Felelsz vagy Mersz? [BEFEJEZE...

pottom18 tarafından

515K 14.9K 539

''- Felelsz vagy mersz? - nézett rám csillogó szemeivel. Nem voltam képes nemet mondani hiszem már eleget itt... Daha Fazla

𝐞𝐥𝐬𝐨̋
𝐦𝐚́𝐬𝐨𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐫𝐦𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐨̈𝐭𝐨̈𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐭𝐨𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐞𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐤𝐢𝐥𝐞𝐧𝐜𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐭𝐢𝐳𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐭𝐢𝐳𝐞𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐭𝐢𝐳𝐞𝐧𝐤𝐞𝐭𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐭𝐢𝐳𝐞𝐧𝐡𝐚𝐫𝐦𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐭𝐢𝐳𝐞𝐧𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐭𝐢𝐳𝐞𝐧𝐨̈𝐭𝐨̈𝐝𝐢𝐤
𝐭𝐢𝐳𝐞𝐧𝐡𝐚𝐭𝐨𝐝𝐢𝐤
𝐭𝐢𝐳𝐞𝐧𝐡𝐞𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐭𝐢𝐳𝐞𝐧𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐭𝐢𝐳𝐞𝐧𝐤𝐢𝐥𝐞𝐧𝐜𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐮𝐬𝐳𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐮𝐬𝐳𝐨𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐮𝐬𝐳𝐨𝐧𝐤𝐞𝐭𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐮𝐬𝐳𝐨𝐧𝐡𝐚𝐫𝐦𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐮𝐬𝐳𝐨𝐧𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐮𝐬𝐳𝐨𝐧𝐨̈𝐭𝐨̈𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐮𝐬𝐳𝐨𝐧𝐡𝐚𝐭𝐨𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐮𝐬𝐳𝐨𝐧𝐡𝐞𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐮𝐬𝐳𝐨𝐧𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐮𝐬𝐳𝐨𝐧𝐤𝐢𝐥𝐞𝐧𝐜𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐫𝐦𝐢𝐧𝐜𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐫𝐦𝐢𝐧𝐜𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐫𝐦𝐢𝐧𝐜𝐤𝐞𝐭𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐫𝐦𝐢𝐧𝐜𝐡𝐚𝐫𝐦𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐫𝐦𝐢𝐧𝐜𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐫𝐦𝐢𝐧𝐜𝐨̈𝐭𝐨̈𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐫𝐦𝐢𝐧𝐜𝐡𝐚𝐭𝐨𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐫𝐦𝐢𝐦𝐜𝐡𝐞𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐫𝐦𝐢𝐧𝐜𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐫𝐦𝐢𝐧𝐜𝐤𝐢𝐥𝐞𝐧𝐜𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐞𝐠𝐲𝐯𝐞𝐧𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐞𝐠𝐲𝐯𝐞𝐧𝐤𝐞𝐭𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐞𝐠𝐲𝐯𝐞𝐧𝐡𝐚𝐫𝐦𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐞𝐠𝐲𝐯𝐞𝐧𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐞𝐠𝐲𝐯𝐞𝐧𝐨̈𝐭𝐨̈𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐞𝐠𝐲𝐯𝐞𝐧𝐡𝐚𝐭𝐨𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐞𝐠𝐲𝐯𝐞𝐧𝐡𝐞𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐞𝐠𝐲𝐯𝐞𝐧𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐞𝐠𝐲𝐯𝐞𝐧𝐤𝐢𝐥𝐞𝐧𝐜𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐨̈𝐭𝐯𝐞𝐧𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐨̈𝐭𝐯𝐞𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐨̈𝐭𝐯𝐞𝐧𝐤𝐞𝐭𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐨̈𝐭𝐯𝐞𝐧𝐡𝐚𝐫𝐦𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐨̈𝐭𝐯𝐞𝐧𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐨̈𝐭𝐯𝐞𝐧𝐨̈𝐭𝐨̈𝐝𝐢𝐤
𝐨̈𝐭𝐯𝐞𝐧𝐡𝐚𝐭𝐨𝐝𝐢𝐤
𝐨̈𝐭𝐯𝐞𝐧𝐡𝐞𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐨̈𝐭𝐯𝐞𝐧𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐨̈𝐭𝐯𝐞𝐧𝐤𝐢𝐥𝐞𝐧𝐜𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐭𝐯𝐚𝐧𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐭𝐯𝐚𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐭𝐯𝐚𝐧𝐤𝐞𝐭𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐭𝐯𝐚𝐧𝐡𝐚𝐫𝐦𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐭𝐯𝐚𝐧𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐭𝐯𝐚𝐧𝐨̈𝐭𝐨̈𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐭𝐯𝐚𝐧𝐡𝐚𝐭𝐨𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐭𝐯𝐚𝐧𝐡𝐞𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐭𝐯𝐚𝐧𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐭𝐯𝐚𝐧𝐤𝐢𝐥𝐞𝐧𝐜𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐞𝐭𝐯𝐞𝐧𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐞𝐭𝐯𝐞𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐞𝐭𝐯𝐞𝐧𝐤𝐞𝐭𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐞𝐭𝐯𝐞𝐧𝐡𝐚𝐫𝐦𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐞𝐭𝐯𝐞𝐧𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐞𝐭𝐯𝐞𝐧𝐨̈𝐭𝐨̈𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐞𝐭𝐯𝐞𝐧𝐡𝐚𝐭𝐨𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐞𝐭𝐯𝐞𝐧𝐡𝐞𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐞𝐭𝐯𝐞𝐧𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐞𝐭𝐯𝐞𝐧𝐤𝐢𝐥𝐞𝐧𝐜𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐯𝐚𝐧𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐯𝐚𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐯𝐚𝐧𝐤𝐞𝐭𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐯𝐚𝐧𝐡𝐚𝐫𝐦𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐯𝐚𝐧𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐯𝐚𝐧𝐨̈𝐭𝐨̈𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐯𝐚𝐧𝐡𝐚𝐭𝐨𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐯𝐚𝐧𝐡𝐞𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐞𝐩𝐢𝐥𝐨́𝐠𝐮𝐬
- K Ö S Z Ö N E T N Y Í L V Á N Í T Á S -

