BULUT

By neoluyorkardesim

1.2M 57.7K 10.2K

17 yılını yetimhane köşelerinde geçiren Bulut,ailesi olduğunu öğrenirse ne olur ? Bulut,yıllar sonra gelen ai... More

TANITIM
1
2
3
4
5
6
7
8
9 + Instagram bölümü
10
11
12
13
14
15
16
17
Instagram Bölümü
18
19 ve 20(x2)
21
22
Instagram Bölümü
23
24
25
Duyuru
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
Instagram Bölümü
Final|Part 1
|Part 2
Başka Bir Evrende
B ve T
Teşekkürler

26 ve 27(x2)

16.5K 1K 69
By neoluyorkardesim



☁️



Kalemi elimin arasında çevirirken"Nasıl hepsi doğru olabilir?"dedim.

Sınıftaki beyin hücrelerini kaybetmiş insanlar,yüksek sesle ders tekrarı yapıyorlardı.

Etrafa tiksinç bakışlar attığımda kapıdan içeri giren Toprağı gördüm.Kalemi dişimin arasına sıkıştırdım.

Yanıma geldiğinde"Sınavlarınız bitti mi?"diye sordu.Kaşlarımı kaldırdım."Son bir sınav kaldı"

Gözleri yanımda uyuyan Utku'ya döndü.Ardından tekrar bana döndü.Zil çaldı.Bana yaklaşıp yanağımı öpüceği sırada uzaklaştım.Anlamamış gibi bana baktı."Sınıfa geç kalma"Geri çekildi ve sınıftan çıktı.

Dişimdeki kalemi alarak Utku'ya batırdım."Ah!"Uykulu gözlerle bana baktı."Neden'insanca'uyandırmıyorsun?"Omuzlarımı silktim."Uyanmazdın"Saçlarını karıştırdı.

Konuşan insanlara huysuzca baktı."Ders ne?"Alayla güldüm."Sınav"Kafasının karışıklığın yüzüne yansımış gibi bana döndü."Sınav adında bir dersimiz mi var?"diye sordu.Güldüm."Yüzünü yıkasana,belki kafan yerine gelir."Umursamadı ve geriye yaslandı.

İçeri hoca girdiğinde elindeki kağıtları dağıttı.

Saate baktığımda beş dakika kaldığını gördüm.Utkunun arkasından geçtiğimde,hocanın yanına giderek masaya sınav kağıdını bıraktım.Çantamı aldığımda sınıftan çıktım.Duvara yaslandığımda Utku'yu bekledim.

Zil çaldı.Sınıflardan çıkarken,buraya gelen Egeyi gördüm."Abla,çocuklarla basketbol oynayacağız.Eve biraz geç gelebilirim"dedi.Kafamı salladım.Bana sarıldı ve sonra,onu bekleyen arkadaşlarının yanına gitti.

Utku yanıma geldiğinde,koluma sarıldı.Okuldan çıktığımızda bekleyen arabaya bindik.Utkunun omzuna kafamı yerleştirdiğimde,o da kafasını üzerine koydu.

Araba durduğunda"Teşekkür ederim abi"dedim ve indim.

Utku gözünü ovuşturduğunda"Uykum var"diye mızmızlandı.Çantamdan anahtarı bulduğumda"Uyusana"dedim.Yorgunlukla kafasını salladığında eve gitti.

Anahtarı çevirdiğimde kapı açıldı.Ayakkabılarımı çıkardım.Ala anne yanıma geldiğinde"Kızım,aç mısın?"diye sordu.Kafamı olumsuzca salladım.

Süveterimi kafamdan çıkardığımda,odama doğru çıktım.Arkamdan ise anneme seslendim."Ege,arkadaşlarıyla basketbol oynayacakmış.Bekleme onu. "

Odama geldiğimde pantolonumu ve gömleğimi çıkardım.Sandalyenin üstüne attım.

Yeşil hırkanın altına mavi bir pantolon giydim.


