Fiica Lui Lucifer

By SkevyAM

120K 5.5K 1K

Se spune că, îngerul căzut Lucifer, acum demonul cu inima de gheață. Dar chiar să aibă inima de gheață? Chia... More

~ Prolog ~
~Capitolul 2~
Anunț
~ Capitolul 3 ~
~Capitolul 4~
~Capitolul 5~
~Capitolul 6~
Anunț!
Plâng...
~Capitolul 7~
~Capitolul 8~
~Capitolul 10~
~Capitolul 11~
~Capitolul 12~
~Capitolul 13~
~Capitolul 14~
~Capitolul 15~
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Anunt Important
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Epilog
Multumiri
Capitol Bonus
Am publicat volumul 2

~Capitolul 1~

9.5K 405 235
By SkevyAM

16 anii mai târziu.

Diana' s story.

De câteva zile- n coace am același vis. Mă aflu într- un câmp seara. Liniștea predomină. Văd un om înalt cu părul negru ca tăciunele. Încerc să mă apropii de el dar nu pot. Piceoarele mele parcă prind rădăcini în pământul întunecat acoperit de iarba deasă și verde. Îmi spune de fiecare dată ceva dar nu înțeleg ce spune. Când încep să mă mișc și mă duc spre el să- l apuc de umăr și să- l întorc o "forță" mă trage în spate iar omul acela începe să râdă haotic. Și așa se mă trezesc. Dar în această seară a fost diferit. Înainte să mă trezesc am auzit "Ne vom vedea în curând!".

Nu i- am spus mamei mele. De oare ce sigur mă v- a duce la un Phsiholog sau un Neurolog. Mama mea este atât de protectoare.

Tatăl meu ei bine tatăl meu, nu mi l- am cunoscut. Mama spune că a murit într- un accident cu mașina. Dar am senzația că mă minte, nu știu de ce. Doar că înnfară că a murit într- un accident de mașnă nu știu absolut nimic despre tatăl meu.

O voi întreba chiar astăzi.

Agh era să uit. Eu sunt Diana. Am 16 ani și câteva luni. Sunt o fată simplă. Am părul brunet cu reflexii castanii nu e prea lung dar nici scurt nu este . Ochii mari și albaștri. Îmi place foarte mult să citesc.

Mama m- a crescut cu credință de Dumnezeu. Chiar și așa nu știu de ce mama nu mă lasă să mă duc la Biserică. Ea spune că nu trebuie să te duci la Biserică ca să fii un Creștin bun. Dar chiar și așa nici la sărbătorile de Paști n- am voie să mă duc la Biserică.

Mă duc la baie îmi fac rutina zilnică, mă îmbrac într- o rochie neagră simplă și mă duc la masă.

- Bună mama! Spun eu trăgând scaunul de la masă ca să mă așez.
- Bună Diana! Ce vrei să mănânci? Mă întreabă mama.

- Nu aș vrea să mănânc, nu îmi este foame. Aș vrea să beau o cafea cu lapte. Te rog. Îi spun eu mamei mele care pregătea cafeaua.

După câteva minute de așteptat e gata și cafeaua mea cu lapte. Îi mulțumesc mamei. Încep să beau din lichidul negru aburind. Cafeaua mamei a fost meru cea mai bună cafea.

După ce termin de a- mi bea cafeaua mă duc sus în camera mea să îmi iau geanta ca să plec la școală.

Îmi iau geanta și cobor să mă încalț și să plec. În piceoare îmi iau o pereche de teneși negri simpli și am plecat.

Eu stau la casă chiar dacă stau în orașul Cluj. Ies pe poartă și il văd pe amicul meu Ștefan care este mai mare ca mine cu doi ani. El este clasa a XI- a chiar dacă are 18 ani. Sunt îndrăgostită de el, și mă doare să știu că el nu simte nimic pentru mine. Mă pierd de fiecare dată în ochii lui gri.

- Bună! Mă salută el.

- Bună! Îi răspund la salut.

- Ce faci?

