Iubire neașteptată

OxxyWinchester द्वारा

181K 7.1K 377

Ea este o fata obișnuita, care într-o seara primește un apel de la un băiat cu un numar necunoscut. De la înc... अधिक

1.Primul apel
2.Al doilea apel:Ce vrea acesta de la mine?
3.Mesajul #1
4.Apelul de la ora 00:00
5.Petrecerea și apariția lui Tim
6.Ziua dupa petrcere și răpirea
7.Apelul #4
8.Spitalul și adevărul despre Tim
9.Ce se întîmplă în jurul meu?
10.Mesajul #5
11.Întîlnirea cu Dean
12.Verișorul lui Amy și gelozia lui Dean
13.Louis
14."Distracție"
15.O altă răpire: Partea 1
16.O altă răpire:Partea 2
17.O veste bună între atîtea întîmplări
18.Surpriza
19.Ziua înainte de plecarea în excursie
20.Durerea din suflet: Partea 1
21.Durerea din suflet:Partea a 2
22.Testul ADN
23.Cine sunt cei adevărați?
24.Eu?...Păpușa ta?
Anunț!
25."Help me"
26.Evadarea
27.Reîntoarcerea...
2.Ben
3. Puteri noi
4.O noua perioada
5.Confruntarea cu trecutul
6.Festivalul
7.Jo și Dean?
8. Gata, pa-pa, dragule
9. S-a îndrăgostit din nou..
10. Decizii Importante
11. Surpriza
Epilog

√ Volumul 2- 1. Adevărul

3.6K 123 7
OxxyWinchester द्वारा


Am sărbătorit și la un moment am observat că băieții lipsesc. M-am ridicat sus și am mers spre birou unde ei discutau înflăcărat, iar eu am auzit: "A apărut el în oraș, astăzi i-am simțit mirosul, m-a apelat astăzi , iar ele au început să dea semne că ce e înăuntrul lor își trezește simțurile, Crissy le manifestă din ce în ce mai des, recuperarea grabnică, pofta de mîncare și uneori îmi ghicește gîndurile. Și exact apare el în momentul cînd fetele sunt pe cale de transformare în..." . S-au oprit din a vorbi fiindcă am făcut eu ceva sunete.

-Ce faceți aici, le lipsiți tuturor?

-Acum coborîm.

Ies din birou și îmi aduc aminte de cuvintele spuse de ei " se transformă în..." acest gînd nu îmi dă pace și vreau să aflu cît mai mult. Cît mai mult despre ce e vorba și în ce ne transformăm. Presupun ca merge vorba despre mine și Amy fiindcă suntem gemene, înseamnă că suntem la fel. Cobor scările încă încercînd să înțeleg ceva, dar imposibil.

- Unde sunt?

- Sunt în birou și au spus că vin imediat jos. După ce termin de spus aceasta băieții coboară jos și ne privesc pe noi, după care își întorc privirea spre părinții noștri.

- A-ți vrea să ne permiteți ca de ziua fetelor să ne ducem undeva într-o cabana din pădure? Se adresă Jack părinților. Și eu uitasem că luna viitoare e ziua noastră, iar Amy și ea abia acum și-a adus aminte. Nu cred că va dori să meargă la pădure. A zis că de ziua ei va organiza o petrecere mare, cu mulți invitați, cu mult alcool și mîncare, cu cea mai bună muzică. Mă uit la ea și facem un schimb de priviri, după ea vorbește.

-De ce nu? Ar fi ideal să mergem undeva să ne distram și să nu ne spună nimeni să dam volumul mai mic.

-Crissy, tu ce spui? mă întrebase Dean.

-Cred că e ok.

-Atunci s-a aranjat ,Party Hard în pădure, spune și toți încep să se amuze. Ea ridică o sprînceană și se uită confuză în jur. Ce zîmbiți?

-Nimic, doar fraza ta sună atît de amuzant. Bine, gata, nu mai rîdem.

M-am ridicat sus în camera mea, fiindcă mi se făcuse brusc rău. Am făcut un duș rapid și m-am culcat. Pe la mijloc de noapte aud voci, care veneau din coridor.

