A bátyám barátja

By lunallena1416

81.5K 1.9K 63

[{^^BEFEJEZETT^^}] Sziasztok! Ez az első publikált írásom. Remélem tetszeni fog. :) 18+-os történet! 🔞🔞🔞... More

Szereplők
Liam tetoválásai
1. Fejezet
2. Fejezet
3. Fejezet
4. Fejezet
5. Fejezet
6. Fejezet
7. Fejezet
8. Fejezet
9. Fejezet
10. Fejezet
11. Fejezet
12. Fejezet
13. Fejezet
14. Fejezet
15. Fejezet
17. Fejezet
18. Fejezet
19. Fejezet
20. Fejezet
21. Fejezet
22. Fejezet
23. Fejezet
24. Fejezet
25. Fejezet
26. Fejezet
27. Fejezet
28. Fejezet
29. Fejezet
30. Fejezet
31. Fejezet
32. Fejezet
33. Fejezet
34. Fejezet
35. Fejezet
36. Fejezet
37. Fejezet
38. Fejezet
39. Fejezet
40. Fejezet
41. Fejezet
42. Fejezet
43. Fejezet
44. Fejezet
45. Fejezet
46. Fejezet
47. Fejezet
48. Fejezet
49. Fejezet
50. Fejezet
51. Fejezet
52. Fejezet
53. Fejezet
54. Fejezet
55. Fejezet
56. Fejezet
57. Fejezet
58. Fejezet
59. Fejezet
60. Fejezet
Köszönetnyilvánítás

16. Fejezet.

1.5K 39 0
By lunallena1416

Liam csípőjére ültem, majd megcsókoltam. Ő közben a combom simogatta. Elkezdtem csókokkal borítani a testét. A nyakát, a mellkasát, a hasát. Végül a boxeren keresztül a nemiszervét. Már akkor keményebb volt, mikor ráültem, de most kezdett egyre keményebb lenni. Mikor hozzáértem halkan, de felnyögött.

- Várj! - mondta, majd felült és lehúzta magáról a boxerét.

Visszafeküdt az ágyra és mikor meglátta kitágult szemeim és "Ez most komoly?" fejem szélesen elmosolyodott.

- Nyugi, nem lesz baj. - nyugtatott széles vigyorral.
- Oooké! - válaszoltam mosolyogva.

Vártam az utasításokat. Mikor megszólalt kissé reszelős hangon a hideg végigfutott a hátamon.

- Fogd meg, mint egy banánt. Aztán tedd a szádba és a nyelveddel masszírozd, közben húzogasd a kezed fel - le... Először lassan, aztán begyorsíthatsz majd.

Éreztem ahogy ellazul, de a farka ugyan olyan kemény maradt. Mikor a számba vettem felsóhajtott. Úgy csináltam, ahogy kérte. Ahogy kezdtem belejönni, kis és halk nyögések hagyták el a száját. Néha belemozdult, de az alhasára téve a kezem lefogtam, hogy ne mozogjon, amire egy halk nevetés volt a válasza nyögéssel kísérve. Kis idő múlva gyorsítottam és a kezemet elvettem, így csak a fejem ment fel le. A nyál kifolyt a számból és végigcsurgott rajta. Éreztem a kezét a fejemen, ahogy nyomja lefele, hogy még mélyebben hatoljon a számba. Hagytam neki, hogy csinálja, aztán éreztem, ahogy felül és összefogta a hajam. Felpillantottam rá, majd hangos cuppogás közepette kivettem a számból a férfiasságát és a kezemmel csináltam. Visszatoltam az ágyra, hogy feküdjön le, aztán odadobtam neki pár párnát, hogy félig ülő helyzetben legyen. Újra a számba vettem és belenéztem a szemébe. Állta a tekintetem, aztán gyorsítottam, amitől megfeszült egy pillanatra és a fejét hátravetette.

- Ez az baby! - nyögte.

Ettől felbuzdulva bevetettem újra a csavaró mozdulatokat, de gyorsabban, a fejem is gyorsabban mozgattam. A teste egyre többször feszült meg, ebből gondoltam, hogy nemsokára el fog menni.
Hirtelen megrántotta a hajam, és elhúzta a fejem. A kezem mozgattam tovább, majd remegve, félhangos nyögéssel ment el a hasára.
Mikor elment rám nézett, a szemei csillogtak. Az arca nyugodt és kisimult lett. Rá mosolyogtam, majd színpadiasan letöröltem a szám széléről a nyálat, amitől elnevette magát.
Felálltam az ágyról és odaléptem az asztalomhoz a zsebkendőért. Hagyta, hogy én töröljem le róla. Kidobtam a kukába, majd mellé másztam. Lefeküdtem, ő pedig a fejét felém fordította, de a hátán fekve maradt.
Mosolyogva néztem rá, majd megsimogattam az arcát, mire ő a kezével odafogta és belecsókolt a tenyerembe.

- Köszönöm... - suttogta.

