4."Yoksa sen bizi ayakta uyutup abimle..."

3.4K 107 18
                                    

Merhaba tatlımlar!

Multimedya da Uraz ve Beril var!

◇ İyi okumalar !

▼▼▼▼▼▼
MERVE'DEN 1 hafta sonra.
▲▲▲▲▲▲

"Kızlar resmen bana kızlarla birlikte oluyorum dedi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Kızlar resmen bana kızlarla birlikte oluyorum dedi. " diyen Beril bir haftadır tekrarladığı kelimeyi yenilerken sessizce oturuyordum. Barlas'ın dediğinden sonra bana zaman vermesi gerektiğini söyleyip oradan uzaklaşmıştım. Bu zaman zarfında ise kızlara bir şey söylememiştim.

"Merve, heyo , Merve. " diyen Beren'e bakıp

" Efendim. " Dedim

"Bizden bir şey mi saklıyorsun , bir haftadır tuhafsın." Dediğinde derin bir nefes koyuverdim.

" aslında size çok önemli bir şey söylemem gerek. " dediğimde ikiside gözlerimin içine bakmaya devam ettiler.

"Barlas Beril'in geldiği gece dışarı çıktığımızda bana evlilik teklifi etti. " dediğimde ilk önce ikisi de şok içinde durdular daha sonrası ise tam bir karmaşa .

Şoktan çıkan ilk Beren olunca ondan beklenmeyecek şekilde çığlık attı. Tabi daha sonra kendine gelen Beril ise Beren'i sollayan çığlığı ile tüm meraklıları bize döndü.

"Nasıl kızım , nasıl evlilik teklifi eder. Yoksa sen bizi ayakta uyutup abimle zaten çıkıyormuydun." Diyen Beril'e dönüp

" Saçmala Beril ve ikiniz de beni dinleyin. Ben dışarı çıkıp sigara içmeye gittiğim de Barlas'ta gelip Elif nineden bahsetti durumu kötüymüş ve torunumun torununu görmeden hakkı rahmetine kavuşmak istemiyormuş. Barlas bunları derken sadece evlilik olacağını ve bebek işinin geçiştirileceğini söyledi. Yani sizin anlıyacağınız çocukluk aşkım benden onunla formaliteden evlenmemi istiyor."

"Ninem ölüyor mu aman Allah'ım bundan neden haberimiz yok. " diyen Beren'in gözleri dolmuştu.

Beril ise hâlâ

"Eee ne cevap vereceksin ne diyeceksin , kabul edecek misin. "Diyen gamsız Beril'e bakıp

"Bilmiyorum ama Elif nineyi bende çok seviyorum biliyorsun onun son isteği çok önemli benim için . Orayı geçtik ailelerimiz , benim hislerim ve en önemlisi Barlas ... off bilmiyorum anlıyacağınız ."dediğimde

"Bence ailelerimiz karşı çıkmaz sonuçta onlarda küçükken sizi yakıştırıyorlardı." Diyen Beren'e bakıp

"En iyisi Barlas ile tekrar konuşmak ona göre ailelerimize açarız."

...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Çocukluk Aşkım ♡Where stories live. Discover now