- Minunat, acum că mergem în pădure, ne va fi mai ușor să le ajutăm. Toate transformările au loc la 18 ani și cazul lor nu e o excepție, așa că va trebui să avem grijă de ele, oricare ar fi situația.

-Nu uita în această perioadă ele vor fi mai puternice ca noi.

-Mda... Noapte bună! Cînd am auzit că el se îndreaptă spre cameră m-am culcat imediat la loc. Intrînd în cameră i-am simțit privirea ațintită spre mine și care mă cerceta, așa cum eram cu spatele la el parcă îl vedeam fața în față. Cînd s-a apropiat de mine i-am simțit parfumul care mi-a invadat nările. M-a sărutat pe obraz după care s-a întins lîngă mine și m-a prins strîns de talie, astfel făcînd să mă simt în siguranța.

~După o lună~

Dimineața nu s-a lăsat mult așteptată și a dat voie soarelui de toamnă să strălucească prin norii suri, care prevestesc ploaia. De o săptămînă încoace plouă neîncetat, unele orașe din apropiere au fost inundate. Cît despre tema care o discutau băieții în acea seară nu am mai aflat nimic. Am încercat să caut ceva prin birou, însă fără succes, de atunci nu am auzit pe nimeni să mai vorbească pe tema unei transformări.

Acum ceva zile în urmă eu și Dean am împlinit jumătate de an de atunci de cînd suntem împreună. Atunci totul parea a fi o zi normală, însă așa am crezut doar eu. Toată ziua a fost atent cu mine. Dimineața mi-a adus micul dejun la pat, după am mers în parc unde mi-a dăruit un colier minunat pe care era scris numele meu, iar eu i-am dăruit o brățară la mînă din aur, groasă, pe care știu că o dorea de mult. Apoi am mers și am cinat la un restaurant din apropiere, îmbrăcați deloc elegant. În trening și adidași într-un restaurant sofisticat. Cine poate să facă așa ceva? Desigur că numai noi. Oamenii se uitau ciudat la noi, ceea ce ne facea pe noi să ne amuzăm și mai mult de aceasta. Cînd am venit acasă și ne-am jucat în playstation pîna nu am obosit a ne certa din cauză că cineva încalcă regulile sau pentru un moment de neatenție de care aveam eu nevoie din partea lui, care m-a ajutat să cîștig runda, a fost să-l sărut și acesta a uitat de joc și a pierdut. Am termimat seara prin a ne uita la un film de dragoste pe care l-am ales eu, deoarece îmi ajung filmele de groază. Deja am și visuri cu ele.

Apropo de visuri, sunt stranii. Adică visez diferite persoane, care cad la pămînt din cauza că mă apropii de ele. Sau visez totul în culoare roșie și neagră, iar eu toată în rochie albă, care are pe ea pete roșii. În toate visurile mele fața mea este prea albă și nu exprimă nici o emoție, parcă ar fi de gheața.

-Bună dimineața soare, te-ai trezit? Dacă nu te ajut eu, îmi spune cu un zîmbet ștrengăresc pe faţa.

-Soarele s-a trezit, eu nu. Și trag pătura mai bine pe mine și închid ochii.

-Doar știi că trebuie să ne pregătim pentru ziua de mîne, se așează lîngă mine pe pat. CUTREMUR!!! după acesre cuvinte sare peste mine și începem a ne bate cu pernele, pînă nu am ajungem jos și atunci buzele noastre se contopesc într-un sărut perfect de dimineața.

-Gata m-am sculat! Mulțumit?

-Acum da. Și schițează un zîmbet.

M-am schimbat, am făcut rutina de dimineață. După care am început a împacheta lucrurile pentru plecarea în pădure. Am luat din dulap ceva haine mai groase, fiindcă deja e octombrie și afară e mult mai frig ca în septembrie.

-Bagajele noastre sunt gata Amy. Poate te ajut cu împachetatul?

-Nu, mersi le-am terminat și eu acum ceva timp.

-Nu vrei să mergem la magazin să facem cumpărături pentru mâne?

-Da ar fi o idee bună. Plus că Jack și Dean au plecat și ei pentru a găsi o cabană unde am încăpea toți.

