~𝔘𝔫𝔢𝔵𝔭𝔢𝔠𝔱𝔢𝔡 𝔩𝔬𝔳�...

By Lalee1100

7.9K 314 53

"Ugye tudod, hogy a legnagyobb szemét történetesen az exed?-kérdeztem vissza tőle. - Ez nem változtat a kijel... More

Prológus
1. Kísért a múlt
2. Titkos üzenet
3. Ez nem lehet
5. Segítség
6. Kellemesből Katasztrófa
7. Komoly döntések
8. Vágjunk Bele
9. Esküvő
10. Szövetség
11. Barátságunk Kezdete
12.Régi Ismerős
13. Veszélyes Érzelmek
14. Nem vagyok féltékeny
15. Ész 🆚 Szív
Bejelentés! Új Könyv

4.Szívesség

487 17 0
By Lalee1100

*Dave*

El sem hiszem, de a tegnap este egész jól sikerült. Audrey egy remek csaj, már az első pillanattól kezdve tudtam, hogy jól kifogunk jönni. Linnél meg az volt a csoda, hogy nem öntött le az első kezébe kerülő itallal és hagyott ott a fenébe. Kedvenc embere ugyan nem lettem, de talán az est végére már belátta, hogy annyira mégsem szörnyű a társaságom. Bevallani ugyan sosem fogja, én mégis tudom. Éppen az új ügyfeleim adatlapjait néztem, amikor facetime hívást jelzett a telefonom, ahol a drága testvéreim hívtak. Már az sem szokott jót jelenteni, ha az egyikük hív. Zárójelben megjegyezném, hogy nem azért mert ennyire utáljuk egymást, hogy csak akkor beszélünk, ha muszáj, hanem azért mert mindhárman sokat dolgozunk, nekik ráadásul már gyerköcők is vannak, így inkább írásban szoktunk beszélni. Na de visszatérve a híváshoz, tudtam hogy valami történt, ha mindketten egyszerre keresnek, így pár perc után felvettem a telefont, amibe először Cara szólt bele.

- Drága bátyókám, mi újság veled? Hogy vagy?

- Cara, tudod hogy imádlak, de ne köntörfalazz mondd mit akarsz.

- Miért csak úgy már fel sem hívhatunk?-kérdezte Bryan

- Dehogynem, csak általában olyankor valami van, ha ti ketten együtt kerestek és sosem jó.

- Hát jó, valóban van valami.-kezdett bele az egyetlen húgom.-De nem fogsz örülni. Hétvégére ugye grill partit szervezünk nálunk, amire te is igent mondtál. Na szóval anyuék is jönnek és anya egy randit szervezett neked ide Kristinnel, az egyik új gazdag lánnyal a szomszédukból.-hadarta el a mondandóját.

- Ha ez vigasztal, jó nő.-közölte értelmes beszédét bátyám. Néha jobb lenne, ha megsem szólalna komolyan.

- Akkor majd máskor elmegyek.

- Ne már, én veled akarok lenni kicsit.

- Majd máskor együtt leszünk. Nem vagyok hajlandó egy lányt a nyakamba venni egész estére anya kedvéért.

- Keress magadnak valakit, akit bemutathatsz anyának a barátnődként.-szólt hozzá a témához a Bryan és végre egy viszonylag jó ötletet mondott.

- Ez nem is olyan rossz ötlet.

- Ja, mondjuk ahhoz találnod kell egy lányt, aki elvisel téged egy egész délutánon át. Nehéz lesz, de én hiszek benned öcskös.-mondta miközben egy almába harapott bele.

- Örülj, hogy nem vagyok ott. Most biztos repült volna feléd valami.-válaszoltam.

- Nincs valami lánybarátod, aki eljátszaná egy estére ezt?-kérdezte Cara.