- Bine, tu? Îl mint eu cu nerușinare cum să mă simt bine dacă stau lângă băiatul de care sunt îndrăgostită.

- Se putea și mai bine... Spune el.

- De ce "se putea și mai bine" ? Îl întreb eu.

- Am aflat că fata de care sunt îndrăgostit nu simte absolut nimic pentru mine. Spune el. Mă doare să știu că o fată îl face să sufere, mă doare să știu că el este îndrăgostit de altă fată.

- Nu fii supărat mai sunt și alte fete! Spun eu cât să mă audă. Și eu sunt în aceeași situație. Șoptesc eu.

- Da mai sunt dar eu o iubesc pe ea. Spuse el. Mă doare să aud asta. Mă doare să văd că suferă. Mă doare că el vrea o altă fată în brațele sale tatuate.- gândi eu.

- Te doare nu- i așa? Îl întreb eu.

- Da mă doare, mă doare rău Diana. Mă doare să știu că ea iubește pe alt cineva. Spune el.

- Și pe mine mă doare. Spun eu încet.

- Ce ai spus? Mă întreabă Ștefan.

- Nimic. Doar că durerea va trece cu timpul. Spun eu.

- Nu Diana ai spus că " și pe mine mă doare." De ce te doare? Mă întreabă Ștefan supărat.

- Mă doare că nu îl am pe tatăl meu lângă mine! Mint eu cu nerușinare.

- Diana te cunosc de când eram mici și nici o dată dar nici o dată nu ai vorbit despre tatal tău. Nu cu mine. Îmi spune Ștefan.

- Da Ștefan ai dreptate, nu vorbeam despre tatăl meu, vorbeam despre.... A dat Dumnezeu să ajungem la școală era să- i spun de ce mă doare.

- O să mai vorbim noi. La revedere. Spune Ștefan.

- La revedere. Spun eu mai mult strigat, am vrut ca să îi dau de înțeles că am terminat discuția.

Mă duc în clasă aproape plângând. Abia îmi țin lacrimile în frâu. Mă doare atât de tare că el este îndrăgostit de o altă fată. În clasă sunt doar câțiva colegi. Restul sunt ori pe terenul de fotbal ori nu au venit.

Mă duc afară și mă așez pe banca din fața terenului de fotbal. Îmi observ câți va colegi și pe Ștefan.

Lacrimile încep să se adune în ochii abia mi le pot abține. Ștefan se uită la mine. Îi zâmbesc și îi fac cu mâna. El stă în loc și se uită cu tristețe la mine. Îl iubesc și mă doare că nu vom fii nici o dată împreună. La acest gând lacrimile îmi curg șiroaie pe obraji. Încep să plâng fără să pot să mă opresc.

Ștefan aleargă spre mine. Ajunge lângă mine. Cu o mână îmi prinde mâna mea și cu ceea laltă încearcă să îmi șteargă lacrimile care nu se mai opresc din a curge.

- Diana ce s- a întâmplat ?  Mă întrebă Ștefan alarmat până peste măsură.

- N- Nimic i - im - portant. Reușesc eu să spun printre suspinele și lacrimile care mă dominau.

- Cum nimic important Diana? Tu abia poți respira printre lacrimi și suspine. Și nu este nimic important?! Pentru numele lui Dumnezeu Diana de ce nu vrei să- mi spui?  Îmi spune Ștefan destul de nervos.

- Nu vreu să te încarc și pe tine cu problemele mele. Spun eu. Ștefan își trece mâna prin părul său brunet.

- Diana, ăsta nu este un motiv. Îmi spune Ștefan.

Lângă noi vine Irina. Prietena mea cea mai bună. Salvarea mea. Nu știu ce îi spuneam lui Ștefan dacă nu venea Irina.

- Ce s- a întâmplat ? Spune Irina când mă vede plângând.

- Ea spune că nu a pățit nimic dar nu o cred. Interveni Ștefan.

- Ștefan ne poți lăsa singure mă descurc eu cu ea. Spune Irina.

