Summer love larry stylinson (...

By larry123love

150K 3.8K 1.5K

Louis Tomlinson is een 16 jarige scholier uit Londen. Louis gaat in zijn zomervakantie met zijn moeder, stief... More

the holiday
Bakery
cupcakes
babysitting the twins
the campfire
i have a boyfriend
the sleepover
naughty Louis
Just one more day
Don't forget me!
The end of the holiday
I missed you so much
school
Meeting his friends
what are you doing here babe?
viset
Our first time
The Styles
our day together
Boyfriends
The promise
Can i go to Louis please?
Happy birthday Boobear
Christmas
Happy new year
a weird day
Valentine's day
further education
i'm going to Holmes Chapel
i'm sorry
you're my everything
together forever
Italy
I just love him
beach day
the brake up
does he still love me?
the best day ever
Seeing The Tomlinson's again
Seeing Mark Tomlinson again
I want you for my own
missing my baby
Three years later....
Through the years
Time to say goodbye

Happy B-day Babe

2.4K 77 33
By larry123love

HARRY P.O.V

Ik werd wakker van mijn mobiel, en zonder te tijken nam ik op. ''Met Harry'' zei ik ''Happy birthday babe'' hoorde ik een vrolijke Louis zeggen. ''Dankje schat'' zei ik ''Ik kom na school meteen naar je toe'' zei hij ''Okay, ik haat het dat mijn verjaardag op vrijdag is'' zei ik ''Het is beter dan woensdag want anders had ik niet bij je kunnen blijven slapen vannacht'' zei hij ''Ook weer waar'' zei ik ''Maar ik moet me nu omkleden anders kom ik te laat, ik zie je vanmiddag babe'' zei hij ''Tot van middag schatje'' zei ik en ik hing op.

''Happy birthday Harry'' zeiden mijn ouders en zus. ''Dankje'' zei ik ''Louis heeft net gebeld of niet?'' vroeg Gemma lachend. ''Ja hoe weet je dat?'' vroeg ik ''Je lacht van oor tot oor en ik hoorde je net praten'' zei ze. En ik lachte, ''Gefeliciteerd schat'' zei mijn moeder en ze gaf me een groot cadeautje. Ik maakte het open en ik zag een nieuwe computer.

''OMG YES dankje dankje dankje'' zei ik blij. ''Ja je zei dat je computer steeds uit viel als je met Louis aan het skypen was, dus vandaar'' zei Robin ''Here you go'' zei Gemma en ze gaf me een cadeautje. ''OMG Gems een kookboek met 1000 gerechten?'' vroeg ik ''Ja je zei dat je die graag wilde hebben'' zei ze en ik gaf haar een knuffel. ''Dank jullie wel'' zei ik. ''En nu snel omkleden, eten en naar school'' zei mijn moeder plagend.

''Gefeliciteerd dude'' zei Ed ''Thanks'' zei ik ''Gefeliciteerd Harry'' zei Josh ''Hey, dankje hoe gaat het met je been?'' vroeg ik ''Goed, alleen kan ik er nog steeds niet op lopen'' zei hij. Josh mocht een week na het ongeluk weer naar huis. Sinds dien is Stan hier nu iedere dag. ''Jullie komen wel toch vanavond?'' vroeg ik ''Tuurlijk, ik wil je verjaardag toch niet missen'' zei Ed en ik lachte ''Mooizo'' zei ik. We liepen naar onze kluisjes en ik deed mijn jas erin. ''Wanneer komt Louis?'' vroeg Josh ''Als hij klaar is met school'' zei ik en we liepen naar het lokaal.

LOUIS P.O.V

''Hi Lou gefeliciteerd met je vriendje'' zei Stan ''Thanks'' zei ik. ''Louis, vriend van harte gefeliciteerd met Harry, ik hoop dat je hem goed neemt vanavond'' zei Zayn ''Houd je bek Malik'' zei ik lachend. ''Zullen we hem bellen?'' vroeg Stan ''Uh okay'' zei ik en ik pakte mijn mobiel. ''Hey dit is de mobiel van de birthdayboy Harry, waar kan ik je mee van dienst zijn?'' zei de stem van Ed ''Hi Ed met Louis, mag ik Harry even spreken?'' vroeg ik ''Uh nou..'' zei hij ''Kom op ik wil met mijn birthdayboy praten'' zei ik

''Okay okay, kijk eens Harry je vriendje'' zei Ed waardoor ik moest lachen. ''Sorry babe, Ed pakte mijn mobiel van me af'' zei hij. ''Happy birthday to you, Happy birthday to you, happy birthday dear Harry, happy birthday to you'' zongen Stan en Zayn en ik lachte. ''Dankje jongens'' zei hij ''Babe?'' vroeg ik ''Jaa?'' vroeg hij ''Ik hou van je'' zei ik ''Ik ook van jou'' zei hij,

''Jaja bladieblablabla Harry we gaan Louis mee nemen want we moeten naar de les, en wij gaan allebei mee naar je verjaardag mag toch wel?'' vroeg Stan ''Alleen als je een cadeautje mee neemt babe'' zei Josh ineens ''Oh dat heb ik wel, maar we moeten nu echt naar de les bye'' zei Zayn ''Bye'' zei Harry lachend en voor ik iets terug kon zeggen hadden ze al opgehangen.

