Agreed marriage✔️

Autorstwa _IamAnett_

275K 8.8K 1.2K

Mackenzie patří do gangu, který vede její otec. Nikdo z jejích kamarádů neví, že je vlastně mafiánka. Občas s... Więcej

0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
37
Nová story
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
Nový příběh
49
50- bonus❤️
❤️❤️
Mine

36

5.8K 163 22
Autorstwa _IamAnett_

Druhý den

Mackenzie

Ráno jsem se probudila na nějakou vůni nějakého jídla. Protáhla jsem se a pak jsem otevřela oči. Na nočním stolku ležel tác s palačinkami a marmeládou v mističce, pak tam byl čaj a džus. Usmála jsem se a sedla si. Vzala jsem si tác a položila si ho na nohy.

Najednou do ložnice vešel Justin a na rukou měl Oscara, který když mě viděl tak začal vrtět ocáskem. Justin ho položil na postel a on ke mě hned přiběhl a začal mi skoro lézt až do talíře. ,,Hele ty zlobidlo, na ty palačinky ani nemysli" řekla jsem se smíchem a odtáhla ho od sebe.

,,Kde jsi byl?" Zeptala jsem se Justina. ,,Jel jsem si něco vyřídit. Potom jsem ti zajel do lékárny pro ty pilulky po sexu a pak jsem ti udělal snídani a šel jsem s Oscarem projít okolí, aby se trochu prošel" řekl a já na něj překvapeně koukala. ,,Co tak koukáš?" Zasmál se a sundal si bundu.

,,Jsem překvapená. Co tak najednou, že jsi tohle všechno udělal?" Zasmála jsem se. ,,Chci ti ukázat, že na tebe nekašlu a že tě miluju" pokrčil rameny. ,,Awww zlato" řekla jsem dojatě. ,,Tebe někdo vyměnil ne? Sám jsi říkal ať od tebe nečekám žádnou romantiku. Jsi tak roztomilý" řekla jsem. ,,Tohle není žádná romantika Kenzie" zasmál se. ,,Jenom jsem ti udělal snídani a šel jsem s Oscarem ven" řekl se smíchem a pak si sedl na postel vedle mě.

,,Uvědomil jsem si, že bez tebe bych to nezvládl. Kdyby mi tohle včera otec řekl a nebyla by jsi tu a nebo bychom neměli tenhle dobrý vztah tak by to bylo v prdeli. Ty si mě tak hrozně uklidnila a utěšila. Moc děkuji" řekl a já se usmála. ,,Nemáš zač" řekla jsem s úsměvem a našpulila rty takže se Justin ke mě hned natáhl a políbil mě.

,,Tak jez a tady máš ty prášky" řekl a já přikývla. ,,Ty jsi už jedl?" ,,Jo dal jsem si taky dvě palačinky" řekl, přelezl mě a lehl si.

,,A co jsi byl zařizovat?" Zeptala jsem se ho a on si lehl na bok a zajel rukou pod peřinu. ,,To by jsi chtěla vědět, že?" Usmál se a prstem mi přejížděl po lemu kalhotek. ,,O co se snažíš?" Zasmála jsem se. ,,O nic" řekl. ,,To určitě" uchechtla jsem se.

,,Tak co si jel zařizovat?" Zvedla jsem obočí a zakousla se do další palačinky. ,,Řeknu ti to odpoledne" ,,Co? Proč až odpoledne?" Nechápala jsem. ,,Nebuď zvědavá" zasmál se.

Natáhl se ke mě a políbil mě a oblízl mi spodní ret. ,,Měla jsi tam marmeládu" usmál se a já taky a znova ho políbila. ,,Uhm jsi tak slaďoučká" zamumlal a chtěl si na mě lehnout, ale zastavila jsem. ,,Bacha je tu ten tác" zasmála jsem se a on mě začal líbat na krku.

,,Justine musím si zapít ten prášek" řekla jsem a on kývl a lehl si zpátky na místo. Vzala jsem si tu krabičku a vytáhla ten letáček, který byl uvnitř.

