𝖸𝖮𝖴:𝖺𝗋𝖾 𝖾𝗏𝖾𝗋𝗒𝗍𝗁�...

By writtenbynena

4.2K 630 93

Η Hendra μια 17χρονη, κι είναι στην τελευταία τάξη του λυκείου.Ασχολειται πολύ με τα βιβλία κι με τους στόχου... More

Κεφάλαιο 1
Κεφάλαιο 2
Κεφάλαιο 3
Κεφάλαιο 4
Κεφάλαιο 5
Κεφάλαιο 6
Κεφάλαιο 7
Κεφάλαιο 8
Κεφάλαιο 9
Κεφάλαιο 10
Κεφάλαιο 11
Κεφάλαιο 12
Κεφάλαιο 13
Κεφάλαιο 14
Κεφάλαιο 15
Κεφάλαιο 16
Κεφάλαιο 17
Κεφάλαιο 18
Κεφάλαιο 19
Κεφάλαιο 20
Κεφάλαιο 21
Κεφάλαιο 22
Κεφάλαιο 23
Κεφάλαιο 24
Κεφάλαιο 25
Κεφάλαιο 26
Κεφάλαιο 27
Κεφάλαιο 28
Κεφάλαιο 29
Κεφάλαιο 31
Κεφάλαιο 32
Παρένθεση
Κεφάλαιο 33
Κεφάλαιο 34
Κεφάλαιο 35
Κεφάλαιο 36
Κεφάλαιο 37
Κεφάλαιο 38
Κεφάλαιο 39
Κεφάλαιο 40
Κεφάλαιο 41
Κεφάλαιο 42
Κεφάλαιο 43
Κεφάλαιο 44
Κεφάλαιο 45
Κεφάλαιο 46
Κεφάλαιο 47
Κεφάλαιο 48
Κεφάλαιο 49
Κεφάλαιο 50
Κεφάλαιο 51
Κεφάλαιο 52
CAST
Κεφάλαιο 53
Κεφάλαιο 54
Κεφάλαιο 55
Κεφάλαιο 56
Κεφάλαιο 57
Κεφάλαιο 58
Κεφάλαιο 59
Κεφάλαιο 60
Κεφάλαιο 61

Κεφάλαιο 30

55 8 0
By writtenbynena

O Teo της τηλεφωνούσε συνέχεια.Εκεινη δεν σήκωνε καν το τηλέφωνο της.

Κάποια στιγμή την πήρε ο Marko. «Marko, πως είσαι;», «Άσε εμένα, με εσένα τι τρέχει; Με πήρε ο Teo σαν φρικαρισμενος κι ρωτούσε αν έγινε κάτι. Σήκωσε το να του πεις έστω ότι είσαι καλά.»,

«Το ξέρω μα...», εκείνος την διέκοψε. «Hendra, είσαι εγωίστρια. Σήκωσε το.», είπε και της το έκλεισε.Την υπόλοιπη ημέρα ήταν πάνω από το κινητό.

Μολις ξημέρωσε,τιναχτηκε.Θα αργούσε στο σχολείο.Δεν ήξερε τι να πρώτοκανει.

Ντύθηκε γρήγορα, πήρε την τσάντα στον ώμο κι κατέβηκε κατω. Προς έκπληξη της, είδε στο σαλόνι τον Teo με την μητέρα της. Τι γίνεται τώρα, σκέφτηκε.

«Κοίτα ποιος ήρθε.»,

της είπε η μαμά της.«Ζεις;».Της είπε κάπως ειρωνικά αυτός. Αλλά είχε ως πάντοτε το γλυκό αυτό χαμόγελο που η Hendra λάτρευε.

Εκείνη τι να έλεγε τώρα;Πίστευε θα τον άφηνε στην ησυχία του όπως ήθελε για λίγο καιρό. Αυτός όμως δεν το ήθελε. Κατάλαβε ήταν λάθος αυτό, κι δεν ήξερε πως να του το εξηγήσει. Βέβαια δεν το έβρισκε κι τρομερό,για την ακρίβεια έπρεπε να της λέει και ευχαριστώ,πίστευε.

