My Omega - taekook

By taekookunannesi

294K 26.7K 5.6K

-tamamlandı - Safkan Alfa Taehyung sürüsüyle ormanı kontrol ederken dul ve çocuğu olan güzeller güzeli omega... More

Prologue
Küçük Omegam
Yabancı Alfa
Benim Omegam ...
Seni Tanımak İstiyorum
İlk Mesaj
Kızgınlığa Giren Omega
...
Omeganın Zaferi
Seni Öpebilir Miyim?
Gitmek İstemiyorum
Sevgilim Olur Musun
Davetsiz Misafir
Baba...
Seni Seviyorum
Evlerindeki İlk Gün
En Yabani Ve Vahşi Şekilde
Kurtların Birleşimi
Eski Bir Tanıdık
Gitmem Gerek
Evlen benimle
Sürpriz
Dikkat
Düğün Olmayacak
Düğün
Mühür
Duyuru
Dört Bebek
Güzel Haber
Erkekler En Çok Eşleri Hamileyken Aldatır
İkizler
Boşanmak İstiyorum
Dört Bebekle Başım Belada
Mia Doğdu
Duyuru
Liderin Eşi - Final-
Serinin Devamı

Manzaraya Karşı

5.3K 583 145
By taekookunannesi

Selam :)

İyi okumalar 🔥


"Bebeğim hazır değil misin hala? Neden giyinmedin üzerini?"

Jungkook dolu gözlerini alfaya çevirdi. Yatağın kenarına oturmuş eli karnında öylece bekliyordu. Doktor randevusuna geç kalacaklardı ama hazırlanmamıştı henüz.

"Taehyung ben çok kilo aldım. Baksana şu karnıma sanki dört aylık değilde yedi aylık gibiyim."

Alfa omeganın sıkıntısını anladığında gülümseyerek yanına oturdu ve karnına elini koyup okşamaya başladı. " Bebeğimiz çok güçlü olacak hissediyorum Jungkook. Bir alfa olduğuna o kadar eminim ki. "dedi, eğilip şişkin karnın üzerine dudaklarını bastırdı ardından.

" Bende hissediyorum, sanırım bebeğimiz sana benzeyecek Taehyung. "dedi büzdüğü dudakları gevşemiş, ardından gülümsemişti omega. Taehyung gibi güçlü bir alfa olduğunu hissediyordu bebeğinin. Bu kadar hızlı büyümesinin sebebi bu olabilirdi.

" Ama kıyafetlerim olmuyor artık, çok kilo aldım. "diyerek yeniden söylenmeye başladığında Taehyung pofuduk yanakları sıkarak öne doğru büzülen dudaklarına sert bir öpücük kondurup aklını başından aldı omeganın. Evleneli dört ayı geçmişti ama Taehyung'un bu ani öpüşleri omeganın hoşuna gidiyor, etkileniyordu fazlasıyla.

Alfa yerinden kalkıp dolaba ilerledi ve Jungkook için daha bol mavi bir kazak çıkardı. Eğilip omeganın üzerindeki pijamasını çıkardı önce. Ardından dolaptan aldığı kazağı yavaşça Jungkook'a giydirdi ve elektiriklenen uzun dalgalı saçlarını parmaklarıyla düzeltip elini uzattı omegaya.

"Bebeğimizin cinsiyetini öğreneceğimiz için heyecanlıyım. Bence kesin erkek." dedi omega. Beraber odadan çıkıp alt kata doğru indiler yavaş ve dikkatli adımlarla. Taehyung omeganın beline eliyle destek olup yürümesine yardımcı oluyordu.

"Benim içime de öyle doğuyor. Bir kızımız var bir de oğlumuz olursa çok güzel olur." dedi alfa. Alt kata indiklerinde Jimin mutfaktan çıkıp yanlarına geldi. Doktora gidecekleri için Alice'e bakmaya gelmişti. "Biz bir saate döneriz Jimin. Alice nerede?"

"Alice kreş ödevlerini yapıyor, odasında. Of bende sanki ilk kez amca oluyormuş gibi çok heyecanlıyım. Cinsiyetini öğrenir öğrenmez arayın beni tamam mı kook?"

"Ararım merak etme." dedi Jungkook arkadaşının tatlı haline gülerek. Taehyung omeganın paltosunu giymesine yardım ettiğinde, Jimin'e geldiği için teşekkür ederek evden ayrıldılar.

