Pretty man ✔️

By Hebina09

35.4K 2.4K 153

Pribeh jednoho chlapce, který jednu osudnou noc nasedne do auta bohatému muži. Důležité je vědět, ze chlapec... More

Pretty man
Part 1.
Part 2.
Part 3.
Part 4.
Part 5.
6 let ❤️❤️
Part 6. V jeho hlavě
Part 7.
Part 8.
Part 9.
Přátelství
Part 10.
Part 11.
Part 12.
Part 13.
Epilog
Our real life

Prolog

2.4K 173 10
By Hebina09

Stojím jako vždy na svém místě. Za ty čtyři roky se moc nezměnilo noc co noc to samé místo, čas a vlastně i oblečení. Někomu se může zdát, že jen blázen může být venku v sukni v té zimě, co panuje, ale ještě větší blázen když je to muž.

Dovolte, abych se představil. Mé jméno je Harold Edward Styles jsem „jsem normální kluk." A teď k tomu proč tam jsou uvozovky. Jsem gay, jenomže to by nebylo tak hrozné, ale k tomu všemu jsem kurva a nestydím se za to. Miluju dámské oblečení a miluju nosit podkolenky.

Pro někoho to může být moc a někdo se zeptá, proč se nenechám předělat? Vysvětlení je jasné. Miluju, když mi někdo přirážet do zadečku a k tomu ještě k tomu všemu do mého uzlíčku nervů. Ano až takhle zvrhlý jsem.

Asi se ptáte, proč dělám tuhle práci? Jako snílek jsem sem přijel, že dostanu v práci v herectví a taky dostal, jenomže pak to začalo. Alkohol, drogy a sex. Neměl jsem peníze. No a dostal jsem se takhle na „podřadnou práci". Ano další uvozovky. Jsem v okolí vyhlášený a dostávám hodně peněz. Naštěstí jsem s drogami skončil a jediné co si dám je ten alkohol.

Co moje rodina? Myslí si, ž dělám solidní práci a mám milého přítele. Nemůžu to mé mamince přiznat, ta jediná by ze mě byla zklamaná a to já nechci.

Stojím tedy na chodníku se svým kamarádem Niallem a čekáme, jestli někdo nebude chtít nějaké služby. Jenám stejně, vlastně jsme kamarádi od malička a díky alkoholu a celkově situaci jsem ho znovu našel. Jo a je nám 22. Takže zpět stojíme na chodníku je sedm hodin večer a najednou kolem nás projede dost luxusní auto. Nakonec začne couvat zpátky. Otevře okýnko a nakoukne ven. „Pánové mohli byste mi poradit?" a mě se podlomily kolena.

Continue Reading

You'll Also Like

24.3K 1.9K 30
" To se neumíš ani omluvit?" zeptal jsem se ho naštvaně a založil si ruce na hrudi. " Můžeš si za to sám. Neměl jsi tam stát" řekl úplně v klidu a tí...
6.3K 518 24
Pribeh je o 16lete divce jmenem Tracy Bell. Zije pouze s otcem, se kterym ovsem nema vubec hezky vztah. • • Kdyz byla mladsi jeji matka zemrela, takz...
1.6K 79 15
Nebudu sem nic psát vše se dozvíte v příběhu tak se snad bude líbit😊