Crazy Bad Girl

Par lolooD

143K 6.9K 241

➡️ O voi edita, candva... ⬅️ "Ceea ce te farmeca e nesiguranta. Vazute din ceata, lucrurile par minunate!" ... Plus

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
PROLOG
21
22
23
Anunt
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
Anunt
57
58
Anunt
Ultimul capitol
EPILOG
Multumiri
Anunt

20

2.1K 112 0
Par lolooD

Azi e sambata. De fapt, e 11:30 p.m. deci, in curand va fi duminica. La 7 a.m. avem avion spre Seattle, deci mai am putin de dormit. Bagajele imi sunt gata, masinile sunt trimise dupa ce, cele de la Jay au mai fost verificate, Josh le-a trimis in Seattle. De joi, nu am mai iesit din casa, pentru ca Josh nu ma lasa. Faza cu Jay, mesajele anonime si toate astea, l-au facut pe Josh extrem de protector. A mai adus bodyguarzi si in zona asta e o liniste profunda. De parca un razboi abea asteapta sa inceapa, iar cealalta parte nu stie cum sa se apere mai bine. I-am explicat lui Josh ca nu e nevoie sa faca toate astea, pentru ca poate e doar cineva care isi bate joc de mine prin mesaje, dar nu ma crede. Sincer, nici eu nu stiu ce sa cred. Totul e foarte ciudat, dar faza cu Jay sigur nu a fost doar o intamplare. Cu el nu am mai vorbit de cand am fost la el acasa, nu l-am sunat, iar Josh a spus ca nu a mai auzit nimic despre el.

Oftand, mi-am luat halatul si am coborat din pat, indreptandu-ma spre bucatarie. Parca imi era foame si aveam pofta de o tigara. Nu m-am obosit sa aprind becul, folosind lumina telefonului meu. Mi-am aprins o tigara si am pus pachetul in buzunarul halatului, in timp ce am inceput sa caut ceva dulce. In dulapuri nu am gasit, asa ca am deschis frigiderul. M-a apucat durerea de cap cand am vazut ca toate ciocolatile si dulciurile erau in frigider. Urasc ciocolata rece, pur si simplu nu o pot manca. Le-am scos repede si le-am inghesuit pe rand in dulapuri. Mi-am pastrat o ciocolata Milka cu Oreo si m-am trantit pe canapea, dand drumul la televizor. M-am uitat la o emisiune despre vedete, pana cand s-a intrerupt. Ecranul s-a facut albastru si a aparut o femeie care prezenta stirile de ultima ora.

"Buna seara, pentru inceput va vom prezenta stirile cele mai importante ale zilei: Jonathan Mayer, marele avocat de socces a fost audiat pentru mai multe procese false, mita, furt si agresivitate asupra clientilor. Acesta a fost dus la sectia de politie din Seattle, pentru ca acolo se afla in momentul in care a fost prins. Casele lui au fost perchezitionate si puse sub sechestru, la fel si averea acestuia. "

Ma uitam la televizor cu tigara blocata in gura si deodata am inceput sa tusesc. Nu mi-am dat seama ca ramasesem cu fumul in piept, tusind puternic, incercand sa scot tot fumul din plamanii mei. Am auzit pasi grabiti care coborau scarile si luminile s-au aprins, eu vazandu-l cu greu pe Josh printre lacrimile care mi-au iesit din cauza tusei.

-Ce ai patit?! Aproape a tipat in timp ce s-a pus jos, langa mine.

-L-am vazut... Pe Jonathan... La televizor... Era el si era real... Am spus cu o voce usor sugrumata. Josh stia cat ma poate afecta subiectul asta, sa vorbesc despre parintii mei.

-Cum?! Unde e?! A intrebat el, socat.

-In Seattle. L-au dus la sectie pentru nu stiu ce chestii.

-E posibil ca el sa iti fi trimis mesajele?! A zis uitandu-se in gol, cat ma tinea in brate.

-Nu stiu... Nu vreau sa il mai vad vreodata! Josh, mi-au distrus viata, nu vreau! Am tipat in timp ce lacrimile mi s-au scurs pe obraji.

-Stai linistita, totul e bine! Voi face ceva investigatii, voi vorbi cu Mike sa asigure zona! Acum linisteste-te si hai la somn! In cateva ore avem un avion de prins!

-E avionul tau privat, idiotule! Am spus si i-am dat o plama peste ceafa.

Acesta s-a facut ranit si m-a ridicat in brate, eu apucand sa imi iau ciocolata care acum nu mai era asa de rece. M-a dus la mine in camera si s-a aplecat pentru a ma pune pe mine in pat, dar eu l-am gadilat, acesta dezechilibrandu-se si cazand peste mine in pat. Am inceput sa radem, desi eu inca eram in stare de soc. Sa imi vad "tatal" dupa atatia ani, nu e tocmai usor.

Prinsa in ganduri, l-am simtit pe Josh cum mai ia in brate si ma trage la pieptul lui. M-am lasat purtata in lumea viselor si in intunericul infinit care se afla in sufletul meu, pana am adormit.

Continuer la Lecture

Vous Aimerez Aussi

1.5M 55.9K 57
Harry Styles.24 de ani.Singur a ajuns milonar.El e cel mai aligibil burlac al New York-ului.Fiecare femeie sau barbat care traieste la cel putin 100...
602K 22.2K 106
"Esti un cosmar pentru mine" " Iubito, eu voi fii cosmarul tau de noapte si de zi iar tu imi vei zice ca sunt toata viata ta " Coperta realizata de d...
57.8K 3K 37
Continuarea cartii Crazy Bad Girl. E important că încă își aduce aminte de ea.Chiar dacă a pierdut-o,știe că îi va rămâne întipărită în inimă,pentru...
Secretary Par Bianca

Roman d'amour

227K 11.9K 30
"-Eram conştient ca o sa ajungem aici. -Atunci de ce ai continuat? -Pentru că inima mea spune că o să moară fără zâmbetul tau. Şi pentru că dragostea...