You

By LovePrincessN

271K 12.7K 761

Скарлет... какво да ви кажа за нея? Тя е на 18 и не е като другите момичета. Имаше трудно детство, изпълнен... More

Глава 1: The new beginning
Глава 2: What are these people in my room?
Глава 3: Party
Глава 4:Just one game and one shot
Глава 5: What a night?!
Глава 6: Almost the perfect morning
Глава 7: The end of the day
Глава 8: This look
Глава 9: I am done
Глава 10: The first day
Глава 11: Notebook
Глава 12: That kiss
Глава 13: Sweet smile
Глава 14: My story
Глава 15: I lost everything
Глава 16: Last goodbye
Глава 17: My boy?
Глава 18: Nevermind
Глава 19: She'll be mine
Глава 20: Rude sexy boy
Глава 21: Stay away from him
Глава 22: Alcohol
Глава 23: Fight
Глава 24: Why my eyes see only his?
Глава 25: Big drunk mess
Глава 26: She'll hate me
Глава 27: I want you
Глава 28: Strange tattoo
Глава 29: Breakfast
Глава 30: Come sleep with me
Глава 31:Dessert
Глава 32: Oh,NO!
Глава 33: Christmas spirit
Глава 34: Sexy dress
Глава 35: Drink too much
Глава 36:Fireworks
Глава 37:"Suck and Blow" or "Kiss or Dare"
Глава 38:Driving me crazy
Глава 39:Spending Christmas Together
Глава 40:Children smiles
Глава 42:You can come
Глава 43:Again
Глава 44:Feel like shots
Глава 45:Dirty words
Глава 46: Sydney
Глава 47: What's going on?
Глава 48:Just write
Глава 49: Letter
Глава 50:How do I look?
Глава 51: New look
Глава 52: Wanna go for a swim?
Глава 53: Magic lagoon
Глава 54: The most beautiful time of the year
Глава 55:Butch
Глава 56: You can move with me
Глава 57:Fairy tale
Глава 58:Leaving
Глава 59:Gorgeous
Глава 60: Big Problem?
Глава 61: New Year
Глава 62: Our apartment
Глава 63:Good morning
Глава 64: Butterfly eyes
Глава 65: Only you
Бележка от автора

Глава 41:The first time

4.8K 179 23
By LovePrincessN

Двамата с Доминик лежим на леглото един до друг.Той е поставил ръката си на корема ми и нежно го гали.Изведнъж телефонът ми изпищя и се надигнах да го взема.Съобщение от Софи.

Ще съм със Зак тази вечер.

Добре,приятно изкаране пратих й аз и оставих телефона на шкафчето до леглото ми.

-Какво беше?-попита ме той,когато легнах до него.

-Съобщение от Софи,каза ми,че ще бъде със Зак тази вечер-отговорих му.

-Значи няма кой да ни пречи днес и ще сме сами..само двамата-попита ме с палав поглед.

-Дам-отвърнах му с усмивка.

Станах от леглото и взех пижамата си.Точно понечих да се съблека и да я облека,но Доминик ме спря.Дойде до мен и ме хвана за китката.Той съблече тениската си и ми я подаде.Харесва ми,че обича да нося тениската му,също толкова,колкото й на мен.Обичам когато я нося,сякаш имам част от него.Доминик седна на леглото и когато ме погледна,аз обличах блузата му.

-Мамка му-ахна той,а аз го погледнах учудено. -Този нов ли е,не съм го виждал..-очите му бяха чисто черни и големи колкото понички.

-Да..може да се каже-изчервих се и отместих погледа си настрани.

-Мамка му..съблечи тениската-каза ми.

Хванах ръба на блузата и я съблякох,оставяйки я на леглото до него.

-Мамка му-повтори отново и преглътна нервно.

-Това вече го спомена..няколко пъти-засмях се тихо.

-Изглеждаш невероятно-вдиша тежко. -Винаги си прекрасна,но сега..така,пред мен...мамка му.

Погледнах към него и видях,че дънките му са се издули.Имах чувството,че всеки момент може да се спукат.

-Значи няма смисъл да те питам дали ти харесва,нали?-попитах го.

-Мхмм-отвърна ми разсеяно и разбрах,че изобщо не ме слуша.

