Întâlnirea din Mall*IN CURS D...

By AndraBeatrice104

101K 4.7K 99

O simpla intalnire din mall, care nu era planuita, poate lega doua persoane mai mult decat e posibil? O sim... More

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Anunț!
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolu 34
ANUNȚ- important!
Volumul 2?

Capitolul 9

3.1K 163 1
By AndraBeatrice104

BEATRICE

Telefonul suna de zor, dar eram prea prinsa în somnul meu adânc.  Visam unicorni roz zburând deasupra curcubeelor.

-Aaa! Tip eu sărind ca arsa in capul oaselor din cauza apei rece care a făcut contact cu pielea mea.

-Așa iti trebuie.  Tu nu știi sa răspunzi la telefon?! Întreabă Marco amuzat.

-Marco? ! Ce naiba cauți tu aici. De abia după ce am încercat sa îmi șterg stropii de apa de pe abdomen am observat ca eram doar în lenjeria intima. Simțeam cum privirea iubitului meu îmi topea pielea sânilor.  

Ridicandu-ma brusc din pat pentru a îmi face un dus lung, amețesc și aștept sa fac contact cu podeaua, însă doua brațe puternice îmi sunt așezate în jurul taliei.

-Doamne Beatrice. Nu te mai ridica așa brusc.

Oftez apăsat și mă îndrept spre baie. După un dus lung în care m-am pregătit psihic pentru o zi doar a mea și a lui Marco la mama naibii, am ieșit din baie înfășurată intr-un prosop. 

Am îmbrăcat lenjeria intima preferata, una roz cu dantela. Am tras o pereche din foștii mei pantaloni iubiți,  un tricou strâmt în partea de sus din cauza bustului generos și lung pana sub buric. Din caza vântului care mă anunță că nu o sa fie așa cald azi, am căutat un hanorac cu fermoar, albastru deschis pana la jumătatea coapselor. Mi-am incaltat tenișii josi, gri și am început sa mă machez. Am folosit puțin rimel și un strugurel. Nu aveam nevoie de prea mult machiaj. Dacă eram doar eu cu Marco, mă așteptam să mă duca și intr-un hambar doar ca sa nu ne găsească nimeni și sa avem timp sa fim singuri.
Ies din camera mea și îi găsesc pe toti ceilalti prieteni in sufragerie, culea, urmarind continuarea emisiunii de seara trecuta. 

Mă îndrept spre bucătărie fără sa fiu băgată în seama. Scot cerealele din dulapul cu dulciuri și laptele din frigider. Îmi pregătesc un bol imens de cereale cu lapte.

Ajungând din nou în bucătărie împreună cu bolul meu de cereale, mă așez pe fotoliul de lângă Marco.  Acesta nu mă observase nici atunci, sau cel puțin asta cred. Nimeni nu mă baga în seama, parcă eram invizibila. Nu îmi dădeam seama ce se întâmplă.  Ori mă ignorau intenționat,  ori erau ei prea prinși de emisiunea idioata la care se uiatu. 

-Neata.  Spun eu fără vlaga, dar nici atunci nimeni nu mă baga în seama. Ce naiba.  Doar nu era 1 aprilie în mijlocul lui septembrie,  nu? !

Mă ridic de pe fotoliu și îmi duc castronul la spălat.  Îl las în mașină de spălat vase și plec spre camera mea. Trec ca un taifun prin fata canapelei și se pare ca nici atunci nu m-au băgat în seama. Ce naiba era ineregula cu ei?!

După jumătate de ora de plictisit în mijlocul camerei completând unele piese, ies cu aceeași "nepofta" de viață din camera mea. Îmi găsesc prietenii tot în mijlocul sufrageriei, dar din fericire televizorul era stins. Lângă ușa observ trei rucsacuri de drumeție.  O nu, nu îmi spune ca vin și ei. Parcă era vorba doar de o zi intre mine și Marco,  ce s-a întâmplat cu ea?!

