Felelsz vagy Mersz? [BEFEJEZE...

By pottom18

516K 14.9K 539

''- Felelsz vagy mersz? - nézett rám csillogó szemeivel. Nem voltam képes nemet mondani hiszem már eleget itt... More

𝐞𝐥𝐬𝐨̋
𝐦𝐚́𝐬𝐨𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐫𝐦𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐨̈𝐭𝐨̈𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐭𝐨𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐞𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐤𝐢𝐥𝐞𝐧𝐜𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐭𝐢𝐳𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐭𝐢𝐳𝐞𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐭𝐢𝐳𝐞𝐧𝐤𝐞𝐭𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐭𝐢𝐳𝐞𝐧𝐡𝐚𝐫𝐦𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐭𝐢𝐳𝐞𝐧𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐭𝐢𝐳𝐞𝐧𝐨̈𝐭𝐨̈𝐝𝐢𝐤
𝐭𝐢𝐳𝐞𝐧𝐡𝐚𝐭𝐨𝐝𝐢𝐤
𝐭𝐢𝐳𝐞𝐧𝐡𝐞𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐭𝐢𝐳𝐞𝐧𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐭𝐢𝐳𝐞𝐧𝐤𝐢𝐥𝐞𝐧𝐜𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐮𝐬𝐳𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐮𝐬𝐳𝐨𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐮𝐬𝐳𝐨𝐧𝐤𝐞𝐭𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐮𝐬𝐳𝐨𝐧𝐡𝐚𝐫𝐦𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐮𝐬𝐳𝐨𝐧𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐮𝐬𝐳𝐨𝐧𝐨̈𝐭𝐨̈𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐮𝐬𝐳𝐨𝐧𝐡𝐚𝐭𝐨𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐮𝐬𝐳𝐨𝐧𝐡𝐞𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐮𝐬𝐳𝐨𝐧𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐮𝐬𝐳𝐨𝐧𝐤𝐢𝐥𝐞𝐧𝐜𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐫𝐦𝐢𝐧𝐜𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐫𝐦𝐢𝐧𝐜𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐫𝐦𝐢𝐧𝐜𝐤𝐞𝐭𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐫𝐦𝐢𝐧𝐜𝐡𝐚𝐫𝐦𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐫𝐦𝐢𝐧𝐜𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐫𝐦𝐢𝐧𝐜𝐨̈𝐭𝐨̈𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐫𝐦𝐢𝐧𝐜𝐡𝐚𝐭𝐨𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐫𝐦𝐢𝐦𝐜𝐡𝐞𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐫𝐦𝐢𝐧𝐜𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐫𝐦𝐢𝐧𝐜𝐤𝐢𝐥𝐞𝐧𝐜𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐞𝐠𝐲𝐯𝐞𝐧𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐞𝐠𝐲𝐯𝐞𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐞𝐠𝐲𝐯𝐞𝐧𝐤𝐞𝐭𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐞𝐠𝐲𝐯𝐞𝐧𝐡𝐚𝐫𝐦𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐞𝐠𝐲𝐯𝐞𝐧𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐞𝐠𝐲𝐯𝐞𝐧𝐨̈𝐭𝐨̈𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐞𝐠𝐲𝐯𝐞𝐧𝐡𝐚𝐭𝐨𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐞𝐠𝐲𝐯𝐞𝐧𝐡𝐞𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐞𝐠𝐲𝐯𝐞𝐧𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐞𝐠𝐲𝐯𝐞𝐧𝐤𝐢𝐥𝐞𝐧𝐜𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐨̈𝐭𝐯𝐞𝐧𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐨̈𝐭𝐯𝐞𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐨̈𝐭𝐯𝐞𝐧𝐤𝐞𝐭𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐨̈𝐭𝐯𝐞𝐧𝐡𝐚𝐫𝐦𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐨̈𝐭𝐯𝐞𝐧𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐨̈𝐭𝐯𝐞𝐧𝐨̈𝐭𝐨̈𝐝𝐢𝐤
𝐨̈𝐭𝐯𝐞𝐧𝐡𝐚𝐭𝐨𝐝𝐢𝐤
𝐨̈𝐭𝐯𝐞𝐧𝐡𝐞𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐨̈𝐭𝐯𝐞𝐧𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐨̈𝐭𝐯𝐞𝐧𝐤𝐢𝐥𝐞𝐧𝐜𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐭𝐯𝐚𝐧𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐭𝐯𝐚𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐭𝐯𝐚𝐧𝐤𝐞𝐭𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐭𝐯𝐚𝐧𝐡𝐚𝐫𝐦𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐭𝐯𝐚𝐧𝐨̈𝐭𝐨̈𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐭𝐯𝐚𝐧𝐡𝐚𝐭𝐨𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐭𝐯𝐚𝐧𝐡𝐞𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐭𝐯𝐚𝐧𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐭𝐯𝐚𝐧𝐤𝐢𝐥𝐞𝐧𝐜𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐞𝐭𝐯𝐞𝐧𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐞𝐭𝐯𝐞𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐞𝐭𝐯𝐞𝐧𝐤𝐞𝐭𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐞𝐭𝐯𝐞𝐧𝐡𝐚𝐫𝐦𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐞𝐭𝐯𝐞𝐧𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐞𝐭𝐯𝐞𝐧𝐨̈𝐭𝐨̈𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐞𝐭𝐯𝐞𝐧𝐡𝐚𝐭𝐨𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐞𝐭𝐯𝐞𝐧𝐡𝐞𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐞𝐭𝐯𝐞𝐧𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐞𝐭𝐯𝐞𝐧𝐤𝐢𝐥𝐞𝐧𝐜𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐯𝐚𝐧𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐯𝐚𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐯𝐚𝐧𝐤𝐞𝐭𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐯𝐚𝐧𝐡𝐚𝐫𝐦𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐯𝐚𝐧𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐯𝐚𝐧𝐨̈𝐭𝐨̈𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐯𝐚𝐧𝐡𝐚𝐭𝐨𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐯𝐚𝐧𝐡𝐞𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐞𝐩𝐢𝐥𝐨́𝐠𝐮𝐬
- K Ö S Z Ö N E T N Y Í L V Á N Í T Á S -

