatul meu si l-a sarutat mai hotarat de data asta sic and si-a ridicat fata am vazut dorinta in ochii lui. Ochii lui imi fixau buzele. Ne apropiam usor. Buzele ne erau asa aproape incat puteam simti aerul ce il expira. Buzele noastre aproape se atingeau. Si deodata… s-au auzit impuscaturi si tipete, iar haosul s-a instalat.

Si sper ca v-am lasat in ceata >:) Gata si capitolul asta. Daca v-a placut votati si lasati o parere. :) Multumesc pentru ca cititi Xx

Continua llegint

You'll Also Like

2.7K 416 24
Top Jungkook Bottom Taehyung *ੈ✩‧₊˚༺☆༻*ੈ✩‧₊˚ Citiți și veți afla 💜
59.6K 2.1K 100
𝓮𝓹𝓲𝓬,𝓼𝓹𝓮𝓻 𝓼ă 𝓯𝓲𝓮 𝓬â𝓽 𝓶𝓪𝓲 𝓻𝓮𝓪𝓵𝓲𝓼𝓽🥰
2.4M 123K 31
Găsirea unui inel pierdut pe plajă îi aduce lui Jennifer Rey mai multe probleme decât şi-ar putea imagina vreodată o femeie. În speranţa că va sc...
1.3K 130 18
Este vorba despre povestea a două fete Ana și Lia .Ele sau cunoscut la luceu, și vor avea parte de o mare surpriza atunci când descoperă trupa lor d...