Lovestory / ff rychlí kluci

By cowys2

1.8K 61 15

neviem ako skrátiť opis tohoto príbehu tak si to prečítajte a zistite🫶 2022 More

Descent + Predator [1]
Zoznámenie [3]
Dva týždne [4]
Proti strachu [5]
Jazero [6]
Party [7]
Home [8]
Povedz mu to už! [9]
Pravda [10]
Zase [11]
[12] TÝM

Tatts [2]

152 4 3
By cowys2

Brácho teďka mně neruš.
___________________
"Co na to říkáš?" spýta sa keď skončí pesnička.

"Je to dobré. Má celkom pekný hlas" pozriem na Františka ktorý mal pohľad alá "😏".

"To že poviem že má pekný hlas neznamená že sa hneď musíš tváriť takto" pretočila som očami.

"Vždyť ty uvidíš. Pustím ti tam ještě něco od ostatních." Pustil mi od každého niečo. Celkom sa mi to zapáčilo. Asi začnem počúvať Český rap.

Rozhodli sme sa že si niečo objednáme na večeru keďže sa nám nič nechce robiť. Objednali sme si pizzu a čakali kým príde. Potom sme si už len spravili hygienu a išli spať.

...

Je osem hodín večer a ja sa chystám na koncert. Vôbec netuším čo si mám obliecť. Na koncerte som bola iba raz aj to na nejakých ludovkách so starkou.

"Čo si mám obliecť?" zúfalo pozriem na Františka ležiaceho na mojej posteli ktorý je už pripravený. Postavil sa a prišiel ku mojej skrini. Vytiahol z tadiaľ kraťasy a 'priesvitne' tričko. Take to pod ktoré dáte podprsenku a hotovo.

"Tohle se mi líbí" podal mi to.

"Nieeee to nie" hneď mu to zamietnem.

"Proč ne?" nechápavo na mňa pozrie. Fajn teraz rýchlo niečo vymysli.

"Eeemmm mne to je už malé. Však sa na to pozri"

"Jo máš pravdu. Taaaaakkk tohleeee" vytiahol čiernu sukňu.

"A toto" rýchlo som vytiahla sivú mikinu.

"Dobře. Běž se převlíct a půjdem" hodil sa zase na postel.

Odišla som do svojej kupelne kde som sa prezliekla, prečesala som si vlasy a urobila makeup.

Vyšla som z kupelne a prehovorila

"Franto nemyslíš že je tá sukňa krátka?" pozrel na mňa a povedal

"Ne. Je ti v ní nádherně vidět tetování a musíš se klukům zalíbit😏" áno mám niekoľko tetovaní o ktorých ale rodičia nevedia. Keby o tom vedeli tak ma zabijú. Zásadne sú proti tetovaniam, piercingom a neprirodzene farebným vlasom. Moje tetovania sú väčšinou spojované s Františkom keďže skoro všetky máme 'spoločné'.

Toto mám na predlaktí. Je proti strachu ale zároveň som chcela aby to bolo pekné. Mám silnú arachnofóbiu a keď vidím pavúka čo i len na obrázku tak to je teda divadlo.

5 preto pretože s Františkom sme sa prvý krát stretli 5.5. Keď mám rozpustené vlasy nie je to vôbec vidieť. Bolo to jedno z mojich prvých tetování takže ho mám cca 2 roky.


Toto tetovanie mám rovnaké s Františkom. Máme 2 spoločné najobľúbenejšie 'programy'. Seriál 13 Reasons Why (doporučujem) a Harryho Pottera. (Kto videl 13 r.w. vie prečo toto tetovanie). Nie je to jediný dôvod ale ten druhý si zatiaľ nechám pre seba. Bolo to moje úplne prvé tetovanie takže tiež 2 roky.

Toto tetovanie som vám už vysvetlila pred tým. Dopoviem vám k tomu iba to že ja mám ten 'prázdny' a František ten vyplnený. Mám ho asi rok a pár mesiacov.

Tiež sa to viaže k Harrymu Potterovi. Franta má Lumos a ja Nox. Mám ho rok.

Toto tetovanie nevidieť fakt že vôbec. Niekedy ani keď mám iba podprsenku. Bolelo to najviac zo všetkých aj s tým druhým čo mám na rovnakom mieste iba na druhej strane. Význam to nemá nejaký. Dávala som si ich keď som mala ako-tak dobrú postavu. Toto mám asi pol roka aj s tým na druhej strane. Dávala som si ich robiť naraz. (predstavte si to prosím na druhej strane).

Toto tetovanie mám z jedného prostého dôvodu - milujem hady. Raz by som chcela nejakého vlastniť ale moja mama z nich má strach takže má na to jasný názor. Nehovorím že som to niekoľko krát neskúšala ale keď jej odpoveď bola 'Dokým bývaš pod mojou strechou toho netvora mat nebudeš' alebo 'Pod mojou strechou nebude žiadny slizký plaz' hneď som si otázky tohoto typu zakázala.

Toto tetovanie vidieť iba pod krátkymi kraťasmy alebo sukňou ktoré väčšinou nenosím takže to v pohode zakrijem. Má rovnaký význam ako to hore. Toto je moje najnovšie a mám ho tri mesiace. Celu dobu sa mi ich darilo krásne schovávať.

Myslím že k tomuto netreba nič hovoriť. Proste Lil Peep.

Ešte mám niekde poschováváné maličké tetovania ako sú hviezdičky, srdiečka a také blbosti ktoré si testujem sama keď sa nudím. Ano mám strojček a aj ten sa mi darí schovávať.

Späť do reality.

"František vieš aký mám názor na chalanov" hodila som na neho nenávistný pohľad.

"Hele. Za to že byl Filip kokot neznamená že jsou všichni takový" mrkol na mňa.

"To viem. Ale aj tak mám strach" do kabelky som hodila kľúče a mobil. Peniaze a kreditku mam za obalom.

"Dobře. Můžem jít?" povedal keď uvidel že som pripravená.

"Jop."

Vyšli sme z domu, zamkla som pretože nechcete aby vám vykradli niekoľko tisíc eurovú rodičovskú vilu a vydali sme sa do auta.
_________________
druhá kapitolka príbehu je na svete. čo na to zatiaľ hovoríte?🫶🫶

Continue Reading

You'll Also Like

96.7K 4.1K 57
Pokračovanie druhej série poviedky Revenge of the villain. Postaviť sa svojmu najväčšiemu nepriateľovi nie je tak ťažké, ako postaviť sa nepriateľo...
62.6K 4.8K 36
Bomi je citlivé a ustráchané dievča. Jej život sa zmení vo chvíli, kedy je v nesprávny čas na nesprávnom mieste. A ochrániť ju môže len chladný a str...
164K 10.8K 39
Drzá a neskrotná omega vs panovačná a arogantná alfa. Kto vydrží znášať toho druhého dlhšie? "Nenávidím ta Harold!" "Aj ja teba Honey"
625K 40.6K 56
UPRAVENÉ KAPITOLY: 29/56 Wolfie Malfoyová má zatiaľ jeden jediný problém a ním je James Sirius Potter. Chlapec, ktorý ju privádza do šialenstva. Keby...