15."Hayat sadece cesurlara güler."

2.6K 97 41
                                    

Merhaba tatlımlar !

Multimedya da Beren ve Eren Batu var !

Bu bölüm MrsDallasMB tatlıma
ithafen ♡

Geç gelen bu bölüm için hepinizden tek tek Özür dilerim.

Bir sonra ki bölüm de Merve ve Barlas var !

İyi okumalar !

▼▼▼▼▼▼
BEREN'DEN
▲▲▲▲▲▲

"Beren benim gitmem lazım ama senin için uzun süreli bir hoca ayarladım. Merak etme kendisi bu işlerde iyi. İyi çalışmalar sana."Kayra hoca elinde ki aleti bırakıp uzaklaştığın da bende kenarda ki suyu alıp etrafta Eren'i aradım.

Su şişesini kenara koyup üzerimdeki yarım atleti düzelttiğim sırada arka taraftan Eren'in sesi duyuldu.

"Burada olmanın tesadüf olmadığını biliyorum ama özel olarak ilgileneceğim kişi sen olmazsın diye ummuştum."yapay üzgünlükle ona doğru dönüp

"Napalım hayat bu nerden ne çıkacağını bilemeyiz Eren."sabır derecesine kafasını çevirip omzunda ki havluyu benimkinin yanına attı.

"Eee Sarı ilk aletlerden mi başlıyoruz yoksa vücut hareketlerinden mi ?"Gözlerimi kısıp

"Bana Sarı demeyi bırak ve aslında spor aletlerinden başlayabiliriz."Kafasını sallayıp direk koşu bandına ilerledi. Koşu bandı sonrası yavaş bir süreç içinde yaklaşık tüm aletleri birlikte yapıp bana yardımcı oldu. Ben tabi uzun zamandır böyle şeyler yapmadığım için acayip yorulmuştum.

Eren on dakika dinlenmem için vakit verip omzunda ki havlu ile boyun ve ense kısmında ki terleri kuruladı.

Spor salonunun lavobasına ilerleyip elimi yüzümü iyice yıkayıp üstün körü kuruladım. Aletlerin olduğu bölümde işimiz bitince aynalı geniş bir alana geçtik. Vücudum için basit hareketler ile başlamıştık.

Aynanın dibine girip elleriminden destek alıp kalçamı aynaya dayadım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Aynanın dibine girip elleriminden destek alıp kalçamı aynaya dayadım. Bir ara dengemi kaybeder gibi olunca Eren belimden tutup yardım etti. Bunun gibi bir kaç hareket ile devam ederken isyan edercesine yere boylu boyunca uzandım.

"Ne oldu Sarı ilk günden pes mi ediyorsun. "Dediğinde gözümün birini açıp tepemde dikilen Eren'e bir bakış attım.

"Ne pes etmesi be sadece yoruldum. Her insan yorulur. "Kafasını sallayıp gülümsedi. Allah'ım beni şuan yattığım yere gömün lütfen.

......

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Çocukluk Aşkım ♡Where stories live. Discover now