Çocukluk Aşkım ♡

By mervebess

74.8K 2.1K 611

Çocukluk Arkadaşım kitabının devamı niteliğindedir. *mervebesss* More

ÇOCUKLUK AŞKIM ♡
1."Sevgili iş ortağın nerde ?"
2."seksi kıçın fazla kalkmasın."
3."...domuz gibi maşallah. "
4."Yoksa sen bizi ayakta uyutup abimle..."
5." ...Barlas' dan iyi damat mı... "
6." Gelin elini açmıyor kaynanası. "
7."Berilcim bizde işte abinle..."
9."Sen mutlu olduğuna göre... "
10."... sabah sabah bu enerji. "
11."Öküz öyle değil."
12." ...binlerce kez teşekürler."
13."... karımı almadan çıkmam."
14."Daha ne kadar susacaksın."
15."Hayat sadece cesurlara güler."
16."... o kişiden sana ne Beren ! "
17."Aklında kurmayı kes. "
18."...kızım hepsi benim suçum."
19."... Az kaldı. Geçecek. Tamamen unutacağım. "
Bilgilendirme !!!
20."Final"

8."...artık tam bir bayan KARA..."

3.1K 97 39
By mervebess

Merhaba tatlımlar!

Multimedya da Barlas ve Merve var!

İyi okumalar !

▼▼▼▼▼▼
MERVE'DEN
▲▲▲▲▲▲

Şuan nereye gittiğimizi tahmin etmek isteyen varmı acaba ? Bence çok kolay Dubai dedin mi akıla ilk gelenlerden... bungee jumping.

Barlas kapıda beklerken bende üzerime sıcakta pişmemek için bir şeyler giyip yanına gittim.

( Merve ve giydikleri. )

Barlas telefonundan kafasını kaldırıp bana dönünce gözlerini kısıp bana dikti.

"Merve bu kılık ne ! Seninle konuştuğumuzu sanıyordum." Dediğin de çantamı omzuma atıp

"Barlas bu sıcakta ne giymemi bekliyorsun dışarısı nerdeyse kırk derece. " dediğimde sıkıntıyla burun kemerini sıktı. Sonra kafasını sallayıp kapıyı açtı. Hayret bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim.

Sonunda atlamak için yüksek bir yere çıktığımız da çift olarak atlayacağımız için ekip bizi hazırlamaya başladı.

Atlamadan hemen önce birkaç resim çekilip Beril'e yolladım. Daha sonra hazır mısınız gibisinden cümleler sonrası kendimi çığlık atarak aşağıya süzülürken buldum. Barlas bildiğiniz kahkahalar atarken ben şoklardaydım. İnsan bir atlıyoruz der. Bu adam beni erken yaşta öldürüp dul kalmayı planlıyor herhalde .

(Tam olarak bu değil ama atmosfer bu .)

Günün geri kalanının da şehri dolaşıp yemek yedik bol bol fotoğraf çekildik. Tabiki benim ısrarlarımla. Yorgun bir şekilde otele geldiğimiz de Barlas duşa girince bende odanın diğer tarafında küveti doldurdum. Küveti tam karşısında ki cam ve eşsiz bir manzara olunca günün yorgunluğu falan kalmayacağından emindim.

( Bahsedilen oda. )

Üzerimi çıkarıp yanıma giyinme odasından bornoz aldım . Küveti oda ile ilişkisini kesen perdeyi de çekip köpüklü küvete girdim. Ilık su tam da tahmin ettiğim gibi yorgunluğumu alınca kafamı geri atıp gözlerimi dinlendirmeye başladım.

Kapı sesi sonrası Barlas "Merve ." Dediğin de "burdayım ."diyerek küvette dikleştim.

Barlas perdenin ucunu kavrayıp geliyorum diye seslenince panik ile köpükleri daha çok üzerime çekmeye çalıştım. Barlas üzerine bir şey giyme zahmetine girmeden altında basketbol şortu , elinde küçük havlu ile saçlarını kuruluyordu.