,,Takže nejúčinnější je to když si to vezmu maximálně 12 hodin po sexu" řekla jsem a zamyslela se. ,,No" Uchechtl se. ,,To už trošku nestíháš zlato." Zasmál se. ,,Počkej to mi chceš říct, že když si to vezmeš třeba po 15 hodinách tak už to nefunguje?" Vyhrkl a vzal si ten leták.

,,Ty jsi nějakej vystrašenej" zasmála jsem se. ,,Kenzie nejsme spolu ani rok a ty ještě nemáš střední školu, myslím si, že nejsi na miminko připravená" zasmál se. ,,Nejsem, takhle brzo rozhodně nechci. Tak co tam píšou? Funguje to i když si to vezmu déle ne?" ,,Jo, 72 hodin, takže tři dny. Nezabrání vzniku těhotenství v každém případě, ale nejúčinnější je to co nejdříve takže do 12 hodin" přečetl a já kývla. ,,Jo to je v pohodě." Řekla jsem, vzala si jeden prášek a zapila ho.

,,Stejně asi nemám ovulační dny takže je to jedno" ,,Ovu co?" Zvedl obočí. ,,To je jedno" poplácala jsem ho se smíchem po tváři.

,,Musím jít pracovat, musím obvolat gang kvůli obchodům. No to nemusíš vědět. Pak si dáme oběd a já ti řeknu, co jsem zařizoval ráno" řekl. ,,Dobře. Já si asi půjdu zaplavat" řekla jsem a on mi dal pusu a pak odešel pryč.

,,Tak Oscare ty jsi byl na procházce takže zůstaneš třeba tady. Panička si jde zaplavat" řekla jsem a dala mu pusu na hlavičku. Dojedla jsem si snídani a pak jsem se šla umýt, vzala si plavky a šla jsem do bazénu.

***********
,,Neumřela jsi tady?" Otevřel Justin dveře od sauny. ,,Proč bych umírala? A zavři" řekla jsem. ,,Nezavřu, nejdu dovnitř v oblečení. Chceš abych chcípnul?" Zasmál se. ,,Hele ještě jsem nikdy neměl sex v sauně. Zajímalo by mě jaké to je" řekl a já protočila očima a vstala. ,,Tak to nikdy nezjistíš. Vyber si jiné místo, ale sauna rozhodně ne, ještě bych spadla třeba do těch rozpálených kamenů" zasmála jsem se a vylezla ven a oblékla si župan. ,,Máš pravdu, to je docela nebezpečný" řekl se smíchem.

,,Rebecca už udělala oběd" ,,Dobře, tak já se rychle obléknu a přijdu" řekla jsem a šla nahoru.

Když jsem se oblékla a trošku upravila tak jsem šla do jídelny. ,,Hmm tady to voní" usmála jsem se na Rebeccu. ,,Udělala jsem zapečené těstoviny" řekla. ,,Ty umíte moc skvěle" řekl Justin s úsměvem a já si sedla vedle něj.

,,Děkujeme Rebecco" řekla jsem a ona se usmála a odešla. Nabrali jsme si nějakou porci a začali jsme jíst. ,,Mám pro tebe překvapení" řekl. ,,Jako jaký překvapení? Vždyť překvapení byl Oscar, co jako ještě plánuješ?" Zasmála jsem se. ,,Uvidíš" mrkl na mě a já zvedla obočí.

Byla jsem hrozně natěšená takže jsem oběd snědla dost rychle. Mám hodně ráda překvapení. Jsem fakt ještě takový dítě.

,,Zlato já jsem to ještě nedojedl" zasmál se. ,,Jsem natěšená" řekla jsem a on se uchechtl.

Konečně až za takových pět minut to dojedl. ,,Tak co?" Usmála jsem se.

