Крізь моє вікно

By alisecooper

11.2K 188 5

Ракель - молода приваблива дівчина, яка відрізняється скромним характером. Але так сприймають її люди, які н... More

Частина 1(Пароль від Wi-Fi)
Частина 2(Нестерпний сусід)
Частина 3(Тренування з футболу)
Частина 4(Цвинтар)
Частина 5(Кращий друг)
Частина 6(Порада)
Частина 7(Клуб)
Частина 8(Зал свічок)
Частина 9(План)
Частина 10(Скандал)
Частина 11(Сексуальний Грецький Бог)
Частина 12(Розмова)
Частина 13(Пригода)
Частина 14(Джентельмен)
Частина 15(Подарунок)
Частина 16(Поцілунок)
Частина17(Повідомлення)
Частина 18(Вечірка)
Частина 19(Дівчина)
Частина 20(Гра)
Частина 21(Гра 2.0)
Частина 22(Сповідь)
Частина 23(Св'яткування)
Частина 24(Історія)
Частина 25(Друге пробудження)
Частина 26 (Історія)
Частина 27 (Друге пробудження)
Частина 29 (Питання)
Частина 30 (Розчарування)
Частина 31 (Покарання)
Частина 32 (Непостійний)
Частина 33 (Тестостерон)
Частина 34 (Переше побачення)
Частина 35 ( Перше побачення II)
Частина 36 (Друг)
Частина 37 (П'яна)
Частина 38 (Екзамен)
Частина 39 (Чоловік)
Частина 40 (Почуття)
Частина 41 (Нове пробудження)
Частина 42 (Справжнє побачення)
Частина 43 (Хлопець)
Частина 44 (Вечірка в честь Хеловіну)
Частина 45 (Без контролю)
Частина 46 (The walk of shame)
Частина 47 (Використані)
Частина 48 (Пробачення)
Частина 49 (Сімейство Ідальго)
Частина 50 (Подарунки)
Частина 51 (Підтримка)
Частина 52 (Робота)
Частина 53 (День народження)
Частина 54 (День народження II)
Частина 55 (Наглядач)
Частина 56 (Танець)
Частина 57 (Дідусь)
Частина 58 (Випускний бал)
Частина 59 (Остання Вечірка)
Частина 60 (Поїздка)
Частина 61 (Біля вогнища)

Частина 28 (Зміна)

170 3 0
By alisecooper

Я розгублена.

З тієї секунди, як його губи знаходять мої, і потік емоцій електризує все моє тіло, я розумію, що я не маю рішення, нема порятунку, і я не знаю, чи хочу я, щоб були. Назад дороги немає.

Я шалено закохана в Ареса Ідальго.

Те, що починалося як нездорова одержимість, перетворилося на такі сильні почуття, що я не в змозі впоратися з ними. Він мене дестабілізує, змушує втрачати контроль, він пробуджує в мені почуття, яких я ніколи не відчувала. І від цього я почуваюся такою незахищеною, те, що я до нього відчуваю, робить мене вразливою, легкоранимою... і це мене так лякає.

Його губи м'яко рухаються на моїх. Цей ритм дозволяє мені відчути кожен дотик наших вологих і спраглих губ. Обвиваю руками його шию, наближаючи до себе. Його оголені груди стикаються з моїми і, незважаючи на те, що на мені його сорочка, я відчуваю тепло, що походить від його тіла. Він посилює поцілунок, прискорюючи рух губ, залишаючи мене без подиху. Господи, він так розкішно цілується.

Від наших рухів його рушник сповзає з талії, але це мене зовсім не бентежить. Я можу відчути, наскільки він твердий своїми голими стегнами, адже він підняв мою спідницю так, що я майже зовсім неприкрита. Арес проводить пальцями по зовнішніх боках моїх стегон, ніжно гладячи, а потім пристрасно охоплює мою талію.

Він зупиняється на секунду, погляд сконцентрований на моїх очах.

-Я так тебе хочу, ракель...

І я тебе хочу.

