DİNLEDİĞİMİZ TÜM ŞARKILAR

By Sareinn

1.1M 67.5K 36.6K

Hale Alkan, okulun altın çocuğu ona mesaj atana kadar onun için görünmez olduğunu düşünüyordu. 28 Temmuz 2021 More

♬ │BİR
♬ │İKİ
♬ │ÜÇ
♬ │DÖRT
♬ │BEŞ
♬ │ALTI
♬ │YEDİ
♬ │SEKİZ
♬ │DOKUZ
♬ │ON
♬ │ON BİR
♬ │ON ÜÇ
♬ │ON DÖRT
♬ │ON BEŞ
♬ │ON ALTI
♬ │ON YEDİ
♬ │ON SEKİZ
♬ │ON DOKUZ
♬│YİRMİ
♫│YİRMİ BİR
♫│YİRMİ İKİ
♫│YİRMİ ÜÇ
♫│YİRMİ DÖRT
♫│YİRMİ BEŞ
♫│YİRMİ ALTI
♫│YİRMİ YEDİ
♫│YİRMİ SEKİZ
♫│YİRMİ DOKUZ
♫│OTUZ
♫│OTUZ BİR
♫│OTUZ İKİ
♫│OTUZ ÜÇ
♫│OTUZ DÖRT
♫│OTUZ BEŞ
♫│OTUZ ALTI
♫│OTUZ YEDİ
♫│OTUZ SEKİZ
♫│OTUZ DOKUZ
♫│KIRK
♫│KIRK BİR
♫│KIRK İKİ
♫│KIRK ÜÇ
♫│KIRK DÖRT

♬ │ON İKİ

29.8K 1.6K 1K
By Sareinn

kina - can we kiss forever?

Yapabilsem tüm dünyanı ruhumun renklerine boyardım ama elimden ne gelir ki? Birileri hep kırılır.

Hale
biraz gülümse
somurtmak sana hiç yakışmıyor
16.03

Mesajı göndermeden önce tam olarak neyden cesaret almıştım bilmiyorum. Sadece etütten önce onu dışarıda arkadaşlarıyla oturup sessizce somurturken görmüştüm ve nadiren arkadaşlarının yanında böyle olurdu.

En sağda o oturuyordu, yanında Efe ve onun yanında da Talha vardı. Efe esmer, uzun boylu, sürekli gülen ve koyu renk saçlarının önü hep kalkık duran bir çocuktu. İsmini söyleyince aklıma ilk bunlar gelirdi.

Sarp'la ikisi hep çok gülerdi, sohbeti beraber döndürüyor gibi dururlardı ve Talha onların yanında daha sakin kalırdı. Genelde o ikisine gülen, aptal olduklarını söyleyen o olurdu. Sarp ve Efe ne kadar pozitif enerji veriyorsa o da o kadar negatifti ve sanırım bu şekilde dengeyi sağlıyorlardı.

Şimdi ise denge şaşmıştı, Sarp somurturken tepelerinde dikilen Altuğ'a odaklanmıştı, Talha da ellerini kullanarak bir şeyler anlatıyordu. Bir çeşit basketbol taktiği olabilirdi, çok ciddiydi ve anlayıp anlamadığını görmek için sık sık Altuğ'a bakıyordu.

Ben ise gözlerimi Sarp'a kilitlemiştim. Elbette üzgün olurdu, daha dün hoşlandığı kızı bir başkasıyla görmüştü ama yine de...Onu üzgün görmekten nefret ediyordum.

İki eli de üzerindeki montun cebindeydi, bir dizini hiç durmadan sallıyordu ve ben nasıl bu havada dışarıda olduklarını sorguluyordum. Aralık ayındaydık, herkes benim gibi soğuktan donmayınca şaşırıyordum.

O anda telefonu titredi ya da bildirim sesi açıktı çünkü mesajı yolladıktan saniyeler sonra cebinden çıkardığında ekrana bakmış sonra da başını eğip telefona kitlenerek tamamen soyutlanmıştı sohbetten.

Mesajlarımı görünce heyecanlandım. Etrafa bakındı ama göremeyince başını kaldırdı. Tam o anda kaçtım. Kaçmamı gerektirecek bir şey yoktu ama bir anda paniklemiş ve çocukça bir tepki vermiştim.

Fark etmediğini umuyordum, başını kaldırıdığı an pencerede beni göremezdi ama gelen mesajla görmese bile anlamasının mümkün olduğunu öğrendim.

Sarp Adalı
yakaladım seni
perde oynadı
16.04

Utançla elim yüzüme kapandı ve perdenin sadece köşesinden pencereye baktım. Neyseki buraya bakmıyordu. Başını yanındaki Talha'ya doğru çevirmişti ama bu sefer gülüyordu. Onu böyle görünce ben de gülümsedim ve tekrar mesaj attım.