𝐧𝐞𝐠𝐲𝐯𝐞𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤

4.6K 157 9
pottom18 tarafından

- Mit is akartál mondani? – fordultam Joshua felé félénken, tartottam attól,hogy mit akar mondani.

- Jaa. Hát öhm...izé. Csak annyi, hogy... Köszi, hogy beajánlottál Vic- nél, nagyon aranyos lány. – aha. Ez most szíven szúrt.
- Semmiség. – vicsorítottam felé összetörve.
- Na mehet? – szólt hozzánk a tanár. Elindította a videó klippet, de megengedte, hogy amelyik rész nem megy azt most hagyhatjuk.
Bő negyvenöt perc gyakorlás után sikerült egyet összehoznunk, amelyikben egyikőnk se hibázott. – Fantasztikus. Nem is hiszem el, hogy egy óra alatt ennyire el tudtátok sajátítani ezt a dalt. Ügyesek vagytok! Otthon még gyakoroljatok, hogy megragadjon a fejetekben a szöveg.
- Rendben. – feleltem és el is kezdtem pakolni mikor a kulcsom kiesett a zsebemből. Hajoltam le érte mikor beleütöttem a fejem egy másik fejbe. – Áucs. – vakargattam a fájó pontot.
- Bocsiii – húzta el a szó végét Joshua. Sziszegve nyúltam a kulzsomért és rántottam el tőle. Felpattantam és már viharoztam is ki a teremből.

Kicsit előre haladva már péntek délután volt és egyszerűen nem tudtam magammal mit kezdeni ezért felhívtam Joaquin- t, hogy mozduljunk már ki mert ez így nem állapot.
- Mhmh, mondjad. – szólt bele kómásan a telefonba.
- Te aludtál?
- Minden nap késő este aludtam el és hajnali ötkor keltem mert egyszerűen nem tudtam aludni. Szerinted aludtam?
- Jó, bocsi.
- Na mit akartál mondani?
- Háát, gondolkodtam azon, hogy elmehetnénk bulizni. Jól esne most egy kicsit a tánc, vagy egy kis pia.
- Jól hangzik. De mivel megyünk? – nem mondhattam azt neki, hogy az ő kocsijával, nem vonhatom meg tőle, hogy jól érezze magát.
- Na várjál... Anya! – ordítottam le.
- Mondjad! – jött lentről egy válasz.
- Eltudnál vinni engem és Joaquin- t az egyik sulis ismerősünk bulijába?
- Biztos, hogy akartok menni? – hangja kicsit szomorúnak tűnt, amitől meghasadt a szívem, de annyi időt töltök vele együtt néha muszáj elmennem itthonról.
- I-igen.
- Rendben, szedd össze magad aztán indulunk.

