Çocukluk Aşkım ♡

By mervebess

74.8K 2.1K 611

Çocukluk Arkadaşım kitabının devamı niteliğindedir. *mervebesss* More

ÇOCUKLUK AŞKIM ♡
1."Sevgili iş ortağın nerde ?"
2."seksi kıçın fazla kalkmasın."
3."...domuz gibi maşallah. "
4."Yoksa sen bizi ayakta uyutup abimle..."
6." Gelin elini açmıyor kaynanası. "
7."Berilcim bizde işte abinle..."
8."...artık tam bir bayan KARA..."
9."Sen mutlu olduğuna göre... "
10."... sabah sabah bu enerji. "
11."Öküz öyle değil."
12." ...binlerce kez teşekürler."
13."... karımı almadan çıkmam."
14."Daha ne kadar susacaksın."
15."Hayat sadece cesurlara güler."
16."... o kişiden sana ne Beren ! "
17."Aklında kurmayı kes. "
18."...kızım hepsi benim suçum."
19."... Az kaldı. Geçecek. Tamamen unutacağım. "
Bilgilendirme !!!
20."Final"

5." ...Barlas' dan iyi damat mı... "

3.4K 118 27
By mervebess

Merhaba tatlımlar!

Multimedya da sol baştan sayarsak Beren, Beril ve Merve var !

Artık karakterlerimizi öğrenelim arkadaşlar değil mi :p

Bazı arkadaşların kafası karışmış , istediğinizi sorabilirsiniz anlatırım ben , sorun değil .

Bu arada Merve ve Beril karakteri ön planda ama Beren şuanlık geri de onun da olacağı bölümler gelecek.

( Beren sarışın olan, Beril kahverengi saçlı olan. )

◇ İyi okumalar!

▼▼▼▼▼▼
MERVE'DEN
▲▲▲▲▲▲

"Valla ben kabul ediyorum ." Diyen Berke amca sessizliği bozarken annem ve Ada teyze birbirlerine sarılıp kahkaha atmaya başladılar.

"Kız Cansu olaya daha el atmadan bizimkilere yol gözüktü ."diye hızlıca konuşan Ada teyzeye dönen bakışlar ise şaşkındı tıpkı benim şuan olduğum gibi.

Kısaca ne olduğunu anlatacak olursam . Barlas ile denemeye karar vermiştik. Hem de ilişkimiz varmış gibi. Tabi bizim evlenme işimize en çok ailelerimiz sevinmişti. Tabi buna babam pek dahil sayılmazdı.

"Hop lan hop ne oluyo kolay mı benden kız almak." diyen babam curcunayı susturunca sözlerine devam etti.

"Benim biricik kızım sadece bir ay içinde evlenecek öyle mi yani ve bende izin vericem sanıyorsunuz..." diyen babam bir kaç saniye susup sözlerine gülerek devam etti .

"Valla iyi düşünmüşsünüz Barlas' dan iyi damat mı bulacağım bu devirde." Dediğinde Berke amca kahkaha atıp babama sarıldı.

...

Aileler ile olan konuşmadan bir hafta sonra her şey mükemmel şekilde ilerliyordu. Takiii evlilik için olan alışverişe kadar annem ve Ada teyze durmadan onu alalım bunu alalım modundaydılar tabi ki bu durumda ki tek kurban ben değildim. Beren ve Beril'de nasibini alıyordu.

Bugün ise gelinlik için alışverişe gidiyorduk. Ben nerdeyse tüm gelinliklerin için de kaybolmuşken Beril ve Beren iki koluma girip kabine sürüklediler. Kabinin içinde üç tane birbirine benzeyen gelinlik görünce onlara baktım.

"Hadi deneyelim ." Dediklerin de sırıtıp ortada ki gelinliği elime aldım.

(Solda ki kahverengi saçlı Beril'in , ortada ki Merve ve sağda ki Beren'in denediği gelinlikler. )
...

Üçümüzü de gelinlikle gören annem ve Ada teyze birbirlerine gözleri dolu dolu baktılar.

"Ay kız Cansu görüyor musun şu kızları sen ne zaman büyüdü bunlar yahu. " diyen Ada teyze bize doğru dönünce ona gülümsedim.

"Ahh ada ahh zaman akıp gidiyor senin ikizlere hamile kaldığını öğrendiğimiz zamanlar geldi aklıma nasıl ağlamış nasıl sevinmiştin. Peki Barlas'ın arkasından hiç ayrılmayan Merve'ye ne demeli şimdi o küçük kızım büyüdü evleniyor. " diyen annem hepimizi ağlatacakken Beril el attı ortama.