Hale
tüh
yakalandım
neyse en azından sözümü dinliyorsun
16.04

Bana cevap vermeden önce başını tekrar kaldırdı ama görmesinin imkanı yoktu, perdenin ucundan sinsi sinsi tek gözümle bakıyordum. Sınıftan fark eden olsa bu mal ne yapıyor diye düşünürdü ama herkes kendi halindeydi, iki saatlik etüte kendilerini hazırlıyorlardı.

Sarp başını eğip yazdı, mesajı gönderdiğinde ekranı refleks olarak kilitledi ama telefonu cebine atmadı.

Sarp Adalı
söyledin diye değil
kaçtığın için güldüm
16.04

Hale
yine de güldün
bu yeter
16.05

Bunu içimden geldiği için söylemiştim, filtrelemem gerekirdi kendimi ama aptal gibi bunu yapmamıştım. Oysa ona olan duygularımı anlaması her şeyi berbat ederdi. Mesajını ölüm fermanımı bekler gibi bekledim. Sanki şıp diye iki mesajdan anlayabilirmiş gibi.

Sarp Adalı
biliyorsun değil mi?
16.05

Neyi? yazacekken durdum, cevabı bulmak zor değildi. Yeşim'i taksiye ben bindirmiştim, beni orada görmüş olmalıydı. Üzüntüsünün sebebini tahmin edebileceğimi biliyordu, Yeşim'e hoşlandığını istemeden bana da söylemişti nasıl olsa.

Hale
sanırım
16.06

Mesajı yolladığım an perdenin kenarından ona baktım. Gözlüğümü iyice gözüme doğru ittirdim ki hiçbir detayı kaçırmayayım. İşe de yaradı, Sarp'ın yüzündeki kararsız ifadeyi yakaladım. Bir an için görüldü atacağını düşündüm ama cevap verdi.

Sarp Adalı
neden daha önce söylemedin?
16.06

Hale
benim haddim miydi böyle bir şeyi söylemek?
16.06

Mesajı atarken kaşlarım çatılmıştı. Anında gördü ama bir şey yazmadan tekrar bir mesaj da yolladım.

Hale
o ikinizin arasındaydı
16.07

Sarp Adalı
bizim aramız yok
16.07

Hale
ee
o zaman neden
söylememi bekledin ki?
16.07

Sarp Adalı
bilmiyorum
böyle öğrenmek kötü oldu
16.07

Hale
ben söylesem de kötü olurdu
bunu kabullenmenin kolay bir yolu yok
kendimden biliyorum|
kendimde|
yeşimin çoktan söylediğini düşünmüştüm
16.08

Sarp Adalı
yok
kendisi beni insan yerine koymamayı seçiyor
16.08

O an ne diyeceğimi bilemedim. Yeşim söylemediyse muhtemelen daha çok kırmamak içindi, ben de hem karışmamak için hem de kırmamak için söylememiştim nasıl olsa. Ayrıca Yeşim kendi perspektifine göre en doğru şekilde davranmıştı, onunla iletişimi hep minimumda tutmuştu. Üstelik birisini reddederken bahane sunmak zorunda değildiniz, basit bir hayır yeterli olmalıydı. Ötesi Sarp'ı ilgilendirmezdi.

Yine de o manzarayı gördüğünde nasıl bir yıkım yaşadığını az çok tahmin edebiliyordum. Yeşim bunu bilerek yapmamıştı ancak sırf Sarp görmesin diye arka kapılardan çıkacak ve çoktan tutulmaya başladığı sevgilisini herkesten saklayacak değildi. Sarp Yeşim'le ya da bir başkasıyla beraber olsa çok üzülürdüm ama eninde sonunda kabullenirdim. Başka ne yapacaktım ki? Birileri hep kırılırdı.

Hâlâ ekrana bakarken bir yandan da tek elimin işaret parmağını telefonun kenarına dokundurup çekiyor, düşünüyordum. Tekrar mesaj atınca irkildim.

Sarp Adalı
neyse
teşekkür ederim ama yeşim beni üzdü diye senin benimle ilgilenmene gerek yok
16.09

Hale
yeşim seni üzdü diye yapmıyorum ki
16.09

Sinirlenmiştim. Onun yerinde olsam belki ben de öyle düşünürdüm ama arkadaşlığımızı Yeşim ekseninde kurmamıştık ki biz. Belki onun sayesinde tanışmıştık ama onun lafı geçmiyordu sürekli.

Hale
ilgileniyorum çünkü arkadaşımsın
16.09


Sarp Adalı
ben
özür dilerim
aptal gibi sana çatmamalıydım
ama sana özel bir durum değil
şimdi hatırladım
yeşim bana söylemişti
reddederken başka birisinden hoşlandığını söylemişti
16.09

Birkaç dakika sonra hoca geleceği için sırama doğru ilerledim. Göz ucuyla gelen mesajlara bakıyordum ama cevap vermemiştim. Otururken video izleyen Damla'nın sandalyesine çarptım. Bir an başını kaldırıp bana baktı ama yanlışlıkla olduğunu fark edince sıranın üzerindeki koluna tekrar koydu başını.

Sarp Adalı
ama ben bunun sahte bir bahane olduğunu düşünmüştüm
hani karşındaki kırılmasın diye söylersin ya
gerçek olduğunu görünce şaşırdım salak gibi
16.10

Yutkundum. Gerçekten, kalbim hem kendim hem onun için kırılıyordu ve nasıl bir teselliye ihtiyacı olduğunu bilmiyordum. Benden teselli bekleyip beklemediğinden bile emin değildim.

Hale
önemli değil sarp
üzgün olduğunda sağa sola sataşmak anormal bir durum değil
şu anda ne diyeceğimi bilmiyorum ama sana bir soru sormak istiyorum
bu gerçek değil de düşündüğün gibi sahte bir bahane olsa bile bir şey değişir miydi?
16.10

Görüldü attı. İlk başta bu konu üzerine düşündüğünü ya da yanlış bir şey demiş olabileceğimi varsaymıştım ama birkaç dakika sonra koridordaki merdivenlerden gelen erkek seslerini duyduğumda etüt için sınıflarına çıktıklarını anlamıştım.

Test kitabımı çıkardım, üç coğrafya sorusunu hızlıca çözdüm. Dördüncüyü okuyordum ki telefonum titredi. Hoca gelmeden önce attığı mesajları okuyacak zamanım olmuştu.

Sarp Adalı
değişmezdi
sonuç olarak o beni tanımak istemedi
buna saygı duyuyorum
yapabileceğim başka bir şey de yok
16.14

Cevap yazacaktım ama ne yazacağımızı bilememiştim. Etütte de gözetmen olarak edebiyat hocası vardı ve telefon gördüğü an haşlıyordu. Ben de ona bir şey yazmadım. Testime dönerken aklımdan yazsaydım ne yazacağımın cevabı geçiyordu.

Ona tanımak isteyen birisinin illaki çıkacağını söylerdim, birisinin onun en saçma fikirlerini veya tercihlerini merak edeceğini, onu anlamaya çalışacağı anlatırdım. İçten içe bu insanı ben olarak görsün isterdim ama henüz Yeşim'i unutamamışken kendim çıkıp söyleyemezdim. Bir yandan da bunları demek istemiyordum. Beni tamamen arkadaşı olarak görmesine sebep olabilirdi.

İhtimal çoktu ve benim tecrübem yoktu. Bu yüzden nasıl davranmam gerektiğini bilmiyordum ama kimseden akıl da almıyordum.

Bu asla hata yapmayacağım ya da en doğrusunu kendim bileceğim için değildi, bir şey yaşayacaksam bunu kendi sayemde yaşamalıydım. İşler boka sararsa bu benim yüzümden olmalıydı, başkasından aldığım akıl yüzünden değil. Sarp düşecekse de benim için düşmeliydi, taktikler ya da manipülasyonla bunu yapamazdım.

Yeşim onu üzdü, ben toparlayayım da bana aşık olsun fikrinden de tiksiniyordum.

Bana aşık olacaksa hazır hissettiğinde, bana o sevgiyi verebildiğinde olmalıydı; ben ona iki şefkat gösterip sırtını pat patladım diye değil.

Bu yüzden ona bir şey yazmadım. Hislerini kendisi biliyordu, kendisi düşünüp bir karara varmalıydı. Ben ondan vazgeçememiştim hemen, onun yerine arkadaş olmuştuk ve şimdi daha fena tutuktum.

Nasıl bir yol izleyeceğini bilmiyordum, hisleri ne boyutta onu da bilmiyordum ama Sarp'ı azıcık tanıdıysam sevgilisi varken pusuya yatmayacağından emindim.

Ona bir şey yazmayacağım demiştim ama ufak bir boşluk bulduğum an gizlice ona mesaj attım. Aklımdan çıkmıyordu, kurtulmamın tek yolu ona söylemekti.

Hale
evet
kendini tanımak isteyen
birisine sakla
16.32

Okuldan çıktığımız esnada mesajı gördü. Hatta arabaya binmek üzereydi. Arkaya koltuğa çantasını atıp kapıyı kapatırken telefonuna bakıyordu. Ön koltuğu açmak için döndüğünde başını kaldırdı. O sırada kapıya doğru, dolayısıyla ona doğru yürüyordum. Göz göze geldiğimizde bana gülümsedi.

Bunu beklemediğim için şaşırmıştım ama bir tepki veremeden arabanın içine girdi. Ön koltuktaki ablası vardı, Sinem dediği o olmalıydı.

Bir ortak nokta daha bulmuştum, ablalarımız arada bizi okula bırakıyor ya da alıyordu.

Ablasını fark edince başımı eğerek yürüdüm ve gülümsememi gizlemeye çalıştım. Eve gidene kadar o gülümsemesini düşündüm, üzgün göründüğü her anı da aklımdan silmeye uğraştım.

