Çocukluk Aşkım ♡

By mervebess

74.8K 2.1K 611

Çocukluk Arkadaşım kitabının devamı niteliğindedir. *mervebesss* More

ÇOCUKLUK AŞKIM ♡
1."Sevgili iş ortağın nerde ?"
2."seksi kıçın fazla kalkmasın."
3."...domuz gibi maşallah. "
4."Yoksa sen bizi ayakta uyutup abimle..."
5." ...Barlas' dan iyi damat mı... "
6." Gelin elini açmıyor kaynanası. "
7."Berilcim bizde işte abinle..."
8."...artık tam bir bayan KARA..."
9."Sen mutlu olduğuna göre... "
10."... sabah sabah bu enerji. "
11."Öküz öyle değil."
12." ...binlerce kez teşekürler."
13."... karımı almadan çıkmam."
14."Daha ne kadar susacaksın."
16."... o kişiden sana ne Beren ! "
17."Aklında kurmayı kes. "
18."...kızım hepsi benim suçum."
19."... Az kaldı. Geçecek. Tamamen unutacağım. "
Bilgilendirme !!!
20."Final"

15."Hayat sadece cesurlara güler."

2.6K 97 41
By mervebess

Merhaba tatlımlar !

Multimedya da Beren ve Eren Batu var !

Bu bölüm MrsDallasMB tatlıma
ithafen ♡

Geç gelen bu bölüm için hepinizden tek tek Özür dilerim.

Bir sonra ki bölüm de Merve ve Barlas var !

İyi okumalar !

▼▼▼▼▼▼
BEREN'DEN
▲▲▲▲▲▲

"Beren benim gitmem lazım ama senin için uzun süreli bir hoca ayarladım. Merak etme kendisi bu işlerde iyi. İyi çalışmalar sana."Kayra hoca elinde ki aleti bırakıp uzaklaştığın da bende kenarda ki suyu alıp etrafta Eren'i aradım.

Su şişesini kenara koyup üzerimdeki yarım atleti düzelttiğim sırada arka taraftan Eren'in sesi duyuldu.

"Burada olmanın tesadüf olmadığını biliyorum ama özel olarak ilgileneceğim kişi sen olmazsın diye ummuştum."yapay üzgünlükle ona doğru dönüp

"Napalım hayat bu nerden ne çıkacağını bilemeyiz Eren."sabır derecesine kafasını çevirip omzunda ki havluyu benimkinin yanına attı.

"Eee Sarı ilk aletlerden mi başlıyoruz yoksa vücut hareketlerinden mi ?"Gözlerimi kısıp

"Bana Sarı demeyi bırak ve aslında spor aletlerinden başlayabiliriz."Kafasını sallayıp direk koşu bandına ilerledi. Koşu bandı sonrası yavaş bir süreç içinde yaklaşık tüm aletleri birlikte yapıp bana yardımcı oldu. Ben tabi uzun zamandır böyle şeyler yapmadığım için acayip yorulmuştum.

Eren on dakika dinlenmem için vakit verip omzunda ki havlu ile boyun ve ense kısmında ki terleri kuruladı.

Spor salonunun lavobasına ilerleyip elimi yüzümü iyice yıkayıp üstün körü kuruladım. Aletlerin olduğu bölümde işimiz bitince aynalı geniş bir alana geçtik. Vücudum için basit hareketler ile başlamıştık.

Aynanın dibine girip elleriminden destek alıp kalçamı aynaya dayadım. Bir ara dengemi kaybeder gibi olunca Eren belimden tutup yardım etti. Bunun gibi bir kaç hareket ile devam ederken isyan edercesine yere boylu boyunca uzandım.

"Ne oldu Sarı ilk günden pes mi ediyorsun. "Dediğinde gözümün birini açıp tepemde dikilen Eren'e bir bakış attım.

"Ne pes etmesi be sadece yoruldum. Her insan yorulur. "Kafasını sallayıp gülümsedi. Allah'ım beni şuan yattığım yere gömün lütfen.

......

(Beren'in giydikleri. )

Üzerimi giyinmeden önce hızla bir duş alıp rahatladım. Gelirken giydiğim etek ve bluzumu da üzerime geçirip soyunma odasından çıktım.

