Golanul (+18)

By pitic16

328K 11.8K 772

Fărà descriere. Citi ți pe propria răspundere :) More

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Anunt
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 40
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 43
Capitolul 44
Capitolul 45
Capitolul 46
Capitolul 47
Capitolul 48
Capitolul 49
Capitolul 50

Capitolul 39

1.3K 76 5
By pitic16

Suntem de jumătate de oră pe plajă, Criss şi Elena sunt în apă iar eu stau pe sejlong şi îl privesc pe idiot cum butonează telefonul de când am venit. Nici nu mă bagă în seamă. Mă ridic şi merg lângă el, înjură în barbă apoi spune "joc idiot".



-Mike! Ce e cu tine?

-Ce vrei? vorbele lui vin ca o săgeată pentru mine

-Vreau să merg acasă! strig la el şi îl privesc urât

-Dute! răspunde scurt şi în sictir

-Ştii ceva? Eşti un idiot! Am terminat o! spun şi merg la sejlongul meu, care e lângă al lui



Îmi strâng toate lucruile, îi salut pe cei doi, cu scuza că nu mă simt prea bine şi merg la un taxiu, când să urc îmi aud numele strigat. Îl văd pe Mike fugind spre mine, nu am chef să vorbesc cu el, mă urc repede şi îi spun soferului să ponească repede, îi spun adresa şi mă las pe bancheta.

Telefonul începe să sune încontinuu aşa că îl închid. Cum ajung în faţa porţii plătesc, merg în acasă, urc în camera mea şi trântesc uşa nervoasă apoi o încui. Las rucsacul pe jos şi mă trântesc în pat.

Un idiot! Asta e! Dar o să vezi Mike! De când suntem împreună nu mia vorbit aşa! Să sufăr? De ce? Îl iubesc, dar dacă el nu o face nu îl voi ţine legat de mine. Să fie liber! Iar eu la fel!

Merg la baie şi îmi dau hainele jos, intru în cabina de duş şi îmi las pielea răsfăţată de picăturile de apă. Îmi spăl faţa şi când ies mă dau cu creme, merg spre dresing, goală, şi îmi aleg lenjerie neagră, o pereche de blugi albastri rupţi, un tricou alb şi un hanorac în caz că se răceste mai târziu. Mă încalţ cu tenişii, îmi iau o sapcă care scrie "FUCK" şi cobor jos. Îmi iau cheile de la maşină şi merg în garaj.

Deblochez maşina şi mă urc în ea. Stau câteva minute apoi îmi amintesc de lacul unde mergeam cu bunicul. Readuc maşina la viaţă şi cum ies din curte merg spre lac.











Stau şi privesc apa de mai bine de 30 de minute. Aerul e curat iar eu parcă mă linistesc. Am plâns fiindcă idiotul ma rănit, dar îmi amintesc de vorbele bunicului

"-Draga mea, dacă un băiat te iubeşte nu v-a renunţa din prima la tine, v-a lupta până la ultima suflare."

"-Dar bunicule, dacă mă iubeşte cum îmi dau seama?"

"-Băieţii sunt foarte smecheri, dacă vrea să te aibă în alt fel nu doar pentru ceea ce eşti. Un bărbat care te iubeste cu adevărat v-a ştii când să te lase în pace când nu vrei să vorbeşti, să îţi accepte crizele de gelozie, să te susţină în tot ceea ce faci, fie corect sau greşit, să îţi fie alături când te doare ceva, când cazi la pământ să te ridice iar dacă nu va reuşi să se aşeze lângă tine şi să te sprijine. Un bărbat când iubeşte o femeie nu v-a pleca când aceasta îi cere, o va lua în braţe şi va încasa pumnii fragili ai acesteia. O iubire adevărată nu o vei găsi uşor, dar uneri o găseşti când nici nu te aştepţi. Dar nu uita că cel ce te iubeşte te va căuta chiar şi până la capătul Pământului, doar să te vadă 5 minute. Nmic nu este imposibil când iubeşti pe cineva!"



Bunicul ştia ce vorbeşte, ma învăţaţ de mică, iar eu mereu îl ascultam. Lam iubit şi încă o fac, el a fost prima mea iubire. Am poze cu el şi bunica de când erau tineri, a fost un bărbat cu adevărat frumos. Dar el a iubit, în schimb idiot de Mike vrea doar o distracţie! Nu va rezista până mă va cere. Dar cine a spus că va face chesti asta? Cred că vreau să fiu singură, aşa va fi cel mai bine. Încep facultatea curând şi mă voi concentra pe învăţat. Fără distracţie, fără băieţi şi fără distrageri.

Nu o să mai fiu copila de acum, când voi termina facultatea voi fi o adevărată doamnă.

Mă uit la apa limpede şi îmi apare în faţa ochilor chipul netrevnicului.

2 luni! Nu au fost 2 ani, dar am simţit multe în astea 2 luni, chiar dacă nu ma atins mai mult decât a vrut el. Dar lam iubit, şi încă o fac. Iam spus ce? Că o să mă aibă când o să fim căsătoriţi. Vreau băiatul potrivit, este aşa de greu de înţeles? Iar dacă el este atunci foarte bine, dar cum a spus bunicul. Dacă mă iubeşte mă va căuta şi nu va renunţa. Iar dacă nu, asta e. Pierderea lui.