Eve gidince üzerimi değiştirip dinlendim, yemeğimi yedim ve yatağımın üzerinde kitap okuduğum esnada şarjdaki telefonumun titrediğini fark ettim. Önce gidip bakmadım, kitabın çok boktan bir yerindeydim ve kaşlarımı çatmış sinir krizi geçirmemek için uğraşırken nereden bildirim geldiği umrumda olmamıştı. Muhtemelen yedi sekiz uygulamayı bir araya koyduğum batak klasörümdendi. O kitap uygulamalarından birisinde indirim olmalıydı ya da sepetimde alınmayı bekleyen ürünleri hatırlatıyordu.

Yine de aklıma bir kurt gibi düşen ya Sarp'tan geldiyse? düşüncesiyle ayracı arasına koyup kitabı yatağıma bıraktım ve komodinime uzandım. Sarp mesaj atmamıştı ama bildirim ondandı ve şaşırmıştım.

[@hale.alkan] : @adalisarp sizi takip etmek istiyor.

Onu Instagram'dan takip etmediğimi unutmuştum. Sahte hesabım yoktu, stalklamak istediğim ya da dedikodusunu yapacağım kimse olmadığından buna mesai harcamamıştım ve Damla'yla Sarp takipleştiği için onun hesabından, okulda darlayarak stalklıyordum. Fotoğraflarının ekran görüntüsünü alıp kendime atarak tüm ihtiyacımı karşılıyordum. Damla ve Sarp uzun zamandır takipleşiyorlardı. Arkadaş değillerdi ama voleybolcu-basketbolcu etkileşimi sayesinde o tayfadan çoğu insanı takip ediyordu.

Şimdi bu bildirimi görmek kalbimi bir tuhaf yapmıştı ve sanki bugün hoşlandığı kızın manitası var diye üzülen Sarp değilmiş gibi kendi kendime kanatlanmıştım.

Bildirime tıklayıp uygulamaya girdim ve bekletmeden takip isteğini kabul edip ben de ona attım.

Birkaç dakika içinde kabul ettiğinde sanki arkadaş değilmişiz gibi heyecanlıydım.

İsteğimi kabul ettikten yalnızca saniyeler sonra mesaj attı. İyi ki flört etmiyorduk, yoksa mesaj atması için hikaye atmam falan gerekebilirdi. Tecrübeli olmasam da flört dili ve edebiyatına az çok hakimdim.

adalisarp : biz neden buradan takipleşmiyormuşuz

hale.alkan : bilmem
ben çok buralarda takılmıyorum

adalisarp : ben takipleşiyoruz sandım
ceylinle takipleştiğinizi fark etmesem asla anlamazdım

hale.alkan : iyi olmuş o zaman fark ettiğin

adalisarp : evet sana kalsak takipleşmezdik
hadi ben alığım fark etmedim
sen de mi etmedin?

hale.alkan : ben burayı unutuyorum
valla bak bahane değil
birisi mesaj atmadığı sürece instagram'a girmiyorum

adalisarp : sosyal medyaya girmiyorsun yani?

hale.alkan : yook
twitter köpeğiyim
bir de tiktok🤡🤡

adalisarp : tüylerim ürperdi

hale.alkan : niye
reels izlemiyor musun
aynı şey

adalisarp : yok etkisi aynı değil

hale.alkan : he sarp he

"Ayy! Fazla mı Hale cevabı verdim?"

Silmek istesem de çoktan görmüştü.

adalisarp : skhelgşdöeptşsşagls
neden seninle girdiğim hiçbir tartışmayı kazanamazmışım gibi geliyor?

hale.alkan : kazanamazsın çünkü💅🏻

adalisarp : bence bunu test etmeyelim
çok inatçıyımdır
sen de öyle misin?

hale.alkan : ben inat etmem
ikna ederim

adalisarp : evet neden kazandığın belli oldu
o zaman beni de ikna et

hale.alkan : tiktokun reelsle aynı şey olduğuna mı?

adalisarp : hayır
mutsuz olmadığıma
tüm bu hislerin geçeceğine

Bir an ne diyeceğimi bilemeden ekrana baktım.

hale.alkan : bu uzun sürebilir

adalisarp : işinde o kadar iyi değilsin yani?

hale.alkan : senin ne kadar yoğun hissettiğine ve isteğine bağlı diyelim

adalisarp : o kadar hoşlandığımı düşünmüyordum
sana bunu anlatmam ne kadar doğru bilmiyorum
sonuçta yeşimin arkadaşısın

hale.alkan : yanlış
yeşimin DE arkadaşıyım
sadece yeşimin değil
ayrıca ona saygısızlık etmediğin sürece kendi duygularını paylaşmanda sıkıntı yok
ben kaderimi kabullendim
bu dünyaya dert dinlemeye gelmişim

Cevap yazmasını bekliyorken tereddütlüydüm. Onu dinlemek istiyordum, ne anlatsa dinlemek istiyordum ama bana Yeşim'i anlatmasına hazır mıydım bilmiyordum. Erkekler bu şeyleri kendi aralarında çok konuşur muydu pek fikrim yoktu ama yıllarca tecrübeyle sabit olarak Deniz'in bize anlattığı kadar erkek arkadaşlarına dertlerini anlatmadığını biliyordum. Onun terapisti bizdik, özellikle ben.

Şimdi Sarp'ın da konuşmaya ihtiyacı olduğunu anlayabiliyordum ve birbirimizi tanıyalı bir buçuk ay kadar anca olmuşken bana böyle bir şeyi anlatması güvendiğini gösterirdi.

Etütteyken ona şefkat gösterdim diye bana aşık olmasını istemediğimi düşünmüştüm ve buna aykırı davranıp davranmadığımı sorguluyordum.

Ona kıyamadığım gibi bir gerçek vardı ama eğer ölüp bittiğimi göstermezsem dengeyi sağlayabilirdim. Ya da yine kendimi kandırıyordum.

adalisarp : sana sıkıntı vermek istemiyorum

hale.alkan : sıkıntı vermezsin
anlatmak istemiyorsan anlatmayabilirsin ama ben ne zaman istersen dinlerim

"Ay çok mu belli oldu? Çok belli oldu." Durup mesajlara baktım. Attığım an görüyordu ve çok belli olsa da anlamayacağını biliyordum. Aklı ve kalbi başka şeylerle meşgulken fark edemezdi, bu da benim kamufle olmamı sağlıyordu.

Ayrıca biz arkadaşız bahanesini hep kullanacaktım. Artık sadece arkadaş olmayana ya da konuşmayana dek.

adalisarp : anlatmak istemesem hiç söylemezdim
yeşimden çok hoşlanmadığımı düşünüyordum
beni reddettiğinde de o kadar üzülmemiştim
buna takılmamıştım bile
onu sadece tanımak istiyordum
gerçekten
hoşlantının başlangıcı gibiydi
ilgi duyma diyeyim

Mesajları okurken boğazıma düğümler dizilecek sanıyordum ama beklediğimden iyiydim. Yani tabii ki ekrana felaket haberi gelmiş gibi bakıyordum ama o kadar üzülmemiştim. Bir nevi rahatlamıştım çünkü aklımda Sarp'ın Yeşim'e sırılsıklam aşık gezdiği fikri vardı. Bu benim beklediğimin çok çok altındaydı.

adalisarp : yine bundan fazlası olmadığını düşünüyorum ama bir başkasıyla görmenin bu kadar acıtacağını tahmin etmemiştim

Bundan fazlası.

Sadece ilgi duymuş olsam üzülürdüm ama bu kadar üzülmezdim. Şimdi onu dinleyerek kendime işkence ediyordum ama ben kaşınmıştım.

hale.alkan : tahmin etmeliydin
acıtıyor çünkü

adalisarp : öyleymiş
etrafta kimse yokken beni reddettiğini kabullenmek zor değildi
anlıyor musun?

hale.alkan : anlıyorum

Hem de nasıl.

adalisarp : neyse
umarım mutlu olur

hale.alkan : umarım

adalisarp : sen ne zamandır biliyordun?

hale.alkan : konuştuklarını biliyordum ama ciddi olduklarını tamer okula gelene kadar bilmiyordum
ben de o zaman tanıştım zaten

adalisarp : anladım

Ne yazsam bilemedim. Üzüldüğünü bilince ben de çok daha üzülüyordum ve onu teselli etmektense başka bir yolu denemeye karar verene dek görüldü atmıştım.

halealkan : şimdi sana formülü veriyorum

adalisarp : ne formülü?

hale.alkan : benim üzgün zamanlarımda daha iyi hissetmek için uyguladığım formülü

adalisarp : dinliyorum

hale.alkan : bugün duş aldın mı
almadıysan al
tertemiz olmak çok önemli

adalisarp : duş aldın mı diye sorunca ne diyor bu paniği yaşadım

hale.alkan : fesatlaşma be
hani üzgündün sen???

adalisarp : tamam ağlayım o zaman
ama temiz olmanın alakası ne şimdi

hale.alkan : filmlerde dizilerde birisi depresyona girince yağlı kafasıyla geziyor ya
ta o kokuyu ekrandan alıyorum ben
temiz kokmak psikolojime iyi geliyor
tahammül edemem pisliğe

adalisarp : alglsşwşyşdwşgelfşewş
sen nasıl bir şeysin ya

hale.alkan : benzersiz değilim ama müthiş birisiyim
neyse ikinci adım olarak beyaz bir şey giyin
benim bir sürü beyaz sweatshirtüm var ama favorim en büyük olanı
onun içinde kaybolmaya bayılıyorum

adalisarp : beyaz olmasa olmuyor mu

hale.alkan : olmaz😡😡
o temizlik hissiyatı güçlenmeli
hem beyaz sweatin var senin
giy işte uğraştırma

adalisarp : sen beni depresyondan çıkaracak mısın yoksa ölüme mi hazırlıyorsun bilemedim
duş aldıktan sonra pamuk da tıkayım mı
beyaz beyaz kefen gibi giydirdin de

hale.alkan : ALGLSŞWŞTŞDŞWWŞTŞDWÇÇF
üzgünken daha agresif ve kinayeli oluyorsun

adalisarp : galiba

adalisarp : kırılmıyorsun değil mi?

