TEHLİKELİ GÜZEL(tamamlandı)

By meridavis

2.3M 106K 15.8K

Beril AYAZ...Türkiye'nin en büyük gizli servisin de çalışan,bir çok başarıya imza atan ve haksızlığa tahammül... More

kimse tatilimi bozamaz!
Tanışma
Teşekkür
Bende dahilim
Küçük De Luca
Avcı modu ve Çikolata
Karışan işler...
Dövüş
Kafayı bulan iki kadın ajan
Bana Aitler
Tutmayan Planlar
Hissiz Part 1
Hissiz part 2
Hoşa gitmeyen şeyler
Kadınlar tehlikelidir
İşte benim kadınım!
Antlaşma...
Erkekler...
Sürpriz
Dengesiz duygular
Güzel elin...
Melek...
Burada...
Kalbini kapatamazsın.
Acımasız değil tehlikeli...
Zorlama itiraf
Sadece biz...
Mutluluk part 1
Mutluluk part 2
Tatlı intikam(!)
Final 1.kısım
Final 2.kısım
Teşekkür ve Açıklama
Özel bölüm 1
Özel bölüm 2
Özel bölüm 3
Özel bölüm 4
8 MART
Özel Bölüm 5
Uzun zaman oldu :)
Küçük bir duyuru
Özel bölüm 6
Özlendiniz/Yeni Kitap
SİRİUS
Özel Bölüm Hakkında/Önemli!!!
Özel Bölüm 7
Bruno ve Vincent Bölüm 1

Emek hırsızlığı

10.5K 381 137
By meridavis

Herkese merhabalar gönül isterdi ki bu bildirim özel bölüm olsun ama malesef hiç hoşuma gitmeyen bir durum nedeniyle yazıyorum saolsun bir takipçim bana kitabımin çalindigini söyledi ve benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü.

Şuan bunu stajdayken yazıyorum çünkü çok ağrima gitti.Bir kitaba hayranlık duyabilirsiniz ama bu kadar olayları aynalamak olmaz.

Sizden ricam hiç bir kötü söz söylemeden sadece kullanıcı adi Emoss1963 olan ve AVCI isimdeki hikayeyi okumaniz eğer sizde benim gibi kötü hissedersiniz gereğini yapacağım sırada bana destek olmanız.

Ben yazara mesaj attım olabildigince sakin olmamama rağmen mesajimi yumuşattim eğer kitabındaki içerik degişmezse yasal işlem başlatılacaktır.

Kimsenin hevesle başladığı bir işi baltalamam ama sessizde kalamam.

Emek hırsızlığı kolay bir şey değildir. İnsanların aynı zamanda hakkına girmek hayallerini ve kalbini de kirmaktir.çünku bende ilk başladığım zamanki hevesimi hatırlıyorum hala daha yorumları okurken aldigim her iyi karsilikta moralim düzeliyor ama bu tarz olaylar da kursağimda kötü tat bırakıyor.

Herkese iyi gunler dilerim lütfen 5 dk ayırıp söylediğim kitaba bakın. Bende takipte olacağım eğer bu devam ederse dediğim gibi yasal işlemler başlatacagim.

Continue Reading

You'll Also Like

3.2M 160K 66
Hayatı boyunca kimseyi sevmemiş, tek derdi vatan, bayrak ve ülkesi olan asker ile hiç sevildiğini hissetmemiş, kalabalık içinde yalnızlığı hisseden b...
578K 48.8K 81
Namverân Somer adının kısaltılmasından nefret eden, insanlarla kolay kolay anlaşamayan ve de kişisel alanının işgal edilmesinden hoşlanmayan bir genç...
20.1K 1.7K 27
Sana neden Manolya diyorum, biliyor musun Manolya? Onun en sevdiği çiçekti, ve o seni sevdi. Ben manolyası olamadım onun, sen oldun. *** Yazar :Büşr...
182K 12.4K 72
Aşka inanmayan genç liseli bir kız. Dağılan bir aile. Ve yeniden evlenen bir baba. Değişik bir kız kardeş. Ailenin çözülemeyen sırları. Ve yeni bir o...