,,Koupil jsem nebo ne nekoupil, ale zarezervoval jsem takový dům na Bahamách" řekl a já na něj překvapeně koukala. ,,Cože jsi?" Vyhrkla jsem. ,,Pojedeme na dovolenou." Usmál se. ,,To si děláš srandu ne?" ,,Ne nedělám" zasmál se. ,,Panebože! To je skvělý!" Vypískla jsem nadšeně. ,,Jo? Jsi spokojená s tím, že pojedeme na Bahamy?" ,,Jasně že jo! Já jsem nikdy nebyla na takovýhle dovolený" řekla jsem. ,,Ne?" ,,Rodiče mě nikam moc nebrali. Jednou jsem byla na Floridě a to bylo moje první teplý moře, kde jsem se vykoupala." ,,To fakt?" ,,Jo, rodiče když jeli na dovolenou tak ne se mnou, protože by nemohli pít a museli by mě hlídat" řekla jsem. ,,Tak to jo. No my jezdíme každý rok někam na dovolenou. Nejčastěji na Hawaii, tam jsem tě chtěl vzít, ale na Bahamách jsem ještě nebyl tak snad ti to nevadí" ,,Vůbec mi to nevadí. Já jsem totálně nadšená" řekla jsem a rychle ho objala.

,,A kdy jedeme?" Zeptala jsem se. ,,Za čtyři dny" řekl. ,,Cože? A co škola? Bože já budu mít takový problém" povzdechla jsem si. ,,Nebudeš a jestli jo tak si to tam s nimi půjdu vyřídit" řekl a já se zasmála. ,,Děkuji, jsi skvělej. Pojedeme na dovolenou" řekla jsem šťastně.

********
O čtyři dny později

,,Kenzie dělej, musíme ještě vyzvednout Jazzy!" Zakřičel na mě Justin. ,,Vydrž chvíli" řekla jsem a zavřela si svůj kufr. ,,Pojď mi pomoct!" Zařvala jsem a on sem přišel a viděl, jak se zase peru s tím kufrem. ,,Co tam zase taháš? Vždyť tam je teplo. Stačí dvoje plavky a to je všechno ne?" Uchechtl se a pomohl mi ten kufr zavřít. ,,Jasně jenom dvoje plavky, to by se ti líbilo, abych tam chodila nahá že?" Zasmála jsem se. ,,Jo kdybychom jeli sami tak to by bylo perfektní" usmál se. ,,Ty jsi je tam pozval" řekla jsem se smíchem. ,,Já vím, kvůli Jazzy. Je doma rozhádaná s otcem, protože ona mě brání a tak. A pokusím se s Fredem nějak usmířit" řekl a já přikývla a dala mu pusu. ,,Jsi úžasný víš to?" Usmála jsem se. ,,Vím to" usmál se a políbil mě.

Jinak na Bahamy teda s námi jede i Jazzy s Fredem. Byla jsem překvapená. Vůbec mi to nevadí, ale nečekala jsem od Justina, že tam Freda pozve. Ale asi mu chybí kamarád takže se bude pokoušet to nějak vyřešit. Fredo Jazzy o tu ruku ještě nepožádal. Nebo vlastně už ji požádal na té večeři tak nějak, ale pokazilo se to. Takže já si tak nějak myslím, že toho Fredo využije a požádá ji o ruku na Bahamách. Snad se Justin už s tím smíří.

Vzala jsem Oscara na ruce a šli jsme k autu. ,,Snad tam miláčku neumřeš vedrem" řekla jsem mu. ,,Já?" Zeptal se Justin. ,,Ne, mluvím s Oscarem" řekla jsem. ,,Aha, takže když já tam umřu vedrem tak to se nic nestane že?" Zasmál se a já s ním.  ,,Ty tam rozhodně neumřeš vedrem" ,,Neboj se, v tom domě je klimatizace takže kdyžtak bude pořád schovaný uvnitř" řekl a já kývla.

Dojeli jsme před dům Bieberů a Jazzy tam už čekala. Vyzvedáváme ji my, aby sem Fredo zbytečně nezajížděl, my to máme cestou. On má přímo cestu na letiště.

,,Ahoj!" Vypískla šťastně Jazzy a nastoupila. Rychle jsem se s ní objala a najednou k autu přišel Jeremy. Zaklepal na okénko a Justin nastartoval. ,,Neotvírej" zavrčel Justin. ,,Počkej třeba chce říct něco Jazzy" řekla jsem a otevřela. ,,Justine prosím nemáš chvíli? Letadlo  bez vás nikam neuletí. Chci si s tebou promluvit" řekl. ,,Svoje si mi už řekl otče. Nikdo mě nemá rád podle tebe. Nepotřebuji s tebou mluvit" řekl a prudce se rozjel až gumy zapískali. ,,Máš štěstí, že jsem připoutaná, jinak by jste mě seškrabávali z palubky" zasmála se Jazzy a já se taky musela zasmát.

