°The Killer Of Love°

By nasialovestommo

2.2K 363 37

Εκείνος σκότωσε ένα αγόρι και χωρίς να το ξέρει σκοτείνιασε όλο τον κόσμο της μονής κοπέλας που στο μέλλον θα... More

Πρόλογος
Κεφάλαιο 1
Κεφάλαιο 2
Κεφάλαιο 3
Κεφάλαιο 4
Κεφάλαιο 5
Κεφάλαιο 6
Κεφάλαιο 7
Κεφάλαιο 8
Κεφάλαιο 10
Κεφάλαιο 11
Κεφάλαιο 12
Κεφάλαιο 13

Κεφάλαιο 9

127 20 2
By nasialovestommo

"Βρε βρε βρε και με παρέα βλέπω Tomlinson." λέει και κάνει βήματα για να μας πλησιάσει. Εκείνη σηκώνει το κεφάλι της και με κοιτάει βουρκωμένη.

Ωωω όχι....

[...]

Lucy's pov

Δε-δεν μπορεί. Αποκλείεται. Τα μάτια μου βουρκώνουν και ύστερα μαγνιτίζονται με του Loui. Έχουμε σαστίσει. Κανένας δεν μιλάει. Η σιωπή κυρίαρχει. Εκείνη η στιγμή πριν περίπου 7 χρόνια πριν περνάει γρήγορα από το μυαλό μου. Ξανά και ξανά. Το σώμα του να πέφτει κάτω και εγώ να ουρλιάζω. Γιατί; Γιατί να γίνεται αυτό; Τα υγρά από τα μάτια μου ξεφεύγουν και γρήγορα κυλάνε προς το υπόλοιπο πρόσωπό μου.

"Τι θες;" ίσα που βγαίνει η φωνή του Loui.

"Loui,Loui,Loui" λέει όσο μας πλησιάζει. Σταματάει και στέκεται ακριβώς μπροστά μου.

"Γιατί κλαις γλυκά;" λέει όσο το χέρι του χαϊδεύει το μάγουλό μου.

"Μην την αγγίζεις" απαιτεί ο Louis.

"Γιατί Tomlinson, σου θίξαμε το γκομενάκι."

"Σκάσε."

Εκείνος γελάει ελαφρά και ύστερα με κοιτάζει με ένα πονηρό χαμόγελο. Τα μάτια μου κλείνουν ώσπου ακούω τη φωνή του.

"Εκείνος ο Zack, όχι όχι εκείνος ο Zayn τι κάνει; Καιρό έχω να τον δω." λέει και ακούγοντας το όνομά του τα μάτια μου ανοίγουν.

"Σταματά!" επεμβαίνει ο Louis.

"Ωω έλα Tomlinson απλός θέλω να μάθω. Ήταν καλό παιδί." λέει τονίζοντας περισσότερο το "ήταν".

Γαμώτο τι θέλει;

Χωρίς να το διαχειριστώ το χέρι μου γίνεται «ένα» με το μάγουλο του. Τον χαστούκισα. Πριν από 7 χρόνια αν μου λέγαται ότι θα χαστούκιζα άνθρωπο θα σας έλεγα ότι με μπερδέψατε με άλλη. Η πρώτη κίνηση που κάνω είναι με πίσω βήματα να πάω να κολλήσω στον τοίχο που υπήρχε λίγα μέτρα πίσω μας. Κλαίω και κυλάω προς τα κάτω. Τα πόδια μου έρχονται στο στήθος μου και τα χέρια μου κλείνουν τα μάτια μου.

"Γιατί σε εμένα;" ψιθυρίζω ίσα ίσα να το ακούσω μόνο εγώ.

"Φύγε μπάσταρδε."

"Δεν θα με ξεφορτωθείτε εύκολα." λέει και μου κλείνει το μάτι από το άνοιγμα των χεριών μου, που καλύπτουν το πρόσωπό μου.

Ο Louis παραμένει σιωπηλός.

"Θα τα πούμε σύντομα. Γειά Lucy." λέει και μου χαμογελάει.

Ο Louis τον σπρώχνει βίαια προς τα πίσω και εκείνος γυρνάει με κατεύθυνση το αυτοκίνητό του.

"Είσαι καλά;" λέει όσο με πλησιάζει και σκύβει κοντά μου.

