Αποτελέσματα

43 8 7
                                    

Τι μας κάνετε; Πώς είστε;

Οι ημέρες των γιορτών έχουν φτάσει και το mood είναι σίγουρα Χριστουγεννιάτικο. Εμείς, όμως, συνεχίζουμε να αναπολούμε το καλοκαίρι.

Σε αυτό μας βοήθησαν και τα banner σας. Ήταν στην πλειοψηφία τους τόσο ανάλαφρα, αέρινα και θύμιζαν δροσιά και φρεσκάδα. Μόνοι μας το είδαμε αυτό; Μπορεί...

Σας ευχαριστούμε για αυτό!

Πάμε να δούμε τα γραφικά σας;

(Η σειρά με την οποία εμφανίζονται τα banners είναι βάσει της αρίθμησης του προηγούμενου κεφαλαίου)

1. sarappurple [Pisces, Ιχθύς]

Θέμα: 17/20Επιλογή εικόνας/Προσπάθεια: 16/20Ποιότητα: 7/10Γραμματοσειρά: 5/10Χρώματα: 6/10Πρωτοτυπία: 6/10Γενική εικόνα/Αποτέλεσμα: 15/20

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Θέμα: 17/20
Επιλογή εικόνας/Προσπάθεια: 16/20
Ποιότητα: 7/10
Γραμματοσειρά: 5/10
Χρώματα: 6/10
Πρωτοτυπία: 6/10
Γενική εικόνα/Αποτέλεσμα: 15/20

Σύνολο: 72/100

Είναι ένα όμορφο banner με ζωντανά χρώματα και τις σωστές διαστάσεις. Το εφέ του νερού το κάνει απίστευτα πρωτότυπο και είναι μια πολύ έξυπνη ιδέα που ταιριάζει στο όλο θέμα. Η γραμματοσειρά δεν μου αρέσει και τόσο, όπως και το χρώμα των γραμμάτων που νομίζω πως δεν ταιριάζει αρμονικά με τα υπόλοιπα χρώματα. Η θέση που βρίσκονται δεν βοηθάει στο να μπορούν να διαβαστούν με ευκολία (ειδικά το S), λόγω της φιγούρας της κοπέλας που έχει τοποθετηθεί από πίσω. Ίσως τα γράμματα θα φαίνονταν περισσότερο αν τοποθετούνταν στο πάνω μέρος του banner. Μου αρέσει πολύ το σύμβολο που διάλεξες και ειδικά αυτό με τα ψάρια, όμως χάνεται λιγάκι στο background λόγω των χρωμάτων του. Το χρώμα που κυριαρχεί στο banner μοιάζει με αυτό που ζητήθηκε αν και έχει κάποια απόκλιση όσον αφορά την απόχρωση. Συνολικά, είναι μια ωραία και γαλήνια εικόνα.

🍧🍧🍧

Θέμα: 16/20
Επιλογή εικόνας/Προσπάθεια: 15/20
Ποιότητα: 4/10
Γραμματοσειρά: 6/10
Χρώματα: 6/10
Πρωτοτυπία: 7/10
Γενική εικόνα/Αποτέλεσμα: 16/20

Βάλε Φαντασία || Graphic Contest (Open)Where stories live. Discover now