,,Nebuď naštvaný" položila jsem si ruku na jeho stehno. ,,Jedeme na dovolenou tak nebuď naštvaný Justine. Mě taky sere, celý čtyři dny mě otravoval. Vždy jsem mu připomněla to, jak hnusně se k tobě zachoval a pak jsme se pohádali" řekla Jazzy. ,,Díky, že mě bráníš" usmál se na ní. ,,Jasně, sice mě rozčiluješ kvůli Fredovi, ale pořád jsi můj nejlepší brácha" řekla a já se zasmála. ,,Kdyby tě slyšel Jaxon" řekla jsem. ,,Tak ten mi taky pořád říká jak je Justin lepší než já. A teď je ten příšernej puberťák. Nemám na něj náladu" řekla.

Justin pak už celou cestu mlčel takže jsem si jenom povídala s Jazzy. Na letiště jsme přijeli asi za 15 minut. Fredo už tam čekal.

Viděla jsem na obou jak se chtějí políbit. Bylo to roztomilý. ,,Ježíš jste jak malý děti. Klidně se vykousněte, mě už to je jedno" mávl rukou Justin a odešel do letadla. ,,Proč má takovouhle náladu? Proč mě teda vůbec zval když je zase takhle hroznej?" Zeptal se Fredo. ,,Já si s ním promluvím, v klidu" řekla jsem a šla za Justinem s Oscarem v patách.

,,Co se děje?" Sedla jsem si na něj a on mě objal. ,,Otec mě nasral" zavrčel. ,,Chtěl si s tebou jenom promluvit" ,,To mě nezajímá. Co mi jako bude říkat? Zase nějaký hnusný věci? Na to nemám" řekl a povzdechl si. ,,Teď to neřeš ano? Měl by jsi si ale s Fredem promluvit. On neví jak se má chovat, pozval jsi ho na dovolenou, ale chováš se k němu zase hnusně" řekla jsem. ,,Jo promluvím s ním" řekl a políbil mě.

Do letadla teda nastoupili ti dva a pak už se pilot připravoval na start.

,,Fredo dáme si panáka?" Ozval se Justin když jsme už byli ve vzduchu. ,,Jasně" usmál se. ,,Tak to nepřežeňte" zasmála jsem se a sedla jsem si k Jazzy a začala si s ní povídat.

Na Bahamy jsme přiletěli asi za 6 hodin. Vystoupila jsem s Oscarem jako první. Hrozně jsem se těšila. Bylo tu fakt vedro a už jsem cítila to moře.

Justin si tady nějak zajistil auto a Fredo taky takže já jsem nastoupila k Justinovi a Jazzy k Fredovi a jeli jsme. ,,Nevybouráš se, že ne?" Zasmála jsem se. S Fredem totiž měli asi dva panáky. ,,Já jsem úplně v pohodě" řekl a já přikývla. Celou cestu jsem koukala z okna. ,,Líbí se ti tady?" ,,Je to tu nádherné" vydechla jsem s úsměvem.

Za chvíli Justin dojel před obrovský dům. ,,Jsme tu" řekl a já rychle vystoupila, otevřela dveře Oscarovi a on hned vyskočil z auta.

,,Krásný barák" řekla Jazzy s úsměvem. ,,Jsme na dovolené!" Vypískla jsem. ,,Tohle si mega užijeme!" Taky vyhrkla. ,,Bože vy jste vtipný" zasmál se Justin.

,,Wow, ten nádherný výhled na moře" řekla jsem s úsměvem když jsem přišla k oknu. ,,A on tu je i bazén" usmála se Jazzy, která ke mě přišla. ,,Je to tu fakt perfektní" usmála jsem se.