Doktorun odasında, sedyeye uzanmış onu muayne eden doktorun bir şey söylemesini bekliyordu şimdi omega. Heyecanlıydı ama ondan daha heyecanlı olan alfası sıkıca elini tutuyordu baş ucunda.

"Bebeğimiz iyi mi?" diye sordu sabırsızlıkla. Doktorun ciddileşen yüz ifadesi germişti alfayı. Daha fazla konuşmazsa adamın üzerine saldıracak gibi hissediyordu kendini.

"Bir sorun mu var?" diye sorduğunda omega da korkuyla doktora döndü. Doktor ise elindeki aleti yerine koymuş ardından meraklı bakışlarla bakan çifte dönerek dudaklarını aralamıştı.

"Bebekleriniz gayet sağlıklı."

Bebekleriniz... Demişti doktor yanlış duymamışlardı. "Çok şaşkınım bu zamana kadar nasıl farkedemedik bilmiyorum." demişti doktor yeniden.

"Neyi farketmedin doktor ne oluyor?"

Doktor derin bir nefes aldı ardından gülümseyerek. "İkiz bebek taşıyorsunuz Bay Jeon. Sanırım abisi onu güzelce gizlemiş. Baskın ve güçlü, diğeri ise ona göre daha küçük ama sağlığı yerinde meraklanmayın."

Jungkook titreyen dudaklarıyla alfasına baktı. Alfanın da dolu gözleri ona dönmüştü. Bir bebek beklerken ikiz bebekleri olacağını öğrenmişlerdi. Ağlamaya başladı omega, ellerini karnını koyarak minik yavrularını hissetmeye çalıştı." Bebeklerim.. "diye fısıldadı.

" İkiside erkek. "

" Jungkook aşkım, inanamıyorum bu.. Bu mucize, çok güzel. İki bebeğimiz olacak bizim. " Alfa eğilerek omeganın alnına dudaklarını bastırdı. Şaşkınlığı yerini mutluluğa bırakmıştı.

Doktor ultrason resmini çıkarıp onlara uzattığında alfa ve omega beraber resme bakarak mutluluktan ağlamıştı. Bugüne kadar hep tek bebek bekliyorlardı ve birden dünyalarına bir bebeğin daha katılacağını öğrenmişlerdi. Demek karnının bu kadar hızlı büyümesinin sebebi buydu diye geçirdi içinden omega.

Sedyeden kalkıp doktorun masasına ilerlediler. Doktor bir sürü vitamin yazmış ardından kontrollerini iki hafta da bir olarak ayarladıktan sonra  ikili hastaneden çıkıp evlerine dönerek bu güzel haberi Alice ve Jimin'le paylaşmak için sabırsızlanmışlardı.

"Baba, kardeşimi gördünüz mü?" diye soran Alice heyecanla omega babasının koltuğa oturmasını beklemişti. Jimin de meraklı gözlerle bakıyordu.

"Gördük bebeğim, kardeşlerin çok sağlıklı." dediğinde Alice pek anlamamış ama Jimin, "Kardeşleri mi?" diye sormuştu hemen.

"Jimin meğerse ikizmiş, inanabiliyor musun?"

"İnanamıyorum gerçekten mi? Bu çok güzel bir haber çok sevindim kook. Tanrım nolur bana da nasip et!"

"Bir kaç aya evleniyorsun Jimin. Hemen hamile kal ki çocuklarımız beraber büyüsünler bizim gibi."

"Ay çok heyecanlandım Jungkook cinsiyetleri ne peki?"

"İkiside erkek."

"Ya oleyy tek kız ben olacağım işte demiştim." dedi Alice sevinçle.

Alfa Alice'in tatlı sevincine gülerken Jungkook'un acıktığını düşünüp yemek hazırlamaya mutfağa gitti.

Jimin Jungkook'un karnını severken elinin altında hissettiği minik hareketle gülümsedi. Jungkook oğlunun tıpkı alfa babası gibi baskın bir alfa olacağını hissediyordu. Kardeşini gizlemesi, ondan daha iri olması da bunu gösteriyordu.

"Alice gel bak kardeşlerin tekme atıyor."

"Hani?" diye sordu minik ellerini babasının karnına koyup. Hissedemiyordu bir türlü. Sonunda pes edip geri çekildi. "Ne zaman doğacaklar anne? Oyuncaklarımı onlara vereceğim ben. Artık büyüdüm zaten onlar oynasın." dediğinde Jungkook kızının burnunu sıkıp, "Çok güzel bir abla olacaksın." demişti gururlu bakışlarıyla kızına bakarak.

...

