My Opinion

TheLordOfNightmares tarafından

14.1K 2.1K 1.8K

In dit boek geef ik mijn mening over verschillende onderwerpen en personen Ik hoop dat jullie iets leren uit... Daha Fazla

My Opinion
Noord-Korea
EMOJI's😀
Ontwikkelingshulp (Gratis Geld)
Unicef Testament Tv-spot (Hebzucht)
Muziek, Hollywood en Politiek
Zwarte Piet
Racisme
Roken
Vegetariërs
Gay Huwelijk + het huwelijk
Horror Reclame Op Wattpad
Onderwerpen
Nucleaire Energie
Catalonië Onafhankelijk
Tatoeages
Europese Unie
Overgewicht
Ad-FREE WATTPAD!!!
PROBLEEM MET WATTPAD
Abortus
ADHD
Drugs
De Opwarming van de Aarde
Autisme
Ik zit met Twijfels
Alcohol
Wat is Intelligentie? Ben jij Slim?
11 November
FILMS EN ONNODIGE SEQUELS!!!
Mijn Traumatische Jeugd
Onderwerp?
Moderne Kunst
Vluchtelingen (en migratie)
Vluchtelingen (en Migratie) Deel 2
Doornroosje Verbieden In Engeland?
Pol: Jij Kiest
God Genderneutraal in Zweden?!?
P#RNO OP WATTPAD?!? +18
Avengers: Infinity War + Marvel en DC
Trump en Rusland en Fake News
Medelijden Zoeken Op Wattpad (Pandering)
Uithuwelijking (Verontrustende Boeken Op Wattpad)
Melanie Martinez Verkrachting???
Schuldig Zonder Bewijzen?
Pesten (+mijn Persoonlijke Ervaringen)
Disney?
Disney (1937-1942)
Depressie (en Zelfmoord) Let's have a talk
Disney (1947- 1951)
Trump 'Fire and Fury' Boek Controversie
Feminisme Deel 1 (Pay Gap)
Feminisme Deel 2
Transgender Kinderen en Tieners?
Transgenderisme Tieners?
Trump (Mijn Mening)
Cola (Maakt Je Dik?)
Thuis (Soapseries)
Oxfam Schandaal
PROBLEEM MET WATTPAD!!!
HET HORRORGENRE!!!
Guns In The USA!!!
Transgenderisme de Geldmachine
S*ks Voor Het Huwelijk?!?
Media Bashing
VRIJHEID VAN MENINGSUITING IS DOOD!?!
Facebook
Regressief Links in 2018
De Natuur Redden Op Het Internet
Leeches
Stormy Daniels VS Trump
De Muziek Van Tegenwoordig (Miley Cyrus)
Melanie Martinez Verkrachting!?!
Rants?
Top 10 Video Games
De Laatste Wattpad Rant.... (Ik Stop)
Mijn Nieuw Account
Trump VS Noord-Korea!
My Girlfriend Left Me....
Trump (Juni 2018)
Facebook Les
Zet Je Ideeën in de Comments !
Groepen Als Wapens
I Want To Apologize
Doodstraf
Belangrijk!!! Zuid-Afrika Genocide/ Crisis
Is Gay Zijn Een Keuze?
De Star Wars Situatie
Update Boek
Walgelijke Moord!
YouTube (Help Me!)
Kinderen Op Wattpad
VIDEO-ADS OP WATTPAD?!?!
'Uitgehuwelijkt Aan Mijn Verkrachter'
Ondankbaarheid
Werkloosheidscijfers en Migratie
Mededeling (Hoofdstuk 100!)
Wattpad Status 2018
Sex en Soa's
Is Gay Zijn Een Mentale Aandoening?
Aliens en Ufo's 👽
Mijn Mening
Mijn Nieuw YouTube kanaal
'Politiek Geweld' en 'Schild en Vrienden'
PostNL RANT!!!
Tijd Om Te Stoppen
Sorry, I Made A Mistake...
Brett Kavanaugh Situatie
Wat Scheelt Er Met Me?
Dierenmishandeling
Vlaanderen Verkiezingen
Geschorst Van School?! + Update
Mijn Depressie....

Top 10 Video Games (#5 - #1)

49 10 8
TheLordOfNightmares tarafından

5. Kingdom Hearts II (2005)

Kingdom Hearts II is de tweede game in de beroemde Kingdom Hearts franchise. Het is een mix van Disney en Final Fantasy en het is gewoon fenomenaal.

