Golanul (+18)

By pitic16

328K 11.8K 772

Fărà descriere. Citi ți pe propria răspundere :) More

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Anunt
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
Capitolul 40
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 43
Capitolul 44
Capitolul 45
Capitolul 46
Capitolul 47
Capitolul 48
Capitolul 49
Capitolul 50

Capitolul 8

9.9K 317 23
By pitic16


Cum ajungem înapoi acasă mergem la subsol, cum intrăm dau de ochii lui Victor fixându-mă, apoi coborând parcă la mâna mea unde erau documentele.


-Deci domnule, un autograf de-al dumneavoastră şi sunteţi liber. spun sec trântindu-mă pe canapea şi fixându-i pe ceilalţi care ma priveau miraţi

-Unde trebuie să semnez ? întreabă dându-se bătut şi cu o urmă de speranţă în glas

-Dorian, un pix albastru, te rog.


După ce-mi dă pixul îmi trimite o privire gen:"Ce dracu ai în cap ?", apoi se pune pe canapea, mă ridic şi mă pun stil pitic în fața lui Victor, îl dezleg de o mână şi semnează. Ii dau documentele citite de, Evens în maşina, lui Troy care urcă sus cu Luis şi Evens, Dorian se ridică şi urcă, rămânând doar eu cu Victor la subsol.


-Deci Victor, vrei să pleci nu ?

-D-da..

-Ok, uite îţi dau eu un bilet spre cer.

-Cee ??


În următoarea secunda scot pistolul de la spate şi îl îndrept spre capul lui, venele îmi pulsau sânge din ce în ce mai repede şi simţeam cum venele de la gât sunt pregătite să explodeze. Îl fixez cu privirea iar el la fel, mă privea confuz şi şocat, nu se astepta să fiu un om fără inimă şi să-l omor, dar şi el mia omorât tatăl ! Şi v-a plăti cu vârf şi îndesat !


-Ultima dorinţa ? îi spun rece şi privindu-l cu ura

-O să te bântui Darius Brown şi o să-ţi pară rău !! Te urăsc la fel de mult cum l-am urât pe tatăl tău! Doi idioţi !


Scuipă cuvintele spre mine şi mă face să mă simt cam ciudat, sentimentul de ură pentru el se transformă în furie şi dispreţ. În următoarea secundă am apăsat pe trăgaci şi l-am nimerit fix în frunte, cade rezemat de stâlpul de lemn de care era legat, sângele a început să curgă şi să-mi invadeze nările cu mirosul lui care acum era plăcut. Răzbunarea-i dulce, îmi spun în gând apoi îl văd pe Dorian stând în capătul scărilor privindu-mă atent.


-Deci te-ai gândit să îl omori ? mă întreabă privindu-mă fix

-Hm da, ce e ?

-E târziu şi mâine aveţi scoală, ar trebui să mergeţi acasă, mâine veniţi la casa lui Victor să ne apucăm de amenajare.

-Bine, ceilalţi ?

-Sus, te aşteaptă. Uite frate, ştiu că ți-e greu dar....

-Dorian ştiu, n-am chef de predici sau altceva. i-o tai eu repede, chiar nu aveam chef de filozofia lui deja am parte în fiecare zi de ea

-Bine. Hai mişcăte, mă ocup eu de asta. uitându-se la Victor care acum zăcea fără suflare

-Noapte bună.

-Noapte bună.


Merg până la scări şi mai trag o ultimă privire spre Victor, adică cadavrul lui apoi urc scările şi când deschid uşa să ies dau de Evens care se uita ciudat la mine, îl ignor şi merg înainte.


-Mergem ? spun păşind în sufragerie unde îi găsesc pe Luis şi Troy pe telefoane

-Bine. răspunde Evens venind în spatele meu


Ajunşi acasă la mine mă duc leneş în camera mea şi îmi dau tricoul jos la fel şi blugii, îmi iau o pereche de pantaloni de trening şi mă trântesc pe pat, îmi pun mâinile sub ceafă şi privesc tavanul, iar în minte îmi apare Rachel.

Of of, ce tot e cu mine ? De ce mă gândesc la tine ? Pff...

Sunt prea obosit să mă gândesc la tine înţepată mică. Închid ochii şi prin minune adorm în mai puţin de un minut.




~Dimineaţa~




Razele soarelui îmi invadează camera prin draperiile întredeschise, deschid ochii larg apoi îi închid şi deschid obişnuindu-i cu lumina orbitoare a dimineţii, mă ridic leneş şi stau câteva secunde la marginea patului revenindu-mi, mă ridic şi merg la baie. După rutina de dimineaţă intru în cameră şi mă îmbrac cu o pereche de boxeri negri, blugi albastri rupţi, tricou alb şi o cămaşă descheiată, cobor jos şi mă încalţ cu o pereche de tenişi albi. Intru în bucătărie şi dau de ceilalţi mâncând, după ce termin şi eu de halit mergem afară şi ne urcăm în maşini.


