Serseri

By prawactyedek

5.4K 319 217

ana hesaptaki hoşuma gitmeyen kitapları taşıyorum. More

1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26

2

266 18 17
By prawactyedek

Duşun sıcaklığını ayarladığımda, arkamda dikilen ikiliye kısa bir bakış attım. Adem abi Kılıç abiye tutuyordu halsiz diye. Kılıç abi de altında gri bir eşofman ile beni bekliyordu. Üstü zaten ben eve geldiğim de de çıplaktı.

"Gel Kılıç abi." Dediğimde banyoda hafifçe kenara kayıp onu çağırdım. Adem abi onu duşakabine doğru yürüttüğünde, küçük yüksekliğe bir adım attı. Banyoda kayar diye korkumdan elinden kavradım benden güç alsın diye.

Gözleri ellerimize kaydığında duraksadı. Yutkunup gözlerimi kaçırdım. Tabi adam garipseyecekti el ele olmamızı.  O çıktığı anda anında elimi çektim.

Açıkçası yanlış anlar diye korkuyordum, adam birde vurduğunu deviren biriydi. Ufaktan korkmuyorum desem yalan olurdu. Gerçekten ibne misin deyip beni dövebilirdi, ki bunu asla istemiyordum.

"Ben çorba yapayım." Diyen Adem abi ile kafamı ona doğru çevirdim. Çekingen duruyordu, ensesini kaşıyıp son kez göz ucuyla Kılıç abiye baktı. Benim de bakışlarım Kılıç abiye döndüğünde 'eyvallah. ' Diye mırıldandı.

Adem abi çıktığında, temiz beyaz tabureye ılık su tutup ardından Kılıç abiyi oturttum. Siyah baksırı üzerinde olduğu hiç gerilmedim. Zaten alt tarafı hasta olan birinin ateşini düşürecektim. Hani kız falan olsa biraz heyecanlanırdım ama dümdüz adamdı işte.

O oturduğunda suyu vücuduna tuttum. İlk irkildiğinde, elimi omzuna koyup suyun soğukluğunu ölçtüm ama ayarladığım gibiydi hâlâ ılık. 

Saçlarını ellerimle karıştırdığımda, gözlerini kapatan Kılıç abi ile gülümsedim. Millete kök söktüren Kılıç abiyi böyle masum görünce sevimli gelmişti gözüme. Saçlarıyla oynarken bir yandan suyu omuzlarından aşağı tutuyordum.

"Saçların yumuşacık Kılıç abi, bebek saçı gibi." Dedim eğlenceli çıkan sesime hakim olamadan. Anında açılan kara gözler ile yutkunup anında çenemi kapalı tutmayı seçtim.

Kızmış mıydı?
Bebek saçı gibi dersen tabi kızar adam Apo!

Kendi kendime kızıp ellerimi saçlarından çektiğimde omzunu ovaladım. Bir iki dakika olmuştu ama hâlâ teni alev gibi sıcacıktı.

Üstelik kulakları da kızarmıştı. Aklıma arkadaşım Selim geldi. O utanınca hep kulakları kızarır kendini belli ederdi. Hatırladığım şeyle gülüp kafamı iki yana salladım, Kılıç abinin utanacak hali yoktu ya.

"Niye gülüyorsun?" Diye soran Kılıç abi ile irkildim. Gözleri direkt yüzüme dikilmişti. Anında suratımdaki gülümsemeyi silip yutkundum.

"Aklıma bir şey geldi de." Diye mırıldandım çekinerek. Ellerimi kurulayıp önce alnına elimi koyduğumda, hafifçe ateşinin düştüğünü hissettim.

Emin olmak için elimi boyun girintisine koyup kontrol ettiğimde Kılıç abi irkilip bileğimi tuttu. Bakışlarım elimden onun yüzüne çevrildiğinde, göz göze geldik. "Ateşini ölçecektim." Dedim açıklama yapmak zorunda hissederek.

"Düştü, yeter geçelim artık." Dediğinde kaşlarımı çattım. Birden gelen cesarete anlam vermeye bile fırsat vermeden direkt elimi kurtarıp boynuna yerleştirdim elimi. Ateşi hâlâ vardı, çocuk gibi inat ediyordu.

"Düşmemiş ki, hâlâ yanıyorsun." Dedim asabileşerek. Gözleri anında yüzüme çevrilirken, meydan okurcasına baktım yüzüne. Ne? Yalan değildi ateşi düşmemişti. Beni buraya sağlıkçılardan üç beş bir şey öğrendim diye çağırmamışlar mıydı?

Kısık sesle bir şeyler mırıldandı. Kaşlarımı çatıp daha da yaklaştım ne dediğini duymak için lakin tamamen sessizleşmişti.

"Tamam Apo, istediğini yap." Dedi pes ederek. Hasta olunca uslu oluyordu ha. Bu halini sevmiştim, kesinlikle daha tatlı geliyordu. Sonuçta herkese kök söktüren bir adamı her zaman böyle itaatkar göremiyordun.

Suyun derecesini bir tık daha düşürdüğümde, ona doğru tuttum. Hiç tepki vermeden yere bakıyordu. Elimi yine omzuna koyduğumda tenime değen suyla irkilip omzunu sıktım refleksle. Ulan bu su buz gibiydi! "Kılıç abi desene buz gibi diye, ben bu kadar düşürmek istemiyordum." Dedim pişmanlıkla suyu ondan çekip mermere tuttum.