Νεύω.

Με βοηθάει να σηκωθώ και χωρίς να μιλήσει με βάζει στην αγκαλιά του. Αναπνέω βαριά. Τα δάκρυά μου πέφτουν και μουσκεύουν την μπλούζα του.

"Σσσσσσσσς ήρεμισε πριγκίπισσα." λέει όσο το χέρι του χαϊδεύει την πλάτη μου απαλά.

"Είναι εντάξει." λέω όσο σκουπίζω τα δάκρυά μου.

"Έλα πάμε." λέει όσο περνάει το χέρι του γύρω από την μέση μου και με σπρώχνει απαλά για να προχωρίσουμε. Βγαίνουμε από το στενό και περπατάμε προς το ξενοδοχείο.

[...]

"Καληνύχτα Lucy" είμαστε έξω από το δωμάτιό μου.

"Εμμ Loui." του λέω και νεύει.

"Τι συμβαίνει;" λέει όσο με πλησιάζει και σπρώχνει τα μαλλιά μου προς τα πίσω.

"Μπορείς να μείνεις; Μόνο ένα βράδυ." τον παρακαλάω.

"Είσαι σίγουρη;" με ρωτάει και νεύω.

Ανοίγουμε την πόρτα και μπαίνουμε μέσα. Η πόρτα κλείνει και πάω και κάθομαι στο κρεβάτι. Ύστερα από λίγο εκείνος ακολουθεί τις κινήσεις μου. Έρχεται και κάθεται δίπλα μου και τυλίγει γα χέρια του γύρω μου.

"Είσαι καλύτερα. Θες να μου πεις κάτι;" ρωτάει και νιώθω να βουρκώνω ξανά.

"Μπορούμε να μην το συζητήσουμε τώρα;" τον ρωτάω και γνέφει.

Loui's pov

Είναι χάλια. Τρομοκρατημένη και ανύμπορη να τραβήξει όλο αυτό το βάρος. Δεν μπορώ να την βλέπω έτσι. Εγώ φταίω για αυτό. Ή μάλλον εγώ φταίω και για αυτό. Είναι απαίσιο. Σιχαίνομαι τον εαυτό μου.

"Πήγαινε να ετοιμαστείς και έλα να ξαπλώσουμε."

"Εντάξει." αναφωνεί και ύστερα κλείνεται στο μπάνιο.

Ξαπλώνω πίσω στο κρεβάτι. Αφήνω το σώμα μου να ξεκουραστεί. Κλείνω τα μάτια μου και χάνομαι στις σκέψεις μου. Ύστερα από κάτι λεπτά ένα απαλό τρίξιμο ακούγεται και αυτόματα ανοίγω τα μάτια μου.

"Συγνώμη σε ξύπνησα;" με ρωτάει.

"Είναι εντάξει. Έλα." της λέω και ανεβαίνει πάνω στο κρεβάτι.

Έτσι εγώ βγάζω το παντελόνι για να κοιμηθώ μένοντας με το μποξεράκι και την μπλούζα. Αποκλείεται να την βγάλω. Δεν πρέπει. Για αρχή θα τρόμαζε αλλά δεν θέλω να με λυπούνται. Το σιχένομαι. Μισώ αυτό το τέρας που έχω καταντήσει. Με κοιτάει με γουρλωμένα μάτια.

"Μην ανησυχείς δεν το βγάζω." της λέω χαμογελόντας και γελάει ελαφρά.
Ανεβαίνω πάνω και μπαίνω κάτω από τα σεντόνια. Απλώνω τα χέρια μου και την τραβάω κοντά μου. Την σφίγγω κοντά μου και δεν περνώ τα χέρια μου από πάνω της. Ξεφυσάει και με κοιτάει. Έχει πανέμορφα μάτια. Πράσινο χρώμα μέσα σε ανθρώπινα μάτια. Μέσα στα δικά της μάτια.

"Είσαι εντάξει;"

"Προσπαθώ" απαντάει και μοιάζει σαν να μην ήθελε να το πει. Φαίνεται ότι φοβάται. Διστάζει κάθε της λέξη και κάθε της κίνηση.
Δεν μπορώ να την βλέπω έτσι.