Én pedig elkezdtem gondolkodni, hogy kit kérhetnék meg. Van egy csomó lány akikkel kavartam, de félő hogy mivel nem hívtam őket többször egy-két alkalomnál rám vágnák a telefont, amint bemutatkozok. Szóval más ötlet kellett és akkor beugrott két ember is. Audrey és Maylin. Mivel Maylin valószínűleg az arcomba röhögne és elküldene a picsába, meg amúgy se vagyok biztos benne, hogy kibirnank egy egész délutánt együtt. Sajnos vagy nem sajnos tényleg sokat változott és túlságosan ugyanolyan személyiséggel rendelkezünk, így vagy megölnénk egymást vagy megölnénk egymást. Nem igazán tudok más változtatott elképzelni hiába telt jól a tegnap este.

- Tulajdonképpen van. Két lány is eszembe jutott, akik jók lehetnek erre a szerepre. Fel is hívom őket.

- Sok szerencsét, drukkolok öcsike, de ha mégse jön össze jót fogok nevetni, mikor anya kerítőnöt játszik.-mondta végszóként kedves testvérem, amire én rányomtam a telefont.

És akkor most jöjjön a neheze rákell vennem az egyik lányt erre a fantasztikus családi eseményre és arra, hogy játsza el a barátnőmet.

*Maylin*

Éppen a pult mögött ügykődtem, amikor Dave jelent meg előttem.

- Hát te mit keresel itt?-kérdeztem tőle rögtön mikor odaért elém és kihúzta a széket.

- Így szoktad fogadni a vendégeket?

- Azokat igen, akik csak az időmet rabolják.-közöltem vele és megsem várva válaszát indultam volna a következő vendéghez, de újból megszólalt.

- Igazából Audrey telószáma kéne.

- Minek az neked?

- Talán annyira bejött, hogy randira hívnám. Féltékeny vagy?-kérdezi felhúzott szemöldökkel.

- Inkább csak sajnálnám.

- Pedig a randijaim mindig sikeresek. Egyszer talán te is megtudhatod.-kacsintott rám, mire én megforgattam a szemem. Úgy látszik ez már nálam örök dolog lesz, ha vele beszélgetek.

Ezután pedig, mint aki megérezte kitoppant az irodából Audrey. Felém nézett és amikor meglátta az előttem ülő fiút, kérdő tekintettel fordult vissza hozzám, én pedig csak vállat vontam.

- Audrey, épp veled akarok beszélni. Van szabad 10 perced?-szólította meg a fiú.

- Persze, beszélhetünk. Itt vagy négyszemközt?

- Jobban örülnék, ha kettesbe.

- Okés, akkor menjünk az irodába. Megleszel May?-érdeklődik barátnőm, mire én csak bólintok egyet, ők pedig bevonulnak az irodába és amint nem látom őket Nicknek üzenek. Nem kéne érdekeljen, de kiváncsi vagyok tényleg randira akarja-e hívni ez a szemét a barátnőmet. És igen úgy látszik megint Utáljuk Davet hangulatba kerültem. Nem tudom, hogy valaha fog-e ez változni. Akkor még nem tudtam, hogy fél óra múlva mire kér meg legjobb barátnőm.

Kb. 25 perc telt el mire Audrey és Dave kijött az irodából és felém igyekeztek, már ekkor tudnom kellett volna, hogy menekülni kell.

- Na lesz randi?-kérdeztem rá a dolgokra.

- Hátha belemész a tervembe akkor igen.-mondta barátnőm, mire értetlen fejjel néztem rá, ugyanis tényleg halvány fingom se volt ez mit akar jelenteni.

- Figyelj May, már nagyon régóta barátok vagyunk és ismersz.-kezdett bele a monólógjába.

- Ajajj, most kéne mondanom, hogy mennem kell és itt hagyni titeket.

- Dave, bajban van és segíteni kéne neki. Amit én szívesen megtennék, de tudod hogy hétvégén hazautazok, mivel anyunak születésnapja lesz.

- Hát akkor sok sikert, hogy találjon valakit, aki segít..-veregettem meg Audrey vállát és megindultam, de a lány megfogta a karomat, így megakadályozva azt, hogy otthagyjam őket, így nagyot sóhajtottam, majd folytattam.- Mit akarsz?-néztem ezúttal a fiú felé jelezve neki, hogy nem tetszik a kialakult szituáció, de meghallgatom.