Доминик стана,придърпвайки ме към леглото и постави коляното си на ръба му,оглеждайки тялото ми,отново.Устните ни отново се сляха в едно.Целувките му бяха нежни и много примамливи,карайки ме да искам още след всяка една.Езикът му се движеше по моя,заигравайки се.Ръката му се уви около тялото ми и усетих как ерекцията му се притиска в кореми,когато се приближи още по-близо до мен.Едната му ръка,галеше тялото ми,а на другата се беше подпрял.Пръстите му,се спускаха около сутиена ми.Доминик облиза устните си,когато спусна отново ръката си по него.

-Не съм сигурен дали искам да го махнеш или да го оставиш на гърдите си-каза ми бавно.Не ми пука какво ще прави с него,прекалено съм омагьосана от всяко негово движение по тялото ми и от всяка една целувка. -Готов съм..махни го-каза ми и вече го разкопчаваше.Извих гърба си над матрака,за да може да го махне и тогава тазът ми се докосна до него,а той простена. -Какво искаш да направя,бебо?-попита ме с треперещ глас,захапвайки долната си устна.

-Вече ти споменах..онази вечер-казах му,а пръстите му вече отместваха бикините ми.Простенах когато усетих пръста му в влезе в мен.Едната ми ръка веднага стисна чаршафа,а другата разкопча панталоните ми и се спусна в боксерките му,докосвайки издутината му.Той простена до устните ми.

-Сигурна ли си?-попита ме и видях колебание в сините му очи.

-Да..не съм била по сигурна.Спри да го премисляш-казах му.Кога нещата се преобърнаха така,обикновено аз съм тази която премисля всичко,а не той.

-Обичам те!-каза ми.

-Обичам те,Доминик!-казах в устните му.

Пръстите му се движеха бавно в мен,докато устата му беше на врата ми и внимателно засмукваше и захапваше кожата ми.Изведнъж той засмука кожата ми по-силно,а след това мина с езика си по мокрото място.Правеше го отново и отново по цялото ми тяло.

-Дом..аз..аз..-опитах се да кажа нещо и той веднага махна ръката си от мен, застана на колена до мен и махна внимателно бикините ми.Ръцете му хванаха бедрата ми и ги разтвори пред себе си.Той започна да целува гърдите ми,корема,спускайки се все по-надолу и по-надолу.Тялото ми се повдигна над леглото и усетих топлият му езика между краката си,а ръцете му държаха бедрата ми.Стисках чаршафа с двете си ръце,а езикът му не спираше да се движи.Краката ми започнаха да треперят.

-Кажи ми колко хубаво те карам да се чувстваш-усетих гласа му между бедрата си.

Опитах се да кажа нещо,но от устата ми излизаха само стонове на удоволствие.Доминик не спираше да ми говори мръсотии,докато езикът му се движеше по мен.Цялото ми тяло се тресеше,а погледа ми се замъгли.

Когато се върнах към нормалното си дишане,Доминик дойде до мен и ме целуна,а по устните му усетих странен вкус.Поех си дълбоко дъх.

-Сигурна ли..-започна,но го прекъснах.

-Шшт,сигурна съм-казах му и го целунах отново.Пръстите ми се спуснаха по гърба му,преди да смъкна дънките,заедно с боксерките му.

-Бебо..сиг-започна пак.

-Тихо..-казах.Искам го повече от всичко на света.Никога не съм била по-сигурна.

Хващах дължината му и започвах да движа ръката си по него.Очите му се затвориха и той простена.Можех да усетя как пулса му се ускорява,как се бори за въздух.

-Ще свърша ако го направиш отново-каза ми,когато спуснах ръката си отново.Гласът му звучи безпомощно и му вярвам.Изведнъж стана от леглото,оставяйки ме и преди да попитам какво се случва,видях как вади малко пакетче от джоба на дънките си.

О,боже!Това наистина ще се случи,ще го направим.Знам,че трябва да съм нервна и да се притеснявам,но всичко което изпитвам е чиста и безгранична любов към този човек.Това ме побърква..изпитвам чиста полуда.Времето сякаш спира,докато го чакам да се върне, а дишането ми е забавено и тежко.Сърцето ми сякаш всеки момент ще изскочи и ще отлети в облаците.

Виждала съм презерватив няколко пъти през живота си в часовете по сексология.Но в момента искам само да се добера до него,да го взема от ръцете на Доминик, и да му го сложа.Не мога да чакам повече,желая го. Боже,добре,че не може да чуе мислите ми,нищо,че неговите дума са далеч по-неприлични.

-Ти..-гласът му беше тих.

-Ако ме питаш още веднъж дали съм сигурна ще побеснея и ще те убия-прекъснах го.Той се засмя с глас и разкъса пакетчето.

-Щях да те попитам дали искаш ти да го сложиш,или аз сам да го оправя?-попита ме и захапа устната си.

-О..искам,но трябва да ми кажеш как..-казах засрамено.

-Добре..-сяда до мен на леглото и ме целува по бузата.Отваря пакетчето,а аз подавам ръката си към него.Той започна да се смее.

-Този път ще го направя аз-каза ми и хвана ръката ми в неговата и спусна презерватива по дължината си.Усещах как си поема дъх,под действието на допира ми. -Готово-каза ми.

-Сега какво следва?-попитах го и бузите ми се зачервиха.Доминик се засмя тихичко.

-Нямаш търпение?!-попита ме закачливо.Истината е,че едва издържам. -И аз нямам-признава си.Той ме навежда назад към леглото и с едното си коляно,разтвори краката ми.Пръстите му отново ме галеха между бедрата.Питам се дали ще боли..и дали ще бъде внимателен,надявам се да е.

-Бебо..толкова си морка,готова за мен..ще бъде по лесно-каза ми и си пое рязко дъх.Устните му се сляха с моите,а езикът му се движеше в хармония с моя.Имах чувството,че устата ми се топи под действието на неговата.После се отдръпна и целуна крайчето на устата ми,челото,носа и после пак устата.Ръцете ми бяха на гърба му,притискайки до до себе си.Отчаяно исках да е колкото се може по-близо до мен.

-Бавно,бебо,трябва да сме много бавни-прошепна до ухото ми. -В началото ще те боли,така че,ако искаш да спра,ще ми кажеш.Разбра ли?Не се шегувам!-каза ми,гледайки право в очите ми.

-Добре-обещах му и преглътнах.

Чувала съм,че когато го правиш за първи път,боли..но колко може да е зле?Не може да боли толкова.

Доминик ме целува отново и усещам допира на презерватива между краката си.Настръхвам.Секунди след това се притиска в мен.Затварям очи и чувам собствените си стонове.

-Добре ли си?-прошепна срещу мен.

Кимнах и той се притисна още по-близо в мен.Лицето ми се намръщва от ужасната болка която изпитвам.Много боли.Повече от колкото си мислех.

-По дяволите!-прошепна Доминик.Тялото му е спряло да се движи,не мърда,но все пак боли. -Мога ли да мърдам?-попита ме той, а гласът му е напрегнат и тежък.

-Да-отвръщам след време.Болката е все още там,но той не спира да ме засипва с целувки.Целува устните ми,носа,бузите,челото..врата ми.Избърсва потеклите сълзи в края на очите ми.Опитвам се да отместя мислите си от болката и да се концентрирам върху езикът му и всяко негово докосване.

-О,боже-Доминик простенва в устните ми и отмества глава назад. -Обичам те Скарлет..толкова много те обичам,мамка му-усещам топлия му дъх върху лицето си.Гласът му кара болката да отминава,но тазът му не спира да се притиска по-навътре в мен,много бавно.Искам да му кажа колко много го обичам,но ме е страх,че ако проговоря ще прозвуча изплашено.

-Искаш...искаш ли да спра,по дяволите?

Можех да усетя тревога и притеснение в гласа му.Поклатих глава и видях как се усмихва срещу мен,но челюстта му е здраво стисната и всеки един мускул на тялото му е напрегнат.Гледам го как стой пред мен и се топи,а болката ми почти изчезва.Той нежно прокара пръстите си по кожата на бузите ми,целува ме и притиска главата си към врата ми.Дъхът му е горещ.Целува ме,а след това повдига глава и ме поглежда право в очите.Ще поема болката колкото се може пъти,стига всеки път да ме гледа така.

Очите ми се губят в неговите.Обичам го и съм повече от сигурна,че й той ме обича.Дори й да не останем заедно,дори и всичко да приключи минути след това и повече никога да не го видя, ще знам,че в този момент, той е бил всичко за мен и никога не бих го забравила.