Я цього не говорю, просто посміхаюся і гладжу його обличчя.

Він знову цілує мене, і цього разу ритм дикий, грубий, нестримний.Ці пристрасні поцілунки, які я так добре пам'ятаю, і які зводять мене з розуму. Мої руки піднімаються до його волосся, з силою хапаюся за нього, поки моє тіло починає горіти. Він знову відривається від мого рота і починає цілувати та кусати мою шию. Однозначно це моє слабке місце. Я вигинаюсь до нього, голосно зітхаючи. Його рука ковзає під сорочкою, спритні пальці рухаються до грудей, стискають і гладять їх, доводячи мене до божевілля. Я починаю стогнати, коли його рука починає гуляти під спідницею. На мені немає спідньої білизни, тому контакту нічого не заважає.

Арес припиняє атакувати мою шию, піднімає погляд на моє обличчя, коли проникає в мене своїми пальцями.

-О Боже! - Я закриваю очі.

Я хочу його всередині, більше не можу чекати.

Арес  хапає мене за ступні і тягне до себе, поки мої ноги не звисають із ліжка, але я все ще лежу. Відкриваючись для нього, я уважно стежу за яскравою пожадливістю в його прекрасних очах. Він треться своїм членом про мою вологу промежину, і я тихо стогну, в очікуванні відчуття, яке ніяк не настає.

Дивлюся на нього очима, що молять.

-Аресе, будь ласка.

Він пустотливо посміхається.

-Будь ласка, що?

Я нічого не говорю, він нахиляється до мене, щоб пристрасно поцілувати. Його твердий член треться, дражнить, але не наповнює так, як я цього хочу.

Я припиняю поцілунок.

-Будь ласка, Аресе.

-Хочеш, щоб я увійшов в тебе? – розпусно шепоче мені у вухо. Я безперестанку киваю головою, але він нічого не робить.

Сповнена рішучості, я хапаю його за плечі і штовхаю на ліжко, він падає на спину. Риюсь у кишенях його штанів біля ліжка в пошуках презервативу.Із спокусливою посмішкою надягаю його і підіймаюсь зверху. Він здивовано дивиться на мене, але я знаю, що йому подобається ця нова поза. Через голову знімаю сорочку, і його руки моментально опиняються на моїх грудях. Його твердий член чудово гарячий. Я хочу його. Мені потрібно відчути його всередині.

Підводжусь і направляю його до входу, потім сідаю, і відчуваю, як він повністю мене заповнює.

-Ах, чорт, Ракель. – Він гарчить, і це найсексуальніший звук у світі. Відчуття такі прекрасні, що я кілька секунд взагалі не рухаюся.

-Сидячи згори, ти виглядаєш так сексуально. - Він масажує мої груди, і я починаю рухатися; я не експерт у цьому, але, принаймні, я намагаюся і від власних рухів починаю стогнати сильніше. Арес облизує свої губи, стискаючи мої стегна, змушуючи рухатися швидше, проникаючи глибше. Я тримаюся за його груди, заплющуючи очі. Вгору, вниз, усередину, назовні. Ритм, тертя гарячої та вологої плоті, зводять мене з розуму.

Відчуваю наближення оргазму. Знаю, що він буде приголомшливим, тому намагаюся відтягнути момент, щоб насолодитися ним ще більше. Зверху я почуваюся всемогутньою, господаркою кожного стогіну, що зривається з його губ. Арес тримає мої стегна і рухається зі мною, глибоко проникаючи, що приводить мене до краю оргазму.

-Ох! Арес, так. Так! Так!

Він піднімається, його груди торкається моїх, рот притискається до мого. Не зупиняючи свої різкі божественні рухи, він хапає мене за волосся, змушуючи дивитися в очі, коли він рухається в мені. Блиск і пристрасть у його очах робить все ще інтенсивнішим, ніби він хоче показати свої почуття до мене прямо в цей момент, цим поглядом, цим злиттям наших тіл.

