Vágyálom - Carter

By _janedarcy_

101K 2.7K 63

Első óta egy folyóson sétálunk és még sosem beszéltünk igazán. Carter egy rejtély. Egy feladvány. A valós sze... More

1 fejezet
2 fejezet
3 fejezet
4 fejezet
5 fejezet
6 fejezet
7 fejezet
8 fejezet
9 fejezet
10 fejezet
11 fejezet
12 fejezet
13 fejezet
14 fejezet
15 fejezet
16 fejezet
17 fejezet
18 fejezet
19 fejezet
20 fejezet
22 fejezet
23 fejezet
24 fejezet
25 fejezet
26 fejezet
27 fejezet
28 fejezet
29 fejezet
30 fejezet
31 fejezet
32 fejezet
33 fejezet
34 fejezet
35 fejezet
36 fejezet
37 fejezet
38 fejezet
39 fejezet

21 fejezet

2.2K 62 0
By _janedarcy_

Három napja, hogy ott aludtam Carternél azóta rengeteg edzésre elmentem, barátaival is eléggé jól ki jövök. Maggel is találkoztam mostanában kicsit elhanyagoltam csak rengeteg dolgom volt. Jól alakulnak a dolgok mostanában. Suli is lassan vége örülök, hogy semmi nem történt a suliban vártam a szívatás következő részét, de nem jött. Ami csak jót jelent. Az egész hétvégén anyával töltöm, mert elfog menni megint egy hétre. Úgy terveztük, hogy elmegyünk a plázába. Régen töltöttünk már együtt ennyi időt. Folytonos munka és az iskola miatt ritkán találkoztam anyával és őszintén? Hiányzott már egy anya lánya nap.

- Szokásos kávé? –kérdezi anya. A pult mögül egy korombeli srác jegyzeteli a kívánságainkat. Kicsit zavarban vagyok, mert jól néz ki. És szerintem ő is észre vette ezt. Annyira kínos.

- Igen, köszi. Addig leülök oda az ablak mellé. –anya erre csak bólint. Elindultam az ablak felé. Majd leültem és vártam anyát és a kávét. Nem sokkal később meg is jött mindkettő.

Elém rakta a kávét, amit annyira imádok főleg a tetején lévő habot. A hab a tetején a gyengém.

- Miujság veled mostanában Eli? –hát az egyszer szent, hogy arról nem beszélek, hogy ott aludtam Carternél. Igazából még Magnek sem mondtam el amúgy sincs semmi értelme, mert nincs köztünk semmi. Francba megint Carteren jár az eszem. Mi történik velem? Folyton csak ő jár a fejembe és ez nem jó, nagyon nem jó.

- Semmi különös. Inkább te mesélj anya milyen volt a munka, hogy sikerült a tárgyalás? –az elterelés az én szakterületem.

- Remekül. Ennél jobban nem sikerülhetett volna. Megnyertem őket és indul a második projekt. –mondja anya büszkén. Anya csodálatos ember megérdemli, hogy jól alakuljon a dolgai.

- Ez nagyon jó anya örülök neki. –erre csak elmosolyodik. Belekortyolgatok a kávámba, mert még meleg. Kicsit hagyom hűlni.

Tíz perc múlva anyával egy jót beszélgettünk és elindultunk ruhákat venni. Vettem egy csomó ruhát. Igaz, hogy kábé három órába telt mire kiválasztottam a megfelelő ruhákat, de megérte, mert imádom őket. Anya is nézegetett magának ruhát meg ékszereket. Utána elmentünk enni. Pizzát rendeltem anya egy hamburgert. Elfogyasztottuk és elindultunk haza. A kocsiban a kedvenc zeném szólt Julia Michaels ligth me up anyának is tetszett énekültük együtt remekül éreztem magam. Majd arra lettem figyelmes, hogy haza értünk és egy újabb nap telt el, egy csodálatos nap.  Egy valami hiányzott.....Carter.

Continue Reading

You'll Also Like

14.3K 475 62
~ • Kerem Hakanoğlu átvette apja Kemal Hakanoğlu cégét és így ő lett a FŐNÖK. De egy valamire nem számított, egy társtulajdonosra, aki nem más mint...
194K 6.2K 46
Egy váratlan éjszaka, amely mindent felforgat. !! A későbbiekben 18+ részeket is tartalmazhat!! "-Maggie tudod, hogy előlem nem fogsz tudni megszökn...
3.4K 414 38
Lizzy 24 éves, aki most végzett az egyetemen. Szülei nem rég vettek egy farmot így kiköltöztek a városból. Az elkényeztetett kislány nem túl boldog e...
119K 4.3K 33
Sophie élete korántsem könnyű. Az édesanyja valamien oknál fogva az egész családot elhagyja, ezért édesapja, és bátyja neveli őt. Mindent megtesznek...