Yarın ile ilgili bir kaç soru ve Eren'i son kez görmek için onun olduğu yere doğru ilerlerken yanında platin sarısı saçlı dip boyası gelmiş bir mahluk gördüm.

Yanlarına geldiğim de dip boyası gelmiş mahluk bana dönüp şöyle bir süzdü.

"Oşkom bo kom?"konuştuğu dil ne bunun be -.- dudaklarım Botoks dili herhalde. Bir dakika , bir dakika o Eren'e aşkım mı dedi !!?

Eren'e döndüğüm de ilgisizce o mahluka bakıyordu.

"O benim sınıf arkadaşım Selin. Hem sen burada ne yapıyorsun. "Eren kaşları çatık şekilde adının Selin olduğunu düşündüğüm sarı sürtükelloya bakıp konuştuğun da saç rengimi de değiştirmeye karar verdim. Çikolata kahvesi nasıl ?

"Hoo domok sonofton orkodoşon. Yo onottom domo omo Boto. Hoftosono nişonumoz vor. "Ne dedi be o ?

Dur ben sana söyliyim diyen iç ses ile kaşlarım çatıldı.

Ya unuttum deme ama Batu.Haftasonu nişanımız var.

Nişan? Eren ve sarı sürtükello !!!?

Orda saf saf dikildiğimi ve bu saçma konuşmaya daha fazla katlanamayacağımı anladığım da arkamı dönüp çıkışa yöneldim.

Sinirlendiğimi hissediyordum. Eren nasıl nişanlana bilirdi. Ama hata bende çocuk hakkında hiçbir şey bilmeden kendini ona kaptırırsan böyle olur. Spor salonunun önünde her zaman hazırda bekleyen taksiye yönelirken aklıma gelen gerçekle yönümü spor salonun müdürünün odasına yönelttim.

.....

"Allah'ım sonunda şu okuldan kurtuluyorum gelsin tatil, gelsin deniz, kum , Erkek arkadaş." Beril neşe ile konuşurken ben sadece ona bakmakla yetindim. Bugün okulun son günüydü. Yani karne günü. Yani üniversiteye geçiş. Yani Eren'i bir daha görememek. Aslında spor salonunda görebilirim orası ayrı konu ama artık ona yakın olamam. Çünkü en son spor hocamı değiştirdim -.-

(Solda ki Beren'in giydikleri, sağda ki Beril'in giydikleri.)

"Yarın ki kep töreni için ve yıl sonu Balosu için aldığımız elbiseler kuru temizlemeden geldi mi anne. "Diye bağıran Beril merdivenlerin başında pijamalarından kurtulmuş ve üzerini giyinmiş halde gözüktü. Bende odama geçip bordo tişörtümü ve beyaz şortu mu hızlıca üzerime geçirdim. Kapıdan çıkmadan saç ve makyajımı da halledip ince uzun lacivert hırkamı da üzerime giydim.

....

Etraf, Beril gibi okul bitti havasında ki gençlerle doluyken gözlerim Eren'i aradı. Karneler nerdeyse dağıtılacaktı ama beyefendi hâlâ ortalarda yoktu.

Karne işleri bittikten sonra kapının girişinde yeni geldiğini görünce sinirlerim bozuldu. Çardakta arkadaşlarla otururken bizden biraz uzakta ki sınıf hocasının yanına gidip bir iki dakika bir şeyler konuştular. Karnesini aldığı sırada ona dikkatli bir şekilde bakarken benimle göz göze geldi.

Gözlerinden tabiki bir şey anlamadım. Ben zaten gözlere bakıpta bir şey anlayabileni de, anlamıyorum yani nasıl bir şey ki o ?

Ağzının kenarı ile hafif gülümseyip saçlarıma baktı. Sarı olmayan saçlarıma. Dur dur , geri sar ! Size söyleyeyi unuttum. Artık yeni saçlarım vardı.

(Beril ve Beren , tabiki Beren'in yeni saçları da var !)

Ellerimi istem dışı saçlarıma götürdüğüm de gözlerini gözlerimden çekmeden bana doğru yürümeye başladı.