Я хапаюся за його спину, дряпаючи її нігтями. Оргазм змушує мене кричати його ім'я, казати, що я належу йому знову і знову. Хвилі насолоди покривають моє тіло, здригаючи кожен нерв, кожен м'яз. Арес гарчить, і я відчуваю, як він кінчає.

Кладу голову йому на плече, наше прискорене дихання луною відбивається по всій кімнаті. Я не наважуюсь подивитися на нього, не хочу бачити його вираз, не хочу бачити в його обличчі бажання відкинути мене вбік, бо він уже одержав усе, що хотів.

Він м'яко відштовхує мене за плечі, змушуючи глянути на нього. Згладжую і дивлюся. Мене дивує його усмішка і ніжність, що виходить із очей. Рукою він прибирає локон мого волосся за вухо.

-Ти гарна.

Він каже це вдруге, але ці слова знову застають мене зненацька, змушуючи серце битися частіше. Він відкриває рота, щоб сказати щось, але знову закриває в нерішучості.

-Що ти хочеш сказати, грецький бог?

Вперше я відчуваю його поряд, знаю, що звучить дивно, але в інші рази, коли ми були разом, закінчували займатися цим, він здавався так далеко, поза межами досяжності. Розділяти з кимось своє тіло не достатньо, щоб сказати, що ви близькі, це я зрозуміла з ним.Піднімаю руку і гладжу його щоку, його шкіра така м'яка ...; він заплющує очі, виглядаючи неймовірно красивим.

-Я люблю тебе...

Ці слова застрягають у моєму горлі, змушуючи відпустити руку. Він розплющує очі, в його очах читається питання. Чому ти не торкаєшся?

Тому що від дотику до тебе мені хочеться сказати те, що тебе злякає.

І я не хочу псувати момент.

Усміхаюся і поспішаю до вбиральні. Приймаю душ, живіт протестуюче бурчить. Ранковий секс зробив мене втомленою та голодною. Арес стукає у двері.

-Я приніс тобі шорти та футболку. Вони Марко, але це краще, ніж виходити в одязі, забрудненим блюванням.

Збентежена, прочиняю двері і хапаю одяг у нього з рук. Одяг мені великий, але я не скаржусь. Коли я кидаю погляд у дзеркало, з губ виривається писк. Темно-фіолетова пляма прикрашає мою шию.

Засос!

Розлючена, я ударом відчиняю двері. Арес сидить на ліжку з рушником навколо оголених стегон. Стискаючи губи, я нагороджую його поглядом убивці. Він скидає брову, і я вказую на шию.

-Серйозно? Засос?

Арес усміхається і збирається щось сказати, але хтось стукає у двері. По той бік чути голос Марко.

-Ви прокинулись?

-Так, – відповідає Арес.

-Спускайтеся снідати, ми замовили їжу.

Мої очі падають на Ареса. Не хочу нав'язуватись чи турбувати його, тому не знаю, що мені робити. Арес підводиться і підходить до мене.

-Так, за п'ять хвилин спустимося. - Зупиняється переді мною і лагідно цілує, прямуючи у ванну.

Я сплю? Арес після сексу ніжний.Може він під чимось? Мабуть, він ударився головою?

Після того, як я скористалася телефоном Ареса, щоб зателефонувати Дані, сказати, що я в порядку, а потім Йоші, щоб переконатися, що він у безпеці, ми спускаємося, і я не можу впоратися з нервами. Я знаю друзів Ареса, але не надто близько з ними знайома. Єдиний раз, який ми провели разом, не можна назвати ідеальним. Я чудово пам'ятаю, як танцювала для Марко, ревнощі Ареса, сміх Луїса та Грегорі.

У мене на голові високий хвіст, і не надто комфортно почуваюся в одязі Марко, тому злегка сумніваюся. Арес, здається, це помічає і бере мене за руку, кидаючи на мене погляд поверх свого плеча, який переконує, що все буде гаразд.

