Αποτελέσματα

49 11 2
                                    

Βασικά, καλησπέρα σας!

Μαζευτήκαμε για μια ακόμα φορά όλοι εδώ - τηρώντας τα μέτρα και τις αποστάσεις ασφαλείας, φυσικά - για μια ανακοίνωση. Των πρώτων αποτελεσμάτων του δευτέρου επιπέδου.

Ουάου. 

Έχουμε φτάσει τόσο μακριά. Και όλο αυτό συμβαίνει  χάρη στην δική σας στήριξη και συμπαράσταση.

Και σε κάθε κεφάλαιο σας αναφέρουμε την χαρά μας σχετικά με το γεγονός αυτό. 

Δεν θα είναι, όμως, αρκετή για να κατανοήσετε την ευτυχία που νιώθουμε κάθε φορά που βλέπουμε την ανταπόκρισή σας!

Ως κριτές, βλέπουμε πραγματικά την βελτίωση των γραφικών σας αλλά και την προσπάθεια που καταβάλλετε σε καθεμιά από τις δοκιμασίες μας. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μας χαροποιεί κάτι τέτοιο! 

Αρκετά, όμως, τώρα με το μελό.

Ήρθε η ώρα για τις βαθμολογίες...

(Η σειρά με την οποία εμφανίζονται τα εξώφυλλα είναι βάσει της αρίθμησης του προηγούμενου κεφαλαίου)

1. BlackWidow_forever [Θρίλερ]

Θέμα: 13/20Επιλογή εικόνας/Προσπάθεια: 15/20Ποιότητα: 10/10Γραμματοσειρά: 6/10Χρώματα: 6/10Πρωτοτυπία: 7/10Γενική εικόνα/Αποτέλεσμα: 16/20 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Θέμα: 13/20
Επιλογή εικόνας/Προσπάθεια: 15/20
Ποιότητα: 10/10
Γραμματοσειρά: 6/10
Χρώματα: 6/10
Πρωτοτυπία: 7/10
Γενική εικόνα/Αποτέλεσμα: 16/20 

Σύνολο: 73/100

Είναι ένα όμορφο banner στις διαστάσεις που ζητήσαμε. Η κατηγορία στην οποία ανήκει το βιβλίο δεν είναι τόσο εμφανής, βέβαια, το γενικό αποτέλεσμα όμως είναι πολύ όμορφο. Θα προτιμούσα την φιγούρα ελάχιστο πιο δεξιά, ώστε να ταιριάζει με το σχέδιο του background και για να καλύψει το μαύρο κενό που υπάρχει στο σημείο αυτό. Οι γραμματοσειρές είναι αρκετά ωραίες, θεωρώ όμως πως το ζητούμενο (που ήταν το "Thank you") δεν φαίνεται αρκετά όταν το banner χρησιμοποιηθεί σε κάποιο κεφάλαιο. Θα ήταν καλύτερο για το ευχαριστήριο μήνυμα να χρησιμοποιούνταν η γραμματοσειρά και το μέγεθος του τίτλου του βιβλίου. Κάτι σαν ανταλλαγή του τρόπου γραφής των δύο αυτών φράσεων. Τα χρώματα είναι λιγάκι σκοτεινά και ίσως μουντά, αλλά το συνολικό αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό!

Βάλε Φαντασία || Graphic Contest (Open)Where stories live. Discover now