𝖸𝖮𝖴:𝖺𝗋𝖾 𝖾𝗏𝖾𝗋𝗒𝗍𝗁�...

Por writtenbynena

4.2K 630 93

Η Hendra μια 17χρονη, κι είναι στην τελευταία τάξη του λυκείου.Ασχολειται πολύ με τα βιβλία κι με τους στόχου... Más

Κεφάλαιο 1
Κεφάλαιο 2
Κεφάλαιο 3
Κεφάλαιο 4
Κεφάλαιο 5
Κεφάλαιο 6
Κεφάλαιο 7
Κεφάλαιο 8
Κεφάλαιο 9
Κεφάλαιο 10
Κεφάλαιο 11
Κεφάλαιο 12
Κεφάλαιο 13
Κεφάλαιο 14
Κεφάλαιο 15
Κεφάλαιο 16
Κεφάλαιο 17
Κεφάλαιο 18
Κεφάλαιο 19
Κεφάλαιο 20
Κεφάλαιο 21
Κεφάλαιο 22
Κεφάλαιο 23
Κεφάλαιο 25
Κεφάλαιο 26
Κεφάλαιο 27
Κεφάλαιο 28
Κεφάλαιο 29
Κεφάλαιο 30
Κεφάλαιο 31
Κεφάλαιο 32
Παρένθεση
Κεφάλαιο 33
Κεφάλαιο 34
Κεφάλαιο 35
Κεφάλαιο 36
Κεφάλαιο 37
Κεφάλαιο 38
Κεφάλαιο 39
Κεφάλαιο 40
Κεφάλαιο 41
Κεφάλαιο 42
Κεφάλαιο 43
Κεφάλαιο 44
Κεφάλαιο 45
Κεφάλαιο 46
Κεφάλαιο 47
Κεφάλαιο 48
Κεφάλαιο 49
Κεφάλαιο 50
Κεφάλαιο 51
Κεφάλαιο 52
CAST
Κεφάλαιο 53
Κεφάλαιο 54
Κεφάλαιο 55
Κεφάλαιο 56
Κεφάλαιο 57
Κεφάλαιο 58
Κεφάλαιο 59
Κεφάλαιο 60
Κεφάλαιο 61

Κεφάλαιο 24

60 8 0
Por writtenbynena

Η Hendra ξύπνησε πρώτη. Σκούντηξε και τον Teo να ξυπνήσει. «Μας πήρε ο ύπνος.»

«Που το κακό;», ρώτησε αυτός.

«Σωστα.Απλα καλύτερα να φύγεις μην έρθει η μητέρα μου». «Ναι. Hendra, σχετικά με το πάρτι... Είσαι οκ;». «Περισσότερο από εντάξει» του είπε κι τον φίλησε.

«Καληνυχτα».

«Καληνύχτα Teo.»

Η Hendra πήγε πάλι στο δωμάτιο της. Ξαπλωσε κι αμέσως την πήρε ο ύπνος.

Hendra θα περνούσε την άλλην ημέρα της με τον Teo.Της είχε ότι είχε κανονίσει να κάνουνε αρκετά.Είπε στον Marko ότι δεν θα πάει σχολείο, να μην την περιμένει και να πάει κατευθείαν στο σχολείο.

Ο Teo την πήρε με την μηχανή. Είχε πλέον συνηθίσει.Να τον τυλίγει με τα χέρια της, κι να γέρνει πάνω του το κεφάλι της.Της είχαν λείψει στιγμές μαζί του. Ήτανε λίγους μήνες μαζί, κι είχαν κάνει αρκετά πράγματα,αλλά όταν έφυγε κι πήγε στο Χιούστον,δυσκολεύοταν να ήτανε μακριά του. Βέβαια ξεχνιοτανε με το διάβασμα που είχε κι με άλλες ασχολίες. Εξάλλου, μιλούσαν κάθε μέρα κι μόλις αποφοιτουσε από το λύκειο επιτέλους, θα πήγαινε Χιούστον.Το θέμα είναι εάν θα περνούσε τελικά.

