Rain

By AnnJMoon

22K 2.1K 73

Elisabeth Jung, a 18 éves zenészpalánta érettségi után nyári munkát vállal személyzetisként egy koncerten. Ki... More

Prológus
1. fejezet
2. fejezet
3. fejezet
4. fejezet
5. fejezet
6. fejezet
7. fejezet
8. fejezet
9. fejezet
10. fejezet
11. fejezet
13. fejezet
14. fejezet
15. fejezet
16. fejezet
17. fejezet
18. fejezet
19. fejezet
20. fejezet
21. fejezet
22. fejezet
23. fejezet
24. fejezet
25. fejezet
26. fejezet
27. fejezet
28. fejezet
29. fejezet
30. fejezet
Epilógus
Folytatás!!

12. fejezet

615 65 7
By AnnJMoon


~ El ~

Visszaérve az asztalunkhoz a társaságot igen eleven módban találtuk. Mindenki fennhangon röhögött J-Hope-on kívül.

– Itt meg mi történt? – ültem le a helyemre. Jimin ahogy észrevett, hirtelen abbahagyta a nevetést és aggódó pillantást vetett rám. Egy mosollyal jeleztem, hogy minden rendben van. Miért aggódott egyáltalán?

– Hobeom hyungnim állandóan hülye poénokat űz belőlem – grimaszolt Hobi az említett felé.

– Ugyan hyung, ez csak a szeretete jele – ütögette meg a hátát V. Az asztal körül egy kisebb csetepaté alakult ki. A srácok frappánsabbnál frappánsabb beszólásokkal illették a másikat, amit egy bugyuta vigyorral az arcomon hallgattam végig. Nincs ember, aki megbánná, hogy összekerült ezzel az őrült társasággal! Ezért mondta volna Namjoon?

A vacsora végeztével felajánlották, hogy hazavisznek minket, így miután kitettük Annat, engem is hazafuvaroztak a távolság ellenére.

– Köszönöm szépen, hogy elhoztatok! – hajoltam meg, miután kiszálltam a kocsiból.

– Semmiség! – könyökölt ki az ablakon Namjoon. – Holnap békén hagyunk. Pakolj össze, pihend ki magad. Holnapután reggel ötkor találkozunk a reptéren – mosolygott.

– Rendben! – biccentettem, majd integetve elköszöntük. A bejárathoz sétálva óvatosan kizártam az ajtót.

– Sziasztok – köszöntem a lehető leghalkabban, majd lepakoltam a cuccaim.

– Szia, húgi! Mi újság? – ölelt meg a bátyám.

– Semmi különös – mosolyogtam magamhoz szorítva. – Lena? – távolodtam el tőle.

– Sophie felébredt. Most próbálja visszaaltatni – magyarázta.

– Miattam? – tekintettem fel rá ijedten.

– Dehogyis! – kócolta össze a hajam. – Nincs rendben a hasa. Az orvos adott rá valamit, de még nem hatott.

– Értem – bólintottam, majd indultam a szobámba.

– Akkor tényleg elmész? – a csalódottság tisztán kihallatszott szavaiból. Elmosolyodtam és visszasétáltam hozzá.

– De nem örökre – pipiskedtem, hogy elérjem a fejét, s összekócoltam a haját. – Pár hétnél biztos nem lesz több.

– Csak nem akarom, hogy még egyszer úgy eltűnj – szorított magához erősen... talán eddig most a legerősebben.

– Az nem történik meg újra... ígérem – suttogtam. – Ed?

– Igen?

– Kezd elfogyni a levegőm – közöltem az utolsó leheletemmel.

– Bocsi – engedett el nevetve. – Jó éjt! – nyomott egy puszit a homlokomra.

– Neked is – tettem én is hasonlóképp. Ez már rutin volt közöttünk, tehát a szokásához híven, lehajolt, hogy megtehessem ezt.


***


Reggel vidám nevetésre ébredtem. Kikászálódtam az ágyból, felöltöztem, majd a hangok felé vettem az irányt.

– Jó reggelt! – köszöntem a konyhába érve. – Látom, So már jobban van – mosolyogtam a teli torokból nevetgélő szépségre.

– Jó reggelt! – köszönt illedelmesen a kislány.

– Szia! Igen, bár hosszú éjszakán vagyunk túl – mosolygott karikákkal a szeme alatt a bátyám barátnője. – A nagy vihar sem segített, hogy el tudjam altatni.

– Nem is féltem! – fújta fel durcásan az arcát Sophie, leugorva a székről.

