5." ...Barlas' dan iyi damat mı... "

3.4K 118 27
                                    

Merhaba tatlımlar!

Multimedya da sol baştan sayarsak Beren, Beril ve Merve var !

Artık karakterlerimizi öğrenelim arkadaşlar değil mi :p

Bazı arkadaşların kafası karışmış , istediğinizi sorabilirsiniz anlatırım ben , sorun değil .

Bu arada Merve ve Beril karakteri ön planda ama Beren şuanlık geri de onun da olacağı bölümler gelecek.

( Beren sarışın olan, Beril kahverengi saçlı olan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

( Beren sarışın olan, Beril kahverengi saçlı olan. )

◇ İyi okumalar!

▼▼▼▼▼▼
MERVE'DEN
▲▲▲▲▲▲

"Valla ben kabul ediyorum ." Diyen Berke amca sessizliği bozarken annem ve Ada teyze birbirlerine sarılıp kahkaha atmaya başladılar.

"Kız Cansu olaya daha el atmadan bizimkilere yol gözüktü ."diye hızlıca konuşan Ada teyzeye dönen bakışlar ise şaşkındı tıpkı benim şuan olduğum gibi.

Kısaca ne olduğunu anlatacak olursam . Barlas ile denemeye karar vermiştik. Hem de ilişkimiz varmış gibi. Tabi bizim evlenme işimize en çok ailelerimiz sevinmişti. Tabi buna babam pek dahil sayılmazdı.

"Hop lan hop ne oluyo kolay mı benden kız almak." diyen babam curcunayı susturunca sözlerine devam etti.

"Benim biricik kızım sadece bir ay içinde evlenecek öyle mi yani ve bende izin vericem sanıyorsunuz..." diyen babam bir kaç saniye susup sözlerine gülerek devam etti .

"Valla iyi düşünmüşsünüz Barlas' dan iyi damat mı bulacağım bu devirde." Dediğinde Berke amca kahkaha atıp babama sarıldı.

...

Aileler ile olan konuşmadan bir hafta sonra her şey mükemmel şekilde ilerliyordu. Takiii evlilik için olan alışverişe kadar annem ve Ada teyze durmadan onu alalım bunu alalım modundaydılar tabi ki bu durumda ki tek kurban ben değildim. Beren ve Beril'de nasibini alıyordu.

Bugün ise gelinlik için alışverişe gidiyorduk. Ben nerdeyse tüm gelinliklerin için de kaybolmuşken Beril ve Beren iki koluma girip kabine sürüklediler. Kabinin içinde üç tane birbirine benzeyen gelinlik görünce onlara baktım.

"Hadi deneyelim ." Dediklerin de sırıtıp ortada ki gelinliği elime aldım.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Çocukluk Aşkım ♡Where stories live. Discover now