innocent and naughty | hunhan

By InnocentLuhan

166K 6K 583

More

Innocent and Naughty
1. BÖLÜM
2. BÖLÜM
3. BÖLÜM *SMUT*
4. BÖLÜM
5. BÖLÜM
6. BÖLÜM
7. BÖLÜM *SMUT*
8. BÖLÜM
9. BÖLÜM
10. BÖLÜM *SMUT*
11. BÖLÜM
KaiSoo Özel
13. BÖLÜM
14. BÖLÜM
15. BÖLÜM
16. BÖLÜM
17. BÖLÜM
18. BÖLÜM *SMUT*
19. BÖLÜM
20. BÖLÜM
21. BÖLÜM
22. BÖLÜM *FİNAL*
Analiz

12. BÖLÜM *SMUT*

10.8K 221 24
By InnocentLuhan

*UYARI! HARD SMUT bulunmaktadır. Ben kaldıramam, smut sevmem, rahatsız olurum derseniz direk bölümü atlayın.*

Sehun miniğini öpmeye devam ederken tekrar kucakladı. Suyu kapattıktan sonra lavabonun önüne geldi ve ıslak bedeni tezgahın üzerine koyduktan sonra havluyu alarak ıslak saçları kuruladı. Yeterli olduğunu anladığında havluyu bir köşeye fırlatıp attı.

Luhan minik elleri ile tezgaha tutunurken Sehun eğildi kasıklara öpücük bırakmaya başladı. Bir eliyle penisini çekerken şişkin başıyla oynuyordu. Penisi atlayarak toplarını ağzına aldı ve emerek çekiştirmeye başladı. Dişlerini hassas deriye sürterek bıraktıktan sonra penisinin kızarmış başına dil darbeleri attı. Başındaki yarıkta dilini gezdiriyor, yarısına kadar ağzına aldıktan sonra geri çıkarıyordu.

Luhan başını aynaya yaslamış kendini daha çok iterken penisini kökünden başına kadar yaladı ve ağzına alarak emmeye başladı. Luhan kendinden geçmiş bir şekilde inlerken penisin ağzını becermesine izin verdi. Elini toplarına atmış oynarken ağzında seğirmeye başlayan penis ile geldiğini anladı. Penise daha çok asılarak boşalmasını sağladı. Meniyi yuttuktan sonra yalayarak hala dik penisi temizledi.

Elleri ile miniğin penisini okşarken kızarmış yüze baktı. Luhan ufak mırıltılar çıkararak hoşlandığını belli ediyordu.

"Yeni bir şey denemek ister misin?" Sehun aynaya bakarken sordu.

"Nedir?"

"Birazdan görürsün." aynalı dolabı açtıktan sonra kulak temizleme çubuğunu eline aldı. Luhan ne yapacağını merak ederek bekledi.

"Temizlik çok önemlidir bebeğim. Her yerine dikkat etmelisin, helede boşaldığın zaman temizlenmeyi unutma."

Elindeki penisi sıkarken kulak çubuğunu yarığın çevresinde gezdirdi. Luhan gözlerini açmış korkuyla izlerken aynı zamanda heyecanla bekliyordu. Sehun'un ne yapacağını anlamıştı. Sehun kulak çubuğunu penisin başındaki delikten sokarken acıyla tısladı.

Sehun miniğinin yüz ifadesini incelerken çubuğu hareket ettirmeye başladı. Çubuğu yavaşça sokup çıkarırken Luhan alışmaya başlamıştı. Giriş-çıkışlar hızlanırken Luhan daha yüksek sesle inlemeye başladı. Çubuk bakir penis deliğini acıtsada büyük zevk veriyordu. Boşalmak üzereydi ama penisini tıkayan çubuk buna izin vermiyordu.

Sehun çubuğu çıkardıktan sonra penisi ağzına alarak emmeye başladı. Luhan ikinci kez boşalırken meniyi bir kez daha yuttu.

Sehun diğerini kucaklayarak odaya götürdükten sonra yatağa bıraktı.

"Beni bekle." söyledikten sonra Luhan usulca başını sallayınca odadan ayrıldı.

Kai ve Kyungsoo'nun odasında sex shopu aratmayan dolaba gitti. İçinden temiz ve az kullanışmış sağlam oyuncakları alarak odaya geri döndü. Luhan elindeki oyuncaklara bakarken o aldırmadı ve elindekileri yatağa bıraktı.

"Onlar ne?" Luhan marakla ilk defa gördüğü sex oyuncaklarına bakarken sordu.

"Uygulamalı olarak birazdan görürsün bebeğim, sabret."

Sehun çekmeceden kayganlaştırıcıyı aldıktan sonra yatağa çıktı ve kayganlaştırıcı diyer aletlerin yanına bıraktı.

"Öncelikle isimlerle başlayalım. Kayganlaştırıcıyı zaten biliyorsun, bu vibratör ilk oyuncağımız. Hadi buna benim penisimmiş gibi kayganlaştırıcı sür."

Luhan kendine gösterilen pembe cihazı eline aldıkta sonra kayganlaştırıcıyıda aldı. Jeli vabratörün üzerine sıktıktan sonra eli ile yaymaya başladı. Bakışlarını aletten çekip eşine yönlendirdiğinde Sehun'un onu dikkatle izlediğini gördü.

"Onu bırakabilirsin, şimdi kendini hazırla. Parmaklarınla..."

"Huh? Ama ben bunu daha önce yapmadım."

"Bir yerden başlamak gerek. Sırt üstü uzan ve kalçalarını kaldır, daha sonra da parmaklarını sok."

Sehun kabaca anlattıklarından sonra derin bir nefes aldı. Dediği gibi sırt üstü uzandıktan sonra dizlerini kırdı ve kalçalarını havaya kaldırdı. Şimdi deliği Sehun'un bulunduğu yerden görülüyordı. İki parmağını temkinlice soktuktan sonra yavaş yavaş hareket ettirmeye başladı. Kendi zevk noktasını bulduğunda inledi ve hızlandı. Üçüncü parmağınıda ekledikten sonra içinde açarak hareket ettirmeye başlası. Parmaklarını içinde kıvırıyor, tırnakları ile kendi deliğini zorluyordu. Luhan iyice kendinden geçerek kendi parmakları ile kendi deliğini becermeye devam etti. Sehun yatağın başlığına dayanırken nefes nefese küçüğünü izledi.

"Buraya gel. Buraya gel ve arkanı bana dön." Luhan eşinin sesini duyunca parmaklarını çıkardı ve dediklerini uyguladı.

"Bunu kendine sok." Sehun vibratörü uzatırken söyledi.

Luhan göğsünü yatağa dayarken dizleri üzerinde durarak kalçalarını havaya kaldırdı. Pembe aleti deliğine sokarken derince inledi. Hepsi girdiğinde bekledi. Sehun kumanda ile aleti çalıştırdığında miniği neye uğradığını şaşırdı.

"Tanrım! Tanrım, bu, bu... Ahhh, ımgpp..."

Luhan deliğindeki titreşim ile altındaki çarşafa tırnaklarını geçirdi. Sehun eli ile oyuncağı sokup çıkarmaya başladığında çığlık attı. Giriş çıkışlar ve titreşim bir arada bambaşka hissettiriyordu.

Sehun miniğini kendine çevirdikten sonra kısa bacakları beline doladı. Eline ince, uzun çubuğu aldı.

"Banyodaki macerayı tekrarlamak ister misin?"

Luhan arsızca başını salladı. Deliğindeki titreyen vibrayör düzgün düşünmesini engelliyordu. Sehun çubuğa kayganlaştırıcı sürdükten sonra küçüğünün penisini kavradı. Çubuğun ucunu sokarken Luhan acı çığlık attı. Kulak çubuğuna göre daha sert ve kalın olan bu çubuk daha da acıtmıştı. Sehun alışması için yavaşça hareket ederken Luhan acının zevke dönüştüğünü hissetti. Daha fazlası için kalçasını hareket ettirirken Sehun elini daha hızlı hareket ettirdi.