Masama geçtiğimde,konu tekrarı yaptım.Ardından dizdiğim denemelerin sorularını çözdüm.Takılı kaldığım sorunun cevabını sildiğimde,odayı mesaj sesi doldurdu.Arkama yaslandım ve telefona baktım.

Egem de Egem:

"Bulut abla,Efe adında bir çocuk Egeyi sıkıştırıyor.Alt sokaktaki parktayız"

Ege'den

Topu bacaklarımın arasından geçirdiğimde,zıpladım.Sol dizimi karnıma çektiğimde sol kolumu havaya kaldırdım ve basket!

Alkış sesi duymamla arkamı döndüm.Efe,suratsızca iki elini birbirine vuruyordu.

"Hayırdır?"Adımlarını bana yöneltti."Dün neredeydiniz?"dedi,düz sesiyle.Derin bir nefes aldım."Sanane"

Kaşlarını çatısını izledim."Farkında değil misin?"diye sordu."Artık seni benden daha çok seviyor"

Yumruk olan elini kaldırdığında yanağıma vurdu.Yere düştüğümde yumruklarını yüzüme geçirdi.Karnına tekme attığımda eğildi.Elimle yana ittim.Üstüne çıktığımda yumruklarımı yüzüyle buluşturdum.

Barçın abi,formamdan çektiğinde"Ayrılsanıza oğlum"diye bağırdı.

Kısa bir anlığa arkamı döndüğümde alta yuvarlandım.Efe burnuma sert bir yumruk attığında,acıyla inledim."Ah!"Sanırım burnum kırılmıştı.

Üstümden alındığında geriye çekildim.Parmaklarımı burnuma bastırdığımda kana bulandı.Toprak ve Mert abi,Efe'yi tutuyorlardı.

"Ege"adımı duyduğumda sesin geldiği yöne baktım.Bulut abla,ayakkabılarımın ucunda dizlerinde çöktüğünde eliyle çenemi kavradı."Burnun kanıyor"dedi endişeyle.Diğer eliyle cebinden beyaz bir mendil çıkardı.Burnuma tuttuğunda elimi çektim.

Gözlerim arkasına kaydı.Efe,aralarında durmuş ve anlamıyormuşcasına Bulut ablama bakıyordu.

Kolumdan tuttuğunda ayağa kaldırdı bedenimi.Barçın abiye döndüğünde "Egeyi eve götürebilir misin?"diye sordu.Barçın abi yanıma geldi.Kolunu omzuma attığında ağırlığımı ona verdim.

Efe yutkunarak arkasını döndü ve koşarak uzaklaştı.

...

  27

                                         
Toprak'dan

Bulut ellerini saçlarının arasından geçirdiğinde Ege'nin arkasından baktı.Elleri yanına düştüğünde gözlerini bana çevirdi.Yürüyüp yanımdan geçtiğinde"Peşimden gel"dedi.

Soğumuş ellerimle hırkamı çekiştirdim.Kaldırım taşlarının çizgisine basmadan yürüdüm.

Bulut arkasını döndüğünde bir adım geriye çıktım.Etrafıma baktığımda yetimhanenin önünde olduğumuzu anladım.

"Bana neden yalan söyledin?"

Bulut'a dönerek kaşlarımı çattım."Anlamadım?"Kısa bir anlığına arkama baktı.Gözlerini gözlerime çevirdi."Neden Efsa'nın yanında olmana rağmen olmadığını söyledin?"diye sordu.

Anlatmaya çalıştım."Bana mesaj attı."dedim,ss aldığım fotoğrafı gösterdiğimde.Yüzümdeki kanların sevgiline bulaşmasını istemiyorsan,alt sokaklarındaki parka gel."Kısacası beni tehtid etti,seninle"

Dilini dudaklarında gezdirdi.Elindeki açık telefonu yüzüme tuttuğunda"Seni tehdit ettiği için mi öptü?"dedi.Uzaktan çekilmiş bir fotoğraftı.Efsa,beni yanağımdan öpüyordu.

Afalladım.

"Siyah saçlı bir çocukla uyuduğun fotoğrafı gösterdi.O an öpmüş olmalı"Şaşkınlıkla kaşlarını kaldırdı.