Iau cheile de la mașină și coborîm jos în garaj. După ce scot mașină mergem direct spre supermarket. De acolo am luat cîteva sticle de cola, niște cipsuri. Ne-am aprovizionat cu mîncare pentru o săptămînă întreagă și am pornit la drum. Pădurea nu se afla departe de casa noastră, așa că în mai puțin de jumătate de oră am ajuns.

Priveliștea ce mi s-a deschis în faţa ochilor era minunată. Copacii sunt înalți pe cînd noi pe lîngă ei părem mici. Iarba care deja se usucă din cauza că vine iarna. Lumina soarelui abia pătrundea în pădure, iar aici era foarte luminos. În mijloc se afla o cabană cu două etaje, fiind foarte mare.

-Să mergem înăuntru să lăsăm bagajele după care ieșim și ne bucurăm de natură.

Ne-am comformat planului lui Jack și de la început am mers în cabană. La intrare am văzut că casa e mai mare decît se pare. În fața mi s-a deschis o sufragerie mare, care avea două canapele, un televizor, un camin și diferite rafturi cu fel de fel de carți. Din sufragerie ies scarile și intri într-un hol întunecat ce unea toate camerele. Fiecare vor avea să împartă camera cu partenerii săi. Iar la al treilea etaj se afla o bibliotecă imensă. Niciodată nu am văzut atîtea cărți în același loc.

-Străbunicii mei împreuna cu restul rudelor au strîns această bibliotecă pe parcursul a 150 de ani, arata Jack cu mânele spre toată încăperea.

-WOW, e uimitor, spun eu.

Mergem jos să pregătim ceva pentru cină, fiindcă e seară și nimeni nu a mîncat nimic. Am despachetat pachetele de unde am scos mîncarea care necesită doar încălzire. Însă aceasta nu va fi consumată acum, deoarece noi am decis că vom prepara pizza. Băieții și-au luat dozele de cola și pachetele cu cipsuri și au mersi la televizor. După ce am pus-o la cuptor am mers și am văzut că băieții privesc un meci de fotbal. Ne-am alăturat și noi, fiindcă să fiu sinceră îmi place mult fotbalul. Au apărut și emoțiile şi toți strigau cum puteau, atunci cînd se marca un gol ori era pe cale de a se marca un gol. Pînă la sfîrşit meciul s-a încheiat cu scorul de 2:2.

-Pizza! Striga Emma, care sare de pe canapea, după care o urmam și noi în bucătărie. E bine am crezut că am ars-o, dar am venit la timp pentru a ne așeza la masa.

După cină am mers și ne-am plimbat prin pădure, unde ne-am jucat un pic tenis și volei pentru a ne relaxa. La cabană am ajuns deja cînd se înoptase. Eram extenuați la propriu. Am mers și am făcut un duș, cînd am coborît jos am văzut ca aproape toți lipsesc, doar Amy era acum în sufragerie.

-Unde sunt toți?

-Au plecat, în locul în care ne-am jucat, fiindcă au spus ca au uitat ceva.

-Interesant... Atunci eu merg sus.

M-am îndreptat spre camera mea, însa curiozitatea mea nu mă lasă în pace şi am urcat la etajul trei unde se află biblioteca . Cînd am intrat în faţă mea s-a deschis o privelişte minunată. Am reuşit de această dată să o analizez mai bine şi am constatat că sunt mai mult de 1000 de cărţi. Prima carte pe care am luat-o a fost una veche ,era una despre creaturi diferite despre care am citit că sunt de mai multe tipuri. Apoi era o altă carte în care se vorbea despre vampiri . Am citit că vampiri în sunt creaturi ce se tem de soare , care sunt reci, foarte rapide, toţi posedă diferite puteri ce se manifestă diferit la toţi . Însă am citit despre un alt tip de vampiri ce nu se tem de lumina soarelui , se aseamănă total cu oamenii , iar puterile le folosesc doar arunci cînd au nevoie de ele, plus la aceasta sunt foarte puternici. Apoi am găsit ceva despre vampiri ce se transformă . Cînd se produce acest proces toţi vampiri consumă multă hrană , sunt hiperactivi, se recuperează repede . Iar după procesul de transformare vampirii nou-născuti timp de 3 luni ei sunt cei mai puternici şi în aceste trei luni se hotărăste ce putere vă posedă noul vampir. Această devine deja straniu deoarece majoritatea celor ce erau scrise aici mi se întîmplau şi mie. Sper să fie doar nişte coincide, fiindcă nu cred în aşa ceva. Închid carte şi o pun imediat la loc de unde am luat-o . Merg în camera şi mă culc încă gindindu-ma la cele ce am citit. Am încercat să îmi alunga aceste gînduri din cap şi să mă culc încă, fiind foarte obosită.

