Çocukluk Aşkım ♡

By mervebess

74.8K 2.1K 611

Çocukluk Arkadaşım kitabının devamı niteliğindedir. *mervebesss* More

ÇOCUKLUK AŞKIM ♡
1."Sevgili iş ortağın nerde ?"
2."seksi kıçın fazla kalkmasın."
3."...domuz gibi maşallah. "
4."Yoksa sen bizi ayakta uyutup abimle..."
5." ...Barlas' dan iyi damat mı... "
6." Gelin elini açmıyor kaynanası. "
7."Berilcim bizde işte abinle..."
8."...artık tam bir bayan KARA..."
9."Sen mutlu olduğuna göre... "
10."... sabah sabah bu enerji. "
11."Öküz öyle değil."
12." ...binlerce kez teşekürler."
13."... karımı almadan çıkmam."
15."Hayat sadece cesurlara güler."
16."... o kişiden sana ne Beren ! "
17."Aklında kurmayı kes. "
18."...kızım hepsi benim suçum."
19."... Az kaldı. Geçecek. Tamamen unutacağım. "
Bilgilendirme !!!
20."Final"

14."Daha ne kadar susacaksın."

2.4K 112 22
By mervebess

Merhaba tatlımlar !

Multimedya da Uraz ve Beril var !

Bu bölüm siyahistt1

Yorumlarınızı bekliyorum ^. ^

Bu bölüm Uraz ve Beril'in di. Bir sonraki bölüm için hangi çifti istiyorsanız söyleyebilirsiniz.

İyi okumalar !

▼▼▼▼▼▼
BERIL'DEN
▲▲▲▲▲▲

"Beril !!! Yine ne kırdın Allah aşkına. Evde bir şey kalmadı yeminle. "Uraz'ın yatak odasından gelen sesiyle kıkırdayıp yerdekileri toplamaya başladım.

"Bir şey yok sevgilim sadece bardak ."bu Uraz efendi dün gece kendi barında çıkan kargaşada gerizekalı bir maganda tarafından bacağından vurulmuştu. Abim söylediği anda soluğu hastanede almış bol ağlamalı bir gece sonunda hastaneden çıkarıp evine getirmiştik. Tabi bu bacağı dolasıyla pek yürüyemiyordu bende ona bakmak için yanın da kalıyordum. Tabi bundan sadece abim ve babamın haberi yoktu. Zor durum da kalınca anneme olup biteni tek nefeste anlatıp oyuna ortak etmiştim.

Bardakların büyük olan parçalarını aldıktan sonra küçükleride süpürüp Uraz'ın öğle yemeği için hazırladığım yemekleri tepsiye koyup odasına gittim. Kapıyı açtığım da Uraz tek eli kafasının altında telefon ile bir şeyler yapıyordu. Geldiğimi gördüğün de komidinnin üstüne koyup o güzel gamzelerini çıkararak gülümsedi.

"Sevgilim bana yemekte hazırlarmış."tepsiye Uraz'ın kucağına koyup yatağın diğer tarafına geçip oturdum. O yemeğini yerken aklıma gelen fikirle hemen üzerinden uzanıp telefonunu kaptım. Uraz kaşlarını kaldırıp bana bakınca omuz silkip yemeğini işaret ettim.

Tuş kilidini açıp ilk önce mesajlarına girdim. Operatör mesajları , benimle olan mesajları falan derken en aşağıda " Çok İyi " adlı bir kişinin attığı mesaj dikkatimi çekti.

......

Gönderen : Çok İyi

Geçen geceyi en kısa zaman da tekrarlamak dileğiyle. Gamzelerin de dilimi gezdirmeyi özledim yakışıklı.

......

Bir an sadece durdum ve mesajı iki üç kere okudum. Sakince Uraz'a döndüğüm de kaşığı ağzında endişeli gözlerle bana bakıyordu.

"Çok İyi diye kaydettiğin kişi sanırım malum işte seni etkilemiş ki Çok İyi diye kaydetmişsin . Söylesene gamzelerinde dilini gezdirmesi hoşuna gittimi ."oturduğum yerden hızlıca kalkıp elimde ki telefonu yatağa doğru attıp kapıya ilerledim.

Arkamda Uraz bağırarak ismimi söylerken hiç oralı olmayıp eşyalarımı kapıp evden çıktım. Ayağından dolayı hızlı hareket edemediği için bana yetişememişti ama telefonum çalmaya başlamıştı.

Gelen aramayı red edip Claus kankimi aradım. Bir iki çalıştan sonra bozuk Türkçesi ile aramayı cevaplayınca azda olsa gülümsemişimtim.

"Halooo Beril bebeğim. How are you?"

"Asıl sana how are you Türk çekiği hiç kankanı arama zaten. "Claus kahkaha atıp

"Bunu bana manita yapıp beni unutan cadaloz mu söylüyor acaba. "

"Neyse çekik kankim nerdesin sen söyle bana geliyorum. "Claus'dan adresi alıp bizimkiler ile takıldığı kafeye geldim.

Ortam da muhabbet dönerken Claus'a lavobaya gidiyorum işareti verip çantamı ona emanet ettim.

İşim bittikten sonra içeriye geçtim. Sandalyeye oturduğum da Claus telefon ile konuşuyordu. Baktığım da benim telefonum olduğunu gördüm.

" Ya enişte no merak burada Beril veriyim mi geldi zaten. "Dediğin de kaşlarımı çattım bu akılsız çekik kankim Uraz pandasıyla konuşuyordu. Telefonu hızla elinden kapıp aramayı sonlandırdım.

"Kız neden kapattın enişte merak yapmış seni. "Merak yapmış seni ne kankim ya

"Sende telefonu niye açıyorsun Claus tartıştık biraz , aslında ben biraz trip gibimsi bir şey attım ama neyse bırak onu da yerimizi söylemedin dimi. "

"Aslında söylemiş olabilirim Beril."Claus'a göz devirip bizimkilere döndüm.

"Millet hadi mekana geçelim sıktı burası ."bizimkiler yavaş yavaş toparlanırken bende Claus'a dönüp

"Ya bizimkiler önden gitseler de sen beni iki dakika eve bıraksan ben üzerimi değiştirsem hazırlansam falan. Sonra katılırız onlara ."Claus önce düşünür gibi yapıp sonra da yanağımdan makas alıp kafasını sallayıp onayladı.

Claus'un arabasına bindikten sonra Uraz'ın attığı mesajlara bakmaya başladım.

....

Gönderen : Pandaşkım

Beril güzelim inat yapma ama , biliyorsun senden öncekiler olduğunu.

....

Aç şu telefonu bebeğim.

...

Beril inadını şey edeyim senin.

...

Lan sen yine o şerefsiz çekikle mi birliktesin . Birde enişte napyon, diyor gerzek.

...

Dua et şuan ayağımın üzerinde durmakta zorlanıyorum. Yoksa şuan kucağımda olurdun ve ben senin o kıçını kızartıncaya kadar şaplaklardım.

...

Akşam bana geliyorsun. Anladın mı beni.

....

Yuh şuna bak ilk önce tatlı tatlı başlamış sonra öküzleşmeye başlamış. Bir de kıçını şaplaklardım diyor. Öküz ne olacak.

Eve geldiğimizde Claus'u eve davet ettim ama beni arabada bekleyeceğini söyleyince hızla eve girdim. Evde sadece annemi görünce yanına gidip öpücük bıraktım.

"Beril kızım ne oldu ."dediğinde omuz silkip

"Giyinmeye geldim. "Dedim.

( Beril'in giydiği elbise. )

Claus ile mekana geçtiğimiz de ortam fazla kalabalık değil di. Bir iki derken ortaya konulan içkiler bitmiş benim kafa da gidip gelmeye başlamıştı. Telefonumun ışığı yanıp sönmeye başlayınca Beren'in aradığını gördüm.

"Alo ikizim napyon ya." dediğim de Beren'in şaşkın ve bağıran sesi kulakları mı doldurdu.

"Nerdesin kızım sen zaten Uraz sabahtan beri arayıp nerde olduğunu soruyor."

"Ya takma onu birazdan yanına gideceğim, sorun yok. "Beren'i iyi olduğuma ikna ettikten sonra telefonu kapatıp Claus'u dans ettiği kızın karşısında çekip aldım.

"Çekiklerin en yakışıklısı ben gidiyorum ."

"Hadi seni bırakayım Türk güzeli ."dediğin de elimi boşver derecesine salladım.

"Ben taksiye atlayıp giderim. "Claus'a sarılıp dans edenlerin arasından çıkışa yöneldim. Ayağımda ki topuklular yürümemi engelleyip dengemi bozarken kapının önünde ki bekleyen taksiye binip Uraz'ın adresini düşünmeye başladım. Tabi benim kafa gelip gidince

"Abla istersen sen gideceğin yerden birini ara o bana tarif etsin. "Taksiciye hak verip telefon da pandaşkım'ı buldum. Telefon ikinci çalışta açılınca hiç cevap vermeyip taksiciye uzattım.

"Alo abi telefonun sahibi abla sarhoş olunca adresi hatırlayamadı seni ablayı getirecebileceğim adresi sormak için aradık. "Taksici adresi anladığını belli eden sesler çıkarıp

"On dakikaya oradayız abi. "Deyip telefonu kapatıp bana uzattı. Telefonu çantanın içine atıp kafamı cama yasladım, her ne kadar kafam sallanıp dursa da kafamı dengede tutamadığım için mecburdum.

Taksici dediği gibi on dakika da Uraz'ın kaldığı apartmanın önünde durduğun da ön kapı açılıp Uraz gözüktü önce bana bir bakış atıp sonra taksimetrede yazan fiyatı taksiciye verip benim kapımı açtı.

Sinirli bakışları üzerimde gezerken bacağı yüzünden kucağına alamadı. Kolumdan tutup beni çıkardığın da ayağına bir şey olmaması için ondan biraz uzaklaştım.

Bunu yanlış anlayan Uraz sinirle bir elinde kol deyneği diğer eli ile de beni tutup asansöre yönlendirdi.

Asansöre binince aynaya dayanıp gözlerimi kapattım. Uraz'ın gözlerini üstümde hissederken başımda ki ağrı ile elimi şakaklarıma koyup ovalamaya başladım.

Asansörden Uraz'ın belimde ki eli ile inip kapının önünde kapıyı açmasını bekledim. Kapıyı açtığında hâlâ sessizliğini koruyordu bu benim için can sıkıcı olduğu hâlde hiç bir şey demeyip açtığı kapıdan içeri girip oturma odasına yöneldim. Kendimi kanepeye atıp ayaklarımda ki topukluları da kenara fırlattım. Tam kendimi uykunun kollarına ( uykunun kolları yok ki djjdjdj bu espiriyi diğer kitapta da yapmıştım tabiki djjdjdj) bırakacakken Uraz elinde bir fincan ile önümde dikilmeye başladı.

Ona bir bakış atıp elinde ki kahveyi aldım. Karşımda ki koltuğa oturduğun da gözlerini çıplak ayaklarımdan, dağıldığından emin olduğum saçlarıma kadar süzdü. Üstümde ki elbiseye kaşlarını çatarak bakmaya devam ederken sus oyununa devam ediyordu.

"Daha ne kadar susacaksın."dediğimde gözlerini gözlerimle buluşturdu.

"Sana her seferinde beni dinlemeden hareket etme diyorum ama dinleyen yok ki."

"Pekâlâ öyle yapıyorum ama sor bakalım neden yapıyorum ."dediğim de sorarcası kaşlarını kaldırdı.

"Uraz başım Çatlıyor ve midem acayip bulanıyor lütfen bunları ben ayıkken konuşabilir miyiz. " Kafasını sabır dilercesine sallayıp yavaşca ayağa kalktı .

"Hadi kalk duş alıp uyu. "Kanepeden kalkıp Koridorun sonunda ki odasına girdim. Yatağın karşısında ki dolabı açıp kendime tişört ve şort aldığım da Uraz'da yatağına uzanıyordu. Odanın için de ki banyoya yöneldiğim de aklıma gelen şeyle geri döndüm. Şimdi kim uğraşacak sırtımda ki fermuarı indirmek için.

"Pandaşkım sana zahmet şu fermuarı biraz indirir misin. "Uraz elini kafasının arkasına atıp bir kaç saniye durdu. Ona arkamı döndüğümde elini fermuara getirdi. Fermuarı belime kadar indirdiğin de düşen askıları tutup ayağa kalktım. Uraz'a baktığım da çatık kaşları ile bana bakıyordu.

"Sen sütyen giymeden mi giydin bu lanet olasıca elbiseyi. "Dediğin de gözlerimi şaşkınca ona diktim.

"Uraz saçmalama ya bu elbisenin altına uygun bir şekilde sütyen malesef yok. "Sinirle saçlarını karıştırıp

"Tamam git hadi."

Banyo ya girdiğim de üzerimde ki elbiseyi çıkarıp güzelce kapının arkasına astım. Banyodan sonra giymek için getirdiğim elbiseleride kirli sepetin kapağının üzerine koyup üzerimde ki son parçayı da çıkarıp kendimi ılık duşun altına bıraktım.

İşim bittikten sonra kurulanıp elbiselere yöneldiğim de sinirle kafama vurdum. İç çamaşırlarım tabiki yoktu. Mecburen çıkardığım alt çamaşırımı tekrar giymek zorunda kaldım. Üzerime şortu ve tişörtü geçirdiğim de tişörtün altında çıplak kalan göğüslerim bende rahatsızlık hissi yaratmıştı.

Kapıyı açıp sadece komidinnin üstündeki abajurların aydınlattığı odaya girdim. Yatağın yanına gittiğim de Uraz'ın gözleri kapalıydı ama uyumadığından Beren'in ikizim olduğu kadar emindim.

Yatağa yaklaştığım da kolumdan çekip yatağa uzanmamı sağladı. Tabi ben de azıcık korkup çığlık atmış olabilirim.

Yatağa yattığım gibi beni kendine çekip sıkı sıkı sarıldı. Tabi ben Uraz tişörtün altında ki göğüslerimi fark eder diye hızla geri çekilirken

"Beril uykum var uslu dur. "İtiraz etmeyen sesinden sonra beni kendine çekti. İkimizin göğüs bölgesi su sızmayacak şekilde birleşmişti. Anlıma dudaklarını dayayıp öpücük bıraktığın da geri çekilecek sanarken bir iki dakika sonra kısık boğuk sesi duyuldu.

"Allah'ım ben mi deliriyorum yoksa Beril sen..."

"Pandaşkım bence sen iki dakika benden ayrıl ve çeneni kapalı tut. Yoksa saatin kaç olduğuna bakmam çıkar giderim. "Bir iki dakika sessiz kalıp

"Arkanı dön bence Beril yoksa onlar bana dayalıyken kendimi tutmakta zorlanacağım."

■■■■■

Evet arkadaşlar size bir şey söylemek istiyorum !!!

Bölümü nasıl yüz kişiye yakın kişi okurken sadece 10 kişi oy veriyor !

Bölüme sınır koyuyorum !

15 vote ile başlayalım bakalım !

■■■■■■■■

• bölüm sonu •

Bu bölüm için yorumlarınızı istiyorum tatlımlar !

Uzun bir bölüm sayılırdı ^.^

Seviyom sizi muck ♡

Snapchat : mrs-uehara
Instagram : in.flamesss

▶Telefondan yazdım yanlışlar varsa Üzgünüm . ◀

Continue Reading

You'll Also Like

1.1M 48.7K 44
0545* Sizi "MAFYA" adlı gruba ekledi #Romantizm kategorisinde 1.Sıra✨ #3Ay kategorisinde 1.Sıra✨ #Siyah kategorisinde 1.Sıra✨ #Esir kategorisinde 1.S...
7.8K 278 19
"Lütfen içeride olma!!!" Diye Mırıldanıyordu öylece etrafta birşey arıyordu kıracak kapıyı eline büyük bir taş aldı tam o sırada elektirikler gel...
2.5M 75.1K 62
-SİZ: Aşko yarın geliyor musun? -0542****: Anlamadım ne diyorsun? -Siz: Ya bugün numaranı verdin ya kursta ben o kız işte. -0542****:Oğlum bak sen...
4.3K 381 21
- Üzerindeki gelinliğin çirkinliğini mankenden çıkarmamalısın ! Duyduğum alaycı sesle hızla arkama doğru döndüm . Gözleri yorgun ve uykusuzdu . Göm...