«Που παμε», τον ρώτησε. «Αρχικα,θα πάμε βόλτα», «Που θα πάμε βόλτα;», «Παντου», της είπε.
Βρέθηκαν στο κέντρο με τα μαγαζιά. Κατέβηκαν κι οι δυο από την μηχανή.
Ο Teo την κράτησε από το χέρι, αρχισε πρώτος το βάδισμα και με την σειρά της η Hendra.Φαινοταν πολύ ενθουσιασμενη.Που βγήκαν βόλτα, που ήτανε μαζί του,που είχε ηλιόλουστη μέρα.

Σταμάτησαν κι πήρανε παγωτο.Ο Teo πήρε ένα χωνάκι με δύο μπάλες σοκολάτας κι η Hendra δύο μπάλες φράουλας, χωρίς σιρόπι κι οι δυο, μόνο με τρούφα.Απολαμβαναν κι οι δυο το παγωτο τους σε ένα παγκάκι.

Ο Teo άρχιζε να την πειράζει κι την έκανε να γελούσε.Του Teo του έπεσε το παγωτό. «Σκατα», φώναξε. Η Hendra είχε πέσει απ'τα γέλια.Τουλάχιστον δεν πήγε όλο χαμένο είπε εκείνος γελώντας.

Συνεχισαν την βόλτα τους. Μπήκανε σε ένα κατάστημα κι η Hendra άρχισε να δοκιμάζει ρούχα.Ο Teo ότι κι να φορούσε της έλεγε ότι ήτανε υπέροχη.
«Σου αρέσει;», τον ρώτησε.Ηταν ένα κόκκινο φόρεμα αέρινο από κάτω με κοντά μανίκια κι καλυμμένη η πλάτη.«Είναι υπέροχο πάνω σου.», της είπε και εκείνη του χαμογέλασε.

Τελικά η Hendra δοκίμασε κι άλλα κι πήρε ένα απλό μαύρο κοντό πουλόβερ.

Μόλις τελειώσανε κι από εκεί έκατσαν σε μια καφετέρια κι έφαγαν. Ο Teo πήρε χάμπουργκερ με πατάτες κι η Hendra κοτομπουκιες. «Σου αρέσει;», την ρώτησε. «Τέλειο.»,ειπε αυτή. «Στο Χιούστον έχει καλυτερα», της είπε κοιτάζοντας την.Εκείνη του άρπαξε μια πατάτα από το πιάτο του κι την δάγκωσε.«Νομιζω ότι το Χιούστον έχει κι καλύτερες πατάτες.».

Μόλις τελείωσαν πήγαν στην μηχανή.

«Έρχομαι σε πέντε λεπτά.»,

«Ενταξει».

Η Hendra τον περίμενε.Μετα από δέκα λεπτά περίπου ήρθε. «Γιατί άργησες;» τον ρώτησε.

«Αυτό για σενα»,

της είπε κι της έδωσε μια σακούλα με έναν φιόγκο.
«Τι είναι;»

«Θα το δεις όταν πας σπιτι», Εκείνη τον άρπαξε κι τον φιλησε.Το φιλί αυτό κατέληξε να είναι στο σπίτι του Teo, χωρίς να σταματάνε να φιλιούνται κι να καταλήγουν στον ξενώνα.

«Οι γονείς σου;»,

«Δουλεια». Έτσι όπως ήταν όρθιοι κι εκείνος την φιλούσε, η Hendra έβγαλε το τζάκετ της,Ο Teo την μπλούζα του.

Την 'πέταξε'στο κρεβάτι κι στάθηκε από πάνω της να την κοιτάζει.

«Σιγουρη»,

«Σε θέλω Teo», του είπε και συνέχιζε να βγάζει από πάνω της ρούχα, κι παράλληλα να τον φιλάει.Ο Teo της χαΐδευε το μπούτι χωρίς να το ανεβάζει. Με το άλλο χέρι της έπιανε το πρόσωπο κι το χάϊδευε.Εβγαλε προφυλακτικό κι το φόρεσε. Αρχισαν να κάνουν έρωτα. Η Hendra αναστενάζε δυνατά.