"Taehyung canım karpuz istiyor."

Gecenin bir yarısı rüyasında karpuz yediğini gören omega uyanır uyanmaz alfasını uyandırmıştı. Canı acayip şekilde karpuz istiyprdu ama kış mevsiminde karpuz bulmak biraz zordu.

"Bebeğim bu saatte nereden aklına geldi karpuz Tanrı aşkına?" demişti uyku mahuru gözleriyle omeganın buğulu gözlerine bakarak.

"Benim aklıma gelmedi Taehyung. Oğulların istiyor ben napiyim."

"Ama hayatım, bu mevsimde karpuzu nerden bulayım başka bir şey isteyemez misin?"

"Sen beni hiç sevmiyorsun." diyerek ağlamaya başlayan omega ile Alfanın uykusu tamamen açılmış yerinde doğrularak omeganın değişen ruh hallerine alışmaya başladığından onu kendine çekerek sarılmıştı.

"Seni çok seviyorum Omegam. Tamam, gidip bulacağım karpuz." demişti sonunda pes ederek.

Bu bir kaç aydır böyle oluyordu. Jungkook olmadık zamanlarda olmayacak şeyler aşeriyor, alfa da o ne isterse anında bulup buluşturuyor ve omeganın mutlu olmasını sağlıyordu. Yine öyle oldu. Gece yarısı evden çıkıp karpuz aramak için önce Yoongi'yi uykusundan etti her zaman olduğu gibi. Ardından beraber karpuz satılan yerleri internetten araştırıp dükkan sahiplerini bularak uyandırıp, karpuzu almış ve evine dönmüştü.

"Taehyung inanamıyorum sana bulmuşsun."

"Evet hayatım buldum. Sen geç otur ben hazırlayıp getireceğim."

Jungkook masaya geçmiş alfası ona karpuzu doğrayıp hazırlarken heyecanla beklemeye başlamıştı. Sonunda önüne konulan tabaktaki karpuzu afiyetle yediğinde karnında iki farklı tekme hissetmişti." Oğullarımız teşekkür ediyor babası. "demişti.

Altı aylık olan bebeklerin hareketleri daha belirgindi ve karnı kocaman olmuştu. Bu yüzden hareket etmekle zorlanıyordu omega. Çoğu zamanını yatakta geçirirken alfa onunla ve Alice'le ilgileniyordu. Evde yemek ve temizlik için bir çalışan vardı bu da işlerini kolaylaştırıyordu.

Karpuzu yedikten sonra mayışan omega koltukta esmerin dizlerine başını yaslayarak uzanmıştı. Alfa Jungkook'un omzuna kadar uzayan saçlarını okşarken ona hamileliğin ne kadar yakıştığını düşünüyordu. Yanakları tombullaşmış ve al al olmuştu. Kilo aldığı için göğüsleri daha da belirginleşmiş, kalçası büyümüştü. Tüm bunlar Jungkook'u daha da güzelleştirdi diye düşündü alfa.

"Güzel Omegam, ağrın var mı?"

"Biraz belim ağrıyor o kadar ama iyiyim ben." dedi omega. Ardından yan dönerek bakışlarını esmere çıkardı. "Hala isim düşünmedik, ne ad vereceğiz oğullarımıza?" diye sordu. Esmer bunu daha önce hiç düşünmemişti. Aklında bir isim yoktu henüz.

"Hmm.. Senin aklında bir şeyler var mı bebeğim?"

Jungkook'un gözleri parladı. Doğrularak koltukta esmerin karşısına oturdu. "Ben düşündüm ki bizim ismimize benzer isimler koysak nasıl olur?" diye düşüncesini söyledi hemen.

"Öyle mi ne mesela?"

"Mesela Taehyung'a benzediği için Taeyong, Jungkook'a benzediği için Jung-hyun.."

Taehyung gülümsemesini bastıramadı. Başını koltuğun sırtına yaslayıp kahkaha attığında Jungkook onu çimdikleyerek, "Ya çok mu kötü niye gülüyorsun? Tamam ya sen seç o zaman." dedi sitem ederek.

"Aahh acıttın. Elinde ağırlaştı senin."

"Yaahh, kötü alfa!"

"Tamam tamam gülmüyorum. İlla bizim ismimize benzemeli mi güzelim?"

"Bilmem güzel olur diye düşünmüştüm."dedi önünde birleştirdiği parmaklarıyla oynarken.