Itt megmozdult valami bennem. Nem a bizsergésre gondolok, hanem valami kellemes melegség töltötte el a szívem. Néztem a csillogó zöld szemeit és valamilyen indíttatásból megcsókoltam. Ő puhán és lágyan nyomta az ajkait az enyémekhez. Megsimogatta az arcom, én pedig belehajtottam a tenyerébe a fejem. Mintha mondani akart volna valamit, de nem tette.
Elmentem fürdeni, majd ő is kijött utánam. Bejött a fürdőszobába, majd lehajtotta a wc ülőkét és megvárta, míg végzek. Viszont olyan halkan jött be, hogy nem hallottam semmit. Dudorásztam és énekelgettem, mikor végeztem és elhúztam a zuhanyfüggönyt ledermedtem. Ott ült egy szál boxerben és felém fordulva nézett. Zavart arcomra elvigyorodott, majd alaposan végigmért, én pedig kapcsoltam és visszahúztam a függönyt. Az arcom a kezeimbe temettem és totál elvörösödtem. A fal felé fordultam és nekidőltem.

- Miért húztad vissza a függönyt? - kérdezte, majd éreztem a kezeit a vállamon. Még is mikor lépett be a zuhanyzóba?
- Hm. - mondta miután megfordított és a kezeimet elhúzta az arcom elől. - Ebben a fényben jobban tetszel.

Arcára széles mosolyt húzott. Én elfordítottam a fejem, és a kezeimet magam elé tettem. Jobb kezemmel eltakartam a melleimet, ballal a puncimat. A kezeimet megfogta, elhúzta, majd felemelte az állam és a szemembe nézett.

- Gyönyörű vagy. - suttogta.

Majd egy mosoly kíséretében megcsókolt. Viszonoztam a csókot, erre ő magához húzott, majd kihúzta a hajamból a hajgumit, és megengedte a meleg vizet. Megugrottam a hirtelen víztől, de nem engedett el. A folyó víz alatt csókolóztunk és iszonyatosan izgató volt. A kezei elkalandoztak először a hátamon, majd a csípőmön, végül pedig belemarkolt a fenekembe. Aztán hirtelen felemelt, a popsim alá nyúlva én pedig a meglepődöttségtől megszakítottam a csókot. A lábaimat a csípője körül összezártam, ő pedig nekinyomott a falnak. Az arcáról patakokban folyt le a víz, az ajkai résnyire nyitva voltak. Újra megcsókolt, de ezúttal vadabbul. Faltuk egymás ajkait, mintha nem tudnánk betelni a másikkal. Éreztem ahogy bizseregni kezdek odalent, aztán megéreztem őt is. Megszakította a csókot és letett.

- Ha most nem hagyjuk abba... - nagyot nyelt - ... nem hiszem, hogy szűzen mész ki innen.

Elnevettem magam, majd megcsókoltam és leguggoltam elé. A víz végigfolyt izmos testén, ami még izgatóbb volt. Megfogtam a szerszámát és kényeztetni kezdtem - a számmal, majd a kezemmel. Ő rásegített azzal, hogy megfogta a fejem és a neki jóleső ritmusban mozgatta azt. Apró nyögések és sóhajok hagyták el az ajkait. Végül a mellkasomra élvezett el. Felhúzott magához és megcsókolt, majd helyet cserélt velem. Aztán leguggolt, a jobb lábamat átvetette a vállán, és ő kényeztetett engem. A falnak dőltem, a jobb kezemmel beletúrtam a hajába, a ballal a mellem fogtam. Nem volt tapasztalatom az ilyen témában, de azt éreztem, hogy mindent amit csinál fantasztikusan csinálja. Ahogy folyt lefele a víz a testemen, a testünkön, olyan volt, mintha minden gátlásomat lemosta volna.
Kissé hangosabban mentem el, vagy csak a fürdőszoba volt nagyon visszhangos, nem tudom, de nem érdekelt. Annyira élveztem, ahogy csinálja.
Az egymás kényeztetése után való zuhanyzás is tetszett. Megengedte, hogy megmosdassam a tusfürdővel, aminek az lett az eredménye, hogy olyan illata lett, mint nekem.
Fürdés után megéheztünk, így csináltam magunknak szendvicseket, amiket a szobámban ettünk meg. Majd kaja után lefeküdtünk egymással szemben és beszélgettünk.

Continue Reading

You'll Also Like

80.1K 8.4K 200
Minden LMBTQ tag különleges, de van ami mindegyikben közös. Sokan követnek el alapvető hibákat, vagy merül fel bennük kérdés. Hát gyertek, száljatok...
4.2K 55 13
Kayla Brooklyn Courtney O'Biren egy fiatal huszonegy éves lány,akinek nagyon nehéz az élete. Nem tud semmit az anyukájáról,mert tizenegy évesen elra...
37.1K 1.3K 102
Minden idetévedt olvasóban egy a közös; fantáziáltak már arról mi lett volna más az adott történetben ha van még valaki. Van aki magát látja ezekben...
88.6K 3.3K 35
Skylar Osborne szülei évekkel ezelőtt elváltak. Mostohabátyjával, Nolnannel legjobb barátok lettek, így rajta keresztül a kosárcsapatot is megismert...