– Hát persze, hogy nem! – kócoltam össze a haját, mire elmosolyodott. – Ha bármire szükséged van, szólj. Szívesen segítek – fordultam vissza Lenahoz.

– Nemsokára megyünk úszásra, neked pedig dolgod van. Holnap mész, nem igaz? Pakolnod kellene – tette kezét a fejemre, amit azonnal le is ráztam durcásan, amit egy nevetéssel nyugtázott. A magasságom valamiért mindenkiből azt váltotta ki, hogy a fejemet paskolja... amit pár embertől elviseltem, de nem mindenkitől. – Egy dologra viszont megkérlek – kezdte törölgetni az asztalt. – Sokáig nem leszel itthon. Megtennéd, hogy ki takarítod a szobádat, mielőtt elmész?

– Persze! – bólintottam, majd a el is indultam az említett helyiség felé. – Ed merre van? – fordultam vissza az ajtóból.

– Be kellett szaladnia, aláírni valamit... de nemsoká' itt kell lennie – nézett az órára. – Utána már csak itthon dolgozik tovább.

– Rendben. Majd szólj, ha indultok – kiáltottam felszaladva a lépcsőn.

Beérve a szobámba elővettem egy nagy bőröndöt, s elkezdtem kipakolni a szekrényem. Előkerestem a fülhallgatóm és a telefonom, majd elindítottam a srácok legújabb albumát. Nagyon beleéltem magam, s a végén pakolás helyett már csak énekeltem és táncoltam. A nagy mozgásban megszomjaztam, így elindultam a konyhába, hogy megszüntessem a kaparó érzést, amit a kiszáradt torkom okozott. Amint megfordultam, úgy meglepődtem, hogy egy apró sikoly hagyta el az ajkaimat az ajtóban álló személy láttán.


~ Ed ~

– Ed, te meg mikor jöttél haza? – tépte ki a füléből az apró hangszórókat. – Mi... mióta állsz ott? – hebegte kétségbeesetten.

– Ki gondolta volna, hogy egyszer még hallak koreaiul énekelni – mosolyogtam elrugaszkodva az ajtófélfától. Anyuék balesete óta nemhogy énekelni nem énekelt ezen a nyelven, de egy jó néhány nappal ezelőttig egyetlen koreai szó sem hagyta el a száját.

– Hallottál? – kérdezte ijedten.

– És láttalak is – nevettem arckifejezésén. Közelebb sétáltam és belenéztem a félig telepakolt bőröndbe. – Meddig akarod még eltitkolni előlük a kilétedet? – sóhajtottam.

– Ameddig csak lehet – vakarta meg a tarkóját.

– Ha tényleg olyan jó srácok, mint gondolom, akkor meg fogják érteni – paskoltam meg a fejét. Arca elkomorodott, és megszorította a csuklómat.

– Te ezt nem értheted – sütötte le a szemét. A közénk ülepedő kellemetlen csendet csipogójának sivító hangja szakította meg.

– Rapmon – suttogta a nevet. Gyorsan kikereste az említett fiú számát telefonjában, majd tárcsázta. – Szia! Nem úgy volt, hogy kapok egy szabadnapot? – nevetett. Mindig ilyen volt... Gyorsan magára tudta húzni a mosolygós álarcot. Mintha mi sem történt volna... s valahogy mindvégig hibásnak éreztem magam, amiért ilyen apró dolgok miatt, ilyen eszközökhöz kellett nyúlnia. – Értem. Máris indulok! – rohant ki az ajtón. – Oppa, azonnal el kell vinned a Weltmeister Hotelhez legközelebb eső kórházba – szaladt vissza értem és elkezdet húzni a kezemnél fogva. Oppa? Hosszú évek óta nem hívott így...

– De mégis mi történt?

– Majd útközben. Siessünk!

Continue Reading

You'll Also Like

2.7M 6.5K 26
Török Luca életének legjobb éveire készül, miután felvették álmai iskolájába, a Budapesti Kosársuliba. Egy sor kihívást állít maga elé: teljesíteni...
64.4K 2.8K 42
Tudod milyen az amikor bolyongasz az utcán egyedül, mert az álmaid soha nem válhatnak valóra? Tudod milyen érzés az, amikor titokban szeretsz valaki...
23.5K 704 44
~ ʙᴇʟᴇ́ᴅ ᴇsᴛᴇᴍ ~ 🏎 " -Hello! -mondta egy elégedett mosolygás közben. -Sz-sz-szi-szia! Öm, Én, én most ömm vissza ömm megyek oda, be, igen, a-a szobá...