Deze game kwam meer dan een decennium geleden uit voor op de PlayStation 2. In 2018 voelt het nog steeds zo soepel als games die in 2018 zijn gemaakt.

In Kingdom Hearts 2 speel je als Sora die samen met Donald en Goofy (ja die Donald en Goofy) door allerlei Disney werelden reist om de zogenaamde Heartless en Nobody's te verslagen. Hij reist door werelden zoals die van: The Lion King, Hercules, Pirates Of The Caribbean, Mulan, The Little Mermaid en favoriet The Nightmare Before Christmas. Dit is de game voor Disney fans, maar vergis je niet, dit is geen game voor kinderen. De game heeft een 12+ rating en er komt veel geweld in voor, het verhaal is ook zeer moeilijk te begrijpen maar wondermooi.

Jammer genoeg is de orginele PS2 game niet meer te verkrijgen, maar geen nood want de game heeft een PlayStation 3 en PlayStation 4 remaster gehad waardoor je de games kan spelen in hoge kwaliteit. Dit blíjft uitsluitend een game die je alleen maar officieel kan spelen als een PlayStation exclusief, maar je kan het ook onofficieel op je PC spelen via een emulator. Dit is gratis, maar je moet al heel wat verstand hebben van die dingen om het op een PC te spelen via een emulator.

Kingdom Hearts II krijgt van mij een goede 89/100. Het blijft een game uit 2005, maar het houdt goed stand zelfs in 2018. Om eerlijk te zijn kon ik Kingdom Hearts: Birth By Sleep ook op deze lijst zetten, dit was een geweldige PSP game mar het blijft een PSP game van 10 jaar oud.

Kingdom Hearts 2 is ook de favoriete videogame van x_Dreamslove_x ,maar jammer genoeg weet ze dat zelf nog niet. Sterker nog, volgens mij heeft ze zelfs nog nooit van Kingdom Hearts gehoord. De meesten van jullie hebben er waarschijnlijk nog niet van gehoord, omdat het al zo'n oude gamserie is.

Kingdom Hearts 3 komt ergens uit in 2018, na meer dan 10 jaar wachten !!!

4. Firewatch (2016)

Ik hou van deze game. Het is een game die zich afspeelt in een mooie wildernis omgeving, maar het beste aan Firewatch is het fantastische verhaal.

Firewatch vertelt het verhaal van Henry en Delilah, dit zijn twee boswachters die ingehuurd zijn om mogelijke bosbranden te detecteren. Ze houden contact via een radio en er beginnen vreemde dingen te gebeuren. Ik ga niets spoilen maar het einde is echt zeer goed ookal geeft het weinig voldoening.

Het is een walking simulator, dus je hebt GEEN kennis van games nodig om Firewatch te spelen. Je kan het spelen op je eigen tempo, maar het is wel de korste game in deze lijst. Met kort bedoel ik tussen 4 en 5 uur speeltijd, maar dan heb je wel alles gedaan en gezien wat er is.

Deze game zit vol met mysterie en je krijgt telkens een puzzelstukje om het mysterie op te lossen. Het hele mysterie van deze game is wel voor interpretatie vatbaar en ik vind het persoonlijk zeer leuk om over alle mogelijke theorieën te gaan.

Firewatch voelt ook soms als een emotionele rollercoaster. In de game ben je constant alleen, maar je voelt leven en dat is zeer moeilijk om te doen in games tegenwoordig. Je kan een grote open wereld hebben die praktisch leeg voelt, maar Firewatch heeft een kleine open wereld die groot voelt. De omgeving is ook prachtig in deze game, vol met felle kleuren.

Firewatch krijgt van mij een 92/100. Voor vele mensen lijkt dit misschien veel voor een korte indie game, maar het heeft iets zeer mysterieus en je leert de karakters echt kennen.

Ik weet dat er vorig jaar een controversie was tussen de makers van Firewatch en Pewdiepie, maar om eerlijk te zijn verandert dat niets aan een excellente game.

3. Infamous 2

Sommige mensen beweren dat het orginele altijd het beste is, maar in videogames is dat absoluut niet het geval. Infamous 2 is de sequel op de gelijknamige superheldengame.

