14."Daha ne kadar susacaksın."

2.4K 112 22
                                    

Merhaba tatlımlar !

Multimedya da Uraz ve Beril var !

Bu bölüm siyahistt1

Yorumlarınızı bekliyorum ^. ^

Bu bölüm Uraz ve Beril'in di. Bir sonraki bölüm için hangi çifti istiyorsanız söyleyebilirsiniz.

İyi okumalar !

▼▼▼▼▼▼
BERIL'DEN
▲▲▲▲▲▲

"Beril !!! Yine ne kırdın Allah aşkına. Evde bir şey kalmadı yeminle. "Uraz'ın yatak odasından gelen sesiyle kıkırdayıp yerdekileri toplamaya başladım.

"Bir şey yok sevgilim sadece bardak ."bu Uraz efendi dün gece kendi barında çıkan kargaşada gerizekalı bir maganda tarafından bacağından vurulmuştu. Abim söylediği anda soluğu hastanede almış bol ağlamalı bir gece sonunda hastaneden çıkarıp evine getirmiştik. Tabi bu bacağı dolasıyla pek yürüyemiyordu bende ona bakmak için yanın da kalıyordum. Tabi bundan sadece abim ve babamın haberi yoktu. Zor durum da kalınca anneme olup biteni tek nefeste anlatıp oyuna ortak etmiştim.

Bardakların büyük olan parçalarını aldıktan sonra küçükleride süpürüp Uraz'ın öğle yemeği için hazırladığım yemekleri tepsiye koyup odasına gittim. Kapıyı açtığım da Uraz tek eli kafasının altında telefon ile bir şeyler yapıyordu. Geldiğimi gördüğün de komidinnin üstüne koyup o güzel gamzelerini çıkararak gülümsedi.

"Sevgilim bana yemekte hazırlarmış."tepsiye Uraz'ın kucağına koyup yatağın diğer tarafına geçip oturdum. O yemeğini yerken aklıma gelen fikirle hemen üzerinden uzanıp telefonunu kaptım. Uraz kaşlarını kaldırıp bana bakınca omuz silkip yemeğini işaret ettim.

Tuş kilidini açıp ilk önce mesajlarına girdim. Operatör mesajları , benimle olan mesajları falan derken en aşağıda " Çok İyi " adlı bir kişinin attığı mesaj dikkatimi çekti.

......

Gönderen : Çok İyi

Geçen geceyi en kısa zaman da tekrarlamak dileğiyle. Gamzelerin de dilimi gezdirmeyi özledim yakışıklı.

......

Bir an sadece durdum ve mesajı iki üç kere okudum. Sakince Uraz'a döndüğüm de kaşığı ağzında endişeli gözlerle bana bakıyordu.

"Çok İyi diye kaydettiğin kişi sanırım malum işte seni etkilemiş ki Çok İyi diye kaydetmişsin . Söylesene gamzelerinde dilini gezdirmesi hoşuna gittimi ."oturduğum yerden hızlıca kalkıp elimde ki telefonu yatağa doğru attıp kapıya ilerledim.

Arkamda Uraz bağırarak ismimi söylerken hiç oralı olmayıp eşyalarımı kapıp evden çıktım. Ayağından dolayı hızlı hareket edemediği için bana yetişememişti ama telefonum çalmaya başlamıştı.

Gelen aramayı red edip Claus kankimi aradım. Bir iki çalıştan sonra bozuk Türkçesi ile aramayı cevaplayınca azda olsa gülümsemişimtim.

"Halooo Beril bebeğim. How are you?"

"Asıl sana how are you Türk çekiği hiç kankanı arama zaten. "Claus kahkaha atıp

"Bunu bana manita yapıp beni unutan cadaloz mu söylüyor acaba. "

"Neyse çekik kankim nerdesin sen söyle bana geliyorum. "Claus'dan adresi alıp bizimkiler ile takıldığı kafeye geldim.

Ortam da muhabbet dönerken Claus'a lavobaya gidiyorum işareti verip çantamı ona emanet ettim.

Çocukluk Aşkım ♡Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin