8."...artık tam bir bayan KARA..."

3.1K 97 39
                                    

Merhaba tatlımlar!

Multimedya da Barlas ve Merve var!

İyi okumalar !

▼▼▼▼▼▼
MERVE'DEN
▲▲▲▲▲▲

Şuan nereye gittiğimizi tahmin etmek isteyen varmı acaba ? Bence çok kolay Dubai dedin mi akıla ilk gelenlerden... bungee jumping.

Barlas kapıda beklerken bende üzerime sıcakta pişmemek için bir şeyler giyip yanına gittim.

( Merve ve giydikleri

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

( Merve ve giydikleri. )

Barlas telefonundan kafasını kaldırıp bana dönünce gözlerini kısıp bana dikti.

"Merve bu kılık ne ! Seninle konuştuğumuzu sanıyordum." Dediğin de çantamı omzuma atıp

"Barlas bu sıcakta ne giymemi bekliyorsun dışarısı nerdeyse kırk derece. " dediğimde sıkıntıyla burun kemerini sıktı. Sonra kafasını sallayıp kapıyı açtı. Hayret bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim.

Sonunda atlamak için yüksek bir yere çıktığımız da çift olarak atlayacağımız için ekip bizi hazırlamaya başladı.

Atlamadan hemen önce birkaç resim çekilip Beril'e yolladım. Daha sonra hazır mısınız gibisinden cümleler sonrası kendimi çığlık atarak aşağıya süzülürken buldum. Barlas bildiğiniz kahkahalar atarken ben şoklardaydım. İnsan bir atlıyoruz der. Bu adam beni erken yaşta öldürüp dul kalmayı planlıyor herhalde .

  Bu adam beni erken yaşta öldürüp dul kalmayı planlıyor herhalde

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Tam olarak bu değil ama atmosfer bu .)

Günün geri kalanının da şehri dolaşıp yemek yedik bol bol fotoğraf çekildik. Tabiki benim ısrarlarımla. Yorgun bir şekilde otele geldiğimiz de Barlas duşa girince bende odanın diğer tarafında küveti doldurdum. Küveti tam karşısında ki cam ve eşsiz bir manzara olunca günün yorgunluğu falan kalmayacağından emindim.

Çocukluk Aşkım ♡Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin