Kahrolsun Bazı Yazarlar

By neonArch

52.3K 4.3K 4K

Wattpad'de rahatsız olduğum her türlü meseleyi yazıyorum. Kurgu olmayan #8 More

AÇIKLAMA
1. Beynim Kanıyor
2. Olumsuz yorumları silme
3. Yazar havasına girenler
6. Ego 1500
7. Vote dilenmek
8. Sazan Olmayın
9. Hepiniz Eziksiniz
10. Fastbook
11. Cinsellik mi Porno mu?
12. Ucuz malın alıcısı çok olur
13. Sohbet
14. Kitabını Okuyorum Sen de Benimkini Okur musun?
16. Wattpad de kitap okumuyorum
17. Serzenişim
18. !!!
19. İlla Özgün Olmalı mı?
20. Basılı Eser
21. İÇİMDE KALMASIN
22. Ergen klasiklerinden seçmeler
23. İnsan Değilsiniz!
24. Mahalle Delikanlıları-Mavi Minübüs
25. Fanatik Okurlar
27. Edepli edebinden susar

15. Kendime eleştiri

1.3K 154 53
By neonArch

İğneyi başkasına çuvaldızı kendine batır derler şimdi öyle yapacağım.

Onca şey yazıyorum peki ben bu eleştirdiğim şeyleri yapmadım mı?

Yaptım!

Bu temmuz sonlarına doğru yeni yeni girmişim wattpade. Daha önceden de yazdığım bir hikayem var bir heves yayınlamışım ilk bölümü. Tabi ki okunmuyor. Düşünüyorum nasıl okunacak bu diye.

Neyse bir iki gün geçti mesajlar falan gelmeye başladı karşıkıklı vote vs falan diye. Ne bileyim yeniyim ben de sandım ki burda işler böyle yürüyor. Mesaj atanlarla karşılıklı vote yaptım falan. Sonra bende bazı kişilere karşılıklı vote için mesaj vs attım. (Allah affetsin) Yalnız yayınladığım daha 3 bölüm falan. Karşılıklı yaparak en fazla 100 vote fln almışımdır belki o kadar bile değil.

Siz yapmayın lütfen. Karşılıklı vote-okuma yapmak kadar itici bir şey olamaz inanın. Dışarıdan nasıl göründüğünü bilsem tabi ki yapmazdım. Zaten hiçbir şey kazandırmıyor. Sürekli nereye kadar karşılıklı değil mi? Hem kendinizi kandırmaktan başka bir şey değil.

Cidden tüm samimiyetimle söylüyorum yapmayın. Size gelen o karşılıklı vote mesajlarının aklınızı çelmesine izin vermeyin. Ayrıca hiç okumadan ve içeriğinide bilmeden saçma sapan kitaplara da oy vermiş olabiliyorsunuz.

Benim gibi sazan olmayın arkadaşlar 😂

Karşılıklı vote ya da okuma istemek yerine daha uygun mesajlar atabilirsiniz. Vakti varsa kitabınıza göz atabilir mi, okuyabilir mi diye sorabilirsiniz. Bunda kötü bir şey yok. Uygun bir dille sorduğunuzda inanın çok daha etkili oluyor.

Continue Reading

You'll Also Like

21.3K 1.1K 20
-Gerçek Ailem kurgusudur. (TAMAMLANDI) Yetimhane her zaman soğuktu.Çünkü hiçbirimiz aile sıcaklığını tatmamıştık.Hiçbirimiz hiçbir zaman tam anlamıyl...
669K 8K 25
Hoca: O minik ıslak deliğini öyle bir becereceğim ki Hoca: Acı ve zevki aynı anda tadacaksın minik şeytan Hoca: Ondan sonra bırak yürümeyi Hoca: Otur...
4.1K 388 26
✍🏻 Anlamıyorum Hetero olduğun için mi bu imkansızlığımız Atakanseksüel ol...
7.2K 151 25
En büyük isteği iyi bir doktor olmakken bir adamın saplantısı yüzünden o adamla evlenmek zorunda kalan Bahar ve ona saplantılı olan Ozan