Justin ke mě přišel a objal mě ze zadu. ,,Jsem rád, že se ti tu líbí" dal mi pusu na krk. ,,K moři půjdeme asi až zítra ne? Potřebujeme si vybalit, dojít si na nákup, protože tu nic není. Už jsou čtyři hodiny odpoledne." Řekl a odtáhl se ode mě.

,,Jo máme dalších 8 dní takže půjdeme zítra" řekla jsem a všichni přikývli. Zbytek odpoledne jsme teda vybalovali, zajeli si na ten nákup a pak jsme byli chvíli v bazénu. A teď s Jazzy sedíme venku u bazénu a kluci nám v kuchyni vaří večeři.

Oscar ležel vedle bazénu a spal, trochu jsem se bála, že se třeba překulí a skončí ve vodě. Chudinka, to by ho kleplo.

,,To máme ale štěstí, že ti naši manželé umí vařit" řekla jsem se smíchem když kluci začali nosit jídlo ke stolu. ,,Nezvykej si na to zlato, na vaření máme Rebeccu" řekl Justin a já se usmála a dala mu pusu.

Podívala jsem se na Jazzy, která byla taková hrozně nervózní se mi zdálo a možná i smutná. Aha, to je možná tím jak jsem řekla, že naši manželé umí vařit. Začali jsme teda jíst a celou dobu jsme si všichni povídali až teda na Jazzy, která byla fakt nějaká přešlá.

Po večeři Justin se na Jazzy podíval a šťouchl ramenem do Freda. ,,Tak to udělej" řekl. ,,A co?" Nechápavě se na něj podíval Fredo. ,,Ty víš co" Uchechtl se a tak se Fredo usmál a vyndal si z kapsy prstýnek.

Jazzy se šťastně usmála a stoupla si. ,,Omlouvám se, že prstýnek nemám v krabičce, ale snad ti to nevadí" ,,Jasně že ne" usmála se. ,,Jazzy vím jak si poslední dny hrozně smutná, protože ta první žádost o ruku nám nevyšla" řekl a všichni jsme se podívali na Justina. ,,No co je? Nebojte už vám do toho kecat nebudu" zasmál se a já se uchechtla a chytila ho za ruku.

,,Hrozně tě miluju a vůbec nevím jak se to stalo, že jsem se takhle zamiloval. Na té svatbě jak jsme se začali z ničeho nic bavit tak jsem si tě hrozně oblíbil. Potom jsem ale myslel na Justina, který nechtěl abych s tebou něco měl a proto jsem se chvíli choval odtažitě, ale pak už to dál nešlo a já se fakt zamiloval. Jsem fakt hrozně rád, že tě mám ve svém životě a chci se tě zeptat. Vezmeš si mě?" ,,Samozřejmě, že ano!" Vypískla a skočila na něj. Zasmála jsem se a podívala se na Justina. ,,Jsi v klidu?" Zeptala jsem se. ,,Jo, snažím se. Prostě moje malá sestřička už není malá a chodí s mým nejlepším kamarádem. On ji asi ochrání a neublíží ji" řekl. ,,No vidíš. Proč jsi to takhle nebral už hned? Proč jsi dělal problémy?" Zasmála jsem se. ,,Nevím no" pokrčil rameny.

,,Ty se mi zdáš nějak smutná" řekl. ,,Já? Ne" usmála jsem se a podívala se na ty dva jak tančí do rytmu hudby, kterou jsme si tady pustili. ,,Ale no tak, co je?" Pohladil mě po tváři. ,,Ta jeho žádost o ruku byla hrozně krásná. Opravdu krásně mluvil. Vždy jsem chtěla, aby můj kluk měl takhle hezkou řeč když mě bude žádat o ruku" řekla jsem. ,,Já jsem se tě jenom rychle zeptal jestli si mě vezmeš že?" ,,Jo, ale to je v pohodě. To jsem tě nenáviděla takže jsem nepotřebovala žádný proslov. Já jsem v pohodě Justine. Jenom ta žádost byla hrozně krásná jako ve filmu" řekla jsem s úsměvem. ,,Chceš znova požádat?" Zasmál se. ,,Co? Ne prosímtě" Vyhrkla jsem.

,,Fredo, Jazzy prosím chvíli mi věnujte pozornost" řekl a oni přestali tančit. Vzal moji ruku a sundal mi ten nádherný prsten, který úplně miluji.