"Bilseydim sana katılırdım." Diyerek dalga geçen Barlas' a elime geçen ilk sabunu fırlattım. Barlas sırıtıp geri döndü . Perdeyi kapatmadan ortadan kaybolunca arkasından bakındım.

Bir iki dakika sonra elinde iki kadeh ve şarap şişesi ile gelince gözlerim şaşkınlıkla aralandı.

Barlas küvetin yanına, ayaklarımı uzattığım tarafa doğru oturup bana ve kendine şaraptan doldurdu. Kadehin birini uzattığında sakince alıp teşekkür ettim. Barlas kafasını manzaraya çevirip şarabını içerken telefonumun ışığı yanıp sönmeye başladı.

Beril ona attığım fotoğraflara yorumlarını söylerken başka fotoğraf istedi. Hemen sırıtıp telefonun kamerasını açtım.

Elimde ki kadehi , bol köpüklü küvet ve küvete sırtını dayamış manzaraya bakan Barlas'ı kareye alıp bir kaç kere çektim. Güzel çıkanların birini Beril'e yolladığım da ses soluk çıkmadı ama bir kaç saniye sonra telefon sesi tüm alanı kapladı. Barlas bana dönünce

"Beril ." Diyip telefonu açtım. Ben sadece Beril ile uğraşacağım sanarken Beren de onun gibi çığlıkları ile telefonun diğer tarafından kulak zarımı patlattılar.

"Kızım azıcık yavaş be." Dediğim de Beril hemen atlayıp

"Merve söyle o resmi hangi siteden aldın kesin tumblr dimi. " dediğin de ben cevap vermeden Beren atlayıp

"Kızım resmen abim o yaaa." Dediğin de tekrar çığlık atmaya başladılar.

Barlas "Yine niye çığlık atıyorlar."dediğin de omuz silkip "Bir şey yok sen şarabını iç ." dediğim de tek kaşını havaya kaldırıp ." Öyle olsun bayan KARA ." Dediğinde vurguladığı soyad ile nefesim kesildi.

Sakince "Barlas ." Dediğimde

Elinde ki kadehi kenara bırakıp bana doğru yaklaştı. Benim kadehimi de alıp bırakınca şaşkın ördek gibi ona baktım . Küvete girmeden önce topuz yaptığım saçlarımdan dışarı çıkan tutamı kulağımın kenarına sıkıştırıp

"Sence de artık tam bir bayan KARA olma zamanın gelmedi mi ?"

▼▼▼▼▼▼
BERIL'DEN
▲▲▲▲▲▲

Çığlık atamamız bittiğinde Merve'nin hâlâ telefonu kapatmadığını ve bir şeyler konuştuklarını fark ettim Beril'e el işareti ile susmasını söyleyip dinlemeye başladık.

"Sence de artık tam bir bayan KARA olma zamanın gelmedi mi ?" Diyen abim ile bizde kayışlar koptu yatağın üzerinde zıplarken tekrar telefonu elime aldım ama çoktan kapanmıştı .

"Off Beren kapanmış acaba biz mi yanlışlıkla kapadık. Onlar mı? " dediğimde Beren omuz silkip

"Sonuç olarak kapandı. Şimdi ararsak o ortamı bozmuş oluruz yani anlayacağın yarın sabaha kadar meraktan çatlayacağız." Dedi ve oturduğu yerden kalktı. Sinirle telefonu yatağa fırlatıp . Beren'in peşinden aşağıya indim .

...

Akşam yemeği sonrası annemler Cansu teyzoşlarla dışarıya çıkınca Beren'le film gecesi yapalım dedik. Tabiki Claus kankimi de çağırdım.

Claus gelene kadar yiyecek abur cubur film falan seçtikten sonra Claus'da gelmişti.

Biz tabi salak gibi her zaman yapılan bir klasik yapıp korku filmi açtık. Ama ne korku filmi . Claus Türk olmadığı için Türklerin korku filmini öğrensin didik ama demez olaydık.