HARRY P.O.V

''Harry?'' vroeg Ed ''Ja?'' vroeg ik ''Ik heb een verrassing voor je'' zei hij ''Wat dan?'' vroeg ik ''Kijk maar achter je'' zei hij ''LOUIS'' schreeuwde ik en ik rende naar hem toe. ''Hey Lou geef Harry zijn birthdy kiss'' zei Zayn. ''Happy birthday'' zei hij en hij drukte zijn lippen op die van mij. ''Hoeveel lessen heb je nog?'' vroeg Louis ''Nog 1 en dan ben ik uit'' zei ik zuchtend. ''Okay wij blijven dan wel hier wachten'' zei Stan

''Nee jullie gaan mee'' zei Josh ''Ja jullie gaan mee'' zei ik ''Mag dat dan wel?'' vroeg Louis ''Nee maar ze hebben pech want het is mijn verjaardag'' zei ik en ik trok Louis mee naar binnen. ''Wat voor les hebben jullie?'' vroeg hij ''Koken'' zei ik ''Ik kan niet koken'' zei hij ''Nou en'' zei ik en ik trok hem mee het lokaal in.

Na de les gingen we naar huis. Louis, Stan en Zayn mochten wel in de les zijn maar ze mochten niet mee doen of iets zeggen. Inmiddels is iedereen er al, mijn opa's en oma's mijn ooms en tantes mijn nichten en neven, het vriendje van mijn zus. Stan, Zayn, Louis, Ed, Josh en zelfs Liam en Niall waren er. ''Dus jullie zijn nog steeds samen?'' vroeg Niall en wij knikte trots ''Awesome'' zeiden ze. ''Okay babe, het is misschien niet zo spectaculair als wat jij voor mij hebt gedaan maar ik heb mijn best gedaan'' zei Louis en hij gaf me een klein doosje.

Ik deed het open en mijn mond ging open. ''Kaartjes voor een Rolling Stones concert?'' vroeg ik blij en Louis knikte ''OMG dankje Lou, maar die zijn al maanden uitverkocht'' zei ik ''Blijkbaar niet'' zei Liam. ''Dankje babe'' zei ik en ik zoende hem vol passie. ''Oh en dit is van mijn ouders en dit van Lottie en Fizzy en deze tekeningen zijn van Phoebe en Daisy'' zei hij. Ik pakte eerst het cadeautje van Johannah en Mark uit, ''OMG, een gratis kook cursus'' zei ik blij. Van Lottie en Fizzy kreeg ik een pot met mijn lievelingssnoep en ik kreeg twee mooie schattige tekeningen van Daisy en Phoebe.

Ik had ze meteen gebeld en bedankt, ''Dit is de beste verjaardag uit mijn leven, weetje waarom?'' vroeg ik aan Louis toen ik hem knuffelde, ''Nou?'' vroeg hij ''Omdat jij er bent, en omdat jij een super familie hebt'' zei ik en ik zoende hem. ''Hazz ik heb tegen je gelogen'' zei hij ''Wat? Waarover?'' vroeg ik ''Nou die kaartjes zijn niet zomaar kaartjes, maar het zijn V.I.P passen. Je mag backstage, een meet and greet en naar het concert'' zei hij ''Wat? Serieus?'' vroeg ik ''Ja'' zei hij ''OMG OMG OMG'' zei hij blij en ik lachte. ''Happy birthday babe'' zei hij en ik zoende hem.

Hiiii hier is weer een hoofdstukje!!! ik heb vandaag 3 hoofdstukjes geupdate!! ik hoop dat jullie het leuk vonden!! Please comment!!

xxDesiree

Continue Reading

You'll Also Like

3.9K 532 25
Rob en Koen hebben de wereld aan hun voeten liggen. Twee gezonde jongens, een huis, een tuin en een goed betaalde baan. Het is niet perfect; maar het...
101K 556 13
One shots over Louis en Harry. Jullie mogen altijd via berichten een idee sturen! Mostly top: Harry. Mostly bottom: Louis. Niet rapporteren please...
177K 2.4K 46
Louis werkt als Hoofd agent in een drukke stad. Hij moet op een oproep af en moet iemand arresteren. Maar bij het verhoren loopt het anders en sinds...