Вже внизу сходи, перший, кого я бачу, це Луїса, що сидить на дивані і масажує свої віски. Грегорі сидить на високому стільці, прикриваючи очі передпліччям. Брюнетка, яку я бачила ввечері, сидить поруч із ним, погладжуючи його руку. Марко стоїть біля каміна, склавши руки на грудях. Його погляд падає на мене, і на обличчі з'являється крива посмішка. На журнальному столику серед кімнати розкладено пластикові контейнери з їжею, від якої ще йде пара... Щойно доставили.

В-и майже залишилися без їжі, – коментує Луїс, жадібно поглинаючи їжу.

Грегорі піднімає погляд.

-Доброго ранку, соні.

Я вітаю їх рукою.

-Привіт.

Я здивована тим, наскільки у вітальні чисто та прибрано. Я пам'ятаю це нічне свавілля. Як її так швидко упорядкували?

Закінчивши з їжею, ми з Аресом виходимо, прощаючись із його друзями, чому я відчуваю більше полегшення, ніж хочу визнати. Мені ще не дуже комфортно з ними і, чесно зізнатися, з Аресом теж. Незважаючи на те, що ми розділили з ним інтимні моменти, між нами все ще є незручне мовчання. Арес веде мене до своєї машини, щоби відвезти додому. Він підіймається до неї, я роблю те саме і, моментально в мій ніс вривається запахи його тіла і якогось автомобільного освіжувача. Це чудовий автомобіль, але він не зрівняється з водієм.

Арес одягає свої сонячні окуляри і стає схожим на модель, готову до фотосесії. На ньому біла сорочка, мабуть, запозичена у Марка, – і джинси. Зап'ястя правої руки прикрашають красивий чорний годинник. Він заводить машину і повертається до мене, і я відвертаюсь в інший бік. Він застукав мене, що я вилупилася на нього, як дурочка.

Арес тихо включає музику, а я просто дивлюся на будинки, повз які ми проїжджаємо.-

Розкажи мені історію...

Я примружуюсь при згадці про те, як я, притулившись до Ареса, благала розповісти історію. Це було вночі? Я повертаюся до нього, і дивлюся, як він кермує. Як він може виглядати так сексуально, роблячи щось таке звичайне? Те, як скорочуються м'язи на руці, коли він перемикає швидкості, і впевненість, з якою він крутить кермо, роблять його чарівним. Це закликає мене піднятися зверху і почати його цілувати.

Арес на кілька хвилин зупиняє на заправці, а залишаюся чекати на машині. Його телефон прикріплений поряд із кермом і екран добре видно.Повідомлення про нове повідомлення привертає мою увагу і кидаю погляд на телефон: це повідомлення від Самі. Змісту я не бачу, тільки її ім'я, яке з'являється знову і знову, коли надходить ще три повідомлення. Шлунок трохи стискається, але я це приховую, коли Арес сідає в машину і починає рух. Він обдаровує мене усмішкою, і я на кілька секунд забуваю про Самі.

-Арес..

-Хм?

-Я...- Я тебе люблю, люблю, хочу бути з тобою – Ем... нічого.

Весь шлях, що залишився, я як дурочка за ним спостерігаю.

Моя одержимість...

Мій чудовий грецький бог.

Continue Reading

You'll Also Like

146K 7.2K 61
РЕДАГУЮ! (але ви можете читати, всі частини є) 18+ Чи помилялися ви у своєму житті? Опускалися руки ? Плакали від безвихіддя? Помилки цих героїв, змі...
5.3K 164 15
Не знаю вкотре я пишу фанфік,але мені щоразу щось не подобається і я його закидаю в чернетки,і гадки не маю про що писати,але хочу щоб на одну історі...
11.2K 188 61
Ракель - молода приваблива дівчина, яка відрізняється скромним характером. Але так сприймають її люди, які не знають. Які пристрасті вирують усеред...
5.4K 240 30
Дамір - він найпопулярніший хлопець у коледжі, капітан баскетбольної команди, одним словом ''Університетський божок''. У свої двадцять років, збудува...