( Bizimkiler ; Claus, Beren ve Beril. )

Beren ortada , solunda ben ,sağında Claus çığlık çığlığa filmi izlerken. Cin çarpan kadın tekrar ekranda belirdi ve eş zamanlı olarak benim telefonum çalmaya başladı.

Beren ve Claus bana bakarken bende telefona baktım . Arayanı görünce rahat bir nefes koydum. Telefonu açıp

"Alo Uraz ." Dememle bizimkiler çığlık atmaya başladı. Bir bakayım dedim ekrana elleri , kolları , gözü , başı ayrı oynayan şeytan karı yatağın altından küçük kızın bileğine yapıştı. Bende biraz tırsıp küfredince telefonun diğer ucundan Uraz'ın şaşkın ve sert sesi duyuldu.

"Beril yine ne haltlar çeviriyorsun o çığlıklar ne." Dediğin de bizimkilere dönüp

"Durdurun şu filmi iki dakika. " diyip tekrar Uraz'a cevap verdim.

"Ya işte film gecesi yapıyoruz da biraz korktular çığlık atıyorlar ."

"Kim kim izliyorsunuz filmi. " dediğin de sırıtıp

"Beren ve Claus. " dedim.

"Demek o çekikte var. Oraya geliyorum." Dediğin de kahkaha atıp

"Film zaten bitti. Boşuna uğraşma ."

"O zaman ben gelince ikimiz tekrar bir korku filmi çekeriz güzelim. Başlıkta →Sevgilisinin Çekik Arkadaşını Geberten Yakışıklı Katil. ←Olur."

***

▼▼▼▼▼▼
MERVE'DEN
▲▲▲▲▲▲


Sabah sırtımda ağır bir kolun varlığı ile uyandığım da bir an gözümün önüne film şeritleri gelmeye başladı. Daha sonra ise kafamı görüntüler ile yastığa gömüp boğmaya çalıştım.

Bu hareketlerden sonra kıpırdamaya başlayan Barlas panik yapmama neden olunca yavaşça sırtımda ki elinden kurtulmaya çalışıp ayağımı yatağın dışına attım ama Barlas bırakmayıp bu sefer arkamdan sarıldı.

Çıplak göğsü çıplak olan sırtıma deyince irkilip kollarından çıkmaya çalıştım ama nafile. İzin vermemişti.

"Günaydın hatun " diyen Barlas beni şaşkına uğratırken çarşafı iyice üzerime çekip ona döndüm.

"Barlas hatun ne ."Dediğimde sırıtıp

"Erkek adam bir kere de olsa kadınına hatun diye seslenmeli Mervik. Eee sende dün geceden sonra tamamen benim olduğuna göre. "

■■■■■■■■

• bölüm sonu •

Seviyom sizi muck ♡

Snapchat : mrs-uehara
Instagram : in.flamesss

▶Telefondan yazdım yanlışlar varsa Üzgünüm . ◀

Continue Reading

You'll Also Like

5.2M 283K 29
Sarhoş olduğu gece bir adamla birlikte olan Kayra, sabah uyandığında kendini tanımadığı bir adamla bulur. Evden apar topar kaçan Kayra, birlikte old...
4.3K 381 21
- Üzerindeki gelinliğin çirkinliğini mankenden çıkarmamalısın ! Duyduğum alaycı sesle hızla arkama doğru döndüm . Gözleri yorgun ve uykusuzdu . Göm...
336 67 8
"Ben bu arabaya binmem!" diyerek bağırdım Eren'e. Eren abisiyle aramızda bir kader olduğunu bilmiyordu. Yoksa bu kadar uğraşır mıydı? "Binecesun kız...
1.1M 48.5K 44
0545* Sizi "MAFYA" adlı gruba ekledi #Romantizm kategorisinde 1.Sıra✨ #3Ay kategorisinde 1.Sıra✨ #Siyah kategorisinde 1.Sıra✨ #Esir kategorisinde 1.S...