"Καληνύχτα Lou." λέει και γελάω για το πως με αποκάλεσε.

"Καληνύχτα πριγκίπισσα." της λέω και την φέρνω περισσότερο κοντά μου. Δεν αφήνω τα χέρια μου να ξετυλιχτούν από την μέση της. Την θέλω εδώ κοντά μου. Την αγκαλιάζω τρυφερά και εκείνη θάβει το κεφάλι της στο στέρνο μου.

[...]

Lucy's pov

Ύστερα από 7 χρόνια νιώθω ασφαλής. Δεν ξέρω τι έχω πάθει. Είναι περίεργο. Μαζί του ξεχνιέμαι,περνάω όμορφα. Βγάζω τον άλλο μου εαυτό. Μου βγάζει τον άλλο μου εαυτό. Αυτός ναι. Σιγά-σιγά νιώθω ότι βγαίνω από το σκοτάδι που με είχε κλείσει όταν έχασα τον άνθρωπό μου.
Τυλίγει τα χέρια του γύρω από την μέση μου και βάζω το κεφάλι μου στο στέρνο του. Νιώθω ασφαλής κοντά του. Σε λίγο τα μάτια μου κλείνουν και ύπνος γλυκός με πέρνει.

[...]

Loui's pov

Τα βλέφαρά μου ανοίγουν. Γυρνάω στο πλάι. Είναι 3.00 το βράδυ. Τι γίνεται; Γυρνάω ξανά από την άλλη μεριά και αντίκριζω εκείνη να κοιτάζει ψηλά. Δεν μιλάει απλός σκέφτεται.

"Γιατί δεν κοιμάσε;" την ρωτάω. Στην αρχή παραξενεύεται αλλά ύστερα απαντά.

"Δεν μπορώ."

"Αχαα"

"Τι συνέβη;" με ρωτάει.

"Νομίζω έχω την λύση αλλά..."

"Αλλά τι;" συνεχίζει να με ρωτάει.

"Σουυτ" της λέω ενώ τοποθετώ το δάχτυλο μου πάνω στα χείλη της.

Πάει να μιλήσει μα γρήγορα την σταματάω τοποθετώντας τα χείλη μου πάνω στα δικά της. Στην αρχή προσπαθεί να σταματήσει το φιλί.

"Loui" αναφωνεί.

"Μια φορά. Μόνο μια, άσε με." και χωρίς να πει κάτι συνεχίζω την δουλειά μου.
Τρίβω τα χείλη μου πάνω στα δικά της με πάθος. Έχω μεθύσει στην υπεροχή ομορφιά της. Σταματάμε και με κοιτάει. Η αλήθεια είναι πως και εγώ φοβόμουν στην αρχή αλλά πλέον είναι όλα παρελθόν. Σαστίζω. Κάνει το ίδιο. Οι κινήσεις μας γίνονται ένα. Τα χείλη μας χορεύουν το δικό του χορό. Μα γρήγορα σταματάμε.

"Δε-δεν μπορώ." αναφωνώ μα ύστερα κοιταζόμαστε αφού καταλάβουμε ότι είπαμε το ίδιο πράγμα.

Τρελό εεε;..

Continue Reading

You'll Also Like

62.8K 386 23
Ιστοριουλες για να σας κρατάν συντροφιά τα βράδια Τα πάντα αποτελούν προϊόν της φαντασίας μου και μόνο. Δεν βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα διαβάστε...
1.5M 38.6K 102
[Ολοκληρωμένη] Η Τέσσα Γιάνγκ είναι μια δεκαοχτάχρονη μαθήτρια που ζει μια απλή ζωή. Έχει καλούς βαθμούς και ένα γλυκό αγόρι. Προσχεδιάζει τα πάντα...
23.7K 1.4K 40
Ακουσα μια μελοδικη κοριτσιστικη φωνη να ακουγεται. Ανοιξα το παραθυρο και την ειδα στο απεναντι σπιτι να χτενιζει τα μυαλια της και να τραγουδαει..ν...
1M 53.7K 91
"Μπ-μπορείς να με αφήσεις;" τραυλιζω "Μα μωρό μου, και οι δύο ξέρουμε πως δεν θες να σε αφήσω"λέει και ενώνει τα χείλη μας. Απόσπασμα από Part 40 __ ...