-Hai odată Troy ! strig la el din maşină iar când aude în mai puţin de un minut era în locul pasagerului

-Gata şefu !


Mă încrunt puţin la el apoi îmi îndrept privirea spre drum, maşina parcă zbura pe şosea iar eu eram atent dar cu gândul în altă parte, la micuţa înţepată. Ce dracu e cu mine ? De ce nu o pot scoate din mintea mea ? De ce când o văd îmi vine să zâmbesc ? Pff.. ce dracu mi-ai făcut tu, Rachel Willson, înţepată mică şi enervantă, dar buzele tale. Mama m-au dat peste cap şi prost am fost ca după ţi-am vorbit aşa, acuma ce bine că mai vorbesc şi singur. Marfă nu ? Sigur că da....

Deodată aud o bătaie în geam de credeam ca la spart.



-Ce dracu ? înjur confuz

-Haide mă ! strigă Evens şi realizez că eram în parcarea liceului


Cobor din maşină şi mă îndrept spre uşa liceului, când intrăm toată lumea îşi îndreaptă privirea spre noi şi încep să aud şoapte, nu-i bag în seamă căci mă uit cu ochii după Micuţa înţepată. O zăresc la dulapul ei stând cu blonda de vorba, deodată apare Luis şi o ia pe Jessica, parcă, pe la spate şi o sărută iar micuţa zâmbeşte până îşi întoarce privirea spre mine iar zâmbetul acela copilăresc îi dispare imediat.

Mă duc la ea şi îmi pun mâna dreaptă pe dulapul ei trântindu-l iar aceasta a tresărit, și-a ridicat privirea acum privindu-mă fix iar eu pe ea.

-Neaţa micuţo, scuze pentru ieri. Eram distrat de telefon.

-E ok, m-am obişnuit să fiu ignorată de persoanele la care ţin. cuvintele ei parcă au fost un cuţit pentru tine cum adică "persoanele la care ţin" adică ţine la mine, nu ? Nu am auzit greşit chiar a spus-o !!

-Stai nu pleca ! o prind de încheietură chiar înainte să plece

-Ce mai e Darius ? Uite las-o baltă.. privirea îi era aţintită spre podea şi parcă simţeam că suferă, dar de ce ? Din cauza mea sau ce ?

-Chiar vrei să o lăsăm baltă, prinţesă ? îi spun întorcând-o şi trântind-o puţin de dulapuri captându-le atenţia celorlalţi


Nu răspundea, de ce ? O priveam în ochi, în ochii ei verzi și care aveau o sclipire. Lacrimi. Dar de ce ?

Îmi poziționez mâinile pe deoparte și de alta a capului ei și o privesc fix, aceasta își mușcă buza inferioară ca să oprească lacrimile care nu le lasă să cadă. Îmi cobor mâinile pe talia ei iar aceasta tresare formându-mi un scurt zambet.


Din perspectiva lui Rachel:

Zâmbește..iar mie îmi vine să plâng, să intru în pământ doar să nu-l mai văd ! Cum am putut să pun suflet la un om așa rece și fără inimă..
Adică nici nu ne-am sărutat pe bune, doar ne-am atins buzele și atât.. Dar parcă mă doare...

Mâinile lui erau încă pe talia mea, acesta se apropie de urechea mea



-Sărută-mă ! îmi șoptește scurt apoi privindu-mă iar fix


Își apropie fața lui de a mea, buzele noastre fiind la câțiva centrimetri distanță, o doamne chiar vrea să-l sărut. Nu-mi vine să cred !! Când și-a lipit un moment buzele de ale mele un zgomot ne-a întrerupt.
Clopoțelul!!
Trebuia să mergem la ore.


-Trebuie să merg la oră.. îi spun iar el își coboară mâinile lejer de pe talia mea

-E ok, după ore mergi cu mine undeva ? îmi spune îndepartându-se puțin de mine

-Bine..

-Ne vedem în parcare micuțo.



Acesta se îndepărtează, eu mă iutam după el. Nu-mi vine să cred..că m-a sărutat, adică voia, adică a făcut-o puțin. Blestemat să fii clopoțel afurisit și orele astea !!
Nu puteai să suni și tu după 5 minute măcar să-i mai simt puțin buzele.....



-Haide Rack !! strigă Jess la mine trezindu-mă din visare


Mergem pe hol până în clasa de matematică.