«Θα σε πάω εγώ σχολειο», της είπε καθώς χαιρέτησε με το χέρι του την μητέρα της κι πήγαινε προς την έξοδο. Η Hendra τον ακολούθησε με τον ίδιο ρυθμό στο βήμα.

Μόλις βγήκανε κι έφτασαν στην μηχανή, γύρισε και την κοίταξε. «Έχει γίνει κάτι;», την ρώτησε.
«Όχι, απλά ήθελα να σε αφήσω κι να μείνω λίγο μόνη. Και οι δύο να μείνουμε λίγο μόνοι.Σκέφτηκα είναι καλή ιδέα.», «Για εσενα», της αντιγύρισε.

«Γιατι ήρθες;», «γαμω Hendra με κοροϊδεύεις;νόμιζα έγινε ή έπαθες κάτι, δεν σηκώνεις το τηλέφωνο.»,«Εκεινη κατέβασε το κεφάλι κι του ζήτησε συγνώμη.»

«Θα φύγω το απόγευμα.», της είπε.
Η Hendra δεν απαντησε. Ανέβηκαν και οι δύο στην μηχανή.Μολις έφτασαν,χτυπησε το κουδούνι και όλοι πήγανε μες στο κτήριο. Κάποιοι έτρεχαν. Άλλοι πάλι έφευγαν. Ενας καθηγητής πήγενε με αργό βηματισμό, χωρίς να βιάζεται.

«Άλλη φορά να το σηκώνεις. Δεν φαντάζεσαι πόσο μου έλειψες.» Της είπε καθώς την κοιτούσε μες τα μάτια.», η Hendra χαμογέλασε. Χαμογέλασε και ο Teo.Μολις κατέβηκε από την μηχανή, ο Teo έφυγε.Η Hendra τον κοιτούσε που έφευγε και μόλις απομακρυνθηκε αρκετά, όπου δεν φαινότανε, γύρισε την πλάτη της και πήγε στο σχολείο.

Εκεί πέτυχε τον Marko. «Σε είδα με τον Teo. Ήρθε για μέρες;», «Οχι», του είπε ψυχρά. «Hendra μην εξαφανίζεσαι από τους άλλους.» «Απλά σκέφτηκα ήτανε καλή ιδέα. Και εάν το καλοσκεφτείς καλά έκανα. Αλλιώς δεν θα τον έβλεπα σήμερα.»
«Hendra, είσαι πολύ ερωτευμένη μαζί του. Αλλά είσαι λάθος έτσι όπως του κάνεις, να το ξέρεις. Ο Teo είναι δύσκολο άτομο, εάν κανείς έτσι και εσύ,θα δυκολεψετε τα πράγματα,Πίστεψε με.», «πάμε θα αργησουμε»,ειπε αγνοώντας το σχόλιο του.

Μπορεί να αγνόησει αυτό που της είπε, αλλά το σκεφτοτανε συνέχεια. Μαζί με τον Teo ήτανε σαν να υπήρχαν ουράνια τόξα κι μονοκεροι σε άσπρα συννεφα.Ητανε η καυλα, ο χτύπος της καρδιάς που κάθε φορά όταν τον έβλεπε  επιβράδυνε γρήγορα.Δεν είχε ποτέ αυτό το συναίσθημα. Δεν την ενδιέφερε καν παλιά.

Δεν ήτανε ο τύπος της, δεν ήθελε ποτέ τέτοιο αγόρι. Αλλά για τον Teo ήτανε τόσο τύφλα ερωτευμένη.Ολα πάνω του ήταν σε μια τελειότητα.Οι γωνίες στο πρόσωπο του, τα μάτια του, το πλατύ χαμόγελο, το σώμα του, με τα τατουάζ, το ντύσιμο και το βήμα του. Βέβαια σπάνια τον άκουγε να γελούσε. Είχε σοβαρό ύφος, πέρα από το χαμόγελο.Η Hendra αντίθετα, γελούσε συνεχώς, ειδικά μαζί του. Πίστευε ο Teo την αγαπούσε πάρα πολύ. Ήταν βέβαιη.Με τον Teo περνούσε υπέροχα.Ακομη και ο χαρακτήρας του, την συνάρπαζε, έστω εάν κι αν γινόταν παρορμητικος.