Bende ona doğru ilerlediğim de ortada buluşmuş olduk.

"Sarı, saçlarına ne yaptın böyle. Sakın sana sarı dediğim için yapmış olma. "Dediğinde dudağımın kenarını ısırıp gülümsedim. Pekâlâ hâlâ bana Sarı diyor

"Ne alaka ya ! seni saçlarımın rengini değiştirecek kadar önemsediği mi sanıyorsun. Hemde sarı sürtükellon varken ....yani nişanlın varken. "iki kaşını da kaldırıp şaşkın şaşkın baktı. Ne dedim ben yaaa sürtükello ne !!!

"Sarı sürtükello ha "sırıtıp elini omzuma attı.

"Merak etme Sarı o sürtükello benim nişanlım olmak için fazla salak. "Deyip arkasına döndü.

Pardon ! Pardon ! Ne dedi ? Fazla salak ! Yani nişanlısı yok !!!! Allah'ım sana geliyorum tam Afrikalıların yağmur dansına benzer bir şeyler yapmak için harekete geçecekken son anda kendimi durdurdum. Sonuçta okul bitiyor olabilir ama o kadar insana rezil olmayı göze alamam.

"Beren biz Uraz ile arkadaşının yeni açılan mekanına geçiyoruz hadi sende gel ."Diyen Beril'e ilk defa itiraz etmeyip kabul ettim. Sonuçta yapacak bir şey yok .

...

Beril tüm yol boyunca Uraz'ın kafasının etini yiyip mekana geçmeden önce üzerini değiştirmek için eve uğramayı kabul ettirmişti.

Eve uğrayıp annemin kısa süren (!) Karne muhabbeti sonrası odalara geçtik.

(Soldaki Beren'in giydiği, sağda ki Beril'in giydiği elbise. )

"Oha Beril dışarıda Uraz'ın olduğunu unuttun sanırım." Baştan aşağıya süzdüğüm de omuz silkip

"O iş iki dakika mı alır merak etme sen. "Deyip arabaya doğru ilerledik.

Ben arka koltuğa daha kıçımı koymadan Uraz Beril'i azarlamaya başlamıştı.

"Beril yürü şu elbiseyi değiştir."dediğin de oldukça ciddi gözüküyordu.

"Ama pandaşkım saat zaten gelmek üzere bir şey olmaz senin gibi panda yanımda olduğu sürece kim bana bakabilir dimi. "Deyip ellerini Uraz'ın iki yanağına koyup sıkmaya başladı. Uraz ikna olmadığı belli etmek için tam ağzını açıp bir şey söyleyecekken Beril hızla Uraz'ın kulağına eğilip bir şeyler söyledi.

Geri çekildiğin de Uraz biraz düşünüp sırıtıp kafa salladı. Arabayı çalıştırdığın da merakla Beril'e baktım o ise sadece göz kırpmakla yetindi.

.....

Araba durduğun da camdan dışarıya baktım epey kalabalık gözüküyordu. Uraz bir kolunu Beril'e bir kolunu da bana uzatınca gülümseyip koluna girdim.

İçerisi dışarıda ki gibi epey dolu olunca burnumu kırıştırdım. Kalabalık ortamlardan hoşlanmazdım. Uraz bizi etraftakilerle fazla temas etmemizi istemediği için hızla önceden belirlenmiş locaya ilerletti.

Tam oturduğumuz sırada Uraz ileriye doğru el hareketi yaptı. O yöne baktığım da gözlerim şaşkınlıkla aralandı. Valla bu çocuk bende ters etki yapıyor.

Eren bize doğru geliyordu. Önümüzde ki masa da durduğun da önce Uraz ile erkekçe selamlaştılar. Sonra Beril'e dönüp

"Bu Beril kendisi sevgilim ve bu da arkadaşım Batu. Mekanın sahibi"Deyip bana döndü

"Ve bu güzellikte Beren kendisi benim baldız olur. "Dediğinde Eren gülseyip

"Uraz biz onlarla aynı sınıftaydık zaten ama Beril'in senin sevgilin olduğunu bilmiyordum güzel bir tesadüf oldu. "Dedi.

Bir kaç sorun ile ilgilenmek için uzaklaştığın da Uraz bir kaç bardak aşırıya kaçmadan bir şeyler içmemize izin verdi. Önümüze içkilerimiz geldiğin de Beril ve Uraz bir şey hakkında tartışıyorlardı. Gözlerimi Eren'in olduğu tarafa çevirdiğimde hiç şaşırmadığım bir manzara ile karşılaştım.

Eren'in etrafını bir çok kız çevirmişti. Hemde ne kız ama !

İlerleyen zamanlarda Uraz'ın arkadaşı bir kaç kızlı erkekli grup gelmişti. Sohbet muhabbet derken içtiğim bir kaç bardak içki iyice midemi bulandırmıştı.

Lavobaya gidiyorum işareti verip çantamı aldım. Garsondan yerini öğrenip içeriye göre daha serbest olan koridora girdim. Tam lavobadan içeri girecekken adım sesleri boş koridorda fazla ürkütücü olmuştu. Bir an omzumun üstünden bakmak istemiştim ama onun yerine hızla içeriye girdim.

Ellerimi yıkayıp saçlarımı omzumun üzerinden geriye attım. Elbisenin göğsünde ki dekoltesini düzelttiğim sırada kapı açıldı. Gözlerim aynada Eren'i bulduğun da şaşkınca ona baktım. Bunun burada işi neydi ki.

"Burada ne işin var Eren ?"sakince yanıma gelip omuz silkti

"Seni görmek istedim Sarı. Olamaz mı ?"dediğinde kaşlarım çatıldı.

"Bana sarı demekten vazgeç Eren! Görüyorsun ki artık sarı bir yanım kalmadı. "

Dediğim şeye gülüp

"Benden hoşlanıyor musun Beren ?"Ağzım şaşkınlıkla aralandığın da Eren dibime kadar gelip elleri ile saçımın ucunu kavrayıp oynamaya başladı.

"Eren sen ne diyorsun ! Kendi mekanının açılışında sarhoş falan mı oldun. "Deyip üzerini kokladığım da kahkaha atıp

"Saçmalama Sarı. Sana bir şey sordum. Benden hoşlanıyor musun? "

Ağzımı açıp tam yalanlamaya çalışacaktım ki ellerini dudağımın üzerine koyup

"Sadece gerçekler. "Deyip sustu. Sonra ise nerde duyduğumu hatırlamadığım cümle aklımda belirdi.

Hayat sadece cesurlara güler.

Cesur olmak sanırım yapabilirim. Hem böyle ikilemde kalmaktan söylemek daha iyidir.

"Evet senden hoşlanıyorum ."dediğim de dudaklarımı okşayan elleri yanağıma gelip yüzlerimizi birbirine yaklaştırdı.

"O zaman benim ol."

■■■■■■■■

Bu bölümün vote sınırı 20.

■■■■■■■

• bölüm sonu •

Bu bölüm için yorumlarınızı istiyorum tatlımlar !

Uzun bir bölüm sayılırdı ^.^

Seviyom sizi muck ♡

Snapchat : mrs-uehara
Instagram : in.flamesss

▶Telefondan yazdım yanlışlar varsa Üzgünüm . ◀

Continue Reading

You'll Also Like

392K 11.9K 30
Selin zorlu geçen bir lise döneminden sonra hak ettiğini düşündüğü tatil için çabalayıp izin almıştı.Deniz,kum,güneş ve kitaplarıyla huzurlu bir tati...
11.4K 1K 56
Nefesini hissedebiliyordum,kalbim hızla atmaya başlamıştı.Kalp ritmim sanki sahadan kaçmış bir at gibi hızlı atıyordu.Allah kahretmesin bu nasıl bir...
338 67 8
"Ben bu arabaya binmem!" diyerek bağırdım Eren'e. Eren abisiyle aramızda bir kader olduğunu bilmiyordu. Yoksa bu kadar uğraşır mıydı? "Binecesun kız...
5.2M 284K 29
Sarhoş olduğu gece bir adamla birlikte olan Kayra, sabah uyandığında kendini tanımadığı bir adamla bulur. Evden apar topar kaçan Kayra, birlikte old...