Cum ajung acasă îi văd maşina parcată în faţa porţii, iar pe el pe burdură. Portarul deschide poarta şi intru, nu mă poate vede, maşina mea are geamuri gumurii, dar nu cred că o cunoaşte. Intru pe uşa de la garaj în casă, afară se întunecă şi cred că va fi furtună.

Urc în camera mea şi privesc pe fereastră, am văzut un fulger apoi cerul e cu nori gri. Privesc la poartă şi îl văd încă pe burdură, cu mâinile în cap.

Imaginea asta ar trebui să mă facă să mă simt mai bine?

Îmi pare rău pentru eu, dar nu eu sunt cea care am greşit! Trag draperia şi merg la dresing, îmi iau o pereche de pantaloni de trening largi şi un tricou, îmi dau hainele jos, şi sutienul, apoi mă îmbrac cu hainele alese. Mă încalţ cu papuceii mei de casă şi privesc iar pe fereastră.

E tot acolo iar afară dă să plouă, picăturile se observă pe asfalt. Îl privesc şi simt cum vreau să merg şi să-l invit în casă. Părinţii nu sunt acasă, dar oricum nu era problemă, a dormit aseară aici cu mine în pat.

Oftez şi cobor jos, caut un film la tv şi îmi fac o ciocolată caldă.



-De ce am luat două ceşti? întreb cu voce tare

Vreau să fie şi el aici cu mine, nu afară în ploaie. Privesc pe fereastră şi îl văd tot acolo. Fug în cameră şi îmi deschid telefonul. Mesajele încep să apară şi nu se mai termină. Cobor din nou în bucătărie, mă rezem de blat şi încep să citesc mesajele



"iubito îmi pare rău"

seen 13:00

"te rog răspunde"

seen 13:10

"vreau să vorbim, răspunde"

seen 13:30

"Nu se poate termina aşa!"
seen 13:35

"au trecut 2 ore unde eşti?"
seen 15:04

"îmi fac griji.."
seen 15:05

"portarul spune că nu eşti acasă, unde eşti?"

seen 15:25

"Ştiu! Am fost un prost, dar te rog vorbeşte cu mine. M-am certat cu tata şi am avut o stare...ei bine ai văzut şi tu. Nu trebuia să mă descarc pe tine. Iubito te iubesc, sună mă."

seen 15:26

"Nu mă ignora, răspunde iubito.."
seen 16:01



Privesc şi acum afară plouă, el tot acolo stă. Îi pare rău..

Portarul nu mai e la poartă, probabil s-a dus la dos, îmi iau o pereche de slapi şi mă duc la poartă..Deja am părul ud, iar tricoul e lipit de mine, trag aer în piept şi sunt gata săspun ceva..



-Mike.. spun încet dar mă aude

Se întoarce. Are ochii roşii şi trişti, zâmbetul inexistent, e ud de ploaie şi ar pute răcii..

-Ella..iubito.. spune încet

-Haide, să bei ceva cald..

-Şi să vorbim.. mă compltează

Deschid poarta, mă îmbrăţişează strâns dă să mă sărute dar mă feresc. Sărut în ploaie? Niciodată nu lam avut şi am refuzat chiar acum..



-Vrei o ciocolată caldă? îl întreb cum intrăm în casă

-Sigur, ai ceva haine de schimb?

-Ale tatei. Ale lui Kevin îţi sunt mici. Haide.

Îl prind de mână şi mergem sus, intru în camera părinţilor şi iau un tricou şi o pereche de pantaloni de trening ai tatei. I le dau şi intră în camera mea să se schimbe.

Cobor scările şi iau încă o cană, pun praful, puţin zahăr, apă şi le bag în microunde. Mă aşez pe blat şi privesc afară, încă plouă. E furtună, ci nu doar afară, este şi în sufletele noastre. Dar după furtună iese curcubeul, dar lasă o mulţime de pagube. De ce trebuie să fie certuriîntr-o relaţie? A da, fiindcă cearta după supărare face dragostea mai mare, dar dacă nu va mai fi înpăcare? Ce o să se întâmple? Totul va lua sfârsit iar cei doi vor fi străini..











Heiii am reusit să postez.

Cum este până acum?

Să îi despart sau nu?

Doriţi să pun poză la media cu personajele sau mai bine vi le imaginaţi voi?

Continue Reading

You'll Also Like

stripper By M.

General Fiction

41.1K 2.4K 43
Seokjin, Taehyung, Jimin și Hoseok lucrează intr-un club de noapte,ca strippãri, asa, ajungand prieteni foarte buni. Namjoon,Yoongi, JungKook și...
2.2M 98.2K 52
Romantic, cuceritor, libertin, lipsit de emoții, ruşine şi raţiune. Păcătos, iubitor de viaţă şi foarte, foarte petrecăreţ. Am zis oare că-s amuzant...
408K 26.8K 51
,,Dacă iubești pe cineva, atunci îl iubești asa cum e , si nu cum ai dori tu să fie " Lev Tolstoi ,,Prejudecățile sunt rațiunea proștilor " ...
97.7K 5.6K 26
Ajunsă într-o țară străină, unde drepturile femeilor sunt limitate, Aida este forțată de către unchiul ei să se căsătorească cu nimeni altul decât Șe...