Μόλις τελείωσαν ο Teo σήκωσε το παντελόνι του, δεν φορούσε μπλουζα. Η Hendra φόρεσε την δικιά του μπλούζα, δεν έβαλε παντελόνι. Ο ένας ηταν δίπλα στον άλλον ξαπλωμένος στο κρεβάτι. Κι οι δυο κοιτούσαν πάνω. Το χέρι του Teo είχε πιάσει της Hendra το χερι, κι χαϊδεύε το ένα το άλλο.

«Νομιζω θα θέλω κάθε μερα», του είπε. «Λογικό αφού βγάζω κι καλούς ήχους αγάπης.»

Εκείνη έκατσε πάνω του.«Εισαι χαζο», είπε γελώντας. Εκείνος της έπιασε το μάγουλο,κι σιγά σιγά προς τα κάτω μέχρι την κοιλιά της κι σταμάτησε.Με το άλλο του χερι έβαλε το μαλλί της πίσω από το αυτί της.

Η Hendra κοίταξε το χέρι του κι μετά εκείνον. Πήρε το χέρι του κι πήγε να το κατεβάσει πιο κάτω από την κοιλιά της.

Ξαφνικά ακούστηκε ένας ήχος. «Σκατα» φώναξε ο Teo. «Οι γονείς μου». Η Hendra σηκώθηκε αμέσως κι έβαλε το παντελόνι της. Έβαλε βιάστηκα τα παπούτσια της κι φόρεσε την δικιά της μπλούζα.Ο Teo ήτανε ήδη έτοιμος.

Την έπιασε από το χέρι κι κατέβηκαν. Η μητέρα του Teo ηταν στην κουζίνα κι τακτοποιουσε τα ψώνια που είχε φέρει.Ο Teo της έκανε νόημα να κάνει ησυχία. Αργα αργά άνοιξαν την πόρτα κι βγήκαν, κι άρχισαν να τρέχουνε.Σταματησαν λίγο πιο κάτω. Κι οι δυο γελούσαν.«Παραλιγο» είπε η Hendra γελώντας. Ο Teo την φιλησε.

«Πάμε στο μέρος του πικνίκ;», Εκείνη χάρηκε.

«Teo, η τσάντα μου»,

«Δεν πειράζει την περνεις μετά.» «Πρεπει να πάω σπίτι μετά.»

«Μην γυρίζουμε πάλι Hendra, θα στην φέρω εγώ το βράδυ.»

«Είναι κι το κινητό μου.», «Θες δηλαδή να χάσουμε την βόλτα στο πικνίκ;»,

«Εντάξει, αλλά θα μου την φερεις».

Μόλις πήγανε στο πικνίκ ξάπλωσαν στο γρασίδι. Είχε πολύ ζέστη.
Αρχισαν να μιλάνε για διάφορα, αστεία, ο Teo της μιλούσε σχετικά για το Χιούστον κι πως περνάει την μέρα του.

«Ανυπομονώ να ξαναρθω», του είπε.
«Εγώ να δεις».της είπε εκείνος κι την φιλησε.

Seguir leyendo

También te gustarán

323K 15.2K 69
- Δεν θέλω να με ξανά ενοχλήσεις, ξέχνα με! Αν και δεν θα σου ειναι και τοσο δύσκολο γιατί στο κάτω κάτω ποτέ δεν ένιωσες κάτι για εμένα... Του είπα...
147K 8.9K 45
Η Ελπιδα ειναι μια 16χρονη κοπελα η οποια περναει απαρατηρητη και δεν ειναι καθολου δημοφιλης αντιθετα ο Γιαννης ο 17χρονος συμμαθητης της στα αγγλικ...
119K 7.5K 43
Αυτός:Το Badboy του σχολείου!Αυτή:Το GoodGirl του σχολείου και η καλύτερη μαθήτρια!Μπορούν να ανατραπούν τα πάντα όταν αυτοί οι δύο αγαπήσουν παράφορ...
5.8K 463 28
Ελάτε τώρα κορίτσια! Ποια θέλει να έχει δίπλα του έναν ξενέρωτο; Να σας απαντήσω εγώ! Καμία! Η Κατερίνα είναι μια ήσυχη μαθήτρια της γ λυκείου. Ενώ...