* KUMA ÇOCUĞU *

由 hatunasosyal

205K 5.8K 533

''Her hikâyenin iki tarafı vardı. Ve bunlar doğru ya da yanlış, kahraman ya da düşman olmak zorunda değildi... 更多

K/Ç 1
K/Ç 2
K/Ç 3
K/Ç 4
K/Ç 5
K/Ç 6
K/ Ç 7
"çelişki"
"kurnaz"
"yok artık"
Yüzleşme
"Saçma"
"Yeni başlangıç"
"Yeni başlangıç 2"
k/ç 15"
k/ç 16
k/ç 17
duyuru
Minnak OYUN
Minnak Oyun 2
klüp
karmaşık
DUYURU !
sürpriz yolculuk
baş belası
Bitsede Gitsex
bitsede gitsex 2
Duyuru !
ihanet
çocuk
çıkmaz
urfalı günler
İTTİFAK ZAMANI
ihale
Duyuru!
araf

NEDEN BEN ???

5.1K 178 15
由 hatunasosyal

Nefesten...

Unutmak dediğin oyle hemen olmaz önce birkaç defa öleceksin.

Takside nereye gideceğimi bilmeden ağlıyordum. Neden hep insanlar benden faydalanmak istiyorlar ki bırakın lan tek başıma ne halim varsa göreyim ışte ama yok! Olur mu öyle nefese zaten ailesi en büyük darbeyi vurmuş bir de siz vurmuşsunuz çok mu demi kodumun karaktersizleri. Karaktersiz demişken,savaştan herşeyi beklerdim ama böyle bi adilik beklemezdim. Onun böyle saçma salak şeylere tenezzül edeceğini düşmezdim ama yine büyük darbeler beklenmedik kişilerden beklenmedik yerde geldi. Beni o salak kızın yanında rezil ettiler ama yemin olsun ki bunun intikamını her zerresine kadar alıcam onlardan!

Salaklığıma doymayayım ya sinirden çanta mı klüp de unuttum yanımda ne beş kuruş ne de telefonum vardı siktir ahh!!! "Abla artık nereye gideceğini de hele "diye bi kez daha uyardı taksici. Ecemin yanına gideyim en iyisi "ilerdeki kavşaktan sola dönücez "dedim ağlamaktan kısılan sesimle. Çok geçmeden ecemin dairesinin önündeydik taksiciye biraz beklemesini söyledim ve apartman kapısını itip koşarak ecemin evinin bulunduğu kata çıktım. Kapıyı defalarca çalmama rağmen açan olmadı tam evde olmadığına ikna olmuştum ki kapı deliğin de ki beyazlığın karardigini fark ettim, evdeydi ve kapıyı açmıyordu. En yakın arkadaşım bildiğim insan en zor günümde bana kapısını açmıyor du. Resmen sokakta kalmıştım. Bu günün kötü bi kabus olması için herşeyimi verebilirdim ama değildi işte gerçekler tokak gibi birkez daha suratıma çarparken ben çoktan ağlayarak koşarak çıktığım merdivenden iniyordum.

Şimdi ne yapacaktım ben ? Nereye gidecektim ? Taksiye geri bindiğim de adam "hay nerden aldım seni taksime "diye söylendi ne diyebilirsin ki adam haklıydı. Beni bu duruma düşürdüğün için Allah bin belanı versin savaş. Yok ya asıl senden birşey ısteyen benim belami versin. Nereye gideceğimi bilmeden öylece gidiyorduk radyoda çıkan bi parçada geçen yar kelimesine takıldı kulağım. Tabi ya yaren! Evet evet yaren,ona gidebilirdim Allahım insaallah ailesi evde değildir Allahım ne olur. Göz yaşlarımi elimin tersiyle silip taksiciye"İki sokak öteden sağa sapıcaz soldan ikinci apartman "diye tarif ettim.

Ailesi için dua ettik ama hadi bu kız da evde yoksa o zaman sıçtığımın resmidir ışte. Apartmanın önüne geldiğimiz de taksiciye biraz beklemesini soyledim onların dairesinin bulunduğu kata bastım. Biraz bekledikten sonra diyafondan yarenin sesi duyuldu "kim o !" ohh evde. "Benim nefes. 50 lirayla aşağı in."dedim. "Ne? Ne..Nerden biliyim senin nefes olduğunu"diye ikiletti. Ne diyim kızda haklı saat gecenin kaçı. "Berkay desem " dedim. Çok geçmeden otomatik kapı açıldı. Yaren pijamalarıyla karşımdaydı "Nefes kuzum bu ne hal ne oldu sana "deyip sarıldı. Taksinin parasını ödeyip eve çıktık.