In Infamous 2 speel je als Cole. Cole is een 'geleider' en hierdoor heeft hij allerlei superkrachten in verband met elektriciteit. Hij kan bijvoorbeeld statistische elektriciteit uit zijn vingertoppen schieten. De game begint met een gigantisch wezen dat zich vertoond, Cole is niet sterk genoeg om het wezen te verslaan en sterft bijna.

Daarna vaart Cole naar New- Maray (parodie van New worleans), daar zoekt hij naar een wetenschapper die hem gaat helpen om meer krachten te krijgen, uiteindelijk zal er een gigantische twist komen die de hele situatie veranderd.

Infamous 2 draait om karma. Je kan er voor kiezen om slecht te zijn, of je kan ook goed zijn. In de game is er ook een karmameter die beïnvloed wordt door de acties van de speler.

Deze game draait om keuzes en de effecten die die keuzes met zich meedragen. Je heb altijd twee keuzes; Goed en Slecht. De twee eindes zijn ook fenomenaal en de adrenaline die bij mij vrij komt tijdens het spelen van die eindes, is gewoon geweldig.

De game is een open wereld die verdeeld is door 2 grote stukken landmassa. Deze open wereld voelt zeer dynamisch, niet zo dynamisch als de GTA 5 wereld, maar voor een game uit 2011 was dit een excellente speelomgeving. Er is ook een ingewikkelde missie maker om zelf missies te maken die je kan delen met anderen, mijn missies werden zo'n 10.000 keer gespeeld ofzo. Het is een leuke overbodige unieke functie voor een geweldige game.

Infamous 2 krijgt van mij een uistekende 94/100. Dit is een geweldige game en als je een PlayStation 3 hebt, is dit een must have. Jammer genoeg is deze game alleen beschikbaar voor PS3. Misschien komt er ooit een remaster voor PS4 of de potentiële PS5, maar ik zou er niet op rekenen.

Infamous 2 heeft ook een geweldige stand alone DLC genaamd Infamous: Festival Of Blood. In deze DLC neem je het op tegen Bloody Mary en haar leger van Vampiers. Je hebt maar één nacht om Bloody Mary te doden. Zeker een aanrader.

Ik wil ook nog even zeggen dat er druk wordt gewerkt aan PS3 emulators, dit gaat redelijk traag en nog maar 27% van alle PS3 games zijn speelbaar, maar de kans is groot dat je binnen een jaar of twee Infamous 2 via een emulator gaat kunnen spelen.

2. Persona 5

Persona 5 is één van de beste games ooit gemaakt. Ik heb er geen woorden voor hoe leuk ik deze game vind. Ik ben nooit een fan geweest van 'anime', maar deze game heeft zo'n anime stijl die nogal uniek is.

Persona 5 lijkt een kinderachtige game, er komt namelijk een pratende kat in voor, maar het is overduidelijk een game voor volwassenen. Het is een game over zonden en misdaden, zaken zoals verkrachting, fraude, corruptie, moord, verraad, ... komen aan bod in Persona 5.

Ondanks dat het de 5e game is in de hoofd Persona gameserie, moet je de vorige games niet gespeeld hebben om mee te zijn met deze game. Het gaat immers om een nieuw verhaal met een nieuw karakter en om eerlijk te zijn; snapte ik niets van de game in de eerste uren.

Aan het begin vond ik het saai, maar ik leerde de game te waarderen en ik snapte al redelijk snel waar de game over ging. De gameplay kan op sommige momenten nogal herhalend worden, maar de muziek zorgt er voor dat die herhalende momenten niet saai worden.

Het beste aan Persona 5, vind ik de geweldige energieke en emotionele muziek. De muziek is fantastisch en waarschijnlijk ga ik het gebruiken bij dit deel.

De game is zeer emotioneel en op het einde had ik wel een traantje in mijn ogen, dat gebeurde maar bij twee games die ik ooit gespeeld heb. Het is wel een zeer lange game 60-100 uren aan gameplay, dus het is het geld meer dan waard.

Persona 5 krijgt van mij een bijna perfecte 95/100. Persona 5 is wederom een PlayStation exclusieve game , de game is dus alleen verkrijgbaar voor PS3 en PS4.

Met andere woorden als je een Shit-Box 360 of een Shit-Box one hebt, dan heb je geeeeen geluk!!!

Persona 5 is naar mijn mening de beste PlayStation game ooit. De game heeft ook een soort van 'dancing spin-off', maar dat is niet echt mijn ding denk ik.