-Ești gata iubito?  Vocea lui Marco mă trezește din reverie.

-Parcă mergeam doar noi doi. Spun puțin supărată. 

-Da, doar ca acești "minunati" prieteni s-au gândit sa ne insoteasca. Răspunde acesta puțin imbufnat.  Dar nu îți fa griji. Vom sta în același cort.

-Mergem cu cortul?! Tip eu. Uram campatul.  Nu îmi plăcea sub nici o forma. Când eram mica am fost într-o tabăra și am fost speriata de copiii mai mari ca o sa ne mănânce un urs și de atunci am jurat ca nu mai calc în vreun champing. 

-Da. Dar nu o sa stăm peste noapte, doar dacă nu vreți.  E un camping al părinților noștri,  deci nu va faceți griji. Răspunde Zayn cu zâmbetul pana la urechi.

Oftez apăsat.  Nu vroiam sa merg acolo, dar faptul ca era al părinților lor mă mai liniștea.  Sper sa avem corturile apropiate, altfel am sa mor. Cu toate ca știam ca urmează sa stau cu Marco în același cort, îmi era cam frica.

-Așa sa fie. Spun eu fără vlaga. Spre doar sa nu mă mănânce ursii sau alte animale.

-Serios Beatrice? Întreabă prietena mea. Încă te gândești la tabăra de acum zece ani?! Ce naiba fato. 

-Știi ca tot timpul am avut fobia asta. Așa ca nu mai comenta. Mă rațoiesc la ea. Nu aveam de gând sa merg, dar trebuia sa o fac, Marco și Zayn păreau foarte încântați de idee, așa ca nu aveam de ales.

-Plecam o data?! Întreabă Lariss entuziasmata.

-Ce ar trebui sa ne luam cu noi? Spun puțin plictisita și iritata peste măsură.  

-Nu aveți nevoie de nimic. E un magazin de haine și tot ce vreți pe acolo, iar noi putem lua ce vrem fără sa plătim.  Deci haideti! 

*

Am ales sa mergem cu doua mașini în caz de orice. Eu mergeam cu Marco,  iar ceilalți cu Zayn.

Drumul părea sa fie destul de lung, Marco era atât de tăcut.  Niciodată nu mi l-am imaginat asa.

-Cum e pe acolo, ai mai fost, asa-i?  Încerc eu sa sparg liniștea. 

-E frumos. Răspunde acesta zambindu-mi cald. Își întoarce privirea din nou spre drum și continua. Da am mai fost. Sunt sigur ca o sa va placa. Mergeam acolo în fiecare weekend când eram mic împreună cu familia, fosta familie. Nu am fost de câțiva ani aici. Doar Lariss a fost vara asta cu mama. Au rearanjat aproape totul. De la parcare pana la scaunele din jurul meselor.

-Wow.  E tot ceea ce puteam sa spun.

Ascultând muzica, am adormit. După încă doua ore de condus am ajuns undeva la marginea LA-ului. Era o priveliște mai mult decât perfecta.

-Mama! Era singurul cuvânt care mi-a ieșit  pe gura când am văzut lacul ce se întindea în fata campingului.  Se vedeau sute de corturi in fata. Cine știe cât a costat chestia asta. 

-Mergem? E mai frumos acolo decât aici. Spune Lariss sărind de bucurie mai ceva ca un copil.

Ajungem în fata celor doi portari de la intrare. Cei trei frați le zâmbesc, iar apoi intram ca și cum am fi acasa. Lângă intrare era o piscina imensa, păcat ca era toamna, ca as fi sărit în ea și imbracata.

Înaintăm pana în fata unei clădiri imense. Pot observa acel magazin de  care spunea Lariss. Era imens. Chiar erau tot felul de haine acolo, de la costume de baie la cele de ski. La parterul clădirii era o sala de mese, la etajul unu magazinul, iar de pe indicatorul ce era în fata noastră, înțelegeam ca se afla și o piscina cu apa termala undeva la subsolul clădirii.   