"Be-ben b-boş-ıghh-almalıyım"  Luhan inlemeleri arasında zorlukla söyledi.

"Oh-ov, üzgünüm. Beni beklemelisin." Sehun eline plastik, küçük halkayı aldıktan sonra Luhan'a gösterdi.

"Sıradaki parçamız bu. Senin zevk almanı sağlamak için titreşimli olanı seçtim. Bu da senin boşalmanı engellemek için penis yüzüğü."

Luhan gözlerini sonuna kadar açarak Sehun'a baktı. Sehun penisin içinde ki çubuğu çıkardıktan sonra halkayı acımadan hızla penise geçirdi. Luhan çığlık alırken toplarına değen titreşimle kıvrandı. Deliğindeki ve toplarındaki titreşimin yarattığı zevk penisinin sıkılmasının yarattığı acıyı geçiyordu.

Luhan deliğindeki titreşim ve doluluk yok olduğunda başını kaldırdı. Sehun yerine kendi penisini soktuktan sonra küçük kalçaları kavradı. Zevk noktasına sert darbelerle vurarak becerirken Luhan kısa kollarını eşine doladı. Sehun'un sırtına tırnaklarını geçirirken inlemeleri artmıştı.

Sehun kucağındaki ile yataktan kalktıktan sonra masaya ilerlemeye başladı. Önündeki sandalyeyi çekerek minik bedeni masaya yatırdı. Luhan sonunda Sehun'un istediği gibi masada seviştiklerini anladığında heycandan kalp atışları hızlandı. Sehun duyduğu hızlı kalp atışları ile vuruşlarınıda hızlandırdı. Başını eğerek masanın üzerindeki bedenin göğüs uçlarını dişledi. Luhan'ın hassas yerlerini zevk alması için sonuna kadar zorladı.

Aklına gelen fikir ile sıkı delikten penisini çıkardı. Luhan eşinin geri çekilmesi ile şaşırırken Sehun yatağa gitti ve son oyuncağı aldı. Geri döndüğünde oyuncağı masaya koydu ve Luhan'ı indirdi. Ufak bedeni ters çevirdikten sonra masaya tutunmasını sağladı.

"Bu pozisyonu seviyorum." Luhan pat diye söyledikten sonra ne söylediğini fark ederek kızardı. Sehun ise açık sözlü eşi ile kıkırdadı.

"Neden?"

"Çü-çünkü böyle daha zevk veren şeyler yapıyorsun." Luhan başını masaya dayayarak söylerken sesi boğuk çıktı.

"O zaman şimdi yapacağım şey daha da hoşuna gidecek."

Sehun eğilerek yumuşak popoyu ayırdı ve dili ile sonradan olacaklar için hazırlık yaptı. Dili deliğin içinde kıvrılarak ıslak harikalar yaratırken Luhan tırnaklatını masaya geçirdi. Penisindeki yüzük olmasa çoktan boşalmış olurdu. Sehun dili ile işi bittiğinde ayağa kalktı.

Sert ve büyük penisini hazırlanmış deliğe soktuktan sonra yerini ezberlediği noktaya vurmaya başladı. Parmaklarını ıslattıktan sonra ikisini penisinin yanında deliğe soktu. Luhan fazlalıklar ile çığlık atarken önceden yaşadığı olayı hatırladı. Masaya daha sıkı tutunurken Sehun deliğini acımasızca parmaklarıyla ve penisiyle becermeye devam etti.

Parmakları çıkardığında Luhan boşluk hissetsede inlemeleri kesilmedi. Sehun masadaki oyuncağı önüne getirirken konuştu.