- Anyám rávan állva arra, hogy találjon nekem egy lányt, akivel leélhetem az életemet, de én nem akarok elköteleződni.-mondta, majd bólintóttam egyet, annak jeléül, hogy folytassa.- De ezt nem érti meg és hétvégén lesz egy családi grillezés, de odaszervezett titokban egy randit, ezért találni akarok egy lányt, aki eljátsza azt, hogy együtt vagyunk. Audreyra gondoltam mivel őt úgysem ismerik, de ő ugye nem ér rá.

- Ugye nem azt akarod mondani, hogy legyek én az állbarátnőd?

- De pontosan ezt.

- Hát ezért kár volt egymás idejét pocsékolni, mert a válaszom nem. Ti tényleg hülyének néztek? Nem gondolhatjátok komolyan, hogy ebbe belemegyek.

- Most miért May? Úgysincs senkid. Miért fáj segíteni neki? Nézz rá milyen szerencsétlen.-szólt közbe Aud.

- Kösz, Audrey. Ez kedves.-mondta Dave, mire barátnőm csak egy puszit küldött. Úgy látszik, ők jóban lesznek.

- Segítenék, ha nem róla lenne szó.-mutattam az említett személy felé.

- Felejtsd már el azt, ami középiskolában történt. -vágta hozzám Dave.- Szerelmes voltál belém, elutasítottam ennyi. Ez 7 éve volt. Nőjj már fel végre és lépj tovább.

- Nem elutasítottál, hanem megaláztál.

- Ha ez vigasztal, mostmár tekintek rád nőként.-folytatta ez az idióta a fecsegést.- De akkor nem voltál az estem, bocs hogy kimertem mondani a véleményem.

- Baszódj meg.-mondtam, majd ismét megindultam, most viszont már senki nem állított meg, de azt még hallottam ahogy David utánam kiállt, hogy;

- Akkor is ugyanezt mondtam és ugyanígy faképnél hagytál. Talán mégsem változtál semmit.

Szóval csak emlékszik rá ez a szemétláda. Sok sikert kívánok annak a lánynak, aki akár egy délután erejéig is kibírja őt.

Hatalmas kihagyás után meghoztam az új részt.
Mostmár kezd kialakulni mindenkiről egy kép.

Szerintetek Audrey jól tette, hogy megkérte Lint hogy segítsen?🥰

Dave egy ritka seggfej volt ez tény, de azért Maylin se volt valami kedves. 🤨

Vajon végül mi lesz David sorsa? Új áll baratnőt talál?🤔

Nekem személy szerint Bryan az egyik kedvencem.🥰

Tartsatok velem és hamarosam kiderül..🤭

Tiktokon és mostmár instagrammon is jelen vagyok, kövessetek be, mert általában ott szoktam először közölni az új részt.🙈

Tiktok név: lalee1100_wattpad

Instagramm név: Lalee1100.wattpad

Ha tetszett a rész és úgy gondolod megérdemli, dobj rá egy voteot és ha még egy kommentet is hagysz feldobod a napomat.❤️🥰

Hamarosan újra jelentkezem. Puszi, pacsi mindenkinek 🥰

Continue Reading

You'll Also Like

405K 17.3K 27
"Új tanév, új kezdet" - mondja ezt az összes olyan amerikai, ikonikussá vált tinifilm, ahol a társadalmi ranglétra alján álló, minden gúny célpontjáv...
12K 442 11
Ez a történet Oliviát fogja követni aki egy középiskolás lány. Legjobb barátnőjével Lunával nagyon régóta jóba vannak. Lunának van egy bátyja is Na...
32.5K 1.3K 26
Ez a történet Kittiről és az ő nyári vakációjáról szól, amihez neki egyáltalán nem volt semmi kedve. Ám létezhet, hogy valami vagy inkább valaki mégi...
889K 31.1K 32
Emily megismerkedik mostohabátyjával, aki eleinte kissé tartózkodó, aztán végül egészen jól összekovácsolódnak. Talán túlságosan jól...