9."Sen mutlu olduğuna göre... "

3K 95 2
                                    

Merhaba tatlımlar !

Multimedya da Barlas ve Merve var.

Bir önceki bölümde dakikasın da yorum yapan tatlıma ithafen Rozeriin_ (♡)

İyi okumalar !

▼▼▼▼▼▼
MERVE'DEN
▲▲▲▲▲▲

"Merve bir şey unutmadın dimi, valla geri dönemem ." Diyen Barlas bavulunu kapıya çıkarırken kendi bavulumu da ben alıp kapıya sürükledim.

" Diyen Barlas bavulunu kapıya çıkarırken kendi bavulumu da ben alıp kapıya sürükledim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

( Merve'nin giydikleri ^.^ )

Bugün Türkiye'ye dönüyorduk ve ben bavulları son dakikaya bıraktığım için Barlas tarafından sürekli şekilde iğneleniyordum. Hele çocuğumuz olsa kesin bir yerlerde unutursun diyip kahkaha atması yok mu ! Sinir bozucu.

Havaalanı kontrol sonrası uçağa geçtiğimiz de ben hemen cam kenarına yapışmıştım ta kiii. Esmer bir sürtükello görene kadar. Resmen Barlas'ı göz hapsine aldı . Fark ettirmeden de kolunu bacağını erkekime (^.^) sürmesi gözümden kaçamadı değil. Tabi ben durur muyum? Hayır.

"Barlas kocacım sen cam kenarına geçsene. Biliyorsun benim yükseklik fobim var. " diyip Barlas'a döndüm.

Barlas tek kaşını kaldırıp şimdi aklına mı geldi gibisinden baktığında gözlerimi kısıp kadını çaktırmadan işaret ettiğim de muzipçe gülümsedi. Kemerimi çözüp ayağa kalktığımda Barlas bey hâlâ teşrif etmemişlerdi. Zaten dar olan alanda ayağına tekme atıp yan koltuğu işaret ettiğim de yavaşca ayağa kalkıp vücudumu vücudu ile sıkıştırıp cam kenarına geçti.

Yanımda ki kadın nerdeyse gözle görülür bir şekilde bozulunca rahatlayıp sırıttım. Anons sonrası uçak havalanınca Barlas bacağımın üzerinde ki elimi avcunun içine alıp parmaklarım ile oynamaya başladı. Birisinin benim ilgilenmesi her zaman hoşuma gitmiştir. Bunun en başında saçlarım ve sırtım ile oynanması gelmekte.

 Bunun en başında saçlarım ve sırtım ile oynanması gelmekte

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Çocukluk Aşkım ♡Where stories live. Discover now