You

By LovePrincessN

271K 12.7K 761

Скарлет... какво да ви кажа за нея? Тя е на 18 и не е като другите момичета. Имаше трудно детство, изпълнен... More

Глава 1: The new beginning
Глава 2: What are these people in my room?
Глава 3: Party
Глава 4:Just one game and one shot
Глава 5: What a night?!
Глава 6: Almost the perfect morning
Глава 7: The end of the day
Глава 8: This look
Глава 9: I am done
Глава 10: The first day
Глава 11: Notebook
Глава 12: That kiss
Глава 13: Sweet smile
Глава 14: My story
Глава 15: I lost everything
Глава 16: Last goodbye
Глава 17: My boy?
Глава 18: Nevermind
Глава 20: Rude sexy boy
Глава 21: Stay away from him
Глава 22: Alcohol
Глава 23: Fight
Глава 24: Why my eyes see only his?
Глава 25: Big drunk mess
Глава 26: She'll hate me
Глава 27: I want you
Глава 28: Strange tattoo
Глава 29: Breakfast
Глава 30: Come sleep with me
Глава 31:Dessert
Глава 32: Oh,NO!
Глава 33: Christmas spirit
Глава 34: Sexy dress
Глава 35: Drink too much
Глава 36:Fireworks
Глава 37:"Suck and Blow" or "Kiss or Dare"
Глава 38:Driving me crazy
Глава 39:Spending Christmas Together
Глава 40:Children smiles
Глава 41:The first time
Глава 42:You can come
Глава 43:Again
Глава 44:Feel like shots
Глава 45:Dirty words
Глава 46: Sydney
Глава 47: What's going on?
Глава 48:Just write
Глава 49: Letter
Глава 50:How do I look?
Глава 51: New look
Глава 52: Wanna go for a swim?
Глава 53: Magic lagoon
Глава 54: The most beautiful time of the year
Глава 55:Butch
Глава 56: You can move with me
Глава 57:Fairy tale
Глава 58:Leaving
Глава 59:Gorgeous
Глава 60: Big Problem?
Глава 61: New Year
Глава 62: Our apartment
Глава 63:Good morning
Глава 64: Butterfly eyes
Глава 65: Only you
Бележка от автора

Глава 19: She'll be mine

3.9K 231 0
By LovePrincessN

Доминик

Затворих вратата зад себе си с мисълта, че всичко което се случи беше една шибана грешка. Една целувка която не означава абсолютно нищо. Без чувства и емоции.

Скарлет?! Сериозно ли? Целунах я. Тази малка примадона, която живее прекрасния си живот, изпълнен с цветя и рози, знаеща какво точно иска от живота. Момичето с ужасните дрехи, което не се е чукало нито веднъж досега, момичето което всеки път ми прави напук и не се пречупва пред мен, момичето което е толкова мило,чисто и откровено, момичето което ме попита защо по дяволите не го харесвам.. целунах я.. и колкото и да отричам ми хареса.

Веднага след случилото се отидох в къщата и се напих. Напих се като животно и изчуках Тара. Но единственото нещо което ми беше в главата, единстеното нещо за което мислех беше Скарлет. И хубавите й меки розови устни и как тялото й настръхва само щом ме види. Как сърцето й започва да бие по-ускорено.

По дяволите какво ми се случва?

На сутринта си събрах багажа и хванах първия самолет за Сидни. Трябваше просто да се махна от всички. Най-вече от нея. Не знам какво ми става когато съм близо до нея, но не ми харесва. След изключително дългия полет най-накрая бях в Сидни и отидох в малката къща на мама.

Живота й беше съвсем различен..сега. След всичко през което мина, тя го заслужава.

Когато пристигнах в къщата, тя изглеждаше малко изненадана да ме види. Не я предупредих, че ще идвам. Никой не знае къде съм, освен Лукас, който не спря да ми лази по нервите и да ме пита къде съм.

През цялото време изпитвам някакво странно чувство.. празнота? Не мога да спра да мисля за нея. Защо това момиче ми влезе под кожата. Защо изобщо я целунах, защо казах името й? Не мога да си обясня. Скарлет, Скарлет, Скарлет... появява се навсякъде, дори когато спя. Чувам гласа й, виждам лицето й. Господи мисля, че ще се побъркам ако не я видя отново.

Минаха няколко мъчителни дни, в който не спрях да я виждам и да се чудя какво ми направи. Как така влезе под кожата ми? Как не мога да си я изкарам от съзнанието? Ще се побъркам!

Събрах си багажа, сбогувах се с мама и се качих на самолета. Трябваше да я видя и да говоря с нея. Господи това аз ли съм? Искам да говоря с някого за шибаните си чувства?? Какво по дяволите. Щом слязох от самолета, хвърлих багажа в колата си и тръгнах към общежитията. Но щом отворих шибаната врата и я видях там...да стои хваната за ръка с брат ми... всичко в мен някак... загасна...

И в този момент разбрах, че я искам. Че тя ще бъде моя и само моя. Само трябва да си я взема. Защото щом искам нещо, си го взимам. А Скарлет се превърна в моето неочаквано момиче, което искам. Искам тя да бъде моя. И ще бъде.

Continue Reading

You'll Also Like

519 73 39
Проследете историята на четири колежанки, които си намират работа в съвсем нова и непозната държава, където ще се сблъскат с нощния живот, любовта и...
23.7K 1.6K 43
Тя не помни нищо. Тяхната първа среща,целувка,първият път, в който той и купи цветя,първата им спречка заедно. Тя дори не помни кой е той...Тя е забр...
19.5K 1.3K 111
Ема и Иза са две близначки учещи в университет във Флорида. През цялото време са Ема и Иза. Колкото до това дали бяха еднакви, е.. ами да кажем, че в...
80K 2.8K 53
Том Сицилиано - 29 годишния преуспяващ мъж в кариерата си на учител принуден да се премести в малко градче само заради семейните желания на баща си...