Η Nicki κάλεσε την Hendra και τον Marko σπίτι τους να κάτσουν. Ο Marko αρνήθηκε αμέσως. «Γιατί;», τον ρώτησε η Nicki.«Εχω καλύτερα πράγματα να κανω», της είπε αποκοπα. Η Hendra προσπάθησε να τους διαχωρίσει, πριν αρχίσει φασαρία.

Η Nicki του έριξε μια ματιά επιθετική, από πάνω έως κάτω.Επειτα από λίγα κλάσματα δευτερολεπτου, κοίταξε την Hendra. «Εσύ Hendra?»,

«Ναι, αλλά μόνο για λιγο». Είπε.Η Hendra παρατηρούσε την ψεύτικη βλεφαριδα που κουνιόταν πάνω κάτω καθώς η Nicki ανοιγοκλεινε τα μάτια της.«Ωραία, τα λέμε μετά από το σχολείο. Τα λέμε περίεργο αγόρι.», του είπε σατιρικά.

Η Hendra  άρχισε τα παράπονα. «Δεν χρειάζεται να είσαι έτσι;»,

«Σοβαρά;Δηλαδή άμα γούσταρα τον Teo τι θα γινόταν Hendra? Θα μου τον έδινες στο πιάτο;», Κοιταχτηκαν για λίγο, έπειτα μαζί γέλασαν. «Σκασε Marko», του είπε καθώς γελούσε. «Συγνωμη»,της είπε.

Ο Marko την έπιασε από τον ώμο κι την έσπρωξε ελαφρα ώστε να προχωρήσει.«Πεινάω, του ειπε», «Δεν μου κάνει εντύπωση», της είπε.

Μόλις σχολίασαν, η Hendra έψαχνε έξω την Nicki. Την είδε μαζί με την Mia και την Anna.Για μια στιγμή αναρωτήθηκε γιατί είναι μαζί τους. Έπειτα όμως θυμήθηκε τότε στο πάρτυ, που η Anna της είπε ήταν φίλες με την Nicki.

«Γεια Hendra», της είπε η Mia.

«Γειά», είπε η Hendra με χαμόγελο.

«Χρόνια κάναμε να σε δουμε». Είπε η Anna με ειρωνικό ύφος. «Αστειευομαι», πρόσθεσε με ένα ψεύτικο γέλιο. «Γνωρίζετε η μία την άλλη;» ρώτησε η Nicki.
«Ναι. Ο Teo της είπε πως ήμασταν φίλοι από παλιά.».

Έμειναν και οι τρεις αμιλητες. Η Nicki κοιτούσε τα παπούτσια της. Φουρουσε κάτι μαυρε μπότες με κορδόνια.

Η Hendra κοιτούσε επίμονα την Anna, το ίδιο και αυτή. «Χαίρομαι για εσένα και τον Teo.», της είπε. «Ναι είμαστε υπέροχα.»

Η Nicki διέκοψε. «Πάμε Hendra.», την τράβηξε από το χέρι να πάνε στο αμάξι της.

«Τι στο διάβολο ρε γαμωτο;» Της αντιγύρισε η Hendra καταφερνοντας να ξεφύγει. «ει, άγριο κορίτσι», της είπε με ειρωνεία η Nicki.

«Ποσο καιρό την ξέρεις την Anna.»
«τρία χρόνια.», είπε η Nicki.

«Γιατί έχει τόσο θέμα με τον Teo και εμένα κι δεν λέει κανείς;», η Hendra είχε νευριάσει.
Η Nicki της πρότεινε να πάνε σπίτι της να τα πούνε αυτά.

Η Hendra μπήκε στο αυτοκίνητο και καθώς μπήκε, χτύπησε με δύναμη την πόρτα του συνοδηγού, καθώς την έκλεινε.

Στον δρόμο είχανε βάλει ραδιόφωνο, έπαιζε ένα τραγούδι της Katty perry. Η Nicki άρχισε να τραγουδαει.Για την Hendra ήταν κακή στιγμή, αφού η Nicki τραγουδούσε χάλια.