hale.alkan : hayır
ama öğreniyorum
ve hayır sonraki adımın mezarını kazmak değil
bir film açmak
ama sıradan bir film değil

adalisarp : hangi film?

hale.alkan : benim birkaç tane konfor filmim var

adalisarp : alacakaranlık deme

hale.alkan : yok da
niye ki

adalisarp : sinem hep onu izler

hale.alkan : senin ablan sancılı bir ergenlik geçirmiş
draco malfoy aşkı
alacakaranlık
başka ne var?

adalisarp : medcezir erası ve odasındaki emir sarrafoğlu posterine hiç girmeyelim bence

hale.alkan : SÜPER ÇAR LSLGLSŞSŞGŞDŞWŞTDİSŞDİ

adalisarp : ciddi misin sen?

hale.alkan : evet

Canım görümcem <3 yazıp yollasaydın bari Hale?

adalisarp : neyse konu sinem değil
film diyorduk

hale.alkan : ebet
ever
evet
YAZAMADIM DELİRECEM

adalisarp : kolay sinirlenmem dedikten hemen sonra hale :

hale.alkan : ahaeşdöpsdşgoşdsf
tüh
iyi kız maskem düştü
hemen geri takıyor ve ghibli filmlerini öneriyorum
yürüyen şato ruhların kaçışı ve yüreğin sesinin köpeğiyim
diğerlerini de öneririm
ONLAR DA ÇOK GÜZEL
ama bunları daha çok izledim

adalisarp : hemen bakalım

hale.alkan : sakın animasyon ya da eskiler diye ön yargılı davranma
beni o kadar mutlu ediyorlar ki
unutuyorum üzüntümü

adalisarp : ön yargılı değilim
sen seviyorsan bir şans veririm
hem senin hakkında da bir şeyler öğrenebilirim

hale.alkan : neyi öğreneceksin ki?

adalisarp : seni neyin bu kadar mutlu ettiğini

hale.alkan : şimdi sen böyle diyince fark ettim ki beni mutlu eden şey seni belki mutlu etmeyebilir

adalisarp : belki de edebilir
denemekten zarar çıkmaz
ama tüm ritüeli yapmam gerekiyor mu?

hale.alkan : evet
öyle daha etkili
hatta ben bazen üç çikolatalı kurabiye de yapıyorum ama her seferinde değil
çünkü çok masraflı ve kalorili
ve ben çabuk üzülebilen biriyim
ekonomime darbe vurup kilo alırsam daha beter olurum
o yüzden o maddeyi es geçelim

adalisarp : allah razı olsun
ben o zaman duş alayım geleyim

hale.alkan : tamam
ben de yapacağım

adalisarp : sen de mi üzgünsün?

hale.alkan : senin kadar değil
yani zevk için diyeyim
çok seviyorum
özledim biraz da

adalisarp : peki
o zaman sana mesaj atarım?

hale.alkan : tamam
o zaman beraber film gecesi 🥳

adalisarp : 🥳

Duşa girerken aşırı keyifli, hatta özgüvenliydim. Üzerimi çıkarırken aynada kendime öpücük attım. "Dedim ben, inat etmem ikna ederim diye. Sen kiminle dans ediyorsun Sarp Adalı?"

Çilekli duş jelime gözüm her değdiğinde aklıma tekrar geliyordu. Aklımdan iki saniye çıksa üçüncüsünde yine onu buluyordum yani. Mutluluktan dans edecek kıvamda, tamamen temiz, yenilenmiş ve çilek kokar vaziyette banyodan çıkıp odama geldiğimde hızlıca giyinmiştim. Beyaz bir sweatshirt giydim, favorim yıkamada olduğu için onun kadar büyük olmayan başka bir modeli seçmiştim.

Sarp bana Instagram'dan değil WhatsApp'tan mesaj attığında saçlarımı kurutmak için banyoya gidiyordum.

Sarp Adalı
ben hazırım
20.53

Kurutma makinesini fişe taktım ama çalıştırmadan önce ona hızlı bir mesaj attım.

Hale
beyaz giyindin mi?
20.53

Telefonumu aynanın kenarındaki rafa bırakıp yarım yamalak saçlarımı kuruttum. Odama dönerken attığı mesaj beni şaşırttı. Evet demesi benim için yeterli olurdu ama o fotoğraf atmıştı. Gerçekten de beyaz tişörtü vardı ve boynundan aşağısını almıştı.