" Daha çok zamanımız var karar vermek için, acele etmeyelim. "dediğinde Jungkook omuz silkti. Kendide ikiz bebeklerle beraber bebekleşmişti bir parça. Jungkook'un bu hallerine içi gidiyordu Alfanın.

"Taeyong ve Jung-hyun.."

"Ya tamam sus, gülmesene."

"Gülmüyorum ki.." derken bile gülüyordu. Jungkook kaşlarını çatarak dizleri üzerine yükseldi ve Alfanın üzerine çıkarak, "Gülme! Bak ya hala gülüyorsun." derken alfa onun ellerini tutarak saldırısını önlemeye çalıştı. Kahkahası büyürken Jungkook tamamen kucağına çıkmıştı.

Esmerin gözleri bir an da kırmızıya dönerken, Jungkook yutkunarak ellerini serbest bıraktı ve bir an da değişen atmosferle ellerini esmerin omzuna koyarak, dudaklarına yaklaştı.

"Seni çok özledim alfam." dedi kısık bir tonda. Hamileliğin ilk üç ayında tehlikeli olur diye ilişkiye girmemiş, kalan üç ayda ise sadece bir kaç sefer beraber olmuşlardı. Üstelik yeni evliydi onlar ve birbirlerine yeteri kadar doyamamışlardı. Taehyung onu ve bebekleri incitmekten çekiniyordu ama o da omegasını deli gibi özlemişti.

"Bende seni çok özledim Omegam." dedi elleri yavaşça omeganın kalçasına inerken. "Ama korkuyorum bir şey olur diye." dediğinde omega altında hissettiği kabarıklıkla gözleri titreyerek kapandı. "Korkma sevgilim. Doktor bir şey olmaz dedi ya. Hem aksine ilişkiye girmek doğum anını kolaylaştırıyor." Daha fazla dayanamayan omega önündeki dudaklara kapandı ve altındaki alete hızlı hızlı sürtünürken sesli bir şekilde inledi.

Omega sabırsızdı ama alfa ondan daha sabırsızdı. Kucağına aldığı bedeni odaya taşırken, Alice'in kapısının önünden geçerken sessiz olması için omeganın kalçalarını sıktı. Ama bu ters etki yaratmış, omega zevkle daha sesli inlemişti. Neyse ki Alice hala uyuyordu. Kendi odalarına girdiklerinde omegayı kucağından indirmeden kapıyı kilitledi ve yatağa doğru ilerlemişken gözleri manzaranın güzelliğine kaydı.

Boydan boya olan cama doğru yönlendirdi adımlarını. Mart ayının  sonlarına doğru yağan lapa lapa kar gölün etrafını süsleyen çam ağaçlarını kaplayarak muazzam bir manzara oluşturmuştu. Jungkook'u yavaşça yere indirdi ve üzerindeki pijamayı hızla çıkartarak onu çırılçıplak bıraktı.

Jungkook'un irileşen göğüs uçlarına kapandığı gibi omega gözlerini kapayarak başını arkasındaki cama bastırdı. Hamileliğinden dolayı hassaslaşan göğüsü onu daha fazla tahrik ediyor, esmerin saçlarına asılarak onu kendine bastırıyordu. Aylar sonra bebeklerinden fırsat kalamayacağı için alfa şimdi doyasıya emiyor, ısırıyor ve dudakları arasına hapsederek diliyle yalıyordu göğüslerini.

Yavaşça aşağı indiğinde şişkin karına da dudaklarını bastırıp geri çekildiğinde Jungkook'u cama doğru çevirip yüzünü ve ellerini oraya yaslamasını sağladıktan sonra kalçasını kendine doğru çekti. Ardından sert bir şaplak attığında dalgalanarak sallanan koca yanağı avucu arasına alarak sıkıp yoğurmaya başladı. "Çok güzelsin, çok..."

Ormanda dolaşacak birinin açıkça göreceği bu müstehcen an onları daha da şehvete sürüklüyordu. Esmer omeganın arkasında yavaşça dizleri üzerine çöktüğünde Jungkook nefesini tutmuştu adeta. Esmerin sıcak nefesini ve ardından ıslak dilini deliğinde hissettiğinde başını arkaya çevirip onu görmek istedi. Alfa iki dolgun yanağın arasına yüzünü hapsederek dilini Jungkook'un sırılsıklam olan deliğine itiyor ve dudakları arasına alarak emiyordu.

"Tae- ahhm.. Bu ahh.. Çok iyi.."

Nefes nefese kalmıştı omega. Alfa diliyle onu adeta beceriyordu. Sertleşen aletide önündeki cama sürtünüyor, onu mahvediyordu. Sonunda alfa dudaklarını oradan çektiğinde bakışları daha istekli bir şekilde kırmızıya çalan gözlere döndü. Alfa eşofmanını indirmiş, büyük aleti sertçe kalçalarına çarpmıştı özgürlüğüne kavuşarak. "Ahh--daha fazla bekle-" diyecekti ki içine hızlı bir şekilde giren aletle sözleri havaya karışmıştı Jungkook'un.

"Canın acıyor mu Omegam?"

"Hayır-r durma devam-ahh!!"

Taehyung kendini ıslak deliğe her itişinde Jungkook'un yüzü camın soğuk yüzeyine çarpıyordu. Çığlık atmamak için dudaklarını birbirine bastırıyor ama aldığı nefesler yetmeyince geri aralıyor ve sıcak nefesleri camda buğu oluşturuyordu.

Bacakları tir tir titriyordu orgazmla omeganın. Alfa öyle çok özlemişti ki durmak bilmiyordu. Jungkook çoktan önündeki cama doğru bıraktığı menileriyle kendini salarken, alfa boğuk boğuk inliyor, omeganın boynundaki mühürü öperek sona doğru yaklaşıyordu.

Omega içinde hissettiği sıcak sıvıyla ve Alfanın yavaşlayan hareketleriyle geldiğini anlamış, yaşadığı hazla alnı cama yaslıyken gülümsemişti. İçinden çıkan koca aletle deliği kasıldığında yüzü buruşmuş ardından zorla alfaya doğru dönerek kollarını onun boynuna dolamıştı. "Seni seviyorum." demişti. Ardından dudaklarını esmerin dudaklarına bastırıp geri çekildi. Ayakta duracak gücü yoktu. Bunu farkeden esmer onu yavaşça kucağına alıp odanın içinde bulunan banyoya taşıdı. Sıcak suyu açtı ve küvetin dolmasını beklerken Jungkook'u kapalı klozetin üzerine oturttu.

"Bebeğim iyisin değil mi?"

"Çok iyiyim aşkım endişelenme artık."

"Peki ya Taeyong ve Jung-hun da iyi mi?" dedi gülerek. Omegayı kızdırmak onunla uğraşmak hoşuna gidiyordu.

Jungkook çenesini okşayan ele vurarak, "Çok kötüsün. Evlilik seni çok değiştirdi alfa! Yazıklar olsun!" dedi abartılı bir şekilde. Tabi ki o da Taehyung'la uğraşmayı seviyordu.

Esmer uzanıp küçük bir öpücük bırakıp geri çekildi. Ardından ona kızgın olan omegasının elini tutarak su dolu küvete oturmasını sağladı. Kendiside arka tarafına geçip oturduğunda onu kendine çekti ve suyun içinde karnına ve sırtına masajlar yaparak ağrıyan bedenini rahatlatmaya çalıştı. Saçlarını yıkadı ardından bedenini lifledi ve onu duruladıktan sonra sürekli yaptığı gibi karnının üzerini öpüp, çocuklarını sevdi. Tek istediği kalan üç ayı sorunsuz geçirip bebeklerini kucağına almaktı...

...

Bölüm sonu 💜

Nasıldı? Bu fic böyle soft devam edecek bilginize. Diğer ficlerim bolca kaoslu ama bu soft olacak. Ne zaman bitecek bu fic hiç bir fikrim yok neyse siz okumaya devam ettikçe devam :)

Bu arada yorum az olunca bölüm geç geliyor bilginize..





Continue Reading

You'll Also Like

2.7K 115 32
TAEKOOK ♡ Jin= güvercin beta Jimin= civciv omega JHope= köpek beta Namjoon= aslan alfa Suga= vaşak alfa JUNGKOOK= SİYAH KURT BASKIN ALFA TAEHYUNG= BE...
13.7K 1.2K 25
Bir malikanede dadı olarak işe başlayan Jungkook, oyuncak bir bebeğe bakıcılık yapmaya başlamıştı. 'Karşımda gerçek bir çocuk değil, porselenden yapı...
1.9K 250 12
Seni iyleştirmeme izin ver "kar tanesi . Mpreg. TAMAMLANDI Mini fic #Dokunamamak 1
12.1M 588K 87
18 yaşında genç bir kızın yolu çıkmaz bir sokakta hiç kesişmemesi gereken bir adamla kesişti. Adam hayata ve mavi renge küskündü. Genç kızla beraber...