Taksiden kurtulmanın stresini atınca biraz da olsa rahatlamıştım. Odasına çıkıp yarene herşeyi baştan sonra anlattim,tabi hem ağlayıp hem anlatınca zavallim anlattiklarimin kaçını anlıyor orası şüpheli de neyse. "Oha! Tek kelimeyle O H A !! Yalan söyleyeceğini bilmesem içip içip izlediğin bi diziden etkileyip kendini o kızın yerinde zannettiğini falan düşünebilirdim. Ama haline bakılırsa hepsi tamamen gerçek." Diye şaşkınlığını dile getirdi. Cevap vermek yerine ona sarılıp ağlamayı tercih ettim.

Uyandığımda yaren yanımda yoktu. Ahh!! Başım... Dün gece kötü bi kabus gibi geliyordu ama gerçek olduğunu maalesef ki biliyordum. Yataktan kalkıp ağır adımlarla evin içinde "yarennn" diye bağırıp ilerlemeye başladım. Mutfağa gittiğim de masanın üzerinde not kağıdı vardı."sen bu yazıyı okumuş olduğunda ben çok uzaklarda şaka lan şaka evde  kahvaltılık malzeme bitmiş markete gidiyorum ha bu arada evde ki oduna dikkat et"yazılıydı kağıdı gülerek buruşturup çöpe attım salak ya kaloriferli evde ne odunu :D.  O gelene kadar bende bi duş alsam iyi olacak.

Odaya geçip yarenin dolabindan temiz iç çamaşırı ve kıyafet çıkartıp yatağın üzerine koydum. Temiz havlu alıp banyoya yöneldim kendi kendime şarkı mırıldanırken birden banyonun kapısı kendiliğinden açıldı ve içerden belinde havlu biri çıktı. Bende o an film koptu zaten bastım çığlığı. Yaklaşık 1-2 dakikadır bağırıyorum karşımda ki olayın şokunu benden önce atlatmış olmalı ki elini ağzıma koyup "sussana kızım ne bağırıyon! Apartmanı başımıza mı toplamak istiyorsun.!diye azarladı bide utanmadan Allahım şimdi ki hırsızlar ne kadar da yüzsüz olmuş soymaya geldikleri evde duş alıyorlar ne günlere kaldık ya Allahım ne büyük acılar bunlar yarebbimmm.

"Üçe kadar sayıcam ve elimi çekicem tekrar bağırırsan kız mız dinlemem çakarım bi tane "dedi öküz Allahım helpp miiiiiğğ. "Tamam "anlamında başımı salladim. Üçe kadar sayıp elini çeker çekmez tam tekrar bağıracaktım ki kapı açıldı. Yarennn! Kurtarıcı melaikemmmm benimmm. Yaren nefes nefese "Ne oluyor burda nefes sesin daha sokağın başından duyuluyor birşey oldu sandım orospu aklım çıktı nasıl geldiğimi bilmiyorum."Diye bi de o azarladı. "Aklın mı çıktı ? Sen bi de beni düşün evde ikimizden başka kimsenin olmadığını düşünürken banyodan belinde havlu biri  çıkıyo karşıma nasıl bi tepki vermemi bekliyordun acaba ??" Diye cikistim.

"Kızım sana notta yazdım ya ışte evde ki oduna dikkat et diye "deyip kahkaha attı. Ben tabi ki hiç bişey anlamadım. Daha sonra isminin eymen olduğunu öğrendiğim çocuk giyinmek için odasına gittiğin de yaren dün anlatması gereken önemli konuyu şimdi anlatıyordu kaşar ya.
Meğer eymen denilen öküz onun akrabasıymış. Akdeniz üniversitesini kazandığı için yarenlere taşınmış asıl işin ilginç tarafi annesiyle babası 4 aylığına iş seyahatine çıkmış. Kızlarını erkek sinekten sakınan aile kızlarını bi erkekle aynı evde bırakıyordu. Bunu yarene sorduğum da kahkaha attı. "Oha artık lan eymenle ben birlikte büyüdük hem bizimkiler eymene çok güvenirler ve severler zaten eymenin babası benim babamın amcası oluyor o yüzden gözleri kapalı emanet edıp gittiler"diye açıkladı.

"Ulan var ya aniden karşımda görünce aklım çıktı aklım!"

"Sesinden anlaşılıyor :D"deyip pis pis güldü. "Neyse Kanka ben kahvaltıyı hazirlayıncaya kadar sende duşa gir bi kendine gel "diye devam etti.