Sarp Adalı
evet ama beyaz sweatim yıkanacakmış
üşümemek için gri kapüşonlumu giydim
20.54

Tam ona yazdığım esnada ikinci fotoğrafı attı. İlki zaten kalp ritmimi bozmuştu, ikincide hepten gidecektim.
Bu sefer gri kapüşonlusunu üzerine geçirmiş, nemli saçlarını da içine tıkmıştı. Cildi temiz görünüyordu ve sorsam muhtemelen alacağım cevap günde bir defa yüzüne su çarptığı olacaktı. Yine de o kadar masum, tatlı ve savunmasız duruyordu ki şu anda...

Hale

tamam bu seferlik affedildin
20.54

Sizce kim Shakespeare gibi soneler yazıp methiyeler düzmemek için kırk takla atıyordur? Ben tabii ki.

"Daha az video izlemeliyim." diye söylenirken Sarp hangi filmi açacağını sordu. Ona bilgisayardan açmasını söyledim çünkü sevdiğim sahnelerde fotoğraf atıp ona yorumlamazsam ölürdüm. Onu en sevdiğim filmlerden birisini izlemeye ikna etmiştim. Bu benim hayalini kurduğum ve manitayla yapılacaklar listemde yer alan bir olaydı, bokunu çıkarmam lazımdı.

O Ruhların Kaçışı'nı açtığı sırada ben de laptobumu yatağıma getirmiş, hızlıca açıp Netflix'e girmiştim. Işığımı kapatıp masa lambamı açtım, tamamen karanlıkta ekrana bakmam göz numaramı iyice büyütüeceğinden loş ışığı tercih ediyordum.

Laptop kucağımdaydı, filmin ilk on dakikasında hiçbir şey yazmadım. Sarp'ın attığı fotoğrafları incelemekle meşguldüm. Saçları ışıktan ve muhtemelen tam kurutmadığından olduğundan daha koyu renki ve yumuşacık duruyorlardı. Saçlarına dokunma isteğim inanılmaz ivme kazanmıştı o iki fotoğraftan sonra. Ayrıca banyodan yeni çıktığı için mis gibi kokuyor olmalıydı, ona sarılıp en sevdiğim filmi izlemek dünyadaki cennetime adım atmak olurdu.

İç çekmemek için zor durarak gözlerimi filme çevirdim. Aynı anda başlatmıştık, benimle aynı anda izliyordu ve ne düşündüğünü merak ediyordum. Bir yandan da acaba beğenecek mi? endişesi taşıyordum.

Filmde akşam olana kadar ona mesaj atmamayı başardım ama ruhlar ortaya çıktığında daha fazla dayanamadım.

Hale

müthiş değil mi
benim mekan
şurada yemek yemek istiyorum
bu filmde yemek yemek istediğim mekanlar var oraya gelelim açacağım
FİLM BENİ ACIKTIRIYOR
21.19

Mesajlarımı hemen görmedi. Gördüğünde ise titreşimde olduğundan hemen yan tarafıma uzanıp almıştım.

Sarp Adalı
o yemekler anasıyla babasına ne yaptı görmedin mi
yazık hem yetim hem öksüz
21.21

Hale
bir tur da buna mı ağlayalım yani
ama çok güzel durmuyor mu????
21.21

Yoksa ben mi çok açım?

Sarp Adalı
evet
21.22

Filmi izledik ama belli periyotlarla onu rahatsız ettim. En sonunda bittiğinde çok heyecanlıydım.

Yorumlarımın ve fotoğraflarımın çoğunu sona saklamıştım.

Hale
nasıl buldun?
23.19

Sarp Adalı
güzeldi
tatlıydı
seni neden bu kadar rahatlatabildiğini anladım
keşke çocukken izleseydim
23.20

Hale
o zaman benin gibi fanı olurdun
23.20

Sarp Adalı
olurdum
23.20

Hale
eveett
o zaman artık hazırsan birkaç sahne ve fikir paylaşmak istiyorum
23.20

Sarp Adalı
çok hazırım
23.20

Hale
öncelikle o hamamda çalışmak istiyorum
çok ciddiyim
muhtemelen hiç benlik bir yer değil
fazla sıcak ve pis yaratıklar var ama bu filmi her izlediğimde paçalarımı sıvayıp hamam temizleyesim geliyor

23.21

Sarp Adalı
işte sadece heves olarak kalırdı
hayatta yapamazdın
23.21

Hale
nereden biliyorsun?
23.21

Sarp Adalı
hale ekrandan koku alıyorum diyen birisin
orası sabun falan da kokar tamam ama
pis de kokar yani
dayanamazsın
23.22

Hale
söylenmem demedim
allahına kadar isyan ederim
ama çalışırdım da
sadece o kötü koku tanrısı geldiğinde kendimi çatıdan atabilirdim
bir de hepsinin göt göte yataklarda yatması rahatsız ederdi
23.22

Sarp Adalı
onun dışında okeysin yani?
23.23

Hale
evet
çetin cevizimdir ben
hem chihiro'yla kişilik tipimiz aynı
bu yüzden o filmde kendimi hayal etmeyi seviyorum
23.23

