Αποτελέσματα

68 12 7
                                    

Μετά από αρκετές ώρες, (σαν δεύτερος Άγιος Βασίλης κι εμείς) σας φέρνουμε τα αποτελέσματα της δεύτερης δοκιμασίας.

Μας πήρε αρκετές ώρες, αλλά μπαίνουμε σιγά - σιγά σε πρόγραμμα ακολουθώντας τους ρυθμούς της καθημερινότητας. Οπότε, αυτός είναι ο καιρός της προσαρμογής μας.

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας που μοιάζει με γαϊδουρινή. Όχι, δεν σας λέμε γαϊδούρια. Αμέσως να παρεξηγηθείτε!

Είδαμε ωραία εξώφυλλα σε αυτόν τον γύρο. Είδαμε εξέλιξη στα άτομα και στον τρόπο που δημιουργούν. Δεν θα μπορούσε να μας χαροποιήσει περισσότερο! Ρίξτε κι εσείς μια ματιά:

(Η σειρά εμφάνισης των εξωφύλλων είναι βάσει της αρίθμησης του προηγούμενου κεφαλαίου)

1. weebnextdoor [Βέλος - Arrow, Σκούρο καφέ]


Θέμα: 15/20Επιλογή εικόνας/Προσπάθεια: 18/20Ποιότητα: 10/10Γραμματοσειρά: 6/10Πρωτοτυπία: 17/20Γενική εικόνα/Αποτέλεσμα: 16/20

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Θέμα: 15/20
Επιλογή εικόνας/Προσπάθεια: 18/20
Ποιότητα: 10/10
Γραμματοσειρά: 6/10
Πρωτοτυπία: 17/20
Γενική εικόνα/Αποτέλεσμα: 16/20

Σύνολο: 82/100

Ένα πολύ εντυπωσιακό εξώφυλλο. Θεωρώ πως δεν δίνεται απόλυτη έμφαση στο βέλος καθώς εκείνο "χάνεται" ανάμεσα στα περιγράμματα και όλα τα υπόλοιπα σχήματα - δεν βοηθάει και το φίδι που τυλίγεται γύρω του. Είναι ωραία προσθήκη, απλά ίσως θα έπρεπε να βλέπουμε την αιχμηρή άκρη του βέλους, ή να είναι σε πλάγια θέση ώστε να φαίνεται και το μήκος του. Το κυρίαρχο χρώμα του εξωφύλλου μοιάζει να είναι το χρυσό (ή το κίτρινο) κι όχι το καφέ, επειδή οι ποσότητες του πρώτου είναι πολύ περισσότερες από εκείνες του δεύτερου χρώματος. Το πλήθος των διαφορετικών γραμματοσειρών κάνουν το εξώφυλλο λίγο "βαρύ" και φορτωμένο, ενώ το εφέ στην λέξη "Arrow" δεν μοιάζει να είναι σε αρμονία με το υπόλοιπο εξώφυλλο. Έχω την αίσθηση πως το περίγραμμα - κορνίζα του εξωφύλλου δεν είναι κεντραρισμένο (με την έννοια ότι βρίσκεται πιο δεξιά σε σχέση με το κέντρο της εικόνας), αλλά σε αυτό μπορεί και να φταίει το wattpad ή ο τρόπος παράδοσης. Από τα στοιχεία του εξωφύλλου, μου αρέσουν πολύ οι λάμψεις φωτός που υπάρχουν σε κάποια σημεία, καθώς βοηθούν το μάτι να εστιάσει στα σημαντικά μέρη και λέξεις. Μπράβο για την άριστη σύνδεση των εικόνων μεταξύ τους, καθώς και για το πρωτότυπο αυτό εξώφυλλο. Η ποιότητα, άριστη.

Βάλε Φαντασία || Graphic Contest (Open)Where stories live. Discover now