"Bu son oyuncağımızda dildo. Diğeri gibi titreşimli olmadığı için belki o kadar zevk vermez ama benim kullanacağım şekilde camdan bakmasan bile yıldızları göreceksin. Şimdi ağzına al ve ıslat."

Luhan önündeki oyuncağı ağzına aldıktan sonra yalamaya başladı. Adi plastik tadı düşündüğü gibi zevk vermiyordu. Sert olabilirdi ama ona göre işe yaramazdı.

Sehun oyuncağı ıslak ağızdan çıkardıktan sonra becerdiği deliğe deydirdi. Aleti zorlanan deliğe sürterken Luhan olacakları anlayarak derin derin soludu. Heyecandan kalp atışları iki misline çıkmıştı. Sehun penisi ile birlikte aletide sokarken Luhan'ın inlemeleri arttı. Deliğini zorlayan iki sertlik aklını kaybetmesine neden oluyordu. Penisi zonklarken oyuncakta içine girmişti.

Sehun penisiyle paralel olarak oyuncağıda hareket ettirdi. Luhan'ın deliği zorlandığı için yine yırtılırken kanamaya başlamıştı. Sehun ellerini öne atarak şişkin penisi kavradı. Yüzüğü çıkardıktan sonra penise masaj yaparak rahatlatmaya başladı. Oyuncağı ve kendi penisini ise hareket ettirmeden diğerinin penisine odaklandı. Luhan boşalacağını anladığında sırtını dikleştirerek minik ellerini diğer ellerim üzerine yerleştirdi. Sehun ile penisini çekerken hırıltı çıkararak boşaldı.

Yorgunluk ile masaya çökerken Sehun oyuncağı ve kendi penisini çıkardıktan sonra camın önüne yerleştirdikleri tekli koltuklardan birini masanın yanına getirdi. Aynaya doğru çevirdikten sonra masanın üzerindeki minik bedeni kucakladı. Koltuğa oturduktan sonra Luhan'ı kucağına oturttu. Luhan başını eşinin omuzuna koyarak dinlenirken Sehun pürüzsüz sırtını okşuyordu.

"Sehun-ah, boşalmalısın. Acıyor olmalı." Luhan başını kaldırarak diğerinin gözlerine usulca bakarken söyledi.

"İçine boşalmak istiyorum ama önce dinlenmelisin."

"Ben iyiyim, sonra dinleniriz." Luhan kalçasını altındaki penise sürterken söyledi.

Sehun duyduklarıyla Luhan'ı kucağında aynaya doğru çevirdi. Luhan'ı kalçalarından kaldırdıktan sonra penisini deliğe getirerek oturttu. Luhan koltuğun yanlarına tutunurken başını geri atarak Sehun'un omuzuna dayadı. Sehun onu yavaş yavaş becerirken hızlanması için kıvranıp mırıldandı.

Sehun ellerini öne getirerek diğerinin bacaklarını kavradıktan sonra bacakaları karnına çekerek miniğini kucağında zıplatmaya başladı. Luhan aldığı zevk ile çığlık atarken tırnaklarını koltuğa geçirdi.

"Gözlerini aç. Gözlerini aç ve nasıl zevk aldığını gör."

Luhan duydukları ile gözlerini açarken karşısındaki boy aynasında kendi yansımalarını gördü. Kendi penisi tekrar kalkmıştı, kızarmış deliği ve içine giren Sehun'un penisi rahatlıkla görünüyordu. Akan az miktarda kan deliğinin çevresine yayılmıştı.

Luhan baş rollerini kendisinin ve Sehun'un oynadığı porno filmi izliyor gibi hissetti. Aldığı zevk ile ellerini önüne getirdi ve kendini çekmeye başladı. Sehun kulak memesini yalarken ellerini daha da hızlandırdı. Bir elini toplarına atarken elini aşağıya kaydırdı ve içine giren penise dokundu. Sehun kulağına nefesini bırakarak inlerken geldiğini hissetti.

"Ben ahh ge-geliyorum. Ummm..." Luhan inlemeleri arasında söyledi.