Μολις έφτασαν σπίτι ή Nicki άραξε στον καναπέ. Με την σειρά της έκατσε και η Hendra, καθώς έβγαζε την τσάντα από τον ώμο της.Η Nicki άναψε ένα τσιγάρο.
«Θες;», ρώτησε την Hendra. «οχι».
«Η Anna είναι λίγο σκύλα, το ξερω», της είπε καθώς ζαρωνε το πρόσωπο της. «Απλά είναι περίεργη σχετικά με εμένα και τον Teo, αποκλείεται να ήταν μονο φίλοι αυτοί οι δύο.», είπε η Hendra. «Και βέβαια ειναι.Εκαναν παλιά παρέα κι σπάνια φέτος. Απλώς η Anna γουσταρει τον Teo, δεν τα είχανε όμως.»
«Πιστεύεις της αρέσει κι του Teo.», είπε η Hendra με ανά πλατύ χαμόγελο κι μελαγχολία στο βλέμμα της. Η Nicki φωναξε«Είσαι ηλιθια; και βεβαία όχι. Ο Teo έχει σχέση μαζί σου.Και έχει γίνει άλλος άνθρωπος. Είναι ερωτευμένος μαζί σου. Στο υποσχομαι», είπε.
Η Hendra φάνηκε να την ικανοποίησε αυτό που της είπε η Nicki. Αλλά επρεπε να έχει σε αποστάσεις αυτούς τους δύο.

«Ο Marko τι έχει;», ρώτησε.
«τιποτα», είπε η Hendra.«Φανηκε σαν να μην ήθελε να έρθει, και όχι λόγω διαβάσματος ή ότι έχει καλύτερα πράγματα να κάνει.»
«Εχει διαφορά με τους γονείς του, μην του δίνεις σημασία, θα του περάσει.»
Είχε μήνυμα από τον Teo. Την ρωτούσε που ήταν, να έρθει. Εκείνη του είπε σπίτι της Nicki.«Nicki,σε πειράζει να φύγω; θα έρθει να με πάρει ο Teo.»
«Εντάξει, έτσι κι αλλιώς θα πάω να κοιμηθώ.»
«Από τώρα;», της είπε η Hendra.
«Τι να κάνουμε, δεν έχω βιβλία να πνίξω τον πόνο μου.», της είπε ειρωνικά, χωρίς κακία όμως. Η Hendra γέλασε. Την χαιρέτησε κι βγήκε έξω από το σπίτι.

Continue Reading

You'll Also Like

262K 13.7K 83
Εκείνο το καλοκαίρι θα άλλαζαν όλα. Εκεινο το καλοκαίρι θα μου μάθαινε πολλά.
79.4K 6.7K 15
' 𝙔𝙤𝙪'𝙧𝙚 𝙨𝙤 𝙖𝙙𝙤𝙧𝙖𝙗𝙡𝙮 𝙖𝙬𝙠𝙬𝙖𝙧𝙙 𝙖𝙣𝙙 𝙛𝙪𝙣𝙣𝙮 𝙖𝙣𝙙 𝙘𝙪𝙩𝙚 𝙖𝙣𝙙 𝙝𝙤𝙩 𝙖𝙣𝙙 𝙛𝙪𝙘𝙠 𝙄 𝙬𝙖𝙣𝙩 𝙮𝙤𝙪 𝙨𝙤 𝙗𝙖𝙙.' ...
441K 29.9K 60
Bo Ellis,είναι ένα φυσιολογικό κορίτσι,η ζωή της ήταν μια χαρά,μέχρι την μέρα που γνώρισε τον Harry.Η ζωή της άλλαξε απλά από ένα χώρο.Πίστευε ότι εί...
433K 38.9K 67
Highest rank: #1 in Εφηβική Φαντασία 16/12/17 (Omg thanks♥) #3 in Μικρού Μήκους ❤ 7/11/17 ***** "Αννούλα.. Στειλε καμία φωτο σου να με ανάψεις. " "Τι...