Als niet kunt kiezen tussen een PlayStation 4 of een Shit-Box, dan is deze game absoluut een rede om voor een PS4 te kiezen.

Een paar games hebben het jammer genoeg niet in de top 10 gehaald, maar ik wil ze hier even kort vermelden.

-Outlast 2

Outlast twee is mijn favoriete horrorgame, toch vind ik de gameplay zeer moeilijk en er is weinig variatie; het is meestal gewoon een kwestie van voorbij een vijand te komen zonder dood te gaan.

-Call Of Duty Black Ops 2

Dit is de laatste goede Call of duty naar mijn mening. Ik heb zeer veel plezier gemaakt door samen te spelen met mijn vrienden. Ik heb zelfs een meisje laten huilen door constant 'u moeder' te zeggen. De laatste keer dat ik deze game heb gespeeld, was met GamerDjay toen we nog vrienden waren. Focking Jade had 1 kill ofzo en was 10 keer dood gegaan xD

- Until Dawn

Om eerlijk te zijn is dit mijn favoriete horrorgame, maar ik beschouw het meer als mysterie en actie dan als een echte horrorgame. Dit is ook een PS4 exclusieve game. Het is ideaal voor mensen die houden van horror, maar niet houden van games. Het is eerder een interactieve film.

-Batman Arkham Knight

Beste superheldengame ooit gemaakt. In deze game speel je in een open wereld als Batman. Dit is de laatste Batman game uit de 'Arkham' reeks en iedereen hield van deze game..... behalve PC games, want die kregen een zeer slechte port die vol zat met glitches en constant crashte.

En nu de #1 beste game ooit.....

The Witcher 3: The Wild Hunt

The Witcher 3 is zonder twijfel mijn favoriete game en naar mijn mening ook de beste game ooit gemaakt. Deze game staat het dichtst bij perfectie dan alle andere videogames.

In The Witcher 3 speel je als witcher Geralt Of Rivia. Een witcher is een monsterjager die de vrede tussen mensen en monsters moet garanderen, maar Geralt is op zoek naar zijn geadopteerde dochter 'Ciri'. Tijdens deze zoektocht is er ook een oorlog aan de gang tussen verschillende koningkrijken.

Je speelt in een soort van Middeleeuwse Europese omgeving, maar dan met monsters en magiërs.

In The Witcher 3 draait alles om keuzes, jouw acties hebben een effect op bijna alles in de game.

De grafics zijn zeer goed en realistisch voor een game uit 2015. De muziek is magische en het past perfect bij de sfeer van het moment.

Ik kan uren blijven doorgaan over deze game, maar het is absoluut de moeite om het zelf te spelen. Speel deze game gewoon!!!!

The Witcher 3: The Wild Hunt krijgt van mij een 98/100. Het is de beste game ooit gemaakt en je hebt honderde missies om te spelen in een gigantische open wereld. Deze game duurt zo'n 150 uur om volledig uit te spelen, maar iedere missie is uniek en draagt een eigen verhaal met zich mee.

The Witcher 3 heeft ook twee geweldige DLC's 'Heart Of Stone' en 'Blood and Wine'. Die laatste dlc krijgt van mij een 99/100. Het lijkt een game op zichzelf. De DlC kost zo'n €10-€15, maar het is zo'n gigantische DLC dat ze het zonder problemen zouden kunnen verkopen voor €69,99 als een nieuwe game.

In de Blood and Wine DLC kom je terecht in een omgeving die voelt als een 14e eeuws koninkrijk in het Zuiden van Frankrijk. Dit lijkt een sprookje, maar met een volwassen twist en omgeving.

The Witcher 3 is gewoon geweldig en iedereen zou die game moeten spelen. De games zijn gebaseerd op de boeken van Andrzej Sapkowski en je voelt dat aan het verhaal dat bijna perfect is voorgesteld.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet te stemmen en te volgen. Heb je deze games al gespeeld, laat het horen in de comments.

Okumaya devam et

Bunları da Beğeneceksin

23.7K 1K 6
In dit verhaal schrijf ik over de waargebeurde feiten over het wereldberoemde paranormale wezen genaamd 'de slender man'. De Slenderman mag dan een b...
120K 5.9K 85
Nora el Kabouni. Ze is hoogbegaafd en heeft een fotografisch geheugen. Er word veel van haar verwacht. Soms te veel. Met haar depressieve vader en tw...
23 7 2
Een kijkje in mijn leven :)