Pár perc furikázás után (persze felvettünk Joaquin- t) megérkeztünk város szélén fekvő hatalmas emeletes házhoz, ami csak úgy villogott minden féle színben (gondolom a LED-től volt ennyire színes).
- Mikorra jöjjek értetek? – hajolt ki anya az ablakon.
- Mm... szerintem nem kell értünk jönni, vagy Joaquin- nál alszunk vagy nálunk. Max majd hazasétálunk.
- Hát... jó. – meggyőző válasz.

Beérve megcsapott minket az alkohol jellegzetes szaga, a tömény cigi füsttől alig lehetett levegőt kapni és voltak már páran, akik a kanapén ki voltak dőlve.
- Ezek sem aprózták el a dolgokat. – hajolt le hozzám Joaquin.
- Hát hallod... ezek nagyon alapoznak a szünetre. Mennyiben, hogy másfél hétből egy hetet ezek itt fognak tölteni, vagy egy másik házi buliban?
- Abban biztos vagyok. – nevettünk össze és indultunk el a konyha felé. Annyira megszoktuk, hogy ha a konyhába megyünk kevesen vannak, hogy most rendesen meghátráltunk az ottani tömegtől. - Ezek mikor lettek még ennyien... sóhajtott fel mellettem fájdalmasan.
- Kibírjuk. Keresünk valami piát meg rágcsát aztán kiülünk az egyik teraszra, jó?
- Megvárlak fent. – mondta ki és azzal a lendülettel ott is hagyott. Na szépen vagyunk. Átfurakodva a tömegen odaestem (a szó szoros értelmében) a pulthoz és elkezdtem nézelődni. Fogtam két csomag chipset, ropit kettő műanyag poharat,egy üveg vörösbort és egy kólát majd megfordulva nekimentem Aron- nak.
- És te ezt mind egyedül tervezed meginni? – mutatott felhúzott szemöldökkel a kezemben tarott italra.
- Neeem, vagyis hát... á, nem. Joaquin- nal jöttem.
- Ja jólvan. – kuncogott megvakarva tarkóját. Most arra számított, hogy meghívom, hogy ketten megigyuk? – De azért segítek felvinni mert elég... szerencsétlenül nézel ki ennyi mindennel a kezedben. – mondta majd nyúlt volna oda a kezemben tartott dolgokért, de én azzal a mozdulattal hátráltam egyet.
- Mindig is szerettem azt az igazmondó fejed. Vagy várjál... mindig is a képembe hazudtál, szóval. – mondtam majd meg sem várva a válaszát elviharoztam. Már majdnem felértem a lépcső tetejére és már alig kaptam levegőt, nem csak a mázsás súlytól, hanem a rengeteg lépcsőfoktól, mikor a lábam gondolt egyet és beleakadt az utolsó lépcsőfokba. Hálás vagyok a szüleimnek, hogy ilyen jól hoztak össze, ezért volt egy kis egyensúlyom, aminek köszönhetően semmi nem esett ki akezemből, egyet kivéve...a bor! Szinte lelassult minden, már-már hallottam a fülemben az üveg darabokat, amelyek majd szétpattannak a földön és a hangjuk belehasít a fülünkbe. Néha azért egy filmben érzem magam, mert mikor az üveg majdnem földetért egy kéz hirtelen alányúlt ezzel megakadályozva, hogy az ital a földön kössön ki.

Okumaya devam et

Bunları da Beğeneceksin

17.5K 1.3K 25
Könnyen jön, könnyen megy. Nincs ez másképpen a boldogsággal sem - az egyik percben még rózsaszínen látjuk a világot, a másikban pedig a boldog pilla...
7.2K 304 17
"Ugye tudod, hogy a legnagyobb szemét történetesen az exed?-kérdeztem vissza tőle. - Ez nem változtat a kijelentésemen, sőt csak erősíti.-mondta, mir...
246K 13.1K 67
Jackson az iskola népszerű fiúja.Övé a suli legszebb csaja,magáénak tudhatja az amerikai foci csapatkapitányánák címét is..Az a tipikus legjobb. Vára...
119K 8.6K 33
Grace határozottan irányítás mániás, szereti, ha a dolgok úgy működnek, ahogy eltervezi. Minden a legnagyobb biztonsággal, a saját medrében, úgy ahog...