Intram în clădire și ne îndreptăm spre recepție.  Aveam corturile unul langa  altul, asta era perfect. În sfârșit aflasem de ce toate conturile erau de același model. Nimeni nu venea aici cu cortul, ele erau deja plasate, iar la sfârșitul lunii septembrie se desfaceau, iar la începutul primăverii erau înlocuite de unele noi.

Ajunși în fata cortului cu numărul 558, numărul cortului meu și al lui Marco,  intram, iar ceea ce văd mă uimește total. Înțeleg ca aceste corturi aveau cel puțin 5 m lungime, 4 lățime
si 3 înălțime.  Mă simțeam ca într-o camera de hotel.

La intrare, era un mic dulapior pentru haine, probabil pentru cei care veneau pe aici in vara, cand te puteai bucura de minunata piscina ce iti "facea cu ochiul"cand o priveai. Langa acest dulapior, se aflau trei scaunele pliante si o masuta la fel. 

In urmatoarea "incapere" , cea in care dormeai, era o saltea groasa si foarte confortabila, acoperita cu trei pilote extrem de pufoase si cel putin sase perini la fel. Incep sa cred ca imi place aici.

-Ce parere ai?  intreaba Marco zambind duce.

-Putem sa ne mutam? ii raspund cu o intrebare sarindu-i in brate. Acesta ma prinde si ajung sa imi incolacesc picioarele in jurul sau, iar palmele sale ajung pe posteriorul meu. 

-Daca iti doresti, de ce nu? Doar ca asta ar insemna sa nu mai mergem la scoala... raspunde scumpul mei iubit in timp ce imi aplica saruturi caste pe buze. Ma simt atat de bine langa el. Nu pot sa inteleg unde naiba a fost pana acum. Sentimentele care le am pentru el, sunt infinite Sunt sigura in totalitate ca il iubesc. Daca as putea l-as cere eu in casatorie, dar ar fi destul de ciudat pentru secolul acesta. 

Din cauza gandurilor mele nu am realizat cand am ajuns pe saltea si intr-adevar e mai moale decat imi imaginam. Continuand sa imi aplice saruturi pe toate locurile ce imiplicau fata, gatul si umerii, incepe sa imi dea hanoacul jos; se joaca putin cu tivul tricoului pana isi baga mana pe sub acesta si ajunge la capsele sutienului. Nu stiam ce urmeaza, dar eram sigura ca nu o sa fie ceva mai mult din cauza vocilor din jurul cortului. Prietenii nostrii nu ne lasa nici zece minute singuri.

-Marco? Nu cred ca putem face ceva, avem musafiri. Spun eu facand referire la Sisi care era in "usa" cortului.  

-Sa stii ca nu scapi. Imi sopteste acesta pervers muscandu-mi lobul urechii. Inghit in sec inainte sa se ridice de pe mine si iesim din cort ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat sau urma sa se intample. 

-Mergem la magazin, apoi vreti la piscina?  ne intreaba Lariss. 

-Asa sa fie. Raspund eu ridicand impasibil din umeri.

*

-Beatricee!!! Tipatul lui Sisi se aude din celalalt colt al magazinului. Privirile curioase ma intimidau putin, facndu-ma sa o injur colorat pe prietena mea. 

-Da?! intreb eu putin nedumerita. Nu intelegeam de ce tipa asa . A vazut doar un costum de baie pe care si-l dorea de ceva timp, doar ca atunci cand a fost sa il cumpere nu mai aveau marimea ei. Doamne, nu imi spune ca pentru asta m-ai facut de rusine in tot magazinul. Adaug razand. VAI! Sisi esti nebuna?! Uite! de data asta tip eu holbandu-ma la cel mai sexy costum de baie posibil pe care l-am vazut in toata viata mea. Stiam sigur ca il vazusem in revista cu cele mai scumpe si "la moda" costume de baie.

