Identitate dublă

By Blackrosse666

14.5K 945 488

Te-ndepartezi timid Iar glasul tau e lipit De singura parte din inima mea Iar tu te concentrezi pe privirea m... More

Prolog.
capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Trailer
Capitolul 9
Capitolul 10
Trailer 2
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Trailer!
Capitolul 18
NonCapitol
Capitolul 19
Capitolul 20

Capitolul 4

741 67 18
By Blackrosse666

Suntem în fața clubului, dar parca ceva mă oprește să intru. O senzație de pericol plutește în aer și ceva îmi spune că seara asta nu va avea un final fericit. Un pic mai departe de mașina noastră erau parcate și celelalte mașini, un Audi R8 și un BMW X5.

- Ce așa greu ați ajuns? ne întreabă Roxy alarmată. Totul e ok?

-Da, cum sa nu fie, nu vezi bine sau ce? Să mergem odată că am chef de nebunii in seara asta. Diego, frate, ești cu mine? Întreabă Zayn pe idiotul de lângă mine.

- Nu frate, în seara asta sunt cuminte. Sunt la volan și nu am nevoie de probleme cu politia.

- Lăsați palavrageala și haideți să intrăm, cu siguranță suntem deja așteptați. Va promit o seara de neuitat, dragilor.

Elena, dar și ceilalți păreau atât de nerăbdători, încât voiam să văd și eu cei așa de deosebit în acest club. La intrare ne întâmpină o matahala și ne cere să ne prezentăm, dar Elena se apropie de el și îi zice ceva la ureche, apoi gorila se da la oparte și noi trecem fara probleme. Un miros puternic de alcool și țigări îmi ajunge la nas. Încăperea este plina cu ochi de adolescenți aflați într-o stare deplorabilă și demna de mila. Fete care mai de care mai dezbrăcate se dau pe lângă băieții de bani gata.

Imediat ce am intrat suntem întâmpinați de un băiat ce avea în jur de vreo 26 de ani. Era de o statură înaltă, un par negru ca taciunea și trăsăturile feței fine că mătasea. Probabil acesta era vărul Elenei și proprietarul clubului.

- Verișoară, ce placere sa te revăd, zice și o îmbrățișează pe Elena. Aceasta din câte înțeleg este noua ta șefa, da?

- Da și nu doar șefa, ci și prietena mea...

- Amara Castillo, încantata de cunoștință, iar tu ești...? Băiatul ăsta mi se pare suspect,sigur e ceva îneregulă cu el.

- Alex Salvador, mă bucur să te cunosc. Ești foarte frumoasă sa știi.

- Știu. Nu-i nevoie să mi se repete, zic și trec mai departe spre o canapea din piele naturală.

- De ce ești asa de...

- De rea? Elena vine din urma mea și îmi cere socoteala.Nu. Eu nu sunt rea, eu sunt așa cum vreau eu sa fiu și cum consider că merită să mă comport cu persoanele din jur,iar daca cineva are ceva de comentat ceva în privința asta, vreau să-mi zică acum în fața. Elena se uită mine parcă mai are un pic și sare la gâtul meu. Probabil am fost răutăcioasă, dar acest loc nu-mi insufla încredere și nici stăpânul lui.

Alex este genul de persoana care te face să zbori până la ceruri, doar pentru că mai apoi sa te vadă căzând și să râdă de tine. El este exemplul viu că oamenii sunt niste profitori și egoiști, cărora nu le pasă nici cât negru sub unghie de ceilalți. Poate că trag concluzii pripite, dar asta e strict părerea mea.

Elena bolborosește ceva că cică s-ar duce după băuturi și pleacă spre o direcție necunoscută. Am rămas doar eu și Roxy, băieții sau dus la ,, vânat" , chiar și Diego care zicea că asta seara este pas. În gând îmi vine fata lor bucuroasa când am acceptat să mergem aici.

- Ce-i așa de deosebit în clubul asta de erați așa de bucuroși, o întreb deodată pe Roxy.

- Pai acesta este cel mai grozav club din Los Angeles, iar accesul este strict interzis persoanelor ce nu sunt pe liste. Andrew a spart baza lor de date, dar nu am găsit nimic corupt. Diego este sigur că aici se duc afaceri ilegale și vrea să afle despre ce este vorba.

- Dar Elena? Ea este de partea voastră?

- Elena nu are habar de asta... În fine vorbim alta dată, acum să mergem sa dansam puțin până vine băutură.

Mergem împreună pe ring și începem să ne mișcăm pe ritmul muzicii. În boxe răsună o melodie de la Nirvana <<Heart>>.Deodată simt două brațe puternice în jurul talie mele, iar muzica se schimba în în una mult mai lentă. Nu am ideie cine mă îmbrățișează, dar se simte atât de bine încât nu am puterea necesara să comentez. Incep să mă mișc, ușor frecând-ma de trupul necunoscutului misterios.

- Daca continui sa te miști așa lasciv și în continuare, cred că voi afla toate secretele tale, macar că o parte deja le știu.

O nu! Este el, nesuferitul de Diego se afla acum în spatele meu. Vreau sa ies din strânsoarea lui, dar planurile mele nu coincid cu ale lui.