Utku'nun alayla "Ne çok fotoğraf"demesini duydum.

Gözlerini kaçırdığında"Bana inanmadın"dedi."Ne?"Gözleri gözlerimle buluştu.Daha parlaktı.Gözleri mi dolmuştu?

"Göktuğ sana Kayrayla olan fotoğrafı attığında da inanmamıştın."dedi.Bir adım geriye attı."Ben sana neden inanayım?"Durdum.

"Ayrılalım"dedi,gözlerini kaçırırken.Acıyla yutkundum.Sesim titredi."Bulut,lütfen.Özür dilerim"Kafasını olumsuzca salladı."Üzgünüm"dedi,arkasını dönüp gitmeden önce.

Mert,sırtıma dokunduğunda"Arkasından git,yalnız kalmasın"dedim.

Boyası sökülmüş duvarın köşesine kendimi bıraktım.Bacaklarımı göğsüme çektiğimde,kollarımla sardım.Kafamı dizlerime gömdüğümde gözlerimi kapattım.

Uykulu gözlerle anneme baktım."Nereye gidiyorsun anne?"Kapının yanına elindeki büyük çantayı bırakmıştı.Arkasını döndüğünde bana yaklaştı.Dizlerinin üstüne çöktüğünde boyumla eşitlendi.

Yüzüme baktı ve yüzünü buruşturdu."Sana küstüm"dedi.Gözlerimi kocaman açtım."Yoksa yaramazlık mı yaptım?Özür dilerim anne"Gülerek"Aptal Toprak parçası"dedi.

Elini boynuma bastırdı.Kulağıma yaklaştığında oyun oynarmış gibi fısıldadı.

"Annen seni terk ediyor,toprakcık."

Kapıdan çıkmadan önce son kez anneme baktım."Geri dönecek misin?"Omuzlarını silkti."Belki"

...

Babamın elini sıktığımda korkuyla arkasına saklandım.Babam,arkasını döndüğünde beni kucagına aldı."Baba,burası neresi?"dedim,elimle kocaman evi gösterdiğimde."Ait olduğun yer"

Gözlerime baktığında"Toprak,birinin seni gerçekten sevebileceğine inanıyor musun?"diye sordu.Dudağımı büzdüm.

Sevilmeyi hak etmeyecek kadar kötü bir çocuk muydum?

"Eğer birini seversen,anneni hatırla."

Beni kucağından indirdi.Alnımı öptüğünde "Özür dilerim oğlum"dedi,gitmeden önce.

...

Yetimhanenin önünde ikinci kez bırakılmıştım.

Omuzlarım sarsılarak ağladım.


Aslında 27'nin son sahnesinde kalmıştım.Belki anlatmak istediğim şey biraz eksik kalmış olabilir.

Sadece Toprağın yalan söylemesi ya da Buluta inanmaması,annesi gibi terk edileceğinden korkması ve...hala sevileceğine inanmaması.

Son olarak,Bulut ve Toprağı da ayırdığıma göre mutlulukla uyuyabilirim.d

Diğer bölüme kadar bayyss.



Continue Reading

You'll Also Like

2.1M 118K 46
Acıları henüz çok yeniydi. Asla eskimezdi ki zaten. Hep yenileri açılırdı yerine. Bir anda her şeyin boşa olduğunu öğrenmişti ama o. Acılar, ağrılar...
34.1K 1.4K 30
Melin; Kaç kez diyeceğim seninle davete gelmeyeceğim diye, hediye yollayıp durma! Ekin Soner; Kabul edene kadar yollayacağım. Melin; Desene o zaman p...
36.9K 1.7K 14
Bir sabah uyandığınızda evcil kedinizin insana dönüştüğünü görseydiniz, ne yapardınız..?? Muhtemelen böyle bir şeyin gerçek olduğuna inanmazdınız, de...
849K 42.4K 39
[TAMAMLANDI] Ailesi ile arası iyi olmayan, kendi parasını kazanan dövmeci bir kız... Nare ATAY --------- Ailesinin göz bebeği olan, her konuda şıma...