Următoarea dimineaţa

Astăzi e ziua mea şi sper să decurgă în cel mai bun mod, fiindcă am obiceiul prost de a intră în diferite probleme. Nu am deschis bine ochii că îi aud pe toţi cum strigă " La mulţi ani!!!".

-Multumesc... Sunteţi cei mai buni.

Fiecare au venit şi mi-au dat diferite cadouri, pe care am decis că le voi desface mai tîrziu . După au mers si la Amy .

Am început a sărbători cu muzica bună şi cu o companie şi mai bună. Alcoolul ce curgea neîncetat s-a terminat, însă nimeni nu se simţea nici măcar un pic ameţit, ceea ce e foarte straniu.

-Ce se întîmplă?

-Ce? Se uită la mine toţi şi nu înţeleg ce doresc să spun.

-Adică voi consideraţi că după atîta alcool noi nu trebuia deja să cîntăm şi să fim foarte beţi

-Păi...

-Ce e?

-Uite cum stau lucrurile... Şi Lana îmi întinde o carte.

-Am citit-o ieri seara. Doar nu vreţi să spuneţi că ce e scris acolo e adevărat? Adică despre că eu şi Amy suntem vampiri ?

-Şi noi suntem şi nu e nimic aşa deosebit. Părinţii tăi biologic sunt şi ei vampiri.

-Stati un pic, adică voi serios vreţi să să spuneţi că eu şi Crissy suntem vampiri ?

-Da. Noi ştiam de această demult. Înainte că să vă fure toţi părinţii noştri făceau parte din acelaşi grup , dar după ce aţi fost furate grupul s-a dezbinat pentru securitatea tuturor.

-De ce nu ne-aţi spus pînă acum?

-Fiindcă nu aveaţi să ne credeţi şi avea să priviţi această sceptic spunînd că suntem bolnavi cu capul.

-Cînd vă începe transformarea?

-La miezul nopţii.

-Ce vom simţi?

-O durere în zona capului, după care se vă întîmpla ceva ce îl marchează pă fiecare din noi. Cei mai puternici mereu ies din această starea de durere repede, însă cei mai slabi o simt mai mult de o zi.

Aşa am petrecut mai mult timp în a vorbi despre vampiri, iar ei mi-au spus că astăzi se vă hotărî care este cel mai puternic vampir . Noi am fost ultimele, ceea ce înseamnă că una din noi vă fi cea mai puternică.

-O aveţi mai mulţi vampiri de dată această, a rostit un bărbat pe care nu îl văzusem niciodată.

-Ben ce cauţi tu aici? Se ridicase Dean si merse spre el.

Iată şi următorul capitol. Nu pot posta atît de repede, fiindcă e sfîrşit de an şi am de dat multe teste, plus că mai am şi anul acesta examenele de absolvire a gimnaziului si sincer nu dovedesc să scriu atît de des. Voi încerca să mă revansez cu capitole mai lungi şi voi postă de 1-2 ori pe săptămînă. Dacă se întîmplă mai des înseamnă că am găsit timp;) Volumul 2 vă fi ceva paranormal, dar nu rupt de la realitate. Vă pup:***

Lectură plăcută...

पढ़ना जारी रखें

आपको ये भी पसंदे आएँगी

9 1 1
Un roman care se dezvoltă destul de repede. Între doi prieteni se începe o relație mai strînsă, oare vor confrunta problemele .
10.5K 547 39
ERIN: "Ce epavă scufundată pare la exterior dar în interior e o harpă armonioasă. Este rece ca gheața dar iubește enorm de mult. Este ca...
77 0 3
Prieteni si anturaje la facultate Îndragostită nebunește Allysa luptă pentru ce-i al ei..
54.5K 1K 3
Negând realitatea, mult prea crudă pentru inimile atât de fragede ale tinerilor, Madeline Berenice, se închide în propria sa lume. Scrierile sale s...