Sarp Adalı
hmm
yok
yine olmazdı
sen hamama giremeden elenirdin
anne babandan önce yemeğe atlayıp domuz olurdun
23.24

Hale
off
doğru
ama belki japon yemeklerini sevmezdim?
yemeyi bıraksam bir şey olmazdı
23.24

Sarp Adalı
kontrolünü kaybederdin
onlar da bırakamadığı için böyle oldu zaten
23.25

Hale
her sahnesini ezberlediğin filmde beni yeniyorsun şu an
kırarım kafanı
23.25

Sarp Adalı
kırsana
23.26

Hale
yarın ilk iş
ama hamama girdikten sonraki sahneden alsak?
23.26

Sarp Adalı
tamam alalım
o böcek reisle de anlaşamazdın ki
23.26

Hale
nE DEMEK ANLAŞAMAZDIN

CANIM KAMAJİ DEDEMMM
23.27

Sarp Adalı
ALGŞSŞEŞYŞDŞWŞYŞSŞQŞTŞEWŞ
cidden ne olduğu belli olmayan bir adama dedem mi dedin
23.27

Hale
evet dedem o benim
hem müthiş bir çar
bayılırım böyle eciş bücüş karakterlere
23.27

Sarp Adalı
koca kafa reisi de seviyorsun o zaman?
23.28

Hale
yubabayı mı?
evet
23.28

Sarp Adalı
aynen
zaten isim hafızam kötü
bir de bunların ismi tuhaf tuhaf
23.29

Hale
evet
ama filmdeki herkesi seviyorum

yubaba reis fav

kokan adam gelince benim eşgal gerçekten
23.29

Sarp Adalı
DLHŞSŞEŞGŞSŞWŞTŞELWLTÖSÖW
doğru
23.30

Hale
ve son olarak
zenibanın çay partisi katılmayı en çok istediğim davetlerden birisi
bir o bir çılgın şapkacı

AMA ŞUNA BAK NASIL İSTEMEYİM
O TATLILARDAN YEMEK İSTİYORUM
23.30

Sarp Adalı
benim de canım çekti
yap yiyelim
23.30

Hale
oldu başka????
hem ben yapmak istemiyorum
önüme gelsin yiyim
23.31

Sarp Adalı
inşallah paşam ne diyim
23.31

Hale
mutsuzum :(((
haku'm olamaz biliyorum ama en azından zenibanın evinde yaşayım

bu mekan bana huzur veriyor
bir de howl'ın uçan şatosu
ama sophie iyice temizledikten sonra
öncesi bok götürüyor
23.32

Sarp Adalı
evet
şu anda bağlantı koptu bende
23.32

Hale
merak etme
hepsini izlettiricem
ama üzgünsün diye değil
23.33

Sarp Adalı
olur
bu arada teşekkür ederim
cidden işe yaradı
23.33

Hale
ayy rica ederim
o zaman müsait olduğunda uçan şatoyu izleyelim
23.34

Sarp Adalı
tamamdır
iyi geceler hale
senin için basit bir şeydi ama benim için gerçekten önemliydi
23.34

Hale
benim için de
hem bu fotoğrafları atıp olmayacak şeyler hakkında tartışacağım pek insan yok etrafımda
damla çok gerçekçi
denizle yapıyorduk ama bu ara manitasıyla
olsun tabi
canım yengem <333
23.35

Sarp Adalı
iyi kıvırdın :D
tam atıyordum ceyline
23.35

Hale
hainnnn😱😱😱
23.35

Sarp Adalı
hiç de değilim
seni dinliyorum
ve ne zaman istersen bu tartışmaları yapabiliriz
23.36

Hale
ciddi misin?
23.36

Sarp Adalı
evet
fikirlerimiz uyuşmuyor ama eğlenceli yapan da bu zaten
23.37

Hale
tamammm
iyi gecelerrr
23.37

Sarp Adalı
iyi geceler hale🍓
23.38

umarım beğenmişsinizdir.

sevgiler,
Sareinn.

Continue Reading

You'll Also Like

1.4M 43.6K 38
Üzerime doğru yürümeye devam etti. Gelip tam karşımda durdu. Gözünü kırpmadan yüzümü inceliyordu. Gözlerini gözlerime dikti. Soru dolu bakışlarla y...
1.4M 62.6K 62
Aile problemleri yüzünden evden kaçmış ve kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan, aynı zamanda sinir hastası olan Pare, ucuza gelsin diye ikinci el...
5.1M 280K 29
Sarhoş olduğu gece bir adamla birlikte olan Kayra, sabah uyandığında kendini tanımadığı bir adamla bulur. Evden apar topar kaçan Kayra, birlikte old...
3.3M 120K 66
Berdel'e kurban gitmiştim. Hiç tanımadığım, bilmediğim bir adamla evlendiriliyordum. İkiz erkek kardeşim yerine ben hayatta kalmıştım, ben yaşamıştım...