-Lariss, putem sa le luam?! Spune Sisi cu o fata de catelus plouat spre prietena noastra ce ne privea amuzata. 

-Normal, doar v-am spus ca puteti lua orice doriti. Raspunde aceasta.

-Multumim!! spun eu cu Sisi la unison sarind la gatul noii noastre prietene pe care o sufocam cu imbratisarile. 

Iesim din magazin cu cele doua costume de baie si cateva haine noi. 

Ajunse la piscina ii cautam pe baieti cu privirea si cand ii ochim ne indreptam spre ei.

MARCO

O priveam pe Beatrice cum defila pe marginea piscinei in noul ei costum de baie turcoaz, care atragea prea multe priviri. Priviri arzatoare ce ma faceau  sa o iau de acolo si sa o ascund in cort. Toti trebuiau sa stie ca e a mea. In viitorul apropiat cred ca am sa ii scriu in frunte " proprietete privata, fraierilor. Luati-va ochi de pe ea!" . Ne cunosteam doar de o saptmana, dar in prima clipa cand am vazut-o in mall-ul acela, stiam sigur ca ea va fi cea care imi schimba viata. M-a facut  sa uit de trecutul intunecat si sa imi vad de viata. Ochii aceia caprui care ma priveau cu atat blandete si dragoste ma faceau sa realizez ca am inceput sa ma indragostec. Uneori ma intreb daca nu sunt doar o joaca pentru ea.

-La ce te gandesti, frate? Vocea fratelui meu vitreg ma scoate din ganduri. 

-Crezi ca si Beatrice are sentimente pentru mine?  intreb privindu-l putin speriat. 

-La cum te pirveste, cred ca da. E diferita de restul, sa stii. Nu cred ca te vrea doar pentru banii, statutul social si frumuste, mie mi se pare ca priveste dincolo de astea. Si ea le are, deci nu vad de ce nu ar avea. 

Imi intorc privirea spre iubita mea,observ cum roseste cand ii studiez fiecare particica din piele. E atat de frumoasa. Nu stiu ce am facut sa o merit, dar nu mai vreau sa o pierd. Am sa fac totul, as muta muntii din loc pentru ea, doar sa stiu ca e a mea pentru tot restul vietii si dupa. E un inger pe pamant. Faptul ca si eu si Zayn ne-am gasit perechea, ma facea sa fiu fericit peste masura. Daca-nainte sa o cunosc pe Beatrice zambeam din An in Paste acum zambesc tot  timpul. 

Pivind-o cum se aseaza langa mine pe sezlong, ma intorc spre ea si o sarut scurt pe frunte si o imbratisez strans spunand:

-Stii sa inoti? 

-Ultima oara stiam.Raspunde Beatrice chicotind. 

-Pai daca ai uitat te pot invata. Ce spui? Adaug zambindu-i pervers. 

-Daca iti face placere haide. Spune aceasta tragandu-ma dupa ea in piscina. 

------------------------------------------------------------------------- 

Heii! Capitol nou :) 

Sper sa va placa, astept pareri. 

scuzati greselile. Multumesc. Pupici!! <3


Continue Reading

You'll Also Like

8.7K 629 33
Datorită ție sunt ceea ce sunt. Datorită ție am reușit să îmi revin. Datorită ție inima mea este acum întreagă. Datorită ție simt din noi fluturași...
223K 10.3K 21
Ellie Karon, locuiește în periculosul oraș New York. A crescut cu legile strâzii în sânge.Frumoasă, ochi albaștri, iubitoare de motociclete. Dar soar...
3.4K 210 30
Universitatea Avalon primeşte mereu pe cei mai talentaţi tineri din întreaga lume, cu scopul de a învăţa,a lucra şi a fi cineva în viaţă. Viaţa...
146K 7.9K 64
Necunoscutul:O sa fiu langa tine mereu! :Daca nu ai fost pana acum...acum ce rost mai are? Necunoscutul:Am fost si o sa fiu mereu printeso! (O sa iti...