"Valla yeter ya sanki dünyanın diğer ucuna gidiyo kız , bize gelin geliyo Cansu teyzoş ." Dediğinde Beren'de ortaya atlayıp

"Ayy kız sen şimdi bizim gelinimiz olduğuna göre biz senin görümcen oluyoruz veee en önemlisi artık anneme ve babama , teyze amca demek yok. Anne baba dicen. " diyen Beren'e bakıp gözlerimi devirdim valla işleri güçleri benimle uğraşmak.

"Ayyy kızlar ne çok çene yaptınız artık şu gelinlikleri çıkarın ve gelinlik arayın ." Diyen Ada teyzoşa öpücük attım

" tamam teyzoş tamam ." Dediğimde kızların ikisi de

"Anne dicen ." Dediler. İkisinin de kolunu tutup kabine ilerlettim.

Bir kaç yer daha baktıktan sonra eve dönmeye karar verdik. Bugünlük gelinlik bulamamıştık malesef.

▼▼▼▼▼▼
BERIL'DEN
▲▲▲▲▲▲

Merve'nin gelinlikli bir kaç fotosunu çekip abime yolladıktan sonra Uraz'a da biraz önce giydiğim gelinlikle olan fotomu yolladım.

Abim mesajıma cevap vermedi ama sevdiceğim Uraz hemen geri dönmüştü.

...

Gönderen : Pandaşkım

Beğenmedim , daha kapalısı yok mu bunun.

...

Kocaman bir kahkaha atıp Merve'ye gelinlik seçimi için yardım ettim. Daha sonra ise bulamayınca hepimiz ayrı yere dağıldık. Annem , Beren ve Cansu teyzoş eve , Merve ufak işi varmış (jdjdjdhd kesin abime gidiyo) ve bende Claus kankimle Urazcımın takıldığı bara.

...

( Beril'in giydikleri. )

Her zaman ki gibi içeceklerimizi aldıktan sonra boş olan localardan birine oturup sohbete başladık. Sohbetin yarısında arkadaşlarımız gelince piste gittik dans falan etmeye başladık. Emre ile dans ediyorken gözlerim Uraz'ı aradı ama etrafta gözükmüyordu.

Slow bir şarkı başlayınca Emre elini belime atıp kendine çekti. Mal bu çocuk ya abim görse sikecek haberi yok. Neyse biz dans ederken bilin bakalım ne oldu ... Evet evet doğru tahmin Emre'nin kollarından çekildim ve beni çeken de Uraz aşkımdı.

Uraz Emre'yi bir bakışla uzaklaştırınca sırıttım. Emre gittikten sonra elini belime dolayıp beni kendine resmen yapıştırdı. Ohh tabi böyle rahat davranıyor, çünkü abimin işleri var ortaklıklar da yok.

"Bakıyorum sürekli pezevenglerle takılıyorsun." Dediğinde gözlerimi devirip

"Emre birazcık olabilir ama Claus pezeveng değil." Dedim. Tabi o beni takmayıp bluzumun açıkta bıraktığı omuzlarıma çevirdi bakışlarını.

"Bu şekilsiz şeyi giymende ki amaç ne Beril. " dediğinde omzuna vurup

"Neresi şekilsiz be." dedim. Gözlerini gözlerimden çekip başını eğdi ve çıplak omzuma yüzünü dayadı. Ilık nefesini düzenli olarak boynuma değerken müzik bitmişti ve biz hâlâ o kalabalığın içinde öylece duruyorduk. Çünkü Uraz bana aşık tamam mı djxjxjxj

▼▼▼▼▼▼
MERVE'DEN
▲▲▲▲▲▲

( Merve'nin giydikleri. )

...

Üzerimi giyindikten sonra Barlas'a hazır olduğuma dair mesaj atıp alt kata indim. Barlas bugün evlendikten sonra kalacağımız yeri gösterecekti .

Çantamı vestiyerden aldıktan sonra dışarı çıkıp Barlas'ın arabasına doğru ilerledim. Kapıyı açıp girdikten sonra Barlas bana doğru elini uzatınca bende ona sarıldım. ( ne büyük bir gelişme başardığımızı görün kdkdj )

"Biliyorsun uzun zamandır orada kalıyorum aslında yeni bir yer bakalım istemiştim ama sen sorun olmayacağını söyledin ama yeni eşyalar ile döşemek zorundasın." Diyen Barlas'a gülümseyip

"Pekala o zaman bir görelim şu savaşcının evini ." Dediğimde dudakları iki yanına kıvrılıp tatlı bir görüntü oluşturdu. (Barlas'ın anlamı savaşcı.)