,,Mackenzie vždy chtěla proslov u žádosti o ruku, se mnou se ji to na poprvé nepovedlo tak ji teď požádám znovu" řekl a klekl si na kolena. ,,Panebože" zasmála jsem se.

,,Moc na tyhle proslovy nejsem, ale pokusím se. Nejdřív se ti chci hrozně omluvit jak hnusně jsem se k tobě choval na začátku manželství a jsem tak hrozně rád, že mě teď miluješ. Popravdě to občas nechápu, ale jsem neskutečně šťastný, že mě miluješ. Já jsem si říkal, že se nikdy nedokážu zamilovat. Lásku jsem bral jako příšernou věc. Láska tě i hrozně oslabí jsem si říkal. Ale teď jsem fakt rád, že tě mám a že tě miluju. Jsi ta nejúžasnější holka. Jsi tak hrozně nádherná, milá, roztomilá, v posteli jsi perfektní" řekl a pak se všichni zasmáli a já se plácla do čela. To je pitomec.

,,Uvědomil jsem si, že tě miluju až když vás unesli. Vždy když si na to vzpomenu teď tak bych nejradši ty dva debily zabil znova za to co vám provedli. Slibuji ti, že budeš už jenom v bezpečí. Ochráním tě nejvíc jak budu moct. Těším se na naší budoucnost Mackenzie a naše děti až je budeme mít. Takže se tě ptám podruhé, vezmeš si mě Mackenzie Bieber teda pardon vezmeš si mě Mackenzie Bianchi?" Zeptal se a já se slzami v očích zasmála a začala přikyvovat na souhlas.

,,Ano, jasně že jo" řekla jsem se smíchem a on mi znova nasadil prstýnek, přitáhl si mě k sobě a hned políbil. ,,Jsi tak úžasný. Miluju tě Justine" vydechla jsem. ,,Já tě taky miluju" řekl s úsměvem a já na něj skočila a objala ho.

Já jsem snad ve snu. Tohle je tak perfektní.




To se líbí justinbieber, jazzybieber a dalším (1 438)

kenzie.bieber: víc šťastná být ani nemůžu❤️✨🤩 @justinbieber ily❤️

Zobrazit všechny komentáře (68)

jazzybieber ❤️❤️❤️
bellahadid Bože vy jste tak perfektní😍
adelemonroe užívejte dovolenou hrdličky💗
justinbieber konečně máš ve jméně Bieber👏🏻nečekal jsem, že se toho dočkám😂🤯❤️😘





Ahooooj❤️❤️ tak je tu další romantická část. Už jsem jim ubližovala hodně od začátku příběhu takže teď si tu romantiku fakt zaslouží, že?💗
Vlastně už ani moc částí nebude. Myslím si, že jenom asi už tři nebo čtyři. Nevím to přesně. No prostě už příběh se nám blíží ke konci🤯😱 hrozně jsem si tenhle příběh zamilovala. A vypadá to, že jsem asi dostala nápad na nový příběh takže vás možná jen tak neopustím😂 chtěli by jste ode mě ještě nějaký příběh?❤️💗

Budu moc ráda za vaše názory a komentáře. Moooooc vám děkuji za vaši aktivitu! Přes 90 vote? Omggg vy jste skvělí! Miluju vás❤️❤️

Czytaj Dalej

To Też Polubisz

420K 10.1K 39
Sexy arogantní učitel/ drzá oblíbená dívka. Jejich příběhy se rázem propojí, když Justin nastoupí učit 4.ročník střední školy. Co když si ho Hailey...
8.6K 1K 22
Každý svatý má minulost a každý hříšník má budoucnost.
19.1K 1.3K 40
„Všichni~" příraz, „tě nenávidí, Jimine~" příraz, „Budou tě vždycky~" příraz, „nenávidět~" příraz, „Nikdo tě nebude~" příraz, „nikdy milovat, ty~" př...
157K 7K 44
On byl mou největší chybou, ale asi tou nejlepší, protože mi dal mého syna, který mě dělá každý den šťastnou. Story by _IamAnett_ 2021