Можех да видя колко много усилия му отнема да поддържа бавното темпо и да е внимателен.Знам колко му е трудно и точно заради това го обичам толкова много.Защото прави всичко това за мен.Той бавно влиза и излиза от мен, а времето сякаш спира всеки път.

Целувам врата му и виждам как се усмихва и потрепва.

-Справяш се много добре,бебо.Обичам те толкова много..

Вече не болеше,но все още усещах дискомфортно чувство всеки един път щем влезеше в мен.

-Обичам те,Доминик-успях да кажа.Той простена и докосна устните си до моите.

-Бебо..не мога повече..едва се сдържам..ще свърша,може ли?-попита през здраво стиснати зъби.

Кимнах и целунах врата му още веднъж,много внимателно,смучейки кожата му.Очите му не се откъсваха от моите,когато усетих как свършва.Каза ми,че ще ме обича завинаги,с любов като в приказките-безкрайна.След това усетих как нежно ляга върху гърдите ми и си поема дъх.Целувам го нежно.Дишането му се успокоява и той бавно и внимателно излиза от мен.Изведнъж в себе си усещам..празнота,самота.Той маха презерватива и го слага в скъсаното пакетче.

-Добре ли си?Как беше?-попита ме.Очите му търсеха моите и той изглеждаше по-притеснен от всеки друг път в който съм го виждала.

-Добре съм-успокоявам го и притискам бедрата си едно към друго,за да прикрия болката.Виждам кръв по чаршафите,но не искам да мърдам.

-Това..това което очакваше ли беше?-попита ме.

-Дори по-хубаво-уверих го.Независимо болката която изпитах,не бих променила нищо защото това най-хубавото преживяване в живота ми.И вече си мечтая за следващия път.

-Сериозно ли?-попита несигурно,но след това се усмихна и допря челото си до моето.

-За теб как беше?Ще бъда по-добра,след когато имам малко повече опит-казах му.Усмивката му изчезна и той хвана брадичката ми,карайки ме да го погледна.

-Беше невероятна.Съвършено беше,бебо-каза ми,а аз извъртях очи.Знам,че е бил с много по-опитни момичета преди и,че е било различно.Той сякаш чуваше мислите ми и ми отвърна още преди да съм попитала нещо. -Никога не съм обичал една от тях.Много по-различно е когато съм с човек когото обичам..истински.Скарлет,бебо и дума не може да се каже за сравнение.Моля те не се подценявай и не подценявай това което направихме току що-каза ми с мек глас,пълен с надежда.В стомаха ми отново се появиха пеперудки, а сърцето ми се разтуптя по-силно от обичта ми към него.Целунах челото му.Той уви ръцете си около кръста ми и ме придърпа към него.Поставих глава на гърдите му и чувах как бие сърцето му.

-Болеше ли?-попита ме и дръпна един кичур от косата ми,увивайки го около пръстите си.

-Малко-признах му.-Все още ме е страх да стана-той затегна хватката си около мен и целуна рамото ми.

-Никога не съм бил с девствено момиче досега-каза ми тихо.Погледнах го,а очите му бяха меки и спокойни.Нямаше никакво намерение да ми се подиграва или да ми натяква нещо.

В умът ми се заформиха прекалено много въпроси, но реших,че ще си замълча и ги прогоних настрани.Знам,че не е обичал нито едно момиче освен мен.Не ме интересуват те,защото са в миналото..преди мен.А миналото си е минало.Единственото нещо което ме интересува сега е този човек,който седи до мен,човека с който правих любов за първи път.И знам,че за него да го прави по този начин..с чувства, е нещо ново.

Continue Reading

You'll Also Like

81.3K 2.8K 53
Том Сицилиано - 29 годишния преуспяващ мъж в кариерата си на учител принуден да се премести в малко градче само заради семейните желания на баща си...
4.4M 24.1K 10
Адам Эддингтон - молод, богат, успешен и невероятно красив. Девушки готовы пойти на все, чтобы оказаться рядом с ним. Однако любые отношения с женщи...
14.5K 818 32
| Втора книга от поредицата 🥀 | След заминаването на Сюзън всичко се преобръща с главата надолу. Тя се наслаждава на живота, сбъдвайки мечтите си. З...
19.9K 1.3K 112
Ема и Иза са две близначки учещи в университет във Флорида. През цялото време са Ема и Иза. Колкото до това дали бяха еднакви, е.. ами да кажем, че в...