2η Δοκιμασία (Closed)

73 10 22
                                    

Μια ακόμα δοκιμασία με banners είναι έτοιμη να ξεκινήσει!

(Πράγμα λογικό, αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός πως ολόκληρο το δεύτερο επίπεδο έχει να κάνει με τα banners. Αυτά δεν μας απασχολούν και πολύ, όμως!)

Θέμα αυτής της δοκιμασίας; Τα quotes ή αλλιώς αποφθέγματα.

Ουσιαστικά, θα σας δίνουμε ένα quote είτε στα ελληνικά είτε στα αγγλικά (όπως το προτιμάτε εσείς) και αυτό που ζητάμε είναι να μας φτιάξετε ένα banner σχετικό με αυτό το απόφθεγμα.

Άρα, ζητούμενο είναι: Το banner σας να έχει σχέση με το απόφθεγμα που θα σας δοθεί. Να υπάρχει αρμονία και συσχέτιση μεταξύ του αποφθέγματος αλλά και της σημασίας του σε σχέση με την εικόνα του banner.

Τίτλος; Το απόφθεγμα που θα σας τύχει.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσα χρώματα και αποχρώσεις θέλετε.

Έξτρα φράση: Δεν πρέπει να έχει.

Διαστάσεις: 1920 Χ 600

Προσοχή! Μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε το όνομά σας ως το όνομα του δημιουργού. Οποιαδήποτε άλλη προσθήκη φράσεων δεν είναι αποδεκτή.

Παρακάτω θα βρείτε γράμματα από το ελληνικό, αλλά και από το αγγλικό αλφάβητο. Για να δηλώσετε συμμετοχή, σχολιάστε δίπλα από το γράμμα που επιθυμείτε. Το ελληνικό αλφάβητο αντιστοιχεί σε ελληνικά αποφθέγματα και το αγγλικό σε αγγλικά quotes.

Κάθε γράμμα αντιστοιχεί μόνο σε μία δήλωση. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορείτε να σχολιάσετε δίπλα από κάποιο γράμμα που υπάρχει ήδη σχόλιο - δήλωση. Τυχόν παραπάνω σχόλια θα διαγράφονται.

Διάλεξε το γράμμα σου:

Ελληνικά:

Α

Β

Γ

Δ

Ε

Ζ

Η

Θ

Ι

Κ

Λ

Μ

Ν

Ξ

Ο

Π

Ρ

Σ

Τ

Υ

Αγγλικά:

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

Ελάχιστος αριθμός συμμετοχών: 7 άτομα

Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 20 άτομα

Μόλις συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών, θα σας αποκαλύψουμε το απόφθεγμα που κρύβεται πίσω από το γράμμα που επιλέξατε. Θα το βρείτε ως απάντηση στο σχόλιο της δήλωσής σας, μα και στο κεφάλαιο με την λίστα των συμμετεχόντων δίπλα από το όνομά σας.

Για οποιαδήποτε απορία, σχολιάστε εδώ:

Βάλε Φαντασία || Graphic Contest (Open)Where stories live. Discover now