Yarım saatlik bir yol sonrası yüksek bir apartmanın önünde durduk. Arabayı kapalı otoparka bıraktıktan sonra asansör ile 7. Kata çıktık . Asansör durduğunda tek bir kapının olduğu bir kata geldik. Barlas kapıyı açtığında içeri girdik. Kapının girişinde vestiyer ve ayna vardı. Çantamı oraya bıraktıktan sonra Barlas'ı takip ettim.

Geniş bir oturma odasına gelince tam Barlas'ın tarzında olduğunu gördüm. Ortada siyah bir L Koltuk ve onun tekli parçaları , büyük bir plazma , plazmanın altında boydan boya film dolu bir ünite vardı. Ve tabiki ortada siyah halının üzerinde duran parçalı sehpayı unutmamak gerek. Oturma Odasının biraz uzağında ki yemek masası ise unutulmaya yüz tutmuş gibiydi.

Etrafı incelemem bittikten sonra mutfağa gittik. Mutfak yine klasik olarak siyah olduğu için pek özelliği yoktu. Sade oluşu ise benim için bir avantajdı. Çünkü ev çok güzel döşenmişti birkaç şey eklemek dışında değiştirilecek bir şey yoktu.

Misafir odaları, banyolar, tuvaletler derken yatak odasına geldik. Bulunduğumuz daire katta ki diğer daire ile birleşik olduğu için yatak odası en konforlu yerlerden olmuştu. Çünkü odaya girdiğimde gözlerim sonuna kadar açılmıştı.

( Yatak odasının görünüşü. )
...

En başta göze çarpan beyaz çift kişilik sade yatak vardı. Onun karşısında duvara monteli plazma ve tabiki bir çok CD ve kitapla dolu dolap. Benim için önemli olan bir şey olan boy aynası ve makyaj malzemelerimi dizebileceğim bir mini dolap odanın köşesindeydi . Asıl önemli olan şeyse odanın yarısını kaplayan bir tarafı giyinme odası bir tarafı ise boydan boya cam kaplı banyo oldu.

Ben şaşkın şaşkın bakarken Barlas sırıtıp

"Arkadaşım yapmıştı kendisi değişik bir mimar ." Diyen Barlas giyinme odasına doğru ilerleyip

"Burada senin eşyaların için epey yer var ama sığmayanları diğer odalarda ki dolaplara koyabilirsin. Bizim iki bücür gibi senin de kıyafetlere olan ilgini bakıldığın da anlamak zor değil. Ayrıca çok önemli bir konuya değinmek istiyorum. Ben kıskanç bir adamım Merve. Giydiklerine fazla şekilde karışırım." Diyen Barlas' a bakıp tek kaşımı kaldırdım.

"Demek kıskançsın." Dediğim de bana doğru ilerleyip.

" sen bana o mesajı attığından beri bana aitsin Merve ve ben bana ait olan her şeyi kıskanırım. Küçükken olduğu gibi , en ufak oyuncağımı paylaşmadığım gibi. "

■■■■■■■■

• bölüm sonu •

Yorum yaparsanız sevinirim.

Seviyom sizi muck ♡

Snapchat : mrs - uehara
Instagram : in.flamesss

▶Telefondan yazdım yanlışlar varsa Üzgünüm . ◀

Continue Reading

You'll Also Like

2M 86.2K 39
05*: Abinin ziyaretine çok güzel giyinip gelmişsin. 05*: Benim ziyaretime de bu şekilde gelsene. | Kitabımın kurgusu tamamen bana aittir. Herhangi bi...
34.7K 8.9K 33
"Ezgi, sana bir şey söyleyeceğim." Midemde kelebekler uçuşuyordu. Herhalde 100 değil, 1000 tane uçuşuyordu. Başka bir açıklaması olamazdı çünkü. Her...
11.2K 1K 56
Nefesini hissedebiliyordum,kalbim hızla atmaya başlamıştı.Kalp ritmim sanki sahadan kaçmış bir at gibi hızlı atıyordu.Allah kahretmesin bu nasıl bir...
2.5M 75K 62
-SİZ: Aşko yarın geliyor musun? -0542****: Anlamadım ne diyorsun? -Siz: Ya bugün numaranı verdin ya kursta ben o kız işte. -0542****:Oğlum bak sen...