- Dar... Încearcă Ștefan să spună. Dar il întrerupe Irina:

- Nici un "dar" te rog pleacă. Spune Irina.

Ștefan plecă murmurând ceva. El se uita în urma sa cu îngrijorare în ochii.

- Diana ce ai pățit? Mă întrebă Irina.

- Astăzi când am venit la școală am venit cu Ștefan. El mi- a spus că e îndrăgostit de o fată și că ea este îndrăgostită de un alt băiat.  Mi- a spus că îl doare asta și că o iubește. Nu mai pot suporta asta Irina îl iubesc. Spun eu oprindu- mă din plâns.

- Ogh Diana...

S- a sunat și am intrat la ore. Toată ziua am încercat să îl evit pe Ștefan și am reușit.

Ajung acasă. Observ că mama nu este acasă. Ajung la bucătărie pe frigider era un bilet pe care scria: Draga mea sunt plecată două zile din oraș la mătușa ta. A apărut o urgență. Mâncare ai în frigider și bani știi unde sunt. Cu drag mama ta. Te iubesc mult draga mea.

Mă duc în camera mea. Deschid leptopul și intru pe Facebook. Văd că ultima postare este a lui Ștefan. O poză foarte drăguță cu el. În poză era destul de trist, mă uit la stare. Și starea era:

"Știu că nu mă vei putea iubi nici o dată. Și eu nici o dată nu o să renunț să te iubesc. Mă doare că nu vom putea fii nici o dată împreună. #M"

Plâng , plâng în hohote. Nu mă pot opri. Abia pot respira. Oare când se va termina oare cu toată durerea asta? Oare se va termina? Doare, doare tare.

De câteva ore, tot plâng și sufăr de câteva ore în coace. Întunericul predomină camera. Liniștea este spartă de suspinele mele. Perna este udă din cauza lacrimilor mele amare vărsate ore în șir.

Mă duc pâna la bae să mă spăl pe față. După ce îmi usuc fața văd o lamă. Multe din fetele din ziua de azi se taie. Eu de ce n- aș face- o? Am motive să o fac. Gândi eu.

Iau lama și mă duc în cameră la mine. Încep să îmi apăs lama rece pe pielea mea. Lacrimile îmi apar din nou pe față. Dar nu din cauza durerii făcute de lamă. Din cauza durerii provocate de el. De cel care mi- a furat inima și nu mai vrea să mi- o dea înapoi.

Peste câteva minute mâinile- mi sunt pline te tăieturi. Mi- am înecat durerea în durere. Pentru tine am făcut asta. Pentru tine Ștefan. Pentru că te Iubesc.

Autor P.O.V

Lucifer privește din Infern cum fiica sa, unica sa fiică se taie plânge și suferă din cauza unui băiat. El se enervă. El se gândea cum poate fiica sa să sufere în halul ăsta.

Lucifer îl privi și pe Ștefan cum își sfâșie mâinile cu lama din metal. Și plânge. Ștefan strigă printre suspine numele fiicei sale. Îi rostea numele. Și alături de el un "Te iubesc!"

________________________________________________

Hei uitați și capitolul unu sper sa va placă. Scuzați greșelile. Daca v- a placutnu uitați de steluță&comm.

La medua este Diana.

Continue Reading

You'll Also Like

1.2M 77.9K 60
"River face parte dintr-o bandă, umblă vorba prin liceu. Juliana se înțelege bine cu toată lumea. River poartă mereu după el aceeași bandană neagră...
89.1K 6K 52
Alianța ar trebui să fie cea care asigură pacea între cele șapte specii ale Lumii Noi, însă tot ce au urmărit dintotdeauna a fost puterea fiecărei fa...
1.1M 35.8K 52
Izabella a fost mereu un mister pentru cei ce au întâlnit-o. Mereu rece, tăcută și singură. Alunga repede pe cei ce nu îi puteau face față personalit...
790K 27K 51
Savannah Williams și Lucas Hoult. Nu aveau multe lucruri în comun, vârstele lor erau diferite, modurile lor de mers nu se potriveau și cu atat mai pu...