Duştan çıkıp giyindikten sonra mutfağa geçtim. Yaren bir yandan krepleri yaparken bir yandan da eymenle konuşuyordu."Selam"deyip eymenin karşısına oturdum.
"Sabah sabah aklımı aldın be kızım"diye konuya girdi eymen"Sen bi de beni düşün evde tek olduğunu zannediyorsun ama sonra bi bakıyorsun ki banyodan belinde havlu biri çıkıyor"deyip güldüm."her neyse ben eymen yarenin kuzeni "deyip elini uzattı. "Bende Nefes "deyip elini sıktım.

"Nefes benim çocukluk arkadaşım"diye araya girdi yaren o sırada kreplerle masaya oturmuştu."Dün kaçta geldin sen bi ara ağlama sesleri falan duydum ama yarenin o izlediği saçma salak dizilerinden geldiğini zannedip umursamadim"diye açıklama yaptı. Çocukta öyle bi hava vardı ki bir yandan sanki kırk yıldır birbirimizi tanıyormuşuz gibi samimi bir yandan da soğuk,ürkütücü ve uzak gibi. Oda 23 yaşındaydı yaren tüm kahvaltı boyunca başımdan geçenlerin özetini geçti." Şaka mı yapıyorsunuz siz ? Hey uyanın 21.yy'dayız bu ne böyle dizi mi ceviriyorsunuz  Allah aşkına"

"Senin dinlemeye tahammül edemediğin şeyi ben yaşadım."O an kısa süreliğine sessizlik oldu.

"Yapcak bişey yok olan olmuş"deyip kahvaltısına devam etti. Ne bekliyordum ki daha tanışalı 2-3 saat olmuş birinin bana yardım etmesini mi ? Gerçekten durumum çok kötü. "Ee şimdi ne yapacaksın?"diye sordu yaren.Derin bi nefes alıp"Bilmiyorum ki ya da şey o gün orda ki herkesi bir ortamda toplayıp üzerlerine benzin döküp yakmak istiyorum evet evet istiyorum."diye yanıladım.

Eymen gözlerini devirip"anaokulu terk misin kızım sen ? Bu yaşa kadar hiç mi birşey ogrenmedin hiç mi kitap okumadın adamlar bas bas bağırıyor en iyi intikam umursamamak diye "

"Bu sence umursanmayacak bi olay mı eymen" diye  araya girdi yaren."Asıl tamda böyle konular da umursamadığını gösterirsen karşı taraf kendini embesil hisseder ama siz de bunu anlayacak kafa nerede "

"Heyy! Sözlerine dikkat et"diye uyardım onu. "Her neyse casper senin karmaşık aşk hayatına doyum olmaz ama benim çıkmam lazım tanıştığıma pek memnun olmadım ama neyse tanışmış bulunduk bi kere "deyip masadan kalktı."Casper mı ? Hem ayrıca ben çok bayıldım zaten seninle tanıştığıma "diye arkasından bağırdım ama o çoktan odasına girmişti. "Ne salak kuzenin var yaaa "diye yarene yüklendim. "Kim o mu salak? Ah.. sen onu bilmezsin o ne kurnazdır o, kafayı birşeye taktı mı tamam geçmiş olsun artık o şeyi elde etmek için her şeyi yapar ve elde eder"

"Bu anlattıkların erkeklerin genel özelliklerinden biri "deyip güldüm."Daha yakından tanıyınca ne demek istediğimi anlarsın"deyip arkasına dayanıp çayını içti. Valla başımda onca dert varken hicccc eymenle uğraşamam.

Ama hayat bi kez daha büyük konuşmamın cezasını gecikmeden kesmişti. İleri ki günlerde asıl derdimin tamamen eymen olmasının başka bi açıklaması varmıydı ??

继续阅读

You'll Also Like

398K 13.5K 24
(Cinsel içerikli sahneler, yaş farkı ve daddy isuess içermektedir.) Ölü çocukluklar yaşamaya devam eden ölü insanlar doğurur... Kapak @-necirvan a ai...
482K 22.6K 19
Yasmîn, annesiyle birlikte Zemheroğlu konağında çalışmaktadır. Zemheroğlu Mardin'in en köklü aşiretidir. Yasmîn'in babası bir gece ansızın annesini...
104K 3.6K 29
Uyarı: Cinsellik argo sigara küfür bulunmaktadır rahatsız olan okumasın lütfen Okulda geçen eğlenceli bir kurgu 🗝️ "Gör beni artık belki de gerçek...
474K 24.3K 25
Not: Kitapta +18 unsurlar mevcuttur.. Kına yakmak kendini adamaktır ; Bir gelinlerle damatlara yakarlar ; kendilerini birbirlerine adasınlar diye. B...