- Diego, dă-mi drumul, mă așteaptă Roxy, trebuie să plec, spun și eu repede prima minciuna care îmi vine în minte, fara a mă gândi să verific mai întâi.

- Nu cred că Roxy are acum timp de tine, apoi îmi arătă cu capul spre Roxy care se legăna ușor în brațele lui Zayn, ar fi o pereche minunata. Las capul în jos, parcă rușinată de faptul că m-am dat de gol. Ce? Eu mă simt rușinată? Ce naiba de întâmpla cu mine?

Cat timp eu stau și mă cert cu mine însămi, Diego m-a cuprins din nou și am continuat să ne legam încet până la finalul melodiei.

- Cred că au sosit băuturile noastre, să mergem sa vedem cat de generos este gazda noastră astăzi, îi zic și mă îndrept spre masa noastră dintr-un colțișor mai retras. De îndată ce ajungem un ospătar de apropie de noi și ne servește pe fiecare cu câte un cocktail.

- Domnul Alex a zis sa va transmit sa va simțiți că acasa, el momentan este ocupat și nu poate să fi de alăture.

- Să-i spuneți sa nu se grăbească, îi strig ospătarul în urma ospătarul, apoi i-au paharul și vreau să beau, dar cineva mi-l ea din mână și mi-l pune pe masa. Mă întorc sa vad cine este vinovatul, dar nu apuc sa fac prea multe caci sunt trasa în brațele cuiva. Acel necunoscut era nimeni altul decât Diego. Am vrut să mă retrag și să încep a tipa la el, dar ceva din vocea lui m-a oprit.

- Stai calma, nu trebuie să bei din coktail, sunt puse droguri în ele.

- Ce? Cum adică droguri? De ce?

- Sst! Fa-te că bei, vedem ce se petrece mai departe. Ok?
Am dat din cap afirmativ, iar el s-a așezat la locul lui. Observ că nimeni nu sa atins de băutură. Straniu, cum de a aflat Diego asta? Iar ceilalți de unde știu? Și unde mama naibii umbla Elena?

- A văzut-o cineva pe Elena? întreb eu destul de calma.

- Nu. Ea a dispărut de îndată ce noi am venit aici, ne spune Dave, am văzut cum ieșea din club la brațul lui Alex.

- Care-i planul, întreabă Roxy?

-Ne facem că bem tot, ne îndreptăm spre ringul de dans. Acolo ne despărțim și dansam câteva minute că și cum nu am fi prea adecvați, apoi ieșim cate unul afară, cine știe poate scăpăm.

- Eu sunt de acord cu Amalia, zice Diego, așa și facem. Primul ies eu, apoi Amalia în continuare Zayn, Roxy, Andrew și Dave tu. Ai grija sa inspecteze totul.

- Aveți grija, strigă Roxy în urma noastră.

Am pornit toți spre ring, dar mă simțeam urmărită. Ridic privirea la balcon, iar acolo stăteau doi tipi și de holbau în direcția noastră. Mă agăț de gâtul lui Diego și îi șoptesc la ureche că suntem urmăriți. Încuviințeaza semn că a înțeles, apoi incepem un dans nebun, ce mă amețește. În scurt timp suntem în fața ușii ce ne desparte de ieșire. Diego vrea să iasă, dar îi opresc.

- Stai, ieșim odată.

- De ce ? Ți-e frica pentru mine?

- Ba nu, pentru mine, prostule!

- Nu-mi spune că doar ce ai recunoscut că ți-e frica!

- Bun moment ai găsit sa te contrazici, mișcă mai repede afară!

Diego iese cu grija din încăpere, apoi de uită atent în stânga și în dreapta - nimic. Îmi face cu mâna să ies și eu. Mă uit întâmplător în sus și văd pe cineva care îndreaptă o arma spre Diego. Îmi fac viteza și sar pe el doborând-ul​ la pământ, dar glonțul mi-a atins puțin abdomenul. Diego mă trage după mașină, scoate arma, o îndreaptă spre țintaș și trage, el căzând mort pe data. Aud în depărtare alte focuri de armă, ceia ce înseamnă că și ceilalți au fost întâmpinați. Sper sa fie toți ok.

Durerea devine din ce in ce mai arzătoare și simt că nu mai e mult și îmi pierd cunoștință. O pelicula parcă mi se pune pe ochi și nu mai văd nimic. Ultimul lucru pe care îl aud este glasul lui Roxy care mă strigă, dar deja e prea târziu...

Continue Reading

You'll Also Like

141K 8.8K 63
,,Și când prietenii îți vor întoarce spatele fără pic de regret, când vei apăsa pe tasta de apel și nimeni nu va răspunde, când vei ajunge acasă și n...
183K 6.2K 45
Ea o mafioată cu inimă de piatră, nici un băiat nu stă prin preajma ei, înafară de prieteni ei....... El un mafiot cu un trecut nu prea frumos, nici...
4.7K 248 22
Acum că Cristiana a împlinit 18 ani și-a luat viața în propriile sale mâini,dar ce o să se întâmple cu ea atunci când află că soțul ei are alte planu...
60.4K 2.4K 31
Buna ma numesc Ana eu sunt copilul lu Ema si al lu Mihai da ei sunt Printul si Printesa in persoana dar acum eu le am mostenit mafia eu sunt la condu...