*

*

*

Orele au trecut rapid, acum mergeam în parcare și zâmbeam dar nici eu nu știu de ce.. Mă opresc ca să-i ochesc mașina, și am ochit-o. Mă îndrept spre ea și îl văd stând în mașină fumând o țigară ascultând o melodie care nu prea îmi era cunoscută. Îi bat în geam iar acesta tresare puțin, își aruncă țigara și oprește muzica, coboară din mașină și îmi zâmbește scurt.



-Uite planul s-a schimbat, eu tre să mă duc să modific o nouă casă. Dacă poți diseară.

-Nu cred că pot.

-Dar ai balcon, nu ?

-Da..

-Atunci facem ca Remeo și Julieta. O să sari, doar că eu am să te prind. spune chicotind

-Ok. încep să chicotesc


Îmi deschide portiera și urc, trece prin fața mașinii și urcă și el, pornește mașina și nu mai merge ca un nebun, ba chiar mergea foarte încet. Deodată simt ceva pe piciorul meu. Mâna lui. Mă uit la el confuză iar acesta zâmbește cu ochii la drum.

Am ajuns și eu acasă în sfârșit și cum am coborât din mașină am auzit motorul mașinii gonind în trombă.

M-am dus în casa mea, după ce am mâncat și mi-am făcut temele m-am așezat în pat și am dat drumul la Tv, ceasul era deja 5.



-Ar fi bună o baie cu spumă. am spus cu voce tare


M-am dus și am dat drumul la apă, am pus lichidul cu miros de trandafiri, am ieșit și m-am dus la dulap, mi-am ales o preche de blugi negri, tricou gri. Le-am pus pe un scaun în caz că intră mama în camera mea, m-am dus în baie, aburii erau în aer, iar mirosul de trandafir persista în încăpere. Am lăsat hainele de pe mine să cadă pe jos una câte una.

M-am băgat în cadă iar muschii s-au relaxat instant cum au facut contact cu apa fierbinte.

*

*

După aproape 2 ore de relaxare am ieșit și m-am acoperit cu un prosop, mi-am uscat părul și am ieșit din baie mergând la dulap, mi-am luat boxeri albi și o bustieră pe mine. Ceasul era 7 și ceva.


-Rachel !!! o aud pe mama strigând de jos



Imi iau un tricou larg și încep să fug până jos, când ajung o văd pe mama îmbrăcată într-o rochie neagră mulată și cu tocuri de vreo 10 cm. Mă uitam confuză la ea iar ea a început să chicotească uitându-se la fața mea.



-Ăăă..am pierdut ceva ?

-Noi ieșim în seara asta scumpo, venim acasă dimineață . Să fii cuminte. îmi spune tata trecand pe lângă mine

-Okay..


Ies amandoi pe ușa iar eu urc în camera mea, telefonul îmi sună, cotrobăiesc după el și îl găsesc prin pat. Mă uit la ecran și rămân fără aer, cine naiba mai e și My King ??


-Alo ? aud o voce destul de cunoscută

-Da ?

-Rack, ce faci ?

-Darius ?? Stai ce ? Cum naiba ?? Eu de când dracu am nr tau ??

-Nu contează, auzi da ce faci ? Văd că ai tăi pleacă cu mașina.

-Tu unde naiba ești ?

-În mașina, aproape de casa ta, haide coboară. Te aștept chiar acum, ai tăi au plecat.

-Acum ??

-Da, haide coboară..

-Dar...

-Dacă nu cobori acum plec !



Îmi închide în nas, iar eu realizez că sunt doar într-un tricou, boxeri și bustieră ! Ok.. Cobor și după ce ies pe ușă o închui cu cheia, dau de privirea lui prin geamul deschis, bine ca macar mi-am luat tenisii. Merg spre mașină și simțeam că mă privea, dar foarte insistent, urc și mă uit la el.


-Unde mergem ?? îl întreb curioasă

-Surpriză. îmi spune scurt apoi pornește în trombă pe stradă

Continue Reading

You'll Also Like

97.7K 5.6K 26
Ajunsă într-o țară străină, unde drepturile femeilor sunt limitate, Aida este forțată de către unchiul ei să se căsătorească cu nimeni altul decât Șe...
GARSONIERA By yokoyokosi

General Fiction

20.7K 2.9K 33
Când viața te lovește, nu uita că timpul tău în această lume este limitat. Poți să cazi, să suferi, dar întotdeauna să ai puterea să te ridici...
stripper By M.

General Fiction

41.1K 2.4K 43
Seokjin, Taehyung, Jimin și Hoseok lucrează intr-un club de noapte,ca strippãri, asa, ajungand prieteni foarte buni. Namjoon,Yoongi, JungKook și...
1.3M 82.3K 48
Tu ce ţi-ai dorit la 16 ani? O petrecere frumoasă de ziua ta, alături de prieteni şi familie? Bani ca să îţi cumperi câte haine vrei? Ciocolată şi un...