"Benimle gel bebeğim."

Sehun vuruşlarını hızlandırırken Luhan'da kendini çekmeye devam etti. İkiside aynı anda boşalırken birbirinin isimleri ile inlediler.

Yorucu sevişmeleri sonrası sonunda yatağa ulaşabilmişlerdi. Luhan eşinin üzerinde yatarken Sehun diğerinin omuzlarını okşuyordu. İkiside uyumak istemiyordu, yorgun olsalarda birbirlerine sarılmak uyumaktan daha değerliydi onlar için.

"Seni yordum."

"Ama güzeldi. Ben eğlendim."

"Canını yaktım."

"Hayır, bana zevk verdin."

"Özür dilerim."

"Dileme. Beni sevmeye devam et, benim için önemli olan bu."

"Benimle sonsuza dek yaşar mısın?"

"Bunu çoktan kabul ettim Sehun-ah."

"Öyle değil, Kris ve Tao gibi."

"Ohh, onlar..."

"Evlen benimle."

"SEHUN-AH!" Luhan sevinçle bağırarak doğruldu.

Sehun diğerinin minik ellerini göğsünden geçerek parmaklarını öptü. Luhan kendi parmağındaki parlak halkayı görünce şaşırdı. Ne zaman, nereden geldiğini bilmediği halkaya dikkat ederken Sehun konuştu.

"Duşta ellerini tutarken taktım ama bunu hissetmeyecek kadar kendinden geçmişsin. Peki, kabul ediyor musun?"

"Evet, Tanrım Evet! Seni seviyorum Sehun, seni her şeyden çok seviyorum." Luhan eşinin boynuna sarılırken söyledi.

Mutluluk göz yaşları Sehun'un boynunu ıslatırken daha sıkı sarıldı. Sehun miniğine karşılık verirken rahatlamayla nefes verdi ve gülümsedi.

İkili yüzük takılı elleri ile el ele tutuşarak yattılar. Sehun kahverengi saçları okşarken Luhan diğerinin boynuna sürtündü. Bu gece ikisi içinde en değerli gece olmuştu.

~~Ağır smutum rahatsız etti mi yoksa memnun musunuz bilmiyorum ama son kısım umarım hoşunuza gitmiştir. Bence hoş bir teklif oldu, yüzüğü taktıktan sonra teklif etmek Sehun'a özel. ^^ Luhan'ın kabul etmeme gibi bir lüksü olmadığı için kendine güvenyor tabii. ^^ söz verdiğim gibi sonraki bölüm KaiSoo özle bölümü. Özel bölüm sonrası kaldığımız yerden devam ediyoruz yine, sadece ana olaya giriş yaparım artık. Yeterince oyalandım. KaiSoo bölümü hızlı ilerleyeceği için smut yok, zaten benim yazdığım smutlar koca bölümü kaplıyor. Birde onlara yazsam ayrı hikaye çıkar ^^ daha çok nasıl tanıştılar, neler yaptılar tarzında tek bölümlük bir KaiSoo Özel hazırlıyorum. Yetiştirebilirsem yeni bölüm yarın, beklemede kalın ^^~~

Continue Reading

You'll Also Like

12.8K 1.1K 20
Namjoon, Yoongi ve Jungkook, küçüklerin bilindiği bir dünyada uyanırlar ve kendi evrenlerine geri dönmeye çalışırken bu dünyada gezinmek zorundadırla...
7K 537 20
Bir kurt,bir insana aşık olabilir mi?Peki ya onun için kendini dönüştürebilir mi?Luhan olanlardan habersiz masum bir genç iken yeni bir okula kayıt y...
1K 120 4
Jimin ikinci kez hamile olduğunu öğrenince ne yapacağını şaşırmıştı. Bu hamilelik haberi ona sevinçten çok uzak duygular vermişti ve şimdi bir seçim...
16.3K 1.2K 25
Ezelden ve evvelden beri birbirimize aidiz.