"Sıkıntı yok." Diye mırıldandı. "Boksa gittiğim zamanlarda direnç attırmak için soğuk suyla duş alıyordum. Etki eder diyorsan yine soğuk suyu tut." Dediğinde o görmese de kafamı olumsuz anlamda salladım. İnsan bu soğuğa nasıl katlanırdı ulan?

"Ama elini omzuma koyma." Dediğinde suyu kontrol ettiğim elimi avuç içlerine alıp kendi elleri arasında sürtüp ısıtmaya çalıştı. "Ellerin buz gibi olmuş." Dediğinde afalladım. Bakışlarım ısıtmaya çalıştığı elime kaydığında, gözlerimi kırpıştırdım.

Hızlanan kalbime küfredip yavaşça elimi çektim ellerinin arasından. Bir şey demeden suyu ayarlamak için önüne geçtim. Suyu 1 sayısının yanından çevirip 2'ye getirdiğimde eski yerime döndüm.

Kılıç abinin omuzlarını ellerimle okşayıp aşağılara kaydırdım. Suyu da beraberinde bedeninde gezdirdiğimde, kaslarında duraksadım. Biçimli belirgin kaslarını su tutuyorum ayağına okşadığımda dudaklarımı birbirine bastırdım.

Kasları olan erkeklere hayrandım. Ben bir türlü beceremiyordum, sporu ikinci günden bırakıyordum.

"Kaslarını ne zaman yaptın?" Diye sordum hayran çıkan sesime hakim olamadan. Bakışlarımı yüzüne çıkardığımda, göz göze geldik.

"Üç sene oldu." Dedi sessizce. Kaşlarım çatılırken dudaklarımı büzdüm. Kaç senedir bu mahalledeydim Kılıç abinin ne boksa gittiğini biliyordum ne bu denli atletik olduğunu biliyordum.

"Hiç görmemiştim seni boksa giderken." Dedim şaşkınlıkla. Çünkü boks salonu bizim evin tam çaprazındaydı. "Ne zaman gördün ki." Diye mırıldandı sessizce. Kaşlarım havalanırken afalladım.

"Nasıl?" Diye sorduğumda bakışlarını yüzüme çıkardı. Birkaç saniye bir şey demediğinde, gerilip kaslarından elimi çektim anında. Ulan konuşurken kaslarını okşadığımı bile unutmuştum...

Rezillik...

"Yok bir şey." Diye mırıldandı. Ellerimi vücundaki kilit noktalarda gezdirip ateşini kontrol ettiğimde, düşen ateşiyle gülümsedim. "Ateşini düşmüş. " Dedim zafer gülümsemesini yüzümden silmeden.

Lakin bakışlarım aşağılara kaydığında istemsizce gözlerim büyüdü. Şaşkınlık ile harmanlanan heyecan ile nefeslerim hızlanırken bakışlarımı Kılıç abinin sertleşip kalkan penisinden çektim.

Adam kaldırmıştı...

Öksürüp dikelirken, "Ben." Dedim hızla. "Ben Adem abiye sesleneyim sana kıyafet baksın." Dediğimde gözlerini kaçırıp anında kafa salladı.

Hızla duşakabinden çıkmak için bir adım atmıştım ki kaygan zeminde ayağım kaymış, geriye bükülmüştüm. Anında belime giren ağrı ile yüzümü buruştururken, son anda ayağa fırlayıp beni kollarına çeken Kılıç abi sayesinde kafamı vurmaktan son anda kurtuldum.

Bakışlarımı omzumun üstünden ona çevirdiğimde, kuzguni kara gözler ile kesiştik. Yutkunduğumda, bakışları adem elmasıma kaydı. Kolları, koltuk altımdan kavrayıp beni tutmuştu.

Adem abinin sesi ile anında ondan ayrıldım. Adem abi kapıyı çalıp içeri girdiğinde, "gençler giyinik misiniz?" Alaylı sesiyle gözlerimi büyütüp göğüslerimi kapattım refleksle.

Kılıç abinin gözleri tuttuğum göğsüme kaydığında kaşlarını çattı. Adem abi de kollarımı kapattığım göğsüme çevirdi gözlerini. "Noluyor lan?" Dedi gözlerini büyütüp.

Kılıç abi yanındaki şampuanı onun kafasına fırlatırken "Saçma sapan konuşma lan." Dediğinde yaptığım şeyi fark edip anında ellerimi göğsümden indirdim.

"Ben.." Dedim duraksayarak.  "Ben şeyde bekleyeyim." Dediğimde Adem abi sırıttı. Yanında geçerken Alaylı sesini duydum. "Şeyde bekle." Dediğinde gözlerimi büyütüp anında banyodan çıktım.

Noluyordu ulan?

Continue Reading

You'll Also Like

2.3M 142K 60
pabucumun bayboyu Ayşen: Ama senin gibi tiplerden hoşlanmam. Ayşen: Senin gibi tipler dediğim. Ayşen: Kötü çocuk gibi takılan. Ayşen: Zeki ve çalışk...
238K 11.7K 71
4 arkadaşın numara komşuları üzerine iddiaya girmeleriyle başlar her şey... Argo, küfür vs. içerir!!!
880K 61.2K 36
Peyda, bir Gerçek Aile/Kaçırılmış Çocuk klasiğidir. "Şimdi, on yedi yıl sonra annem ve babam karşımda dikiliyorlardı. Onları görüyor, onlarla aynı m...
997K 34K 57
alev:OĞUZ BEN ASIK OLDUM!!! oğuz:YİNE KİME AMK????!! alev:acar'a oğuz: siktir!