𝐡𝐚𝐭𝐯𝐚𝐧𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤

3.7K 135 2
By pottom18

Teljesen elhanyagoltam magam.

Aztán eszembejutott, hogy tavaly volt egy legjobb barátnőm, aki miután lelépett szüleivel minden létező kapcsolatot megszakított velem és semmit nem tudok róla. Gondolva egyet újra felénztem a social media- ra, de instagram- on semmi, face-n semmi... Á! Várjunk csak, találtam valamit. A vezetékneve megváltozott, édesanyjáét vette fel ezzel nem csak engem, de szerintem a többi ismerősét is meglepve. Ránéztem az adatlapjára és egy teljesen új lány nézett vissza rám. Elképedve tekertem az idővonalát, ahova időnként posztolt, esetleg megjelölték valamiben, de összességében azt a szerepet választotta, hogy egyszer mutatkozik, máskor meg el van tűnve. Aztán még szemet szúrt valami. "Kapcsolati státusz: Eljegyezve". Hártahőkölve néztem tovább a kijelzőt és nagyokat pislogtam, hátha csak behaluztam, de ez nem így volt. A gondolat, hogy a volt legjobb barátnőmet eljegyezték egyszerre boldogsággal és kicsi szomorúsággal töltött el. Örültem, hogy az élete kezd magasabb szintre emelkedni, viszont kicsit lelombozott a tudat, hogy ha én nem nézem meg a profilját erről soha nem fogok tudomást szerezni. Mégiscsak, azok az emberek voltunk egymásnak, akik számíthattak a másikra és mindent meg tudtunk beszélni, csakhogy ez mára teljesen eltűnt. Nagyot sóhajtva hagytam el az oldalát és telefonom ledobva az ágyra néztem ki a fejemből. Vajon mit szólna, ha ráírnék? Égi jel, vagy sem, de mintha a lány a gondolataimban olvasott volna egy értesítést küldött nekem. Feloldva a telefonom láttam, hogy bekövetett instagram- on. Meglepődve néztem a kis jelzést és kíváncsian ránéztem a profiljára, (ugyanis az előbb még nem találtam) vagyis akartam rázézni mivelhogy privát. Francba! Ha most, egyből visszakövetem az úgy nézne ki mintha egész nap a telefonomon lógnék és nem lenne semmi más dolgom. Hm, akkor ezzel várunk.

Lebattyogtam a lépcsőn és a konyhafelé vettem az irányt mert legutóbbi információim szerint Joaquin kaját jött keresni és azt igen kevés helyen talál a lakásban a konyhán kívűl.
- Mivan te kocka? – nézett fel rám kaját tömve a szájába.
- Mivan te bélpoklos? – váltottam át én is erre a hangsúlyra mire mindkettőnkből kitört a nevetés. Joaquin a bárszéken ült én pedig megláttam a tányérján még két hamburgert.
- Akkor abból én most kérek. – indultam felé mikor a fiú szólni akart, viszont én későn kapcsoltam és a lábaim kicsúsztak alólam én meg hanyatt vágódtam a konyha csempén. Joaquin nagy szemekkel nézett rám aztán elnevette magát, de úgy,hogy már majdnem lefordul a székről, én pedig könyökömet simogatva néztem rá szúrós szemmel. – Miért nem szóltál, hogy anya felmosott?
- Most akartam mondani. – törölgette a szemét.
- Időben. – sziszegtem fogaim között és nagy nehezen felálltam.
- Tessék, ezért az alakításért ez a nyereményed. – nyújtotta felém a burgert, amit gondolkodás nélkül elvettem tőle. Kicsit összegörnyedve az előző esésemtől ültem fel a mellette lévő bárszékre és egy nagyot beleharaptam az ételbe.
- Mmm, ez Isteni! – képzeltem magam a mennyországba a kellemes ízvilágtól.
- Én csináltam.
- Egy Isten vagy.
- Tudom. – húzta ki magát nagyképűen, én meg csak bambulva néztem rá.
- Nehogy elszállj a beleddel együtt.
- Ne rontsd el a pillanatot. – ült még mindig egyenes háttal és lehunyva a szemét elképzelte magát valahova. Remélem jó messzire innen, kis egoista. Nevetve megforgatva a szemem beugrottak a tegnapi emlékek.
- He! Ki a vöröske? – jutott eszembe, hogy tizedikbe ment egy új lány.
- Avery. – segített ki a mellettem ülő személy.
- Honnan tudod? – néztem felé érdeklődve, ő pedig megfogta a telefonját és megmutatta az ismerős jelöléseit. – Hű! – és ennyi jött ki a számon.
- Másiknak nem fogsz örülni. – letette a telefonját a pultra és úgy matatott a képernyőn. Rákattintott a lány oldalára és lepörgetett az ismerős listájához.Azonnal szemetszúrt egy ismerős profil, amitől megakadt az étel a torkomon és öklendezve próbáltam feldologzni a látottakat.
- Honnan ismerik ezek egymást? – meredtem a kijelzőre és próbáltam rájönni a válaszra.
- Nem, ne azt nézd. Ott, azt. – bökött kicsit lejjebb és most már az étvágyam is elment.
- Elijah? Komolyan? – képzeltem magam elé a két személyt, közöttük az új,ismeretlen lánnyal és próbáltam eldönteni melyik zavar jobban. A pszichopata végzős, aki tönkretenné a lányt, vagy az exem, aki engem tenne tönkre ha egymásba habarodnának. Lepattantam a székről és felsiettem a telefonomért. Ott volt az ágyon, a hagyott állapotban és épphogy hozzáértem elkezdett rezegni és villogni. Hívnak. Ismeretlen. Ez különös. Nem foglalkozva vele, kinyomtam és visszamentem a konyhába. Megmutattam Joaquin- nak a számot hátha ismeri mire ő jóízűen felnevetett.
- Látom Felix- nek jó kedve van.
- Ez Felix száma? – néztem döbbenten a számra és próbáltam rájönni Felix- nek mi mondanivalója van, amit nem tudna leírni.
- Ja, elkérte a számod mert mondta meg akar szívatni, de úgy néz ki nem jött tössze. – húzta őszinte mosolyra a száját mikor (gondolom) feldézte a Felix és közte lezajló beszélgetést.



Hozom a részeket, ahogy csak tudom! Csak egy elcseszett órarendet kaptam és örülök, ha hazaérek, de igyekszem posztolni.

Continue Reading

You'll Also Like

1M 55.1K 49
"Sötét szemei ragyogó csillagként villantak fel. Hosszúkás ujjaival felszántotta szőke tincseit, melyek az esti napsugarak hatására arany glóriaként...
10.5K 742 12
A tizenhét éves Maeve Dawn élete kicsit sem mondható átlagosnak. Körbe öleli a luxus definíciója, a harmónia és az igazi családi szeretet. Tragikus...
17.1K 1K 83
Szálkás Réka letudta az első évét a Szent István Gimnáziumban. Az iskolát felújították és bővítették, sok minden megváltozott. Vajon Réka Dénesben va...
17.6K 1.3K 25
Könnyen jön, könnyen megy. Nincs ez másképpen a boldogsággal sem - az egyik